Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7200) -Solt- válasza Rivaul (#7198) üzenetére


-Solt-
veterán

Ez a te tapasztalatod, az enyém, és az én környezetemé teljesen más, és egyáltalán nem tartozom a felső tízezerhez, de még a felső százezerhez sem. Közeledve a 40-hez csak azt tudom neked mondani, hogy a lehetőségeink egyáltalán nem rosszabbak bármelyik volt cocialista országénál, sőt... Ausztriához vagy Németországhoz meg felesleges mérni magunkat, mert nem egyenlőek a kiindulási viszonyok. ( lásd: cocializmus )

Nyilván nem rózsás a helyzet, az állam éppen úgy felelős ebben a rendszerváltás óta mint az egyén, viszont érdekes módon a hosszú évek alatt egyetlen olyan hozzászólást nem láttam, ahol valaki az állam, a bankok, a multik, a zsidók, a nácik, a saját nemzete, vagy éppen az ufók okolása helyett azzal állt volna elő, hogy basszus, tanulhattam volna többet, beszélhetnék nyelveket, lehettem volna ügyesebb, stb... önvizsgálat nulla, folyamatos károgás, a saját felelősség tovább tolása a nyűgökért meg megy ezerrel... Ne vedd magadra, nem neked célzom, általánosságban beszélek.

Ennél bővebben viszont nem szeretném a témát boncolgatni, mert fix, hogy vita, sértődés, személyeskedés lesz belőle, ahhoz meg semmi kedvem, és ezzel én le is zártam.

Mindenkitől elnézést az offért.

www.smart-bus.hu

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.