Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
epicdev
üzenetére
Ennyire régi, heterogén rendszereket használnak munkára (ahogyan írtad)? Akkor csak azon gondolkoznék, hogy valószínűleg nem kellene elvállalni...
Én windows-on csinálnék megosztásokat, de -ahogyan írtam- az is kérdés, hogy milyen programok dolgoznának a megosztásokra, mert nem ugyanaz, ha adatbáziskezelők, mint néha dokumentumokat felmásolni, stb. Írhatnál arról is, hogy mire használják a rendszert (nagyjából). Ott van még általában a nyomtatás, vírusellenőrzés, mentés. -
epicdev
kezdő
válasz
efemm
üzenetére
Elgondolkodtál azon, hogy az olvasási és szövegértési problémáidat meg kéne oldani és nem másokat ekézni?
Olyan helyre megyek pár nap múlva, ahol annyit tudnak, hogy "netgear 10/100--asunk van!" és még a típusát se tudták megmondani és igen, még xp-t is használnak.
Igen, ismerem a weben elérhető rendszeradminisztrációs dolgokat, az egyikbe anno picit belesegítettem, hogy kikerüljön talán két évtizede, amikor még úgy tűnt, hogy lesz értelmes informatikai oktatás az akkori kormányzati rendszer támogatásával. A webre kikerült dolgok megmaradtak, a rencer eltűnt.
Valamint igen, volt szerencsém hasonló szenvedésekhez, ha jól emlékszem, a win10 és win7 közötti kommunikáció, illetve win7 és linux közötti egyszerűen megoldható, de amikor xp is bejön a képbe, akkor bajok vannak, mert annak talán egészen más könyvtárat kell létrehozni más jogosultságokkal, és nem mindegy a sorrend se, hogy a linux maradjon a legvégére, vagy az xp, ezért kérdeztem, hátha van valakinek ilyen emléke.
Mindegy, majd kiderül, rossz esetben olyan megoldás lesz, ahol pár gépen két különböző könyvtárat kell használni.
-
BiP
nagyúr
válasz
Blossom
üzenetére
Na, ezzel szívtam k sokat. Most, hogy minden gép Win11-es, és normálisan beállítottam a sambát, jelszóval (amit lokálban nem nagyon akartam, de ne ezen múljon), most nem cseszi szét.
De végülis ha úgyis offline lesz a 4 gép, akkor nem jön frissítés, ami szétcsessze neki, külső veszély sem fenyegeti őket, stb. elég lesz az SMB1.
Mondjuk felvetül a kérdés: ha nem lesz online egyik gép sem, akkor mi a túrót fognak egymás között ennyit dolgozni, filemegosztani?
-
Blossom
kezdő
-
BiP
nagyúr
válasz
Héraklész
üzenetére
az SMB (samba) lenne, de az már outdated, microsoft is állandóan változtat rajta. (legalábbis a jelszó nélküli megosztással én folyamatosan szoptam, minden havi frissítésnél letiltotta. De régen se szerették egymást az eltérő winek. Itt a felvetett kérdésben meg ugye teljes csalamádé van.
Jelszavas megosztás működőképesebb, az tartósabb is, de mire azt belövi rendesen, az sem 5 perc, hiába tűnik annak.)
Újabb protokollokat nem ismerem, mi lenne hasonlóan kényelmes, de egyben univerzális megoldás.#147686 Blossom
: Én is csak ASUS routereket használok itthon. Korábban egy RT-N12E-t használtam, az az N-es routerek közül talán a legjobb volt akkoriban. Ott szívtam sokat.
Most AC66U b1-eim vannak, ami nem a legújabb, de kellően erős, ezzel már inkább nem is próbálkozom. (volt még AC57U, AC68U, ezek sem mai csirkék, de ma is árulják, nem véletlenül. Ja, csak más néven
)
-
Angelland13
tag
Sziasztok.
Költöztem és jelenleg a házban a router a ház totálisan másik felében van, mint ahol dolgozom asztali PC-n. A Wifi jele nem a legjobb, ezt mivel lehetne orvosolni? Telekomról válthatnék erre a Yettel vezetéknélküli routeres megoldására, de van-e esetleg másik megoldás?
Illetve van egy egyszerűbb PC-m is, aminek az alaplapján nincs wifi, így azt netre sem tudom jelenleg kötni, ehhez mit érdemes használni? Tudtok ajánlani konkrét terméket költséghatékony megoldásként?
-
BiP
nagyúr
válasz
JóGéza
üzenetére
Igen, azt érzékeltem az eredeti írásból, hogy mindezt 0 Ft-ból kéne megoldani, extra hardver és tudás nélkül. Ez így nehéz lesz.
Azért gondoltam NAS-ra, mert 1. azt könnyebb úgy beüzemelni, hogy mindenki lássa, és tudjanak róla dolgozni a többiek is. 2. kisebb a hibalehetőség, mert gondolom a szaktudás később sem lesz meg, tehát ha bármi gebasz van, akkor megáll az élet. Egy NAS esetén erre kisebb a kockázat. (a win-ek bármikor össze tudnak omlani annyira, hogy ne lássa egymást 1-2 gép. Itthon minden gépen Win11, de még így is gyomorgörcsöm van a havi frissítésnél, hogy elbaszódik-e a filemegosztás vagy sem.).
Ill. ha tudnak úgy változtatni a munkafolyamatokon, hogy mindent a 2x8TB-on dolgoznak, és a gépeknek nem kell egymást látniuk, akkor nagyságrendekkel leegyszerűsödik a feladat.
+ akkor kiküszöbölhető az a helyzet, hogy egy file csak 2 gépen van meg, de a 3.gépről akarnak dolgozni vele, stb. Túl sok a megosztás, és ennyire heterogén környezetben ez egy rémálom.#147681 Aryes : működhet, de én azt tapasztaltam, hogy amint megterheltem, nem bírta a router és szétesett a filerendszer rajta. Igaz, az csak egy pendrive volt, de azért 2x8TB adatot nem bíznék a routerre úgy, hogy közben 4en dolgoznak rajta.
-
BiP
nagyúr
-
válasz
epicdev
üzenetére
Inkább keress egy ismerőst, aki megcsinálja, majd utána elmagyarázza. IP-t kell osztani, hálózati, tűzfal és megosztási beállításokat csinálni 3 féle windows-on és linux-on. Ha se routert, se switch-et nem láttál még, ez neked nem fog menni.
Olvasnivalók: windows ill. linux rendszeradminisztráció. Magyar nyelven is elég sok anyag van a neten.
Írható és olvasható alkönyvtár - ja, csak ha ilyen régironcsokatcuccokat használsz, annak oka van, spéci program (pl. könyvelés), vagy spéci hw, és az előbbinél (mondjuk jó kis dos-os dbase alapú progiknál) nem csak úgy van, hogy kirakom az adatbázis fájlokat egy másik gépre, stb. -
-
-
epicdev
kezdő
Gyorstalpalót, vagy leírásokat keresek, hogyan lehet gyorsan beüzemelni egy belső hálózatot úgy, hogy minden gép minden géppel tudjon kommunikálni.
Amit eddig tudok:
Netgear 10/100 router a lényeg, aminek egy sárga és négy fehér csatlakozója van.
(Típust nem sikerült közölniük)
Erre kell rákötni egy win11, egy win7, egy win xp és egy ubuntu linux (talán 16-os?) gépet úgy, hogy mindenhol legyen olyan alkönyvtár, amit mindenki tud olvasni és írni, illetve a win7-es gépen van 2db 8TB-os HDD, mindenkinek azon lehet saját különbejáratú tárhelye.
Internet csatlakozás nem lesz, csak belső munkára valók a gépek.
Arra emlékszem, hogy állandó problémák voltak arról, hogy különböző win gépek se látják egymást belső hálózaton, ha linux is van, akkor még problémásabb a helyzet.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Debilon
addikt
üdv!
Ha nem jó topik, akkor kérnék útbaigazítást
e-személyi használatához jelenleg melyik a legolcsóbb PC-s kártyaolvasó, ami használható jelenleg?
Alzán találtam egy Omnikey 3121-est, vagy Axagon SM3T vagy a TC végű jó lehet?
-
-
válasz
HoTaZo
üzenetére
Nem és igen.
Gondolom a 3 különböző autentikátor nem ugyanazt a kódot hozza létre, mert nem hiszem, hogy ugyanazt az algoritmust használják, illetve ha ugyanazt is használják, biztosan van egy titkos kulcs a folyamatban, ami a nyilvános adatokon kívül még szerepet játszik a folyamatban, és ez biztosan más minden egyes autentikátor regisztráció esetén, de az Ügyfélkapu+ ugyanazt a kódot hozza létre, mint a használt autentikátor. -
$atirka
őstag
-
sinick
senior tag
Sziasztok.
Google illetve Google Family szolgáltatásokkal kapcsolatban van itt a PH-n valami topik? Családi csoportot kéne csinálnom, de nem boldogulok és tiltásokba ütközök, mert a gyerekek már google jogilag nem is gyerekek, meg egy telefonon kettő google account is van általában.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Segítsetek megérteni, hogyan működik az Ügyfélkapu azonosítási rendszere.
Androidos telefonon ok, belépéskor Google Authenticator.
De most asztali gépen, Win11 alól kezdtem el, s amikor kérte az azonosítási kódot a telefonomhoz nyúltam, megnyitottam a Google Authenticatort, s ami számot feldobott, azt beírtam az asztali gépen megnyitott oldalon, a beengedett.
Mert ha még azon a számítógépen kérem le a kódot, akkor ők, de így egy kicsit sánta nekem a művelet. -
válasz
Enigma1945
üzenetére
Persze, hogy lehet, de külön program kell hozzá. Pl az ingyenes Spacedesk, ezzel használok most
headless
módban egy mini pc-t, a kijelző pedig egy tablet, wifi-n keresztül kapcsolódik. De VNC-t is lehet erre használni, nekem például a TightVNC szerver az összes itthoni gépre fel van telepítve, és telefonról tudom kezelni őket. -
Jarod1
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
de viszont tv re kiteheted..
-
varmi2
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
Nem igazán. A laptopon általában kimenet van, kép bemenet nincs.
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok, lehet hulye kerdes
Asztali gepet ra lehet e gamer laptop monitorjara csatlakoztatni? Vagyis a laptop kijelzoje adja a kepet
Sajnos leejtettem a monitorom, es gondoltam a laptop monitorja adhatna a kepet a pc-nek
-
epicdev
kezdő
VLC fórum sajnos halott, help-ben se találtam, itt próbálkozok:
Hogyan tudom beállítani, hogy a VLC mindig adott méretű ablakban nyissa meg a videokat?
Addig eljutottam, hogy megjegyzi az előző beállítás bal felső sarkát, de ha nagy felbontású a video, a kép nagy része kilóg a képernyőről.
Teljes képernyős megnyitás nem jó, mert váltáskor újra kell játszani a méretezéssel. -
Catx
csendes tag
válasz
Czimby
üzenetére
Win11 cache-elésre is használ RAM-ot, ezért nem eggyezik meg a totál kihasználtság és a folyamatok RAM használatának összege.
Pl.: cache intenzív játékokkal játszol és "gyengébb" a proci, win11 lazán befoglalja a RAM-od. Vagy pl. munkában sok excel-t szerkesztesz egyszerre hálózati meghajtón, akkor a M365 mindent próbál cache-elni és ha elfogy a cache, befoglalja kb minden RAM-od. -
Blossom
kezdő
válasz
Armagedown
üzenetére
A 6 Sata csatlakozó nekem kevés lesz.
-
Czimby
addikt
Miért van az, hogy 16Gb RAM van a gépben a képen látható mi mennyit eszik és mégis majdnem megtelik az összes. Pedig a többség igaz darabra sok db de csak pár Mb-os.
Nem adogattam össze, de nekem gyanús, hogy jóval kevesebb mint 16Gb összesen. -
-
Marci112233
addikt
válasz
Zsiráfnyál
üzenetére
HUB esetén ezt ajánlom. Nekem van egy és kiválóan teljesít.
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Üdv,
Egy USB kamerát, és egy USB mikrofont szeretnék az asztali PC-mhez csatlakoztatva szinte állandóan használni (OBS-el replay buffer-ben gombnyomásra rögzíteni), de azzal a csavarral, hogy mindezt a PC-mtől kb 10 méter távolságra kéne megtennem.
Egy kis nyomozás után úgy látom, hogy az USB - Ethernet oda-vissza alakítás lenne ennek a legjobb módja, vagyis :
- PC -> USB -> Ethernet (egy kis átalakító)
- 10-15 méter Ethernet kábel
- Ethernet -> USB (egy második átalakító, ennek kell táp is, ha jól értem)
- Arra az USB-re rádughatok egy USB HUB-ot (ennek is külön táp kell ha jól értem)
- És arra a HUB-ra rádughatom a két USB eszközt (mikrofon + kamera)Így a PC-mbe végül 1 usb kábel csatlakozna, amin a fenti megoldással a kamera és a mikrofon közösen küldené az adatot.
Az aktív USB kábel volt a másik lehetőség, de ha jól értem, rossz felhasználás mellett az esetleg kárt tehet az eszközökben, ezért kerülném (a külső tápellátást pl lekapcsolnám estére, így a bekapcsolás lehetne "veszélyes", persze nyilván nem jelentősen, csak szeretnék minden hibalehetőséget kizárni).
Kérdéseim :
- Jó az elmélet, vagy ez hülyeség ? Tudtok esetleg jobb megoldást javasolni ?
- Ha ez az elmélet helyes, mennyibe kerülne a gyakorlatban ? Milyen árig kell az egyes alkatrészekkel elmennem ?
- Különösen az USB HUB típusa és ára érdekelne (fontos, hogy ez is megbízhatóan működjön).
- Ha mindezt összerakom, és a HUB-on van még szabad port, és mondjuk (nem tervezem, de...) arra rádugom a telefonomat, fog működni akár egyszerre mindhárom eszköz is ezzel a megoldással ?Segítségeteket előre is köszönöm !

-
bh
junior tag
válasz
norbmeator
üzenetére
lehetséges, de nem lehet 1 stick által biztosat mondani, meg kéne próbálni más fajtákkal is, akkor lehetne azt mondani hogy biztosan a foglalat hibás.
-
Cs1csó
titán
válasz
norbmeator
üzenetére
"Mellé"?
2RAM modul van? 1-es és 3-as slot-b teddtedd vagy a 2-es és 4-es slot-ba.(Ha a 2-slot hibás, akkor 1-es és 3-as slotba tedd)
-
norbmeator
csendes tag
sziasztok!
egy 8 gigás ddr4-es kingston memória mellé lett véve egy team group márkájú (minden paramétere megegyezik a kingstonéval), viszont az alaplap csak az első slotban levőt ismeri fel. megcseréltem a kettőt és akkor is. átraktam a saját gépembe, ott hibátlanul felismerte mind a kettőt.
ebben a lapban produkálta a hibát: Gigabyte GA-B250M-D2V
az én lapom, ha esetleg lényeges: Asus PRIME B550M-Aaz lehetséges, hogy a gigabyte alaplapnak a második slotja feladta a harcot?
köszönöm előre is a segítséget.
üdv: norbmeator
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
A cégnél Google Drive-ot használunk és egy olyan történt, hogy nem láttam egy fájl módosítást amit a kollégám eszközölt rajta. A mappában is az én legutóbbi módosításom dátumát láttam csak. Amikor megnyitottam, természetesen úgy láttam ahogy én lementettem.
Viszont újraindítottam a gépet és már láttam is utána a módosításokat a fájlban.
Valahogy lehet frissíteni a drive-ot anélkül, hogy a gépet újraindítsam? Mert picit fura, hogy egy drive frissítéséhez/synceléséhez egy gépet újra kell indítani.
Előre is köszi a segítséget.

-
-
Blossom
kezdő
válasz
JoolsNOS
üzenetére
Régebben sokat kísérleteztem mindenféle programokkal.
Több gépem is van.
A nem kritikus gépen tettem ezeket.
Mindig van teljes Acronis / más is lehet / mentésem képfájlba.
Ha nem boldogultam valaminek az ektávolításával,
10 perc alatt vissza raktam a rendszert.
Ma már inkább csak használom a számítógépeket. -
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Blossom
üzenetére
Illetve a nagyobb problémám amiből az egész most kiindult: A fanatec drivert akatam leszedni a ccleanerrel, de ott a listából kiszedte, hogy rendben van, de amúgy meg fenthagyta. De eltávolítani most sehogy sem tudom. Az új drivert ha fel akarom tenni akkor most kiírja hogy előbb leszedi a régit, de hibával leáll...tehát most nem tudom feltenni, ami elég nagy gond, mert 70%ban szimulátorozok...
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Egyik napról a másikra mindenféle manuális módosítás nélkül , lehet a win 11 kavart valamit arra kapcsoltam be a gépet hogy a meghajtóimon ez az ikon figyel. Mi történhetett, mi a megoldás? Köszönöm előre is.
-
Enigma1945
őstag
sziasztok
lehet picitt off a kerdesem, de hat ez is informatika
van kb 700-850 megabites netem a speedtestszerint
a jatekokat ea app, steam stb viszont nagyon gagyin tolti kb 7-32 MB/s
par napja valami megvaltozott
regebben azert volt hogy 100MB/s is szaladt lefele
m2 ssd-re toltom oket.
ez miert lehet? -
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Eddig CCleanert használtam a gép takarítására, de a frissítés óta nem igazán úgy működik ahogy eddig. Nem is igazán működik rendesen a programeltávolítás, hogy az utána hagyott szemétről ne is beszéljek. Meg a felület se tetszik. Van valami ingyens app ami rendesel lepucolja a gépet egy prgram uninstall után? KÖszi
-
Jarod1
veterán
válasz
magdiugrásss
üzenetére
a linkre rámész a az egérrel, a bal alsó sarokban láthatod hogy szintén a prohardver 1 ik forumára mutat nem kamu oldalra...
-
epicdev
kezdő
válasz
Aryes
üzenetére
Na igen, az, hogy M, B+M vagy B, és más nyalánkságok nagyon is fontosak.
Amúgy itt egy friss komment ott, amit linkeltél, tipikus hamis cucc:
Not 10 gbps. Actually usb 2.0 speeds. Works but its slow.
Vagyis a leírásában említett "type C compatible" annyit takar, hogy egy C csatlakozót forrasztottak az USB A helyére.Sajnos mindenhol ilyen kamu dolgokba futok bele, a leírások és képek ellentmondásai alapján már tudom, hogy bűzlik a dolog, beírnak minden slágernek számító kereső szót, hogy az első találatok között legyen, majd az apróbetűs részeknél lehet látni, hogy a palacsinta az nem csokis, hanem k@kis, és ezeket tömegével hagyják még az amazonon is.
-
havri1
félisten
Helló!
Szerverrel kapcsolatban hol lehetne segítséget kérni?
Dell R720 szerverről van szó, bővítgetem, de elakadtam. CPU/memória és ennek kezelésével.
-
bh
junior tag
-
Üdv! Fiam szeretne egy saját szervert a szobájába, venni, vagy építeni, webszerver, Minecraft szerver, meg néhány játék szerver, esetleg discort chatbot futna rajta. X64 és Windows alapon szeretné, bár a Linuxtól se zárkózik el.
Én nem értek a hardverhez, főképpen a szerverhez nem, úgyhogy nem tudok neki segíteni, mit keressen... Annyit tudok, hogy kis méretű és lehetőleg passzív hűtésű gép kéne, ami csendes és keveset fogyaszt, vmi mini PC.
Van ezzel foglalkozó topik, vagy tud segíteni valaki?
Ugyanitt érdekelne, hogy ingyenesen használható php/mysql/webszerver van-e most valahol, akár magyar, akár külföldi? Az atw megszüntette az ingyenes szolgáltatását.

-
Barell
senior tag
Sziasztok. Néha csinálja a gép bekapcsolásnál hogy a biosig sem jut el, csak fekete kép és világít az alaplapon a VGA hiba led. Aztán következő indításra elindul és ha elindult akkor viszont betonstabil a gép, menet közben nem omlik össze van ilyesmi. Nem minden bekapcsolásnál jelentkezik ez a gond, de néha ez fogad. Ilyenkor hosszan nyomott kikapcsoló gomb majd újra bekapcsolás és indul. Egyelőre annyit próbáltam hogy dugtam át másik DP portba a monitort de így is előjött a dolog. Valaki találkozott esetleg ilyennel? Köszönöm előre is.
-
De4d
őstag
válasz
Marci112233
üzenetére
Nem adtak hozzá.
Közbe lefuttattam egy memtestet 2 teljes ciklus(kb 1 óra 15 perc), a ramok maradtak 6000en és hibamentes volt a teszt. -
Marci112233
addikt
Akármennyire vaskos és merev ha van hozzá tartó, én nem spórolnám ki. Az biztos hogy nem lökdösöd a házat amiben van, de ugye ha terheled akkor melegszik, és hő hatására belóghat. Így én nem játszanék vele, főleg ha gyári tartó van hozzá, mert azt nem véletlen adják hozzá
-
De4d
őstag
válasz
Grave_444
üzenetére
Itt elsősorban a kábel elhelyezkedését akartam mutatni, illetve látni hogy ha "természetesen" van hagyva, akkor kifelé lóg a házból, de ha a ház oldala fel van rakva akkor bejjebb nyomódik vagy 2 centit a kábel.
Lehet fura de mivel vaskosabb a kártya mint a 4070 teljsen stabilnak tűnik.
A 4070 az támasztás nélkül látható, érezhető volt hogy lötyögött kb, az mindig alá volt támasztva. Itt nem éreztem ezt, így a támasztót kivettem.Viszont most 2 napja jóformán csak netezek, nem volt újraindítás.
Nemsokára nézem egy memtesztet is
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Assetto Corsa Rally
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OpenMediaVault
- Revolut
- vikka85 károsultjai
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mesterséges intelligencia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Ps5 2 év garanciával teljesen új 1 kontrollerel számlával dobozzal
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 5-7535H/16GB RAM/512GB SSD/RTX3050VGA/15,6" 144Hz kijelző
- iPhone 15 128GB Kék Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4563
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB fekete 3 év garanciával
- Iphone 13 128gb Midnight 81% + töltő + füles + tok
- Ulefone Armor 33 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Gondolom a 3 különböző autentikátor nem ugyanazt a kódot hozza létre, mert nem hiszem, hogy ugyanazt az algoritmust használják, illetve ha ugyanazt is használják, biztosan van egy titkos kulcs a folyamatban, ami a nyilvános adatokon kívül még szerepet játszik a folyamatban, és ez biztosan más minden egyes autentikátor regisztráció esetén, de az Ügyfélkapu+ ugyanazt a kódot hozza létre, mint a használt autentikátor.
-ez felejtettem el, köszönöm!

A táp a ház alján van. Máshogy nem igazán tudtam elvezetni. Illetve így biztos nem ér se ventikhez se más alkatrészhez a kábel.