Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
-
EQMontoya
veterán
Koszi mindenkinek!
Same rules apply!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ha már baleset..
Én eddig ezt nem láttam, nem olyan rég futottam bele, ha volt már akkor sorry, de ez wtf?
Egyáltalán érzékelte az idióta k...ja, hogy elcsapott valakit a zebrán? Vagy "assetudommitkellmosthirtelencsinálni" még ijedtében rálépett a gázra?[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
válasz ΞΔGLΞ #120104 üzenetére
Ennyi az emberi reakcióidő és az ijedtség. TROLL ON 200-nál ez nagyon sok méter.
Mondjuk a biciklis is egy barom volt. Ezt én simán 50-50-nek adom.
Amúgy tudod mi durva még, ma közlekedtem a városban, rengetegen jártak úgy, hogy kb. lőrésnyi hely volt letakarítva a szélvédőn, az autó meg húzta maga után a havat, nem lehetett kilátni mögülük. -.-
[ Szerkesztve ]
-
expander
senior tag
válasz szőröscica #120105 üzenetére
btw biciklivel nem is haladhadsz at a zebran, le kell szallni es tolni
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Azért pályán csak nem fog előttem átmenni egy biciklis... :-)
Ettől függetlenül, valóban tolni kell(ene) a zebrán, de hogy az nő ennyire nem látta, az nagyon furcsa, A oszlop ennyit nem takar...Ugyanebben a videóban 0:49 bealudt?
----------
(#120106) molnarpeterSzép lehetett az is.
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz Magnum_ #120109 üzenetére
Ez milyen dilettáns banda?
Akármit megrendelek, másnapra / harmadnapra itt van vele a futárHogy teljesít a nyári?
szerk.: nem témához kapcsolódik, de hétfőn szereztem alufelnit télre az acél helyett, kíváncsi vagyok milyen (fater vette otthon, még nem láttam)
Pontosan ugyanaz a felni (KBA szám, szélesség, ET) mint a nyáriak, ezért is csaptam le rá. 7 col szélesre mehet a 195-ös gumi, ugye?[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz barnam_ #120111 üzenetére
Karácsony előtt vagyunk 1 héttel.
Mindenhol emberhiány, alulfizetett dolgozók az ilyen cégeknél.Én másfél hete vettem egy nagyobb értékű vga-t, DPD csomagküldéssel. Aztán amikor a cégünkhöz napi szinten járó futár mondta h mi a helyzet a központjukba, inkább felmentem és személyesen vettem át...
Magyar Posta itt Szfváron felhívott hogy nem tudják kiszállítani a csomagot (nincs ember szaré-hugyé, depóban tudom csak átvenni.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
barnam_
nagyúr
válasz Motion_Blur #120113 üzenetére
Ez jogos, ebbe nem gondoltam bele
-
Magnum_
nagyúr
válasz máyköl #120115 üzenetére
A havon elforgott, az utak mar takatitva vannak, nem volt gond, gyorsabban mentem, mint mas.
DE! A garazsnal a bejaro 2 oszlop kozott van szuken. Nem tudtam beallni, a havon ment oldalra a kocsi (megint, ev elejen is jartam igy amperaval). Hatra toltattam, ellapatoltam, felsoztam (megfelelo cuccal) es ugy mar tapadt.
I humbly and respectfully decline™
-
MrSealRD
veterán
Ma reggel úgy keltem fel, hogy ha nem esik a hó akkor lemosom a kocsit... aztán kinéztem az ablakon.
Így a nap végén úgy érzem mintha az égiek azt üzennék felém, hogy meg se forduljon a fejedben...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Magnum_
nagyúr
válasz EQMontoya #120121 üzenetére
Nem, nem ertem a felvetest. 7" szeles a gyari felni es 225 a gyari humikeret es ez igy van meg K sok autonal. 6-6'5" szelesre lenne mokasabb feltenni 225-235-ot, ezzel a kombinacioval semmi, de semmi problema nincs
A 8" a 225re csak azert jobb, mert meg jobban nez ki hatuklol
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz máyköl #120120 üzenetére
Van némi havas rutinom, 10évet dolgoztam az Alpokban 900 méteren, körben 2000 méteres hegyekkel.
Két falu között 300 méter szintkülönbség volt 8,5 km-en, napi 15-50 cm hó esett.
A szállas és a munkahely között kb 200 méteren volt 10-12 méter szintkülönbség ahova autóval jártam fel, októbertől áprilisig havas volt (harmadik kamerakép a hegyről van lefele)[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz Motion_Blur #120125 üzenetére
Mondjuk gumi méretfüggő és autó futómű/súly függő is
Nekem 205-ös van[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
BigBlackDog
veterán
válasz Motion_Blur #120125 üzenetére
Helyén kell kezelni mindent szvsz. CC-t én jó guminak tartom, DE ne akard a friss, eltakarítatlan, vagy letaposott havon úgyanúgy használni, mint szárazon, vagy mint egy közepes téli gumit. Én inkább megvárom azt a fél-egy napot, míg eltakarítják rendesen az elsőrangú utakról és pályáról a havat, a faluból meg valahogy kievickélek óvatosan. Szerencsére meg tudom oldani, hogy alacsonyabbrangú utakon ne kelljen mászkálnom ilyen időben.
-
nagyúr
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
kisza25
félisten
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz 426os #120102 üzenetére
Itt kottázta el, a beton elválasztó baloldalán haladt tovább a jobboldal helyett.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
gzbotii
nagyúr
"az autó meg húzta maga után a havat, nem lehetett kilátni mögülük. -.-"
Sokan a motorháztetőt sem takarítjak le, és a havat a saját 'pofajukba' kapják, és az sem zavarja. Vagy csak nem köti össze a kettőt. Ilyentol elvárni, hogy az autó tetejét letakaritsa?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Motion_Blur
félisten
válasz bitpork #120136 üzenetére
Legyen jó videó is: Audi e-tron
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Magnum_
nagyúr
-
stickermajom
addikt
Hihetetlen mennyit szüttyögtek ma a Pest környéki utakon az autósok.
Egyáltalán nincs para, mindenhol tartható a megengedett, de a felével közlekednek. Paraszt PHEV-s még le is villogott miután megelőztem..Viszont a TS860 jól vizsgázott, tényleg jó hóban és latyakban is. Remélem azért egy év alatt nem veszti el a jó tulajdonságait.
-
Snoop-y
veterán
Mondjuk akinek nem tunik fel egy tekno alaku forgalomtol elzart teruleten athajtas az csoda hogy tudta milyen orszagban vezet...
Mint amikor az infoparknal az okosok felhajtottak a Lagymanyosi hidra tilos iranybol.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
válasz stickermajom #120142 üzenetére
Mindenki menjen annyival amennyit biztonságosnak érez. Szerintem
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
nagyúr
Reggel rám is dudáltak mikor előztem, de muszáj volt nyomni vagy nem marad magasan a fogyasztás
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
F_Zolee
veterán
Tegnap este nem szüttyögtek előttem. Sárgán villogó lámpás kereszteződésbe(persze nekem volt elsőbbségem) olyan szépen kikanyarodott elém egy arc, hogy öröm volt nézni. 1mp-el előbb vagyok ott akkor valami jobb buli is lett volna. Persze utána nem volt rest lakott területen belül 80al menni, hogy kicsit iszkoljon el...de egy irányba vitt az utunk. Amikor a nagy semmibe a 4-esen mentünk akkor képes volt 90 helyett 70el araszolni egy lajhár mögött. Legközelebb meglátom leintem és megkérdezem várják e haza...
-
Magnum_
nagyúr
Kisakku nyugalmi allapotban 12.6V. az meg jo?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest