Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Azért a 12 giga adja magát, meg mondjuk ezen a kijelzőn 3 millió képpont van a 2 helyett.
Az NFC fizetés az igy működik jól, a régi telefonodon valami probléma lehetett.
Szerintem ne babráld semmilyen magát tunning programnak hazudó alkalmazással, lehet hogy van ami működik de nagy része fizetős, és csak lehúzás, a benne lévő dolgokat a menüből el lehet érni ingyen. -
F_Zolee
nagyúr
Hello. One által lett nekem is ilyen telefon. Felüdülés Redmi 9 után.
Nem igazán követtem sosem a telefonos trendeket és hozzá tartozó dolgokat. Van olyasmi dolog amit be kellene állítani manapság vagy valami tweak? Vagy csak elég használni ahogy van és kész?
Amúgy előző telefon is még bírná csak sokszor már elegom volt, hogy egy app váltás is több másodpercbe telik hiába nem sokkal régebben volt használva, memória se volt tele pedig. Most már minden gördülékeny. Érdekes, hogy az NFC-s fizetés is feloldott telefonnál egyből működik míg az előzőnél mindig jóvá kellett hagyni 2x(feloldás + jóváhagyás). Kijelzőt is öröm nézni a jó színek miatt meg a magasabb frissítés végett. Egyedül a feloldás körülményesebb, mert a régin hátul volt az ujjlenyomat olvasó és kb nem kellett semmi extra mozdulat feloldani(mutatóujjal) de itt azért jobban rá kell fogni(hüvelykujj végett) nehogy elejtse az ember.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
wenti5000
üzenetére
Nálam van hogy 3 napot is kibír, amikor a munkahelyen kitalálják hogy dolgozni is kellene, mert nem a mobil nyomkodásáért fizetnek.
Otthon meg minimális mértékben használom, mert PC-t használok közvetlen a hálózatról.
Útközben nem nyomkodom mert vezetés közben nem illik, a fizetés meg nem sok energiát igényel.
kreg
Nem lehet hogy a lezárt képernyőn be van állítva a kamera megnyitása, és valahogy csúszkál annyit a zsebedben?? Állítsd át próbaképpen bármi másra. -
wenti5000
csendes tag
Simán a farmerom jobb zsebében hordtam, csak nem értem hogy ha van rajta 3 különböző zár, akkor mégis mi tudja feloldani, nem hogy még egy app is települjön közben. Amúgy sima Telekomtól kihozott cucc és csak play store-ból szedek le bármit is, csak nem akarják meghekkelni a telót.

-
wenti5000
csendes tag
Sziasztok, pár nap után még aggaszt, hogy naponta tölteni kell a telót, de Redditen írta valaki hogy neki kb 2 hét után "beállt" az akksi és onnantól tovább bírja, remélem ez igaz.
Egyéb kérdés, mennyire normális hogy a teló fel tud oldódni a zsebemben? Már legalább 3X előfordult, tegnap séta közben hallgattam egy podcastot, egyszer csak hallom hogy valaki a tárcsázón nagyban püföli a gombokat, kiderült hogy nálam nyomódnak a gombok, ma meg egyszer csak hallok egy hangos zenét aztán valahogy magától felment egy store-ba és letöltött egy random játékot és annak a zenéjét hallom, kicsivel később meg mikor veszem elő akkor valami török nyaralásos oldal jelent meg. Be van kapcsolva a képernyőzár, ujjlenyomat és az arcfelismerő is, hogy jut tovább a teló a zárképernyőn?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
intuicio
üzenetére
Nem állítgattam, kezdettől így működik.
Biztosan nem megy nálad és nem csak arról van szó, h már láttad az érintett eseményeket? (nem elolvasás, hanem pusztán a tény, h volt ilyesmi)
Mert csak akkor jelenik meg ezek ikonja, ha a legutóbbi lezárás óta érkeztek - de ez így jó, ezek nem maguk az értesítések, csak figyelmeztetés, h történt vmi a lezárás során, ezért nem kell kinnmaradjanak ha egyszer már láttad ezeket. -
Bozek
nagyúr
válasz
intuicio
üzenetére
1. Bár nekem 14T Pro van, de az Always On funkciónál az akksi alatt nálam mutatja az értesítések ikonját, ha rákoppintok.
2. Szerintem ez LG TV probléma, mert nálam is duplán érzékel. A Panasonic Mini Hi-Fi-m viszont normálisan működik vele. LG TV-re meg az Universal TV Remote for all TV-t használom. Az tökéletes és használja az IR-t.
-
intuicio
aktív tag
1/
Always-On funkció. Ha le van zárva a teló, és egyet rákoppintok, nincs olyan lehetőség, hogy kiírja esetleg, ha valaki hívott, vagy kaptam sms-t? (mivel nincs aktív értesítő led)
Mert nekem csak az idő/dátum/akku% mutatja.2/
Valaki lecsekkolná, hogy a MI beépített távirányító, jól működik? Mert eddig az LG tv-nél, YAMAHA erősítőnél, minden gombnyomást duplának érzékel. Nem tudom eldönteni, hogy ez szoftveres bug vagy sem.
(kipróbáltam egy free infra remote-t, ott csak egynek veszi helyesen a nyomást, de ott meg a folyamatos beugró reklámok idegelnek szét, és nem fogom 12k-ért megvenni) -
ToBeY
nagyúr
Hali
Van aki 13tpro-ról váltott 15tpro-ra?Megéri rá váltani,van érezhető különbség?
Most gondolkodom,hogy 13tpro után merre tovább?
-
Toth_Jani
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Valószínűleg nem nyúlnak bele, csak úgy rendelik meg a gyártótól hogy a saját alkalmazásuk is a rendszerben legyen, mert a doboz álltalában sértetlen.
És hogy mit kérnek még azt nem kötik az orrunkra. -
zsolt501
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem biztos hogy belenyúlt, hanem ellenőrzési joga van, és ez szerintem nem probléma.
-
Csatsa
tag
Én is a Telekomtól vettem a telefonom még január végén, nekem jött rá frissítés kb három hete a 13-as végű és magyar régión vagyok.
-
Becksman
őstag
Kamera lencsét is Gorilla Glass vèdi? Vagy erről van infó? Ma reggel sikerült sajna ejteni a telót.. Szerencsére semmi baja nem lett, kijelző védő fólia sérült csak plusz a tok.
-
Toth_Jani
őstag
Egyébként azt egyszerű megállapítani hogy egy szolgáltató belenyúlt-e a szoftverbe.
Ha rajta van a szolgáltató alkalmazása akkor igen, ha nem akkor a MI store van rajta gyárilag. -
FinGod
csendes tag
koszi.
nem csak az OTA jatszik, lehet manualisan recovery rom-ot letolteni es kezzel frissiteni teljesen "legalisan", zart BL mellett... Elvileg...
nem az zavar hogy 0.9 vagy 0.13.... hanem leginkabb a tudat hogy van valaki koztem es a gyarto kozott, es bele szolhat/szol dolgokba. na ez zavar kurvara.... eddig ez nem volt vilagos, de biztos nem veszek tobbet szolgaltatotol telefont emiatt.a tobbieknek is koszi a valaszokat, nem akartam feszkot gerjeszteni. peace emberek!!
-
Bozek
nagyúr
válasz
Degeczi
üzenetére
Mi a fórumozás célja? Szerintem az, hogy segítsünk egymásnak, ha tudunk. Nem az, amit te csinálsz, hogy széttrollkodod a topikot. Te nem tudod, hogy miért van ez így, de azért számon kéred a válaszadókat, hogy ők miért nem tudják...
Annyit szögezzünk le, hogy mivel nem dolgozunk se a Telekomnál, se a Xiaominál, ezért mi nem tudjuk, miért késnek a Telekomos FW-k. De nem csak a 15T Pro, hanem a 14T Pro esetében is így van.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
OK, valszeg eléggé más fogalmaink vannak a fórumozás céljáról, további szép napot!
-
Degeczi
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Direkt játszod ezt?
Volt egy világos, egyszerű miért/hogyan kérdés, amire a "kérdezd a szolgáltatót" sok minden, csak nem konstruktív, régi fórumozóhoz méltó hozzászólás. -
Degeczi
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Nem ez volt a kérdés, de nem baj.
-
Bozek
nagyúr
Ha nem ajánlja fel a telefon, akkor hogyan akarsz frissíteni? Mert innen-onnan letöltött FW-t csak nyitott BL-es telefonra tudsz tudtommal felrakni. Zárt BL-nél csak az OTA játszik, ha felajánlja a telefon.
Mondjuk nem értem ezt a "jajj, mikor frissül már a telefonom" témát se, mindenhol ezen rugóznak... Mitől lesz neked jobb, ha 9-es helyett 13 lesz ott? Nekem két hónapja semmi frissítés a 14T Pro-n, de nem zavar, majd jön, amikor jönnie kell.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Ez továbbra sem válasz, ahogy FinGod kérdésére sem.
-
FinGod
csendes tag
válasz
Degeczi
üzenetére
igen, ugy tunik teljesen makulatlan "gyari" fw van rajta: 3.0.9.0.WOSEUXM
hab a tortan, hogy hiaba toltom le a legfrissebb verziot belole (jelen pillanatban a 3.0.13.0), nem csinalja meg a kezi frissitest. kivalasztom a csomagot, elinditja, aztan kozli hogy "Can't verify update. Other reason."
szep uj vilag... ja, nem...
valaki barmilyen hasznos otlet? koszi -
Toth_Jani
őstag
-
Becksman
őstag
Sikerült full bagatel módon leejteni és a gyári tok elege sérült. Pedig tökre bejön nekem ezért szeretnék egyet.
-
Becksman
őstag
Gyári tokot lehet valahol kapni?
-
Degeczi
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
De ez nem magyarázat. Gondolom nincs Telekom által módosítva a firmware, akkor meg hogyan (és miért) blokkolnák a gyártói frissítést?
-
FinGod
csendes tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Valaki lecci magyarazza el mi koze a telko szolgaltatonak az OS frissiteshez?? akar toluk vettem akar nem, tenyleg nem ertem.... en mondjuk konkretan toluk vettem reszletre, fuggetlen...
de egyreszt nagyon nem tiszta milyen 1. milyen alapon kesleltetnenek barmilyen frissitest a telon 2. technikailag hogy tudnak ezt megtenni (mi van ha csak wifi-n hasznalom az eszkozt, nincs bennne SIM. ezesetben semmi fizikai kapcsolatom nincs a telko szolgaltatoval)???koszi
-
intuicio
aktív tag
-
Fitzgerald
veterán
Na elhoztam végül én is egy fekete 15T Pro-t a Onetól. Honor 200 Pro-ról jövök. Ami tetszik, és objektív előrelépés a Honor-hoz képest: brutális teljesítmény, főleg az igp illetve a multicore teljesítmény tekintetében hatalmas az ugrás (nem igazán játszom vagy vágok videót telefonon, de na), ennek ellenére meglehetősen energiahatékony is a készülék. Gyorsabb tárhely, bluetooth 6.0, picit nagyobb aksi, jobb teleobjektív, fényesebb kijelző. Az 5x tele miatt gravitáltam a 15T Pro felé elsősorban, ebben a kategóriában nincsen 5x-es teleobjektív semmilyen más készüléken; a Honorban 2.5x-es volt.
Fotózásban nehéz lenne megmondani melyik a jobb, a Honor ugye fotós mobilként lett marketelve, és az is; nyilván erős e tekintetben. De a Xiaomi is nagyon jó. A Honor kicsit talán túlszaturál, míg a Xiaomi színkezelése közelebb áll a valósághoz. Videóban mind a kettő erős nappal, éjszaka még nem hasonlítottam őket össze. Az egyetlen fájdalmam az amit írtam már korábban, hogy nem lehet 4k 60-ban váltani a főkamera és a teleobjektív között, remélem ez változik még a jövőben.
Összességében véve ez a teló tényleg egy irgalmatlanul jó deal, kíváncsi vagyok lesz-e idén olyan készülék, ami rá tud erre licitálni ár/értékben. -
BloodRay
veterán
válasz
wenti5000
üzenetére
Csak feloldod a kijelzőt és már tudsz fizetni. Itt nem kell aktiválni külön a tárcát. Max akkor kell megnyitni külön a walletet ha nem az alapértelmezett kártyával akarsz fizetni.
Relatíve nekem is gyorsan merül a telefon, de legalább itt jó jön, hogy iphone-ról jöttem, mert megszoktam, hogy nincs egetverő üzemidő.
-
wenti5000
csendes tag
Sziasztok, tegnap rászántam magam és meg is vettem a telót, viszont iPhone után kicsit szokatlan pár dolog. A google wallet-et rá lehet tenni a bekapcs gombra mint iPhone-nál vagy nem? Csak a kamerát meg a zseblámpát találtam asszem. Illetve a Walletet ha megnyitom, akkor már rögtön is lehet vele fizetni, illetve ha ellapozok akkor is aktív vagy csak akkor amikor konkrétan a wallet van a képernyőn?
Illetve tudom hogy friss a teló, és rögtön frissítésekkel meg a létező összes program telepítésével kezdtem, de az normális kb 4-5 óra alatt 40%-ot merült az aksi?
Köszi! -
vond
MODERÁTOR
32 bit float audio rögzítésre alkalmas eszköz kell neked. Ott kb. bármennyit vissza tudsz húzni a tetejéből, hogy ne torzítson. Léteznek olyan mikrofonok is, amikben van dinamikus rögzítés, ami már alapból nem engedi "clip-elni" a hangos részeket. Nem egyszer rögzítettem úgy hangot koncerteken, rendezvényeken, hogy az ember méretű hangfalak elé volt berakva a kis Rode Wireless Pro, és megoldotta.

-
Becksman
őstag
Fizikai vagy Esimmel érdemes használni? Van valami különbség a kettő között a telonal?
-
evko
aktív tag
válasz
sebijani1982
üzenetére
Köszönöm nektek.
Lehet akkor egy teló sem tud jó minőségű felvételt készíteni koncertről.
Akkor viszont olyan szoftver kell, ahol lehet a mikrofon hangerejét állítani.
Viszont olyat egyet próbáltam, az viszont nem tudott zoomolni közel sem úgy, mint a gyári... A fókuszt sem tartotta.Köszi az infókat. 🙂
-
intuicio
aktív tag
Két kérdésem, hogy ha le van zárva a teló, és egyet rákoppintok, nincs olyan funkció, hogy kiírja esetleg, ha valaki hívott, vagy kaptam sms-t? Mert nekem csak az idő/dátum/akku% mutatja.
A másik kérdés, hogy nektek is szaggat, amikor a főlapon vagytok (az összes app ABC-rendezve) és mondjuk rá nyomok a T-betűre hogy ugorjon oda, akkor laggol mint a szemét. Zavaró :/ -
Toth_Jani
őstag
-
sztothj
tag
Sziasztok, van tippetek, hogy honnan lehetne nem túlárazottan beszerezni egy 512-es mocha gold színű példányt? Szolgáltató nem játszik, mert horror áron adja a T, mert flottás vagyok.
-
sebijani1982
senior tag
Legutóbb Szombathelyen, a Végállomásban voltunk Road koncerten. Eszméletlen mód hangos volt, ott, akkor nem is mindig értettem az éneket.
Tegyük hozzá olyan bot fülem van, ha bevágnak egy kád vízbe, kihajt...
Koncert után visszanézve a felvételeket, az ének tök jól kivehető lett amellett, hogy a zenében van valamennyi torzítás. Nem állítgattam a zoom-on kívül semmit a felvételek során. (korábbi telefonjaimban volt a mikrofonnak olyan beállítása, hogy a környezet zajait szűrje és a fókuszban lévő hangforrást tisztítsa, rá "fókuszáljon/zoomoljon", itt meg sem néztem, hogy van-e ehhez hasonló funkció. Lehet alap, nem tudom.)
Ami feltűnt, ha a színpadi fények közül a piros színt használták túlzóan, akkor nem tudta mindig lekövetni. Egyéb színek túlzó használata esetén nem mosta össze a képet vagy hamar megtalálta az élességet...1920x1080-ban készítettem a felvételek többségét, szerintem elegendő volt az is.
Persze ez "csak" egy klub volt, kb. 250-300 fővel, kb. a terem első harmadának végén, oldalt/szélen állva, a hangszórókkal kb. egy vonalba készítettem a felvételeim.
Nagykoncert, pláne egy Aréna vagy szabadtéri esetében még nincs vele tapasztalatom. Az is lehet, hogy totál szemben állva a színpaddal más lett volna a hang is.
Mindenesetre, emlék megőrzéshez az én igényeimet kielégítően hozta.Üdv, egy full laikus, koncert és bármi videózás terén
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Kamera képességek felől érdeklődöm...
Láttam dxomark-on a tudást.Érdekelne, valakinek koncert felvevős tapasztalata van?
Nekem sajnos több telefonnal is (Realme, Honor) torzít a felvétel, azaz túl van vezérelve a basszus.. Vagy hogy mondjam. Ez a teló fel tud "normálisan" venni egy koncertet?
Üdv mindenkinek

-
szita.erno
senior tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Ez csak a céges telefonom 13T Pro. Csak rossz helyre került az írás.
-
Sziasztok!
Valóban tud a HyperAI magyarul? Fordítás, tolmács stb? Gondolom nem 100% os de használható?
Illetve kell e bármit mókolni a telefonon hogy ezeket a funkciókat lehessen használni vagy ha kihozom a boltból gyárilag ez fogad?
Köszönöm szépen a válaszokat. -
Becksman
őstag
válasz
ozeviktor92
üzenetére
Ez lesz az! Köszi . hyperOS 3.0 vagy?
-
Becksman
őstag
Ennek a témának valaki tudja a nevèt? Keresem, de nem találom
-
-Mosquito-
őstag
válasz
szita.erno
üzenetére
Ebből gondoltam. [link]
-
szita.erno
senior tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Nem Telekomos!
Xiaomi webáruházból rendeltem. -
-Mosquito-
őstag
válasz
szita.erno
üzenetére
Mivel Telekomos így később fogod megkapni.
-
toto0569
addikt
válasz
szita.erno
üzenetére
Állítsd át a Régiót Egyesült Államok-ra
-
szita.erno
senior tag
Miért nem kapok már több mint 3.hónapja semmilyen frissítést? 😕😡
-
Becksman
őstag
A tesztben lèvő tèmának mi a neve nem tudja valaki? :/
-
Becksman
őstag
1 napja töltöttem 98%-on volt. Vegyesen használtam, zene video, youtube. Kb ahogy kalkulalok 1.5 -2 nap körül húz ki. 1.5 hetes a telo.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
MTK procis telefonok esetén fordul elő valódi dual active mód, más gyártók esetén ezt nagyítóval kell keresni ha egyáltalán van.
-
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha a másik kártya leesik a hálózatról az a nem dual aktív, nézz utána, a dual aktív esetén marad a másik is csak foglaltat fog jelezni, és jelez a telefon hogy a másik számon is van bejövő hívás, ellenkező esetben a hívott fél nem kapcsolható lesz.
VoLTE és VoWiFi párosnál tudtam olyat produkálni a telómon két kártyával, hogy jelzett, de ha mind kettő LTE alapú volt akkor bizony lekapcsolta addig a másikat, szóval kissé kacifántos tud ez a dual aktív téma lenni. -
-
szilvaspet
tag
válasz
zsolt501
üzenetére
Én nem tudtam hogy ez lehet régió függő, ChatGPT és Gemini szerint:
"Dual SIM Dual Active (DSDA) → nem minden régióban elérhető: a gyári Xiaomi specifikáció szerint ez csak Thaiföldön, Szingapúrban és Hongkongban érhető el. Más régiókban (beleértve a globális/EU kiadást) nem támogatott, így ha az egyik vonalon hívás megy, a másikon nem fogsz egyszerre tudni kommunikálni." -
zsolt501
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Vajon a Dual SIM Dual Active módot tudja a telefon, mert ez eddig nem működött ha jól tudom, régebbi modelleknél biztosan nem ment.
-
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Tud a készülék két esimet kezelni, ugy hogy mindkettő aktív? Utazunk majd a Balkánra és vennék egy adat simet az útra. -
Degeczi
nagyúr
válasz
ozeviktor92
üzenetére
volt rajta más is?
-
ozeviktor92
tag
Google tárcsázó. Szerintem a tegnapi frissítéssel érkezett végre.
-
-
Becksman
őstag
Poweramp lejátszó leszedtem de nem tudok tárhelyhez engedélyt adni. Mièrt? Sehol se találom ahol kell neki adni

-
szita.erno
senior tag
válasz
szilvaspet
üzenetére
Sgr_A, Köszönöm a segítséget
-
szilvaspet
tag
válasz
szita.erno
üzenetére
Én az allegro ről rendeltem a nillkint, tényleg jó helyen van a mágnes a vezeték nélküli autós töltő-tartóhoz és jó minőségű.
Ami érthetetlen, hogy a korábban s23-hoz vásárolt magsafe-es töltő mégsem tölti valamiért.. de nem bánom.. -
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Nem lehet
-
vond
MODERÁTOR
válasz
szita.erno
üzenetére
A mágneses részéről nem tudok nyilatkozni, de maga a Nillkin tok nagyon szuper.
Az előző mobiljaimon is általában ilyen típus volt. Ha lehet, akkor még jobb is lett a minősége, bár eddig se volt gond vele. -
Fitzgerald
veterán
Sziasztok! 5 hónapos a teló, megoldották végül hogy lehessen váltani 4K 60 videóknál a fő és a telefotó kamerák között? Ez az egyetlen seggfájásom van.
-
FinGod
csendes tag
Sracok, en vagyok egyedul mar csak 3.0.9.0 verzion?? eleg bosszanto ez teljesen random frissites erkezes...foleg hogy beta tesztelo is vagyok egy ideje mar...
koszi -
-
Becksman
őstag
Én amúgy ha nagyon nem állítok semmit akkor mérsékelt ( böngészés Messenger, Facebook, youtube használattal) nap végére 60% körül vagyok. Mit Érdekel állítani ami javit a mz akku üzemidőn? ( Kijelző alapértelmezett beállításon van pln)
-
szita.erno
senior tag
Kinek milyen véleménye van ezekről? Most szeretnék vásárolni egy töltőt, és készülékhez illő tokot. Esetleg valaki használ ilyet? -
-
Becksman
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi, akkor ezeket hagyom max melóba kikapcsolom ha nem használom bár ott van Wifi 6 talán az takarékosabb majd megnezem. Most egy hete van meg. Tegnap sikerült úgy 20%ig meríteni de mondjuk akkor reggel 80rol indultam.
Alapértelmezett képernyő frissítés 60-144hz közt mozog? -
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Becksman
üzenetére
Mi a "nem folyamatos 4G"? Lassan lekapcsolják a 2G-t mindenhol, nem is tudsz majd telefont min. 4G nélkül használni... (mondjuk korábban sem volt sok értelme, jóval gyengébb a hangminőség, beszédérthetőség 2G-n, arról meg persze nem is beszélve, h leáll a telefon adatkapcsolata 2G hívások közben)
-
Becksman
őstag
Mennyit befolyásol üzemidővel a folyamatos 4G? Gondolok itt tárolt képernyőn való aktív mobilnetre? Illetve van ez a gyorsítótár törlése azt hanyagoljátok vagy sem?
-
válasz
Becksman
üzenetére
3.4 3 hónapos ingyenes YouTube Premium próbaidőszak
Az ajánlat kizárólag új felhasználók számára érvényes (akik korábban nem vettek igénybe YouTube Premium, YouTube Music Premium, YouTube Red vagy Google Play Music próbaidőszakot). A kedvezményt 2026.08.31-ig, helyi idő szerint 23:59-ig kell beváltani. A próbaidőszak ingyenesen vehető igénybe. A próbaidőszak lejártát követően havi előfizetési díj lép életbe, kivéve, ha a felhasználó előtte lemondja (az árak régiónként eltérhetnek). A teljes feltételek elérhetők a kijelölt oldalon [itt lesz elérhető a landing page és a feltételek].
Hogyan váltható be az ajánlat?
– Nyissa meg a YouTube alkalmazást, majd érintse meg a jobb felső sarokban található profil ikont
– Kattintson a „YouTube Premium beszerzése” lehetőségre. Ha még nincs bejelentkezve, először be kell jelentkeznie
– Válassza ismét a „YouTube Premium beszerzése” lehetőséget – itt fogja látni az ajánlatot
– Ha nincs mentett fizetési mód, meg kell adnia egyet. Ellenkező esetben a meglévő fizetési mód kerül felhasználásra
– A képernyőn megjelenik a próbaidőszak lejáratának dátuma -
Becksman
őstag
A 3 hónapos youtube prémiumot hogy lehet igényelni?
-
laaceee98
tag
válasz
Toth_Jani
üzenetére
Én nekem [link] ez van rajta. Ilyesmi van a céges S24-en, és ilyesmi volt az előző saját mobiljaimon is Huawei-től az iPhone-ig, tök jól működött. Azt is írták, hogy felnyomja a tok széle, én magamnak raktam fel a fóliát, nem nyomja fel, pedig nem vagyok nagy kézügyességgel megáldva. És igen, kameralyuk is van rajta. Na mindegy, nekem bevált, aztán mindenki tegyen a saját belátása szerint...
Egyébként nekem drága üvegfólia is repedt már be pusztán attól, hogy pofával lefelé letettem a fa íroasztalra egy picit határozottabban. -
Toth_Jani
őstag
Múltkor valaki felhozta hogy nincs rajta kamera lyuk, 540 forintért rendeltem 3 darabost és van rajta. (Persze lehet hogy soha nem kell felraknom.)
-
laaceee98
tag
válasz
Becksman
üzenetére
Az én tapasztalatom alapján tökre ugyanazt tudja az Aliexpresses üvegfólia, amiből 4db kerül 1500 forintba, mint az egyenként hatezerért árult itthon. Sőt szerintem sok helyen pont ugyanazt az olcsó kínait csomagolják újra egyesével és árulják hatszor annyiért. Én nekem nem tudott semmivel se többet, se kevesebbet akármelyik. A karcolástól védi a kijelzőt, illetve ha leejted a telefont a kezedből valami keményebb felületre akkor jó eséllyel csak a fólia reped be és csak azt kell cserélni. A többi szerintem humbuk, de ha valakinek attól nyugodt a lelke, hogy 15 ezerért rakat üvegfóliát a mobiljára, akkor neki már megérte

-
laaceee98
tag
-
Becksman
őstag
Sötét mód tényleg dob az üzemidőn?
Sima Facebook helyett Facebook lite kevesebbet fogyaszt? -
Degeczi
nagyúr
Így van. Az előző öreg Samut fönnhagytam éjjelente egy vezeték nélküli töltőn, mert azt minden nap kellett, de ezt nincs értelme. Ha már épp lemerülőben van, gyorsan pótlom, és kész. Fél-háromnegyed óra annyira rövid, h az mindig belefér (ha meg netán elfelejteném és nagyon sietni kellene, 10 perc alatt is belemenne annyi, ami elég a napra)
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Degeczi
üzenetére
"Egy gyorstöltő viszont át tudja alakítani a szokásokat, mert onnantól nincs értelme éjjelente fönnhagyni, csak rádugod, és lemerültségtől függően bő fél óra alatt már készen is van."
Én le is szoktam az éjjelre töltőre dugásról. Amikor éppen eszembe jut napközben, akkor felnyomom 100% környékére (az ajándék 90 wattos töltővel merültségtől függően olyan 20-30 perc alatt), aztán megvagyok kb. újabb két napig.

Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Fehér Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Fekete Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 Plus / 256GB / Sárga szín / Új készülék! / E-sim modell / Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem igazán követtem sosem a telefonos trendeket és hozzá tartozó dolgokat. Van olyasmi dolog amit be kellene állítani manapság vagy valami tweak? Vagy csak elég használni ahogy van és kész?
Ezt bekapcsoltad?
A kérdésre,ki fogja tudni a megfelelő választ adni szerinted?
valaki barmilyen hasznos otlet? koszi