Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#203835) .mf


.mf
veterán

Jó reggelt a zuraknak :)
Aránylag új vagyok az autós világban, 11 éve letettem a jogsit, de autót azóta alig vezettem (helyette motoroztam és tekertem a városban). Egy munkához viszont most kellett egy autó, úgyhogy pár hete megvettem életem első autóját, egy Citroen C8-ast. Papírozás, ellenőrzés-helyrerakás után most ismerkedek a kocsis léttel és járok vezetgetni.
Lenne is kapásból két kérdésem:
A gumik ferdén voltak kopva, a külső szélük jobban (vétel után a futómű be lett már állítva); és a hátsók már öregek is. Jövő héten egy nagyobb útra indulok külföldre, tehát a napokban le kéne cserélni őket. Próbáltam körbenézni, úgy tűnik az egyik hely a gumik árán, a másik meg gumiszerelésen, alufelni felárral húzza le az embert... Dél-Buda és vonzáskörzetében esetleg van bevált, korrekt gumis?
A másik egy fura jelenség: elmentem tankolni negyednél, alig tankoltam bele egy tíz litert, és kattant a pisztoly. Nyomom még, megint, egyre sűrűbben. Végén már másodpercenként kattant, így tudtam kb 60%-ra tölteni. Ezt mindkét tankolásnál eljátszotta. Ugyanaz a kút és oszlop, de az előttem tankolónak nem volt ilyen. Mitől lehet?
Köszi!

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.