Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tserrof77
őstag
válasz
memphis221
üzenetére
Egy 2007-es (gömbölyded) Gilera Runner SP50 (karbis) felélesztésére kellene nekem is szaki
Ő is 4-5 éve csak a garázsban áll. -
golya32
senior tag
Segítségetekre lenne szükségem, van egy Kymco Agility 50cm3 ös robogom 2004-es, kb 10 évet állt, egy ismerősöm bevállalta, elindította, majd felújítást igért ami nem történt meg, elhoztam tőle, most szét van szedve. Nem találok olyat aki vállalná az összeszerelést, vagy a javítást. Tudtok valakit ajánlani?
Akit találtam a neten és felhívtam, egyik sem vállalta mondván Kymco egy f@s -
golya32
senior tag
Szisztok, leányom most hivott, feltörték az instagramját, ehhez ért valaki mit lehet ilyenkor csinálni?
-
okiDoki
aktív tag
Boldog új évet kívánok, Kollégák!
-
ladopapa72
csendes tag
BUÉK!
-
tupacamaru
veterán
B.Ú.É.K.
-
jamba
aktív tag
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
-
miningboy
tag
BUÉK!
Eléggé elhuztam, de eddig nem kellett...
Jan. 5-6án téligumit (kerékcsere, felnin van) hol tudnék megejteni? -
szaki04
senior tag
B.U.É.K.!
-
golya32
senior tag
Boldog új évet mindenkinek!!
-
golya32
senior tag
válasz
PociAti
üzenetére
Ha előre utalas van az más, akkor nincs apella, meg jön a kp és csomagolom küldöm.
A másik témában nem értek egyet veled, Most is van egy megkeresés, a Facebookon tegnap megegyeztünk, azt mondta ma 10 óráig utal, nem utalt és el is tünt, akkor most én is akadjak ki ? Sajnos ez van, elengedtem.
Azért a jo fogás témában én hibáztam elismerem. -
PociAti
őstag
Magánszemélytől szinte minden esetben előreutalást követően vásárlok jófogáson is és hardveraprón is. Ennél csak a személyesen értékesítés a jobb, de nyilván erre nem mindig van lehetőség. Előre utalást követően még egyszer sem vertek át. Megéri egy kicsit mélyebbre ásni, és gyanús jeleket keresni az eladónál. Előreutalással sokkal gördülékenyebbé, és szerintem véglegessé lehet tenni az üzletet.
Mert ha eladóként vagyok jelen az üzletben, és már eladtam, akkor ez el van adva! Nem érdekel hogy valaki azután jobb árat mond, vagy szembejön valaki most érte jönne. Tisztességtelennek tartom. Engem rohadtul felháborítana, pont emiatt nem játszom el másokkal.
-
envagyok
veterán
válasz
Dorien
üzenetére
Hányszor volt már, hogy utaltam előre itt ha-n is, aztán az eladó odaadta másnak, nekem meg visszautalt.
Pedig én is úgy gondolom, hogy ha valamit kifizetek, már az enyém.
De egyszer beszéltem erről ügyvéddel, azt mondta, hogy igazából a jog azt nézi, ért-e kár. Ha visszakapom a pénzem, akkor nem.
Az új vevővédelmes jófogáson nekem is volt egy olyan, hogy lealkudta egy vevő, megrendelte, aztán közben jött valaki személyesen teli árban, aki elvitte. Nekem is ugrált a másik, hogy így úgy feljelent, de nem történt semmi.
Lehet ha ilyen lesz legközelebb, a békesség kedvéért azt mondom majd a vevőnek, hogy leesett, összetört, véletlenül átmentem rajta kocsival, eltomlott, stb. , és nem adom fel, akkor talán nem lesz balhézás. -
golya32
senior tag
Ha úgy nézzük, elbasztam, tudom hogy ez nem volt korrekt lépés részemről, Keverös volt a vevo elmentem a könyebb irányba.
-
Dorien
veterán
válasz
golya32
üzenetére
Beteg emberek vannak... Én Jófogáson szerintem csak utánvéttel vettem cuccokat.
Szerk. eBay sem tud ilyen esetben mit csinálni, meg a Jófogás sem, mert ők csak közvetítenek, de az eladó te vagy, nem pedig ők, valamint nem kötsz velük exkluzív viszonteladói szerződést. Visszakapja az árat, meg kifizeti a perköltséget, ha tényleg ilyen ökör.

-
golya32
senior tag
ESziasztok, egy kellemetlen dologba futottam bele, kellene a véleményetek. Hirdettem a jófogáson, és eladtam egy órát, közben megjelent a haverom és elvitte normál árban. A jofogás elindította az eladást, volt számom a foxposthoz, de a fentiek miatt nem postáztam, megirtam a vevőnek nem küldöm mert eladtam máshol. A vevő jelölt ma írt feljelent a rendörségen mert befizette a pénzt, na de nem nekem a jófogásnak, ezt megírtam neki de akkor is feljelent. Végül is átbasztam, de a jófogás erre nem ír szankciót.
Ilyenkor mi van? -
ladopapa72
csendes tag
Sziasztok
Keresek 2x8gb ddr3 L-es Ramot hàtha valakinek van -
evitiguF
senior tag
Privátban kitárgyalva.
Kérdésem továbbra is fennáll, Győrben van ilyen hely, ahol ilyen item-eket, alu-profilokat lehet venni?
-
PociAti
őstag
válasz
evitiguF
üzenetére
Ha nem csak dísz lenne a hangfal a levegőben, hanem használni is szeretnéd, akkor ne ilyen nyitott szelvényekből készítsd.
Hacsak nem vagy tök süket a zenéhez, ezek a nyitott elemek rezonálni fognak. Valószínűleg (remélhetően) annyira nem, hogy külön halljad a rezgésüket, de a hangfal hangzását csúnyán félre tudják vinni. (A hangfalak rezgését eleve csökkenteni szokás a "parazita hangok" elkerülése végett. Például a tömeg növelés is ilyen, vagy hogy "tömegtetőt", mass loadert raknak rá. És az se mindegy milyen talapzaton áll, lásd hangfal tüske. Az előbbiek miatt a talajról a levegőbe való emelés eleve akusztikailag rémálom.).
Viszont minél gagyibb a rendszer, annál jobban elviseli az előnytelen telepítést, mert nem lehet egy konkrét dologra fogni, hogy amiatt nem szól tisztán.
-
evitiguF
senior tag
válasz
golya32
üzenetére
Amit linkeltem a második képen, azt felhasználva szerintem sem a lemez, sem a műanyag nem alternatíva. Mennyezetre megy, kb 4kiló a hangfal.
Ez a profil 10mmes, és teljesen a hangfal hátlap takarásában van, semmi nem látszana belőle.
Plusz ez alu, súlya alig van. Métere fél kiló. -
golya32
senior tag
válasz
evitiguF
üzenetére
Inkább sima lemezből kellene megcsináltatnod, plusz porfestés lenne a bevonat. Ha van valami rajzod az egészről akkor a Ferenczi Fémipari kft. lehet a segítséged.
Vagy maradj a műanyag vonalon, és pom-ból lehetne még legyártani.
Az item profilok nem erre valók, tökéletesek asztalnak, de nehezek és csunyák egy hangfal rögzítésére. (Szerintem) -
evitiguF
senior tag
A hétvégi ötletelés eredménye az lett, hogy tényleg egyszerűbb más úton megoldani a dolgot. Így Item5 elemekből gondoltam kivitelezni. Kérdés az, hogy Győrben, vagy környékén hol kaphatók ilyen elemek? jobb lenne valahová bemenni, ott szemrevételezni, esetleg a boltossal tapasztalatot cserélni, stb...
[kép] [kép]
Konkrétan a Profil 40x10 érdekelne, ott az lenne a terv, hogy az egyik horonyba menne a felfogatás a plafonhoz, a másikban pedig horonyanyákkal mehetne a hangfal rögzítése.
Ismertek ilyen üzletet? -
G@ben
addikt
Nincs valakinek kölcsönbe pár napra egy bádogos fogója? Az a széles pofájú kellene, nem vennék egy gyors munkára sokezerért. Egy üveg bort tudok felajánlani érte!
-
sagesz93
addikt
Ha valaki épp iPhone 13-at venne, nálam van egy eladóóó [link]
-
evitiguF
senior tag
Egy hangfalnak szeretnék egy mennyezeti konzolt / tartót készíttetni. Megtervezni meg tudom, illetve közösen tudjuk alakítani a konstrukciót, hogy nyomtató és felhasználóbarát legyen, meg összegben se legyen elrugaszkodott.
Időben ha egy-két hét alatt megvan, okés, ha korábban is meglehet, annak még jobban örülnék. -
evitiguF
senior tag
Van esetleg itt ügyes, 3D nyomtatással foglalkozó ember?
privátban írhatna, elmondom, mire lenne szükségem
vagy ha ismertek, akkor ajánlást is szívesen fogadom privátban!
Köszi -
szaki04
senior tag
Régi, levetett laptopokkal mit lehet kezdeni? Van egy Windows XP- t futtató darab, meg két Windows 10-et futtató. Akkuja mindegyiknek gyenge.
-
Joker88
őstag
Van 2 régi nyomtatóm, tintasugaras, ellenben egyik sem működik.. Hol tudnám én ezeket leadni ? Bolt, hulladékudvar , ... ?
-
kovacsroli
senior tag
Van egy ilyen konfigom, ami csak egyben eladó:
Alaplap: Asus Prime B450M-A
Proci: AMD Ryzen 5 3600X
Procihűtő: Gyári
Ram: Aegis 2x8GB DDR4 3000MHz F4-3000C16S-8GISB
Ssd: Intenso 240GB 2,5" SATA3 High
Hdd: Hitachi HUA722010CLA330 1TB
Vga: Asus GTX 1080 8GB Ház: Sharkoon VK4 (?)
Táp: Chieftec CTG-500-80PMeg egy ilyen monitor:
Samsung Odyssey G3 S27AG300NR (FHD, 1ms, 144Hz)Gyerekkori barátomé volt mindkettő, megkért, hogy adjam el.
Felrakom majd apróra ha beárazták, de addig is ha érdekel valakit akkor jelezze.
Topikon belül a beárazott ár alatt tudunk majd megegyezni természetesen.
-
golya32
senior tag
Karácsonyra való tekintettel, mondj egy jó árat és viheted akció!!
Dell Inspiron 7720 17" laptop-ra -
xcel2000
aktív tag
Ilyen 23.8 as Frameless kijelzőt keresek
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Óra topik
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ő is 4-5 éve csak a garázsban áll.