Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7211) -v- válasza -Solt- (#7200) üzenetére


-v-
addikt

Gondoltam válaszolok, de csak a politika topicban tudnék, mert innen kimoderálnák akármennyire is zero politizálással akarnám megfogalmazni :)

(#7210) -Solt- : a havi matrica egy nagyon jó dolog, pont. A fizetős M0 és bevezető szakaszok egy nagyon rossz dolog, pont (függetlenül attól mennyibe kerül!!). Ugyanaz a baj vele mint az internetadóval, az elv, az irány, és hogy lesznek káros hatásai. Illetve az a tény, hogy látod semmilyen kutatás, felmérés nem előzte meg, de még a józan paraszti ész is hiányzik mögüle, simán egy x milliárdos lukat tömnek be a jövő évi költségvetésen. Hidd el lesznek akik nem fizetik ki a pest megyei matricát, ha csak 20-ból 1 az már nagyon nem jó.

Tehát akit ez negatívan érint, azok a Pest megyei ingázók, akik az M0-on járnak munkába.

Meg a bevezetőkön! És mág negatívan érinti azt a sok ezer embert meg sok városrészt, ami a közelben fekszik és aminek jelentősen megnő majd a forgalma. Tehát lényegében a város egy jó nagy része, a lakók egy jó nagy része, az ingázok mindegyike.

arányokat nem tudok neked mondani

Látod ez a baj, a kormány se, mert telibeszarták, senki se mérte fel, senki se csinált erre elemzést.
A vasárnapi zárva tartásra se, külföldön pedig vannak remek kimutatások milyen káros, mi lesz szarabb, mi fog visszaesni, mennyi embert rúgnak ki etc.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.