Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Más topicban már találkoztak velem páran. Az a része (autóvásárlás) úgy látszik megoldódik. De a sztorihoz hozzá tartozik az is hogy egy 98-as civic-et törtem össze, és nem érné meg a javíttatás. Viszont most van egy roncsom, ami alkatrészenként kiárulva szerintem jóval többet hozna, mint leadni bontóba 20-30e-ért. Meghirdettem, persze többért mint amiért odaadnám, kutya nem hívott. Nem is csodálkozom, de kezdek aggódni, mert tegnap beszéltem egy bontóssal, akinek felvázoltam, hogy elbontom a kocsit, kell-e fizetnem amikor átveszik a maradékot? Majdnem kiröhögött, hogy bontott kocsit át sem vehetnek már...magyarul kb szotyi pénzt láthatok, az amúgy még valamit érő kocsimból. Tanács? Vagy csak törvényenkívüli warez megoldás van? Amihez ilyen tájékozottsággal jobb, ha neki sem látok?
Illetve ki az aki függetlenül, megmondja nekem hogy mennyit érhet a kocsim? Nincs roncs beárazós topic?
Előre is köszi a tanácsokat -
z123456789
addikt
válasz tomiii. #30719 üzenetére
(#30719) tomiii.
Na, ez kb ugyan az a felszereltség, mint az enyém, csak ebben van még tetőablak is.
Szóval köpni, nyelni nem tudok.
És egyáltalán nem csodálkozom hogy annyi visszatekert roncs szar futkozik.
Köszi.(#30720) xcds
Hát nem tudom hogy ez ilyen kezdő buzi a gőzfürdőben szindróma, mert nem voltam még ilyen szituban, de ez azért felháborító, hogy nem bonthatom el. Amivel szintén van macera, de legalább nem kell elkárolnom egy komplett autót.[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
De őszintén, joggal vagyok felháborodva nem? Értem én hogy akinek nincs pénze kocsira, az ne járjon vele, de mondjuk összespórol az ember egy kocsira, megveszi, hogy járkáljon vele, amikor épp úgy érzi, hogy megengedheti magának az autó nevű luxust, és egy napon hopp! Volt nincs az az 500e/1m Ft-ot érő vacka. És még az esély sincs meg rá, hogy ne legyen full deficites a dolog. Mert ha feldarabolhatom is veszítek, de nem az egész összeget.
-
z123456789
addikt
Elküldtem PM-ben a linket. Mivel saját, ide nem rakhatom ki.
Lehet hogy csak rossz a logikám, de az miért is lenne jó, ha vennék még egy roncsot?
Kijavítom, eladom, és mit kezdek a szétbontottal? Azt megint csak nem tudom leadni.
Amúgy is, nekem a japó változat van, ez a 85e-s meg angol.
Vagy valamit rosszul értelmezek?
Lehetséges hogy az lesz a vége, megjavíttatom, és 0 szaldósra megpróbálom kihozni.
De...ha nem tudom magam összerakni, akkor baszhatom. -
z123456789
addikt
Erősen gondolkozom rajta amúgy, csak most marhára nincs 100e Ft-ocskám sem erre.
Valószínű az lesz hogy kivonom ideiglenesen a forgalomból, aztán fél év alatt megpróbálom összetákolni.A probléma az hogy 4kilóért már papírral, működő ilyen típust veszel, 100e km-rel kevesebbet futottat. Sőt, még olyat is láttam hogy első tulajos... :-/
Magyarul szerintem, ha a szerelő és lakatos fél misit mondott, akkor én minimum 200e FT-ot rá kell hogy költsek. Na most a büdös életbe nem fogom eladni 400 000 Ft-ért az összerakott kocsit 362 000 km-rel. Annál olcsóbban meg nem sok értelme lenne. Adjam 300e-ért? Akkor 100e Ft-ot mentettem ki belőle, de vállaltam egy rizikót, hogy a nyakamon marad, a beleölt 200e Ft-os javítással együtt. Pedig ez a kramanc még pont jó lenne valakinek eljárni pecázni, vagy akármire, ahova nem kell más, csak hogy guruljon.[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
válasz Skillet #31025 üzenetére
Hát sokat nem kell rajta gondolkodni, mert már fent sincs.
Hurenzon? Tudsz valamit róla hogy miért?
[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
válasz mdani01 #31081 üzenetére
Ahhh!
A Lexus IS200 ajánlott vétel? Ez most komoly? Miért most mutogatjátok?(#31078) EQMontoya
Ezt a fenntartás dolgot most poénból írtad nem? Elromlik benne valami, azt csókolom. Vagy annyire nem romlik el ezekben semmi?Nekem nagy álmom volt a Lexus valaha, és ez a forma a hátsó kerék meghajtással a mai napig szerelem.
Még nem vettem meg az Accordot.
-
z123456789
addikt
válasz Kornel #31098 üzenetére
(#31098) kornelka
90% pálya. Sőt, inkább 95%(#31113) w333
Van egy zúzott 98-as civicem, potom 360e km van benne, de én még el akartam menni vele 500e-ig.
Amennyit te lógsz a neten, simán össze tudod vadászni az alkatrészeket. Olcsón megszámítom.(#31133) Qtya123
Bogár a fülben... -
z123456789
addikt
A kötelező kelleni fog az átíráshoz elvileg, amit 15 napig húzhatsz.
Köttesd meg úgy, hogy ne egyben kelljen kifizetni. Akkor tudsz spórolni. Adsz a szarnak egy pofont, mert így összességében drágább lesz, de ha szükséges...
Elfelejtetted ezeket a költségeket? Vagy belezúgtál a kocsiba és nem akartad elszalasztani? -
z123456789
addikt
Lássuk már mi ez a verda!
Hát nem tudom. Elképzelhető. Akkor úgy sincs más választásod. Húzd az átírást, aztán a KGFB-t ameddig tudod, de akkor addig én nem is mennék vele. Mert ha valamit csinálsz, és nincs még a Te neveden KGFB, abból elég kesze-kuszás problémák sülhetnek ki. Én legalább is ezt tenném. De lehet a többiek mást mondanak.
-
z123456789
addikt
válasz roberto211 #31259 üzenetére
Rohadnak el!
-
z123456789
addikt
Holnap mennék átíratni a verdát, de még nincs eredetvizsgám. :S
Létezik még mobil eredetvizsga? 7 éve még úgy volt, hogy felhívtam a tagot, odajött a dobozossal, és 10 perc alatt megvolt a művelet.
Olvastam neten valahol, hogy már nem létezik ilyen.
Vagy ha bemegyek egy szervízbe, akkor ez gondot jelenthet hogy aznapra kellene? Ezt kicsit benéztem asszem. -
z123456789
addikt
2009-es Skoda Octavia-ra tud valaki ajánlani üléshuzatot? Vagy egyáltalán hogy a francba keressek üléshuzatot? Mindegyik univerzális. Azért abból olyan szép dolog nem sülhet ki.
-
z123456789
addikt
Köszi mindenkinek az üléshuzat ajánlást.
-
z123456789
addikt
Utolsó pár kérdés a sebesség határral kapcsolatban! Most akkor ez még aktuális, vagy változott a tolerancia?
-
z123456789
addikt
Keréktároláshoz keresek keréktáskát. Nem tudtok valami jó ajánlatot? Valami egyszerűt akarok, olcsón, csak be legyenek csomagolva és kész. Nem, nem akarok nejlonzacskót húzni rájuk, köszi.
-
z123456789
addikt
válasz Calogero #31732 üzenetére
Köszönöm. Hasonlót rendeltem máshonnan.
-
z123456789
addikt
válasz tomcsi23 #31740 üzenetére
(#31740) tomcsi23
Száraz, fénytől védett helyen tárolom. A gumivédő folyadékot pedig megvárom még megszárad. Csak utána csomagolom be. Nem akarom bedunsztolni. Annyira nem zárja le a gumit, hogy ne levegőzne. Másrészről pedig így védem valamelyest a mechanikai behatásoktól is...már amennyire kell egy jó tároló helyen.(#31748) trassher
Nem kötekedés, de ez teljességgel hamis állítás. Nekem is van olyan ismerős rendőröm, akivel ha beszélek úgy beszél mintha mindent tudna, én meg elhiszem, mert mégis csak rendőr...vagyis már nem hiszek el mindent. Ezzel nem bántani akarom az ismerősödet, de hogy nálunk a KPK-002 cordobából, és a "tejeskocsiból" tutira mérnek, az 100%. Mármint belülről. Egy helyen szokott kint lenni a gép, de ott azért, mert a növényzet, és az útviszonyok miatt nem tudnak máshogyan. De ott pl a rendőr kocsiból is kiszedik a gépet kivétel nélkül. 2 naponta biztosan találkozom a mérős kocsikkal, mert olyan útvonalon járok, ahol lépten-nyomon trafi törzshelyek vannak. Szóval én nagyon nem is tudok hajtani. Ezek korábbi felvételek, de ha valaki még ezek után sem hiszi, akkor szívesen megállok holnap fotózni egyet. Azért holnap, mert tegnap pont kint álltak, szóval holnap lesznek ismét.[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
válasz gzbotii #31859 üzenetére
(#31859) gzbotii
Egy rohadás az osztrák autópálya. A létező összes osztrák sofőr forma egyes pilóta, arrogánsak, és egy sem ismeri a követési távolságot. Csak a padlógáz, meg a refi, akkor is ha 130/140-nel kamionsort előzöl. 5km-enként atuomata trafi, minden évben valahol valami hosszabb felújítás, és fullon van hétfőtől vasárnapig. Hegyeshalomtól egy hányadék a pálya rögtön ahogy átléped a határt. Beérsz Bécsbe, szintén. Az a beton rész valami katasztrófa. Ingyen vibrátor a seggednek. Vagy mintha lóval ügetnél. Én jobban szeretem a magyar pályákat.(#31835) EQMontoya
Srry, nem Neked ment, hanem eggyel előtted levő hsz.-re. -
z123456789
addikt
Még is csak kiváltságos vagy.
A hektikusat úgy értettem, hogy amikor VALÓBAN hátráltatnak, veszélyeztetnek...na akkor vagyok hektikus. Az életben nem villantottam még le senkit. Én azt annyira arrogáns dolognak tartom, hogy elmondani nem tudom. Látom értelmét, és nem is szólok meg senkit, aki alkalmazza, de aki eddig engem levillantott, az mind hasonló eset volt, mint amiket itt leírtok. 130/140-nel kamion sort kerülök, esetleg nagyobb sebességgel hajtok, beérnek, nem tudok lemenni, nagyot kéne fékezni, de levillantanak. Veszélyeztetnek, mert folyamatosan a seggemben vannak, úgy hogy kb 50 km-en keresztül összefüggő kocsisor van jobbról-barlról, és képtelenség lenne előrébb jutni, semmi értelme a stresszelésnek, stb...
Végtelen türelmes vagyok a tanulókkal, a mamákkal, a nőkkel, a balfaszokkal, a bicajosokkal, a motorosokkal, a gyalogosokkal, még azzal is aki egy suzi stifttel előz 120-szal 5 személlyel a belső sávban 5 teherautót. Nekem is volt 1,4 Civicem, 130-nál padlógáz, és a nagy semmi történik. Ettől függetlenül nem akartam 90-nel utazni a kamionok mögött, csak azért, mert 3 mp alatt nem érem el a 140-et 90-ról, és szégyellem magam, ha be akarok menni a belsőbe. Most sincs egy vadállat gépem, de szerencsére már annyira nem parás 90/100-ről kipattani 160-ig. Ettől függetlenül sose felejtem el a "padlógáznagysemmi" időszakomat, és úgy is tekintek a hasonló kategóriás kocsikra is.[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
válasz EQMontoya #32040 üzenetére
Azért is írtam, hogy látom értelmét, de az engem ért negatív atrocitások miatt beskatulyáztam arrogáns viselkedésnek, és valószínű e miatt is van egy korlát bennem, hogy ne használjam. Valószínű engem sose kéne levillantanod, mert az általad felsorolt tevékenységek kiesnek az érdeklődési körömből.
-
z123456789
addikt
-
z123456789
addikt
(#32182) lenko
Sima 95.
Azt sejtettem hogy gyorsabb nem lesz, max a tisztítás miatt. Illetve ha már tisztítás. Ezek a STP csodalötyik használhatnak? Mert arról is hallottam hideget, meleget.
Általában Agip-on tankolok, és láttam tegnap hogy van 98-as. Ezért is kérdeztem meg.(#32183) tresh
Mondjuk én nem hiszek ebben a "ZOSZTRÁKBENZINSOKKALJOBB" dologban. Ti hogy vélekedtek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik