- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
bohoc71 #274134 üzenetére
Még szerencse, hogy elváltam, így akkor az exnél van
Szabonagyur: nem, ennek alapnak kellene lenni, tőlem kb bármit kérhetnek a szüleim egyből segítek, de többnyire kérniük sem kell
Dare2live: pontosan, nyomjuk a tollast,a bicajt, a focit, főzünk, kirándulunk, autót bütykölünk... együtt játszunk online(persze egymás mellett ülve) megveheted az összes star wars legot a gyerekre hivatkozva
Elfogadom, ha valaki nem akar gyereket, az meg szomorú, ha valaki szeretne, de nem lehet neki -
barnam_
nagyúr
válasz
bohoc71 #233520 üzenetére
Viccesek ezek a képek, de mivel 124-es Mercim van, tanúsíthatom hogy azért jó dolog egy 25 évvel fiatalabb Mercedesbe ülni (*)/használni
Az 500E/E500 meg arany árban van, akkor már inkább másik M119 v8 motoros Merci olcsóbban (W140, W210 420).* Ez így nem teljesen igaz, mert a 124-es ülése kényelmesebb, a W205-ben kevesebb a szivacs. De valahogy mégis jó, mert nem akartam meghalni 9 óra vezetés után.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
bohoc71 #130710 üzenetére
Mondjuk pont láttam ezt a képet már, vagy videót mert onnan lett kiszedve, és lehet meglepődsz ha megnézed...
-
-
426os
őstag
válasz
bohoc71 #92525 üzenetére
És Peter.70:
Köszönöm a tippeket. Igazából nem feltétlenül konkrét típus érdekel, mert bérlésről van szó, csak azért érdeklődöm, hogy ne autózzak feleslegesen 200km-t egy rosszul választott autó miatt, de feleslegesen nagyobb (drágább) sem kell.
Fabia/Passat kombi, octavia (nem kombi) es ehhez hasonlók vannak. Inkább a hossz miatt félek, sosem vittem még ekkora dolgot autóban. -
lenko
aktív tag
válasz
bohoc71 #82899 üzenetére
Az lenne az igazi.
Egyébként a Campona környékéről indulok Érdre. 6-os majdnem legvége, ahol megyek, az M0 elágazásnál megyek fel rá, de csak az M0 felé áll a sor. Utána Érd végi körforgónál M6, kifelé elég kicsi a forgalom. Utána 7-es út, és Érd végén meg is érkeztem. Jelenleg 17km ami kb. 18-20 perc. Oda/vissza is.
Nem sietek, csak a végén előzgetek már ha kell a 7-esen, amikor kellően meleg a motor.Vissza meg a campinál van egy lámpa, jobbos 100m után elfogyós sávból, oda szoktam állni azt a 2-3-4 autót a balban kielőzni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest