Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Vannak, amiket nagy márkák annak is hirdetnek, azokra ha rákeresel könnyen megtalálod, de amúgy a lényegük az, hogy az egyszerűbbeknek simán nagyobb a seggén a lyuk, a komolyabbaknak meg a szelepmagjuk is egyedi. Én utóbbitól félek, mert mi van, ha a szelepmag tönkremegy és nem kompatibilis bele az alis szabványos mag...
Normál szelepmagos: [link] [link] lehet ez is olyan.
Trükkös: [link] [link] , de le kell csekkolni a pumpád feje rámegy-e. -
.LnB
titán
válasz
szimpláncsak
üzenetére
Itt van kicsit bővebben: [link] Egyébként tök logikus az elve. Próbálják annyira kiszélesíteni a vázat, hogy a kerékpáros lába mögé kerüljön minden. Mivel a láb úgy is megtöri a levegőt, ezért behúzzák az mögé.
Tegnap egyébként az Azizulhasni Awang-ot említették, hogy ~27milliós a bringája (nem tudom, hogy komplett, vagy csak a váz), és ~1millió az aero ruhája. Elvileg kimagaslik ezzel a mezőnyből. De most sok mindent nem ért el a VB-n.
Tegnap egyébként Drijvert Bertold-nak tök jó volt szurkolni. 19 évesen nagyon ügyes volt!
-
robee19
tag
Nekem mint abszolut kezdő tárcsafékesnek elmagyaráznátok mi a különbség egy szemétnek titulált mt200 és egy br6000 között? Azt látom, hogy 50k az anyagi oldaláról
Egy mt200-al ne merjek olyan hegyről elindulni lefelé, ahonnan mezei felnifékkel outival néha seggszorítva ugyan de lejöttem?
-
Napfénysüti
nagyúr
Áhh ne gondod hogy korai.
Én annó 2014 szeptemberben vettem a Focus outimat ls 2015 augusztusban voltam először kint ilyen túrán (Stelvio, Gavia). Ráadásul neten szerveződött kis társasággal, szóval személyesen nem is ismertem azokat akikkel mentem.
Anyi hogy azért próbáltam itthon kicsit edzeni rá emelkedőkkel. De igazából ha van némi kondid és fejben erős vagy (ez azért kell) akkor menni fog max többször kell megállni.
A Logout oldalamon megtalálod merre jártam, háromszor voltam külföldön ilyen túrán.
Amúgy ajánlom kezdésnek a Millenium vasútvonalat az elég könnyű viszont látványos.Ja én mindenkinek azt javaslom, ha egyszer az életben teheti menjen el egy ilyen gyönyörű helyre, nézze meg ezeket a természeti csodáka. Annyira más világ mint ami itthon van, elképesztő élmény. Nagyon feltölti, motiválja az embert.
-
.LnB
titán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Éreztem én.

Elkellene kezdenem spórolni ilyen utakra. Mondjuk egyik jó ismerőseim, aki kvázi elindított a bringás "úton", ők minden évben mennek ilyen helyekre. De még korainak éreztem én magamat ehhez így az első évben. Viszont ha mást nem. legalább egyszer csak meg kellene élnem ezt.
-
szimpláncsak
tag
Ahogy nézegetem a kerékpáros VB-t, megakadt a szemem a lotus pályabicajàn
érdekes egy jószág az biztos, de érdekes hogy több gyártó is ezzel kísérletezik, hogy a kerék és az első villa/ hátsó tàmvilla mellett több levegő tudjon àramolni
Ez is érdekes. Blumenfelt többszörös triathlon vb győztes fickó cadex bicaja
Ez meg a ventum one szintén triathlonos bringája,ami vicces, hogy pont az ellentéte a cadex megoldàsànak

-
Napfénysüti
nagyúr
Az Iseranon igen, ez Európa legmagasabb hegyi hágója (2770 m).
Csak én Bonneval Sur Arc irányából másztam meg, Atiék a másik oldalon mentek fel.

Amúgy személy szerint maga az Iseran nem a kedvenc hegyem annyira nem látványos, vannak szerintem szebbek. Bár mi is egy nagyon hangulatos tó mellől indultunk de maga a hegy felfelé kissé sivár volt.
-
andrisbandi
őstag
válasz
szimpláncsak
üzenetére
SZELEPÁTALAKÍTÓ ADAPTER DUNLOP VAGY PRESTA SZELEPRŐL AUTÓSRAÚgy mondták akik már fújtak kúton, nem mindegy milyen alakú.
A gomba fejű nem jó.
A henger kialakítású a nyerő. -
szimpláncsak
tag
válasz
jjeahh
üzenetére
Igen, tervben van high flow szelep beszerzése. Végül szerintem azért sikerült mert átnéztem a szelepmagot és volt benne kevés beleszáradt tej, valószínűleg emiatt mégsem ment annyi levegő bele, mint kellett volna. Meg ahogy andrisbandi is írta, a szelepnél próbáltam a külsőt úgy igazítani, hogy ott a szélén legyen a gumi. Mindegy végülis sikerült, azért ma veszek egy autoszelep/presta átalakítót a bringanoltban
-
.LnB
titán
Azért ezek a képek eszméletlenek: [link] Napfénysüti tuti volt már itt is!

-
.LnB
titán
válasz
Ringman
üzenetére
A többiek már írták, de igen, a reddit-en lehetett látni ilyen képeket. Én ezért is kezdtem már az elején nagyon óvatosan. És mindig úgy szedem le, hogy jól ráfogok, és jobbra eltekerem. Ezt akartam írni én is, hogy vedd fel a kapcsolatot a support-tal.
Lehet, hogy nem véletlenül a Garmin féle módszer a legelterjedtebb.
Kíváncsi leszek, hogy a Karoo 3-nál maradnak e ennél az egyedi rendszernél. Nem biztos, hogy kellene..Én meg egyébként a csavar fejet nyaltam el az imbusszal szerintem. Lehet nem fogom tudni majd csak lefúrni a bringáról.
Na meg egyébként is egy rémálom volt a kormányátmérőm miatt a mount rögzítése..
-
andrisbandi
őstag
válasz
szimpláncsak
üzenetére
Befújt - kiszökő levegő mennyisége a titok.
- A szelepnél szoktam főleg a helyére igazítani a külsőt, meg amennyire lehet mindenhol. Nem nagyokat hirtelen pumpálok (azt nem is lehet igazán), hanem amennyire sikerül, minnél folyamatosabban befújni. -
jjeahh
nagyúr
válasz
szimpláncsak
üzenetére
Booster (akár diy) és menni fog. Plusz szerintem fölösleges már normál szelepet venni, ha lecseréled a szelepet, irány a high flow. Vannak már egész olcsón is, van, amelyiken nem is írja, hogy az.
-
Jester01
veterán
-
szimpláncsak
tag
válasz
szimpláncsak
üzenetére
-
szimpláncsak
tag
Nah engem is elért a tubeless átok
Gondoltam az általam fél éve összerakott kerékbe ràtöltöm a folyadékot. Erre most nem tudom felfújni.
Szelepen àtmegy a levegő, a gumi pereme meg nem akar a helyére ugrani, pedig minden ugyanaz, mint a múltkor, a pumpa is
Érdekes
-
Ringman
félisten
válasz
6030D
üzenetére
na jó

---
ez a varia radar elég jó dolog így 1 használat után is, távolról szól, még akkor is, ha fizikailag elválasztott bicikliút mellett ment el az autó/motor.a karoo2 kb ugyanazt a távot mérte, mint a cyclemeter (de lehet a karoo2-nek besegített a telefon is a helymeghatározásban, nem tudom), pf-ban viszont volt eltérés, 87 vs 91 volt, előbbi a cyclemeter app értéke (amin meglepődtem, mert nem szoktam ennyire pörgetni és fel sem tűnt, viszont az utolsó 5 km-re eléggé beesett a sebesség és a pf is, nem csak azért, mert városon belül voltam már.)
-
Tin
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Valószínűleg egyedi hibás darabok lehetnek. Én feszegettem az enyémet az elején, nálam nem volt gond, azóta meg rájöttem, hogy lehet ki-betenni. Valószínűleg neki is cserélik.
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
Lehet elhamarkodtad kicsit ezt a bringavásárt és máris elavultál? 🤔
[link] -
Ringman
félisten
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
lehet átdobok privátban egy draftot, köszi előre is! angol jó lesz szerintem

#261074 Hasaggymeg
oks, majd holnap de. megy a privát. -
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Toobee
veterán
Készüljünk az őszi nightrideokra. Én most épp a lámpákat nézegetem és van egy bitang jó vétel:
Sigma Buster 2000 rosebikes-on 99,99 eur. Ez egy teli áron 70-80 ezres lámpa, nagyon komoly, amit tud. Egy ilyen a sisakra, meg a kormányra még 1-2 szórt fényű lámpa és nappalt csináltál az éjszakából. -
Ringman
félisten
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
ez maradt a biciklin, a lumintop b01 lett a tartalék, mert az jobban merül. így a műanyag bilinccsel már egész jó ez a lámpa
-
ReFleXx
addikt
sikerult ma Sturcz Tonival szembe talalkozni lefele jovet a Kevelyrol
Ahogy nezem eleg gyakran jar arra szal nem lehetetlen dolog [link] -
Ringman
félisten
válasz
andrisbandi
üzenetére
-
Ringman
félisten
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
nagy a boldogság...
-
mauimagic
senior tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
köszi mindenkinek!
Mondjuk az gyanús, hogy csak köhögök, taknyom-nyálam nem folyik, nem viszket a szemem, stb., úgyhogy lehet mégse allergia...
Megyek tovább valami használható(bb) dokihoz.szerk. Most nézem, ahol megnyomtam neki ma, még ilyen kehesen is összejött egy PB.
104 effortból a legjobb, úgyhogy lehet mégsem allergia gyógyszert adott a helyi sámán, hanem EPO-t
-
válasz
mauimagic
üzenetére
allergiás asztma jelen. csináld mindkettőt. tündérmesékben nem kell hinni. a megfelelő diagnózishoz és gyógyszerszint beállításhoz úgyis a prick-teszt kell. allergia okozta asztmára nagyon fasza szerek vannak, 1-2 szippantás reggel-este, és csak úgy árad a zoxigén.
-
válasz
parandroid
üzenetére
áhh, a 20-i hétvége mindenhogy szívás ilyen szempontból, akármivel mész azon a szakaszon, kivéve ha az ellenkező irányba mész, mint a tömeg. de menjetek nyugodtan, csak számoljatok vele, hogy ez lesz.
@Dark Archon: ilyenkor talán a BuBa a legkisebb szívás.
-
vallas
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Lehet szombat is 19-e is de utána héten 24-től már nyaralási van és talán a hétvégét könnyebben összehozzuk.
De persze mehettek akkor is ha nem vagyok....
-
balintbaba
tag
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
Én Hystysint-t használok, érdemes többféle antihisztamint is kipróbálni. Édesanyám szintén allergiás - ha az én gyógyszeremet veszi be, fél napig alig tud kikelni az ágyból a mellékhatások miatt.
Ja igen, és allergiától függően a dokim szerint érdemes a pollenszezon előtt 1-2 hónappal elkezdeni a gyógyszeres kezelést.maugimagic: Egy pulmonológust keress fel ezekkel a panaszokkal.
-
-
Csokicsibesz
aktív tag
válasz
mauimagic
üzenetére
Allergiával én nem köhögök, hanem taknyom nyálam összefojik, viszket a szemem, ha hozzám ér valami kedves cucc, akkor kiütéses leszek meg ilyesmik.
De ilyenkor allergia időszakban szedek gyógyszert és nincs semmi extra. Napi 1 db bogyó és kész. Cetirizin Hexalt használok, vény nélkül kapható a patikában, nem tudod túladagolni, mellékhatás nem nagyon van.
-
mauimagic
senior tag
Teker itt valaki, aki allergiás?
2 hete köhögök, mint egy diósgyőri kohász, 1 hete voltam dokinál, 3mp sztetoszkóppal hallgatózás után benyögte, hogy allergiás lettem. Adott valami placebot és azt mondta, ha rosszabbodik a dolog, menjek vissza...Már voltam párszor bringázni, múltkor viszonylag OK volt, de ma már bringa közben is köhögtem.
Okosan mentem egy max pulzust is, hátha csak "ki kell kormolni" a tüdőmet, mint egy lelakott Golf TDi-t, de nem lett jobb
Szal a kérdés: allergiánál elvileg nem az van, hogy komolyabb aerob terhelésnél ideiglenesen megszűnik?
Vagy ez tényleg ilyen szar?Az tuti, hogy elmegyek valami normális dokihoz is, csak nem tudom hogy allergia vagy tüdő vonalon induljak el ...
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
-
parandroid
félisten
válasz
szabop27
üzenetére
Keszthelytől lefelé (a berényi elágazóig) én nem mernék közúton menni, pedig pont ott borzalmasan szara bringaút. Nemcsak a minősége (az is), hanem a szélessége, illetve a lehetetlen, szűk, 90 fokos kanyarok, amivel fölöslegesen feldobják a nyomvonalat. Viszont ez a zalából (Zeg, és attól északra kb minden) az autópályára felvezető útvonal, iszonyatos a forgalom, és simán 100 fölötti a tempó, pedig sima országút.

Re #261039: ottő sem ment ki a főútra, pedig látszanak a törések a bicikliútban a tracken. Sőt, a 7-est is kerülte, ahol tehette.
p
-
balintbaba
tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Bár nem sokat ülök montin, szóval lefele (is) béna vagyok, de találkoztam már olyan lejtőkkel, amiken azért nem mertem lemenni, mert féltem hogy orra bukom. Egyszerűen túl magasan volt a súlypontom, jól jött volna egy dropper.

szabop: Itt van egy útvonal, amin lehet 6:30 alatt menni: [link]
-
szabop27
tag
Sziasztok!
Egy szeptemberi hétköznapra tervezek egy dinamikusabb Balaton-kört (cél 6:30-on belül).
Túlnyomórészt a 7-esen haladnék. Az lenne a kérdésem, hogy vannak-e olyan szakaszok, ahol érdemes rámennei a bringaútra? (outi-optimalizált GPX esetleg?) -
stickermajom
addikt
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
Király!
Gratula! -
-
Poiro7
senior tag
A hello.hu-nál mennyire veszik komolyan ezt

ha a jármű értéke 200.000 Ft-nál több, de legfeljebb 1.000.000 Ft, akkor a jármű lezárásához riasztós lakat, vagy Abus 15-ös vagy Kryptonite 10-es fokozatú (vagy azzal egyenértékű, más gyártmányú) U-lakat, vagy Abus 15-ös fokozatú (vagy azzal egyenértékű, más gyártmányú) hajtogatható lakat
-
válasz
parandroid
üzenetére
aug 20. vasárnap, ilyenkor elég szopás tud lenni az autópálya meg a hetes főút délelőtt a Balaton, délután Nagyfalu felé.
-
-
parandroid
félisten
válasz
Jester01
üzenetére
Nekem tetszik, főleg, hogy végre lesz szelfikém a stadionnal.
Amúgy köszi, hogy vállalod a vezetést, nélküled nem lenne akkora móka. Remélem, nem csak ketten leszünk innét. Valaki még esetleg? Velence környéke pont azért tűnik jó ötletnek, mert kompromisszumos a nyugatividékről is, meg Bp-ről is jól elérhető (+ tekerhető a környék). Amúgy én benne vagyok még egy napban is valamikor, ti úgyis mindennap mentek, valamikor még szívesen becsatlakozok, pláne, ha a topikból más is jönne. Vallasnak sajna csak ez a hétvége jó, amikor én is otthon vagyok, az meg sajna amúgy is egy 10 napos intervallum.
Nem mellesleg rám sem feltétlenül kell várni, remek ötletnek tartanám, ha nyáron rendszeresen (mondjuk havonta, vagy kéthetente) sikerülne országútis közös bicózást rittyenteni. Tudom, hogy sokan vannak viszonylag elérhetőtávolságból…p
-
6030D
addikt
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
-
semmiho
tag
Dropperről inkább nem írok, túl régóta használok olyat.

+1 a dropperre. Gyakran még a merev villás montiba is bepattintom. Például: https://www.strava.com/activities/8626564949/overview -
andrisbandi
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Ha fékezgeve ereszkedik a pilóta, keskeny gumival, nagyobb nyomáson, meg persze van esze, nem akar esni, akkor azért van idő a nyereg mögé helyezkedni, meg játszani a súlyponttal. Kissebbeket még bunny-zni is lehet.
Leegyszerűbb dropper helyett ideiglenesen gyorszáras nyeregcső bilincset fölrakni, vagy vinni egy kulcsot a leengedéshez, és csapatni egyet leengedett nyereggel. A guminyomás alacsonyabban a jobb határon száguldozáskor.
Pár ilyen után kiderül jó ötlet e a dropper.
Nekem sem volt mindíg beszerelve HT-n. Időszakonként hosszú ideig nem jártam olyan helyekre. A keréknyomás nálam szintén eltántorító lehet a dropperes helyszínektől. Ha aszfaltosabban megyek nagyobbon, a kemény terepet elkerülöm. Vagy ha mégis kicsit bemegyek, akkor sokkal lassabban, úgy meg nem létszükséglet a dropperezés. -
Jester01
veterán
válasz
vallas
üzenetére
Bármelyik délután ráérek
Tudom ajánlani a Csákvár - Gánt kiskör - Felcsút - Vértesacsa - Vereb útvonalat. 90km, 900m szint (de ezt túl szokta becsülni). -
mauimagic
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
azon gondolkodtam, hogy az állítható nyeregcső még mindig fura nekem merevfarún, ahol lejtőzni amúgy is csak kiállva lehet.
Van olyan, hogy nem kiállva lejtőzik valaki?
Droppert kipróbálnád a Kevély lankáin, szerintem új világ nyílna meg előtted, én előbb jönnék le ott nyereg+nyeregcső nélkül, mint XC-sen tarkóig húzott nyereggel.
Persze tudom van nélküle is élet, de minek?
-
Toobee
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Új stucni, kormány, nyeregcső, nyereg van rajta, mert az eladó vitte tovább a saját cuccait a másik XC-re (Procaliber). Így ezek alap newmen alu dolgok, meg valami sdg nyereg. Nyergem van, amit szeretek, már csak egy nyeregcső kell (a berget most meglestem, eléggé szimpi
) -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Toobee
üzenetére
Ja, hogy nem is az van felszerelve.
...arra olyan formájú is való.
andrisbandi...néztem ezt az ápgréjd listát és azon gondolkodtam, hogy az állítható nyeregcső még mindig fura nekem merevfarún, ahol lejtőzni amúgy is csak kiállva lehet.
...talán több a helyed leengedett nyereggel ott és véletlenül sem üt seggbe a nyereg nagyon durva, már nem is XC-nek való sziklakertes lejtőzésnél, de máshol mindig ki kell állni, úgy meg elég erős kompromisszum a +súlya és +macera miatt.🤔 -
jjeahh
nagyúr
-
Toobee
veterán
válasz
jjeahh
üzenetére
Szürreális volt, hogy a tartó szütyője nehezebb, mint maga a kormány. Azért adja el Andris (boltos), mert neki a 75 kg mellé túl rugalmas, bár az oldaluk szerint 100 kg-ig oké.
Berg kormány -
semmiho
tag
válasz
jjeahh
üzenetére
A fully-n Berg kormányom van, 760mm, 108 gramm.

Elég rugalmas, kb. 4 hónapot használtam, rugalmasságát nagyjából megszoktam már. Ergonomiája nekem so-so határeset, a gyári Canyon integrált cockpit ha jóval nehezebb is (343g-ot mértem), de jobban bejön - pont múlt héten tettem vissza inkább.
A Berg nekem annyira vékonynak tűnik, hogy szinte már félelmetes, hogyan nem törik ketté. Az ergonómián kívül más bajom nem volt vele, szerencsére.(70mm - +/- 6° PRC stucnival használtam és Ritchey Superlogic markolattal: 83g + 108g + 14g.) -
Toobee
veterán
Két dolog zavart tegnap a Ghost kapcsán. Az egyik a gagyi, merev alu kormány, ami szétverte a kezem, a másik pedig, hogy régi iskola szerinti a hátulja, akkor még azt hitték, hogy a minél merevebb a jó. A TREK-em hátulja szebben mozog, jobban a talajon szeretne maradni mászáskor. A kormány úgy néz ki gyorsan megoldódik, Bikemen sufniból ilyen fosch cuccok kerülnek elő
, de a hátuljára azt találtam ki, hogy a dropper helyett inkább egy jól mozgó karbon nyeregcsövet nézek. Erre van valakinek ajánlása? Valami jó kis lapított kellene 31,6 mm átmérővel, mint az FRM-em, csak az sajna 27,2.
-
.LnB
titán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Na így is lehet válaszolni. Viszont ezt legalább nem is fogom félreérteni.
Akkor ez felejtős. -
Hasaggymeg
Topikgazda
Én ugye a Szokolya - Nagy hideg hegyi utat néztem. Viszont akkor ez nekem nem jó.
De, de, jó az!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vallas
őstag
Reméljük Jester01 ráér... ő az íránytű.... vagy max letöltjük valamelyik útjukat
-
vallas
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Szerintem aszfalt max pár rövid átkötő út volt murvás ha jól emlékszem
-
RexpecT
addikt
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
Ez már gép! Egészséggel és "tekerjed ha megvetted"
. -
-
vallas
őstag
Sziasztok,
Augusztus 20-n parandroid-l tervezünk egy tavalyihoz hasonló PH-s kört országútival Velence környékén.... már ha az időjárás is úgy akarja
tavaly Jester01,Napfénysüti, parandroid, és én voltuk, rétisün is jelezte hogy jönne idén esetleg más a topickból?
Kinek lenne jó a dátum? olyan kb 10 körüli kezdés kb 70-90 km-s kör
Jester01 volta túravezetőnk, ő úgy ismeri a környéket mint a tenyerét....a tempó tavaly olyan 25 km/h volt..... leginkább azért mert rám kellett az emelkedőkön várni
ez idén sem fog változni

-
.LnB
titán
válasz
Maximum1
üzenetére
Benéztem szerintem.
Most, hogy jobban bújtam a térképet. Én ezt a Nagy hideg hegyi út meg Magastaxi erdészeti utat néztem. De ha jól látom, az már nem is aszfaltos. Én ugye a Szokolya - Nagy hideg hegyi utat néztem. Viszont akkor ez nekem nem jó. Megerősítené ezt légyszi valaki?! A GoogleStreet alapján az már montis út. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

...az enyémen, a kjúbosan rövid (és persze merev) láncvillával leszakadna a veséd a Kevélyen lefelé.