Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Külföldi hólánc használat: az mindegy milyen az autó hajtása (4wd) csak legyen 2 méretben passzoló láncom és kész?
Feltenni úgy sem tenném fel csak ha megállít Yard Jürgen akkor legyen mivel megnyugtassam.
#nincsbennetarcsi
-
Skillet
addikt
Awd-nél mind a 4 kerékre kell, különben szétmehet a hajtás. Ha nem rakod fel, akkor passz, hogy mit szólnak hozzá. Megmondod, hogy neked ezt ajánlották, 2db-ot, csók.
(#46649) Qru
Ezt a bosoko-t már nekem is nagyon ki kellene próbálni, semmi sem működött eddig rendesen.
Sem a hella, sem a bosch.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Skillet #46653 üzenetére
Azt tudom, kinyírná a középső diffim ha csak elöl/hátul lenne. Hólánc amúgy soha nem fog felkerülni mert fizikailag lehetetlen:
Az érdekel, hogy ha mutatok a Rándőrnek dobozban egy pár a gumiméretemre amúgy passzoló láncot az elég-e neki? Sztem igen... de hátha vki tudja is nem csak tippel mint én.
#nincsbennetarcsi
-
brumi1024
veterán
Új G30 5-ös, alias találj 5 különbséget játék.
Qru: "Külföldi hólánc használat: az mindegy milyen az autó hajtása (4wd) csak legyen 2 méretben passzoló láncom és kész?"
Én így tudom, Ausztriába mindig így megyek, nem volt még gondom belőle.
[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
válasz tboldi #46660 üzenetére
Ne kezdjük el itt is a rainx kontra ugráló lapát témát pls! Autóápolásban topicban már volt egy menet róla.
De amúgy nekem sem ugrál...most.
Azt ne mond, hogy a wagon r-en működik! Én is feltettem az agilára, de 1 hét múlva szart sem ért. Mondom, jó, ehhez azért kell egy dőlés szög is, nem jó, ha függőleges az első szélvédő. Szóval nem is erőltettem. -
nagyúr
Nekem meg a bosoko nem vállt be és a bosch a zsírkirály
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
tboldi
nagyúr
válasz z123456789 #46664 üzenetére
Apum szerint működik, én meg még nem vezettem esőben városon kívül (>50 km/h) azóta, hogy felkerült.
-
nagyúr
Én most kicsit off leszek, mert úgy felbasztak a csempések már, hogy spontán agytumort kapok tőlük.
Mivel mindig is izgatott a motorozás, de a kényelem mindenekfelett, végre eljött az én motorom, csak gondolom drágább lesz, mint a mostani kocsim új korában
BMW
Azért az a váltóasszisztens atom lehet, csak húzom a kart és pöccintgetek a lábammal, nyammMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
w333
félisten
Srácok ... találkozóhoz nem akarunk más helyre menni ?
Róbert Károly miatt az egész város a dugóban áll reggel és délután is ez van !
Budakalászi Auchan Parkoló nem lenne jobb választás ? ha kell van fedett hely (nem fázunk) ha kell pisi akkor pedig van WC ... illetve a körforgalomtól akár Szentendréig is lehet nyomni és nem 50 km/h a tábla !
Illetve ha Kornélkának nem jó az izzó még azt is tud ott vásárolni !
Persze ez csak egy felvetés (és BMW Club is van) !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
BigBlackDog
veterán
Akkor dobok még egy helyszínjavaslatot én is (bár tény, hogy ez is dél Buda). Hengermalom-Budafoki sarkán lévő Új Buda Center parkolójában is szokott lenni bőven hely, igaz, csak 2,5 óra ingyenes (/nap/rendszám). Viszont van tecsó, meg pipilde, meg van Budafoki és Szerémi a közelben.
Bár ezen a csütörtökön nem esélyes, hogy megjelenek.
Egyébként most szombat délután egy mini talira XI. kerben lenne jelentkező?
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Tsebacsi #46669 üzenetére
A váltóasszisztens tényleg fasza. Én a 2 hengeres boxer motorral próbáltam (R1200RS és R1200GS Adventure), imádtam, hogy visszaváltáskor automatikusan ad egy kis gázt.
Amúgy +68k Ft az extralistán. Ezt és a szintén 68k-es tempomatot mindenképpen bepipálnám.szerk.: Elinduláskor/megálláskor ugyanúgy kuplungolni kell.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz BigBlackDog #46671 üzenetére
Az a baj hogy Budáról ... Pest illetve Óbudáról és Újbuda irányába sajnos hatalmas a dugó bárhol is megyek
A múltkori talira amikor mentem minden be volt állva de úgy hogy az Árpád híd alsó rakpartól az Erzsébet hídig 50 pec volt úgy hogy lépesben haladt a sor, Árpád fejedelem útja szintén kuka, Hungária irányába pedig még rosszabb, viszont a Szerémi útról az Árpád híd irányába kb 5-10 perc mert semmi dugó nem volt !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Integrale
veterán
válasz Snoop-y #46399 üzenetére
Tessek, itt is a folytatasa:
Srac szerzett hozza egy orrot, pontosabban a jobb elejet.
Ennek a menete az volt, hogy elment erte Debrecen melle, mert ott talalt jot.
Kerdezem tole, hogy miert nem nezett el soroksaron levo bontoba, vagy a 16. keruletbe.Azert nem, mert ott 15-ert akarta neki adni a ficko, itt megkapta 7-ert.
Fasza, es az uti koltseg, ideje stb. Hat o azt 30e Ft ert szervezte, vittek es hoztak, plusz vett tartalyt meg par muanyagot, ami ott nem biztos, hogy lett volna.850 volt a 320 ara, es 20e Ft-ert szamitottak be a elozot, igy alku nelkul 830 lett.
Kuszoboket kene cserelni, de nem kapni hozza, csak amerikaban van egy raktarban hozza valo, gyari BMW kuszob 52000 Ft, de ide nem szallitanak, szoval ki kell menni erte.
Karpitot sem kapni hozza, csak gyarit, egy ajtokarpit 40000 Ft. Lampak 280e Ft, raadasul belekotott az eladoba, mert az egyik elso lampa nem Bosch, szoval nem gyari, ne basszak mar at.Erdekes figura, az E46 azert nem tetszik neki, mert a maszk egybe nyillik a motorhaztetovel.
"Bad reklám is reklám too"
-
Skillet
addikt
válasz zolynet #46675 üzenetére
Nekem is az eredeti helyszín, mindenképpen. Ha asszony sikít, hogy szülünk, akkor felsikít a két turbo is innen hamar hazaérek. Csomagok már he vannak készítve a csomagtartóba.
Bár holnap megyünk a Szent Imrébe vizsgálatra, lehet ott is fognak minket(#46664) z12345678
Egy menet? Párszor már nekiugrott a csapat ennek a témának.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Integrale
veterán
válasz MunezXBK #46685 üzenetére
ot nem erdekli, elutazik haromszoros aron inkabb Debrecenbe (mondtam neki, hogy annyiert en is elviszem, es meg ebedre is meghivom), mert ott olcsobb. Jofogason pedig talaltam 75-ert komplett fekete belso E36 ba, szonyegekkel, karpitokkal, mindennel, de az szar, mert nem kagylo, meg kenyelmetlen neki a sima ov, az 5 pontos a kenyelmes.
Snoop-y: egy forintja sincs mar, 800 hitelbol vett 800-ert egy autot, ami osszetort es szar.
Ladas csavo?[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Evil Snowman #46691 üzenetére
Szuper. Viszek Pálmatexet és megcsináljuk a lökösöd.
#nincsbennetarcsi
-
Evil Snowman
őstag
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Evil Snowman #46696 üzenetére
Egy Vitara hibrid rendel.
Btw várhatóan én is időben érkezem.
#nincsbennetarcsi
-
Integrale
veterán
válasz EQMontoya #46693 üzenetére
Sajnos nem vicc. De mint mondtam, nem 100-as a srac, ha csak valtasz vele par szot/talalkozol vele, akkor oke, aztan ha jobban belemesz, esetleg megkerdezed mi lesz ha nagy lesz, akkor o szemrebbenes nelkul ravagja, hogy versenyzo, meg auto epito. Es sorolja az almait. Kivanom, hogy legyen az ami akar, de ugy nem lehet valaki versenyzo, hogy amikor bevitte a lakatosmuhelybe az autot, akkor nekitolatott egy oszlopnak, kifele meg egy mar megjavitott Subaru Liberonak, majd mas alkalommal beugrat a sinekre.
Amikor atverik/lehuzzak, akkor sajnalom (11.000-ert felaron!!! az auto hirdetoje eladta neki az adasvetelit, 30.000-et kernek tole bp-debrecen tavra), maskor nem, mert ebben a formaban on es kozveszelyes.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest