Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
Auto jovo hetre felkeszitve
I humbly and respectfully decline™
-
azaki99
csendes tag
Sziasztok.Nagyon nem értek az autókhoz, valaki aki ért a rover 45/ immobiliser-hez tudna segíteni esetleg privátban? Előre is köszönöm!
-
kisza25
félisten
válasz Elektrosokk #129450 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Jaffa75
őstag
válasz gooool #129433 üzenetére
ha rám hallgatsz, szintén Miata tulaj vagyok...
A Z4 bármelyik alkatrésze többszöröse az MX5t-ének... ez japán, nem romlik el nagyon gyakran.
Kiszámíthatóbban viselkedik, a Z4 sárnehéz, feeling a fele sem, a játékosság is elveszik ha váltasz. Ha a propelleres jel van elöl, a sztereotípiák is Téged terhelnek ...
Komolyra fordítva, van olyan ismerősöm, akinek mindkettő van, és nem a bömbit szereti jobban. Sokkal letisztultabb, egyszerűbb, szerethetőbb és élvezhetőbb szerinte (is) az MX-5, ráadásul a közösségi oldalról is több a pozitívum. Igaz az is, hogy a preztízs a Z4-é, illetve hogy a két "társadalom" jó kapcsolatot ápol egymással, tavaly közös találkozó is volt!
A jobbkormány része egyéni preferencia, Skillet szerint megszokható, ami biztos, hogy kompromisszumot igényel (én nem vennék, egyszer majdnem beleugrottam egy 8gen Type-R Hondába, de a vélemények eltántorítottak).
Hosszútávon nem biztos, hogy érdemes lenne váltani...
[ Szerkesztve ]
-
gooool
őstag
válasz Jaffa75 #129466 üzenetére
Koszonom Neked es az osszes tobbi velemenyt formalo Forumtarsnak is a valaszokat!
Delutan hanytam-vetettem a dolgot, igen egyszeru modon, beleultem a Mazdaba, teto le es mikozben kruzoltam gondolkoztam, majd egy kave kozben atneztem a piacot, hogy mi ujsag.
Es marad a Mazda...jobb befektetesnek tunik, meg ha patent allapotra hozom is, konnyen eladhato, bar hamarabb menne a melos autom, mint ez, az tuti.
A BMW minden tekintetben dragabb, es fene tudja...sem a jobbkormannyal, sem a bejemve sztereotipiakkal, ahogy irtad is, nem tudok azonosulni.
A kicsi MX5-ot ma is mosolyogva neztek meg, menocsavok noi az Audibol lesnek at, hogy aztamindenit es nem megveto tekinteteket kapok, ami jo erzes.
Na meg az is, hogy kanyarban ha picit ralegyezek a gazra mar teszi is ki a segget.
Ugyhogy legkozelebb mar remelhetoleg a faceliftes futheto borbelsot fogom prezentalni Nektek.Koszonom meg egyszer!
[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
MrSealRD
veterán
válasz ΞΔGLΞ #129445 üzenetére
Az egyik lándzsás a sok közül. Jó anyaggal dolgoznak. Szépen tisztít. Korábban írtam róla pár gondolatot.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #129444 üzenetére
Hát lehet. Iszonyat hamar képződik a por réteg rá... Ne tudd meg hogy néz ki most...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
eastsider
nagyúr
válasz MunezXBK #129447 üzenetére
Az ok, csak a sima mosók vizet mennyi bírja a wax? Csak ott tudok mosni.De lehet elmelyedek a temaban, mert sok lesz a mosás... Főleg nyáron pályázások után muszáj fehér kocsit mosni egyből a bogarak miatt. Igaz teremgarázsban áll otthon is meg melóban is szerencsére
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz focvis #129474 üzenetére
Múltkorában láttam egyet, USA-ban cserélt gazdát tizenezer dollárért... Ahhoz képest drága OK, füstölt, mint a gyárkémény, tekert, stb, de annyiért lett volna benne fantázia vidéki (olcsóbb) szerelőgárdával, végülis VAG
270 ezret futott, de full szervizelt V60 D6-ot küldjek? Fb csoportban bukkant fel, klíma új és kimosva, még a váltóban is átmosásos olajcsere, stb. (Nem cégnél, mielőtt reklám gyanúja merülne fel )
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz molnarpeter #129476 üzenetére
Jaj, most éppen nyugodt vagyok; nem tervezek cserét.
De küldjed lécci! -
Integrale
veterán
Tustok Bp-n olyan gumiszervizt, ami nyitva van ma is? Nem surgossegi ellatas kell, csak turelmetlen vagyok.
"Bad reklám is reklám too"
-
Magnum_
nagyúr
-
-
stickermajom
addikt
válasz Magnum_ #129486 üzenetére
Itt Csepelen egy órával zárás előtt mondták, hogy "két autó biztos nem fér bele", majd negyed óra alatt végeztek az elsővel és még várták a borravalót, mert "próbáltunk sietni a kedvedért". A másik autót persze addigra elvittük máshova. Nekik nem kellett a biztos pénz.
-
gzbotii
nagyúr
-
nagyúr
Annyira belelkesültem ma a terasz takarításnál a nagy nyomású mosóval hogy már majdnem az autóra is rámentem de itt a kertvárosi részben ez tilos így marad a maksi.
Még van 5 órám a csipszre...Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
kisza25
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest