Hirdetés
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hacki87
senior tag
-
Kornel
veterán
-
Jaffa75
őstag
-
z123456789
addikt
válasz BigBlackDog #45794 üzenetére
Múlt héten lőttem ugyan ilyen fotókat. Király kis túrázó hely...és a friss must...anyám. 2 l-t hoztam haza.
[ Szerkesztve ]
-
Peter.70
addikt
válasz z123456789 #45810 üzenetére
És gondolom nem volt ideje meg erjedni
-
hurenzon
senior tag
Lidliben kapható emelő 8e ft-ot megér?
-
zack
nagyúr
Igényes. Ennyit még érhet is. Megdobbant a szívem.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz szőröscica #45818 üzenetére
És ez mitől is nem gyári? Az angel eyes miatt?
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
brumi1024
veterán
válasz szőröscica #45818 üzenetére
Sose szerettem a ledesített angel eye-t. Az gyári ledeshez képest nem láttam még tűrhető kinézetűt.
-
gooool
őstag
Üdv!
Múlt héten belső wellnest tartottam és leápoltam minden felületet a verdán (bőrt, műanyagokat, gumi elemeket), kapcsolóknál is fültisztítóval por- és koszmentesítés, stb.
Ez lett az eredmény: [link]
(A szürke Laguna belsejét nézzétek, a bordó helyére érkezett ő).
Nos azt hiszem az előző tulajokat is vállveregetés illeti, amiért így vigyáztak rá, bár még tudtam rajta javítani. 2005-ös autó, 303.000 km-el.[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
Ironizer
tag
Nekem inkább az automata váltó és a faberakás bántja a szemem. Ez a baj ezekkel a nagy motoros bmw-kkel, hogy szinte mind ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz Jaffa75 #45808 üzenetére
na deeee... te azt írtad, hogy Olyat lehetett volna tolni vele hogy Skillet G4-e állva maradt volna!
egy 8 másodperces autóval szemben? akkor valamit vagy én nem értek, vagy te nem tudsz
de fejtsd ki, kérlek!
ja, meg a G4-et is, hogy az mi a toszMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
tomiii.
aktív tag
Hihetetlen, jövök haza Egerből kis papóssá vissza alakított sierrával (eladás lesz ) , Szarvaskőben(nyugis kis minimálisan kaynargós út) pedig 80-90 helyett egy J-s Astra 40-nel jön, kanyarban kb 30-cal. Haver épp beszéljük, hogy ez részeg lehet, alig bír az úton maradni, mögöttünk hatalmas sor, következő egyenesben meg kéne előzni, mert nem akarok a közelében lenni, na de lesz balra egy út, még a végén indexelés nélkül ránk húzza a kormányt.
Na, mondom nem baj, elkezdem tőteni' a paripát 2-esben, hogy kilőjünk (az olyan 60-70 környékéig kellemes), amint tiszta a terep és a leágazás előtt elhúzunk mellette. Jószág feltőtve', kilövök, hármas, az ajtaja mellett vagyok erre nem áthúzza a kormányt a barma? balra betonkerítés, satufék , megússzuk ő tovább közeledek a betonkerítés felé aztán ezt észreveszi ő is, majd nem belesatuzik a piros pöttyökkel jelölt területen? vissza kettő, vissza a sávomba mögöttünk közben millió autó, majd ez lekanyarodik és megy a szembe sávban tovább.... Már bánom, hogy nem írtam fel a rendszámát és jelentettem be, nem tudom ilyet szoktak-e vagy van-e értelme. Csak én úsztam meg a 7 éves jogsim ideje alatt az ilyeneket eddig? Ez meglepő volt.
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz hacki87 #45826 üzenetére
ne szívassatok, pupákok
akkor a kolléga összekeverte a dolgokat és azt hitte, hogy skilletnek 4-es golfja van?
skilletnek olyan nem van... nem volt, és nem is lesz(#45828) tomiii.
örülj, hogy megúsztad. azt hittem az lesz a sztori vége, hogy lenulláztátok magatokat meg a vasat.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Jaffa75
őstag
válasz Skillet #45825 üzenetére
VR4? Az tán egy 2000-es turbós Galant fedőneve... Én néztem be
Jó-jó erős túlzás volt részemről, de egy Corsa után..
Nem szerettem volna az autód bántani - peace! - több van ennél benne!
Tomii: ma lent voltunk a fiammal a Honda évadzárón Lacházán, hát lefelé majdnem megleptek minket is... Örülj neki, hogy eddig kimaradtak azok, akik "egyedül vannak az úton"!
[ Szerkesztve ]
-
tomiii.
aktív tag
válasz Skillet #45829 üzenetére
ááá olyan nincs, ha mégis lenne, akkor bevan készítve a tartalék kaszni(k).
(#45830) Jaffa75 : Ő pont, hogy már nem volt magában. Olyan részeg lehetett, hogy az hihetetlen, mondom, szalagkorlátot is épphogy elkerülte vagy százszor, folyton lement az útról 40-nel is. (egyenesben)
-
Skillet
addikt
-
-
Skillet
addikt
válasz Jaffa75 #45842 üzenetére
Valami kikönnyített, vagy 2 bárral megfújt, 2 literes f astra lehetett.
(#45844) tomcsi23
Gyorsuláshoz túlsúlyos, fékezéshez meg nem elég kövér, azért tört ki a galant fara
Vilikével csak a baj van
Ja... az új gumikkal (225/45/17), ami inkább váltóméretem, mint a régi volt, óra szerinti 100-nál a gps 99-et mutat. Sok csalás már nincsen benne, oda kell figyelni[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
EQMontoya
veterán
Bár néha fafejű tudott lenni, de alapvetően bírtam, a tvben is üde színfolt volt. Ma pont örültem az üdítő Csikós posztnak a nagyon sótlan veterános beszámoló után, aztán ez is. Az a baj, hogy a többség nem tud elég szórakoztató stílusban írni. Pista pedig tudott, bár ebben a műfajban tényleg Karotta és Csikós az etalon.
Same rules apply!
-
K Norbi
addikt
válasz SzlobiG #45848 üzenetére
Nekem is FK Angel eyes lámpa van a Golfomba
Régebben betört a gyári, és ez volt jó áron. De már nekem sem tetszik, kikötöttem a 2 belső karikát. 1 fokkal jobb mint volt. [link] Igazából gyári Hellat akarnék venni készülök rá 5 éve.
Bmw 4 karika, az enyém II dehát 2 es golf vagy camaro eyes lehet. [link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest