Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbubby00
őstag
válasz bohoc71 #81917 üzenetére
De szep is az, ha veletlen elhagyod a gyari kulcsot immostul, es csereltethetsz gyujtaskapcsolotol kezdve mindent
Most sporolsz par ezer ft-ot, kesobbiekben pedig rab@szol.
Ez csak tapasztalat, tudod okos ember...Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
-
bbubby00
őstag
válasz bohoc71 #81920 üzenetére
Aha, értem. Tehát most letöröd az immodat a kulcsról, odaragasztod, majd a másoltatott kulcsokkal indítózod.
Így csak 2kulcsot kell másoltatnod, ami 4-5e Ft, az Üllői úton meg 10ért csinálnak klónozottat.Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
lenko
aktív tag
válasz bohoc71 #82899 üzenetére
Az lenne az igazi.
Egyébként a Campona környékéről indulok Érdre. 6-os majdnem legvége, ahol megyek, az M0 elágazásnál megyek fel rá, de csak az M0 felé áll a sor. Utána Érd végi körforgónál M6, kifelé elég kicsi a forgalom. Utána 7-es út, és Érd végén meg is érkeztem. Jelenleg 17km ami kb. 18-20 perc. Oda/vissza is.
Nem sietek, csak a végén előzgetek már ha kell a 7-esen, amikor kellően meleg a motor. Vissza meg a campinál van egy lámpa, jobbos 100m után elfogyós sávból, oda szoktam állni azt a 2-3-4 autót a balban kielőzni.[ Szerkesztve ]
Az embereknek fáj az igazság!
-
426os
őstag
válasz bohoc71 #92525 üzenetére
És Peter.70:
Köszönöm a tippeket. Igazából nem feltétlenül konkrét típus érdekel, mert bérlésről van szó, csak azért érdeklődöm, hogy ne autózzak feleslegesen 200km-t egy rosszul választott autó miatt, de feleslegesen nagyobb (drágább) sem kell.
Fabia/Passat kombi, octavia (nem kombi) es ehhez hasonlók vannak. Inkább a hossz miatt félek, sosem vittem még ekkora dolgot autóban..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz bohoc71 #130710 üzenetére
Mondjuk pont láttam ezt a képet már, vagy videót mert onnan lett kiszedve, és lehet meglepődsz ha megnézed...
-
kisza25
félisten
válasz bohoc71 #136409 üzenetére
Én meg arra emlékszem, hogy hátrapillantottam a dagadt vizsga biztosra és arra gondoltam miközben a kézifékes indulást kellett megcsinálnom, hogy na most több gázt kell adnom a szokásosnál
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
bandus
veterán
válasz bohoc71 #231853 üzenetére
én most telrakom a kocsit, aztán minden 200 km után, nemám egyszer beszar a teljes rendszer és nem lesz benya a kövi két-3 hétben vár rám kb 3000 km, jó lesz ezt így végigtolni, ebben a bizonytalanságban
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
barnam_
nagyúr
válasz bohoc71 #233520 üzenetére
Viccesek ezek a képek, de mivel 124-es Mercim van, tanúsíthatom hogy azért jó dolog egy 25 évvel fiatalabb Mercedesbe ülni (*)/használni
Az 500E/E500 meg arany árban van, akkor már inkább másik M119 v8 motoros Merci olcsóbban (W140, W210 420).* Ez így nem teljesen igaz, mert a 124-es ülése kényelmesebb, a W205-ben kevesebb a szivacs. De valahogy mégis jó, mert nem akartam meghalni 9 óra vezetés után.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest