Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabolcs22
tag
Tudom, ez a Xiaomi 17 Pro, de hátha segít valakinek még megoldani az értesítési problémákat!
[link] -
beny003
csendes tag
Nektek is ezt írja még most is ?
Mikorra fog vajon helyreállni ?
-
noblem1983
senior tag
válasz
Wallenberg
üzenetére
Pont én is azt vettem magamnak mert megtetszett, hogy nem a szokványos szürke, fekete mint a nagy többség. Veszel mellé egy aranyórát is aztán nem is a telefon lesz a feltűnő a kezében

-
Gomez1984
aktív tag
Srácok
Nektek is elfordul a kép 90 fokkal ha telefonáltok?
Mondjuk a poco f7 pro is ezt csinálta biztos valami hyperOS marhaság. Vagy hülyén tartom a telefont
-
Toth_Jani
őstag
válasz
Wallenberg
üzenetére
Miért ne vehetnél? Szerintem jó a színe, és mivel a többség úgyis tokban hordja a hupilila sem látszana. A gyári tok meg szerintem szürkés árnyalatú.
-
Wallenberg
senior tag
Szerintetek férfinek ajándékba veheted ilyen telót mokkaarany színben? Vagy csak feketét vagy szürkét vehetek neki? Magamnak mindenképpen feketét szeretnék.
-
hori-zoli
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ahhh, értem!!
-
Karavik
veterán
válasz
Wallenberg
üzenetére
Legfrissebb 3.0.5.0 ROM-al egy teljes feltöltéssel (100% ->1%):
- Akku idő: 28ó 40p
- Kijelzőhasználat idő: 9ó 10p
- Telefonbeszélgetés:1ó 35pHasználati körülmények:
- Dual eSIM (mindkettő teljes értékű kártya 5G preferred).
- Személyes és munka profil párhuzamos használat.
- NFC, BT, GPS, WiFi, mobiladat folyamatosan bekapcsolva.
- Automatikus fényerőLegtöbbet használt appok (első 6 helyen):
Telegram, Instagram, TikTok, Chrome, YouTube music, Telefon -
Karavik
veterán
válasz
Toth_Jani
üzenetére
Terhelés/jóváírás értesítésekre gondolsz? Mert ez működik nálam szépen. Nem kellett semmit mókolni.
Ellenőrizd, hogy OTP app beállításokban "kérek értesítéseket a tranzakcióimról" push értesítés be van e kapcsolva és az OTP app alkalmazásadatoknál értesítések engedélyezve vannak e.
-
Toth_Jani
őstag
A héten kaptam meg a mobilt, rögtön frissítette is magát Android 16-ra. (HyperOS 3)
Kérdésem használja valaki OTP-vel, mert erre nem jönnek meg az értesítések az elődje a 12-es viszont hibátlanul megkapja.
Esetleg valami be kellene állitani, ami a 15-ben még nem volt?? -
PNP
őstag
Az USB2 tényleg ciki, és amit külön sajnálok, hogy emiatt videó kimenet sincs.
-
-
horilori
csendes tag
A 2× szenzorzoom-ot megcsinálhatták volna rendesen, a videó éjszaka ugrál, az USB 2.0 ciki, lehetett volna 6-7 Ah-s akksi, én nem a max fényerőt tolnám feljebb, hanem a fényvisszaverődést gátló réteget fejleszteném. IP 69 is lehetett volna. Egy jól sikerült telefon, pláne 240-ért. Kár, h. a gsm hálózat nélküli kommunikációról nem volt próba.
-
-
kisnokia
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Valóban, a tokban volt kártya
(Már csak azt nem értem, hogy a korábbi S mobilomnál miért nem jelentett ez gondot.) -
-
kisnokia
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Köszi, ez volt a nyerő ötlet. Kiderült, hogy olyan alkalmazást nem talál, ami támogatja az NFC tag-ot. Úgyhogy az NFC-t kikapcsolva abbahagyta. (Azt viszont nem értem, hogy ezt miért írja ki, akkor is, amikor a Wallet be van élesítve, holott a korábbi off telefonomat nem zavarta a bekapcsolt NFC, pedig soha sem használtam.)
-
RawrrSoul
tag
válasz
Wallenberg
üzenetére
Pontosan nem mértem annyira nem figyelem, de azt hiszem egy erős 1.5 napot elmegy az én használatommal.
-
gabcsi777
csendes tag
Nekem ez a mai. A frissítés után úgy tűnik jobb lett valamivel. Ahogy nézem kijön a min. 10 órás kijelző idő. Anno az s23 ultrám hozta ezeket a számokat, persze újonnan. Azóta jó ha megvan a 7 óra. Igazából nem tudom, hogy meddig bírja egy töltéssel, minden este etetem,szeretem ha reggel 100%-on van. De napi szinten biztos, hogy el kell vele bíbelődni, hogy estére lemerüljön. Minden üzemel nálam, 4g,wifi,bluetooth, okosóra, szinkron, hely, 144hz.,egy-két appnak nem engedem, hogy futkosson a háttérben. [kép] [kép]
-
Wallenberg
senior tag
Akkumulátor kinek mennyit bír?
-
kisnokia
aktív tag
Sziasztok! Én is egy új pro tulajdonos vagyok. Lenne egy kérdésem: volt egy szoftverfrissítés 1 napja, és kb. onnantói ez jelenik meg a záróképernyő feloldásakor, illetve többször képernyő váltáskor, ismételve is: "Nem található olyan alkalmazás, amely támogatj...." Mindez egy ereszkedő hangjelzéssel, amit csak a csengőhanggal együtt tudok lehalkítani. Mi lehet ez, illetve legalább azt meg tudná valaki mondani, hogy hogyan tudom elolvasni a teljes hibajelzést? (Képernyőfotón is csak ennyi látszik.) Köszönöm!
-
Karavik
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
És miután feltetted az újabb 3.0.5.0-t kiadást, akkor azt írja ez a verzió hivatalosan nem lett kiadva:
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
A frissebb jobb.
Mármint, ha jól olvasom a topikot, akkor a legújabb verzió javítja a rosszabb akkuidőt. -
Karavik
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ja, jó party lehetett! 😁
-
ForRedGlory
félisten
Mit szednek a Xiaominál? Kérek én is.
-
Karavik
veterán
Nekem is letöltődött a frissítés OTA az éjszaka, majd reggel telepítettem is, de közben vissza is vonták a frissítést, mert a change log nem jelenik meg és updater-ből nem lehetett letölteni a teljes ROM -ot:

-
gabcsi777
csendes tag
Úgy fest újra tölthető az frissítés, legalábbis nekem leszedte.
-
zombei
aktív tag
válasz
tisztavíz
üzenetére
Igazából a 30-80%-os fél ciklussal, ha utána számol az ember, és a degradációt egyenesen arányosnak veszi, akkor majdnem 1,5x akkora a teli gyorstöltésé, és ha ezt egy a gyártók által nagyjából megadott 80%-ig csökkenést garantáló ciklusszámra (~1500) vetíted, akkor ~25%vs~37% ami addigra a sok frissítés, és a degradáció hatására már esélyes, hogy a használhatlanság határa.
-
tisztavíz
junior tag
válasz
rhunseeker
üzenetére
Köszönjük. Én is sejtettem, hogy a 80%-os töltésnek nem sok haszna van. Nem gondoltam, hogy a gyorstöltés sem nyírja (jelentősen) jobban az akkut. Az Android csoportban gyorstöltéssel kisebb volt a kapacitás-veszteség.
-
válasz
rhunseeker
üzenetére
Köszi a videót!
Valahogy sejtettem.
-
ZED58
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Jogos, elkerülte a figyelmem
-
rhunseeker
tag
Link
Innentől kezdve, ha valaki azzal jön, hogy felesleges a fast charging, mert úgy is csak jobban károsodik az akksi, meg csak 30-80% között töltsem, mert az az optimális, végre bizonyítékkal küldhetem el a picsába
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gabcsi777
csendes tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Köszi, átnyálaztam a beállításokat, elvégeztem amit el kellett. Jöhet a tesztüzem.Volt pár készülékem, de még ennyire nem volt nyügös ez a dolog.
-
zombei
aktív tag
Ha valaki tervez venni a Media-ban készülékbeszámítással, most egész jó deal lett. Én egy 256-ost ~196 ezerért hoztam el.
(Nyilván, ha van valami régebbi telója, ami használt eladásból kevesebbel jönne ki, mint a +30-al.) -
válasz
gabcsi777
üzenetére
# gmail értesítés
Egy próbát megér, hátha...12X-en állítgattam így és ugyanazok a beállítások átjöttek ugyan 15T-re minden emailcím megvan, de a beállítási opciók mégsem ugyanúgy vannak bepipálva, ennek ellenére ugyanúgy jön a pittyenés és a felugró is. Fene tudja mitől függenek, de mióta kapcsolgattam a képen láthatóan, azóta folyamatosan működött és most is OK.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RENNSPORT
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH! aranyköpések
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valóban, a tokban volt kártya
(Már csak azt nem értem, hogy a korábbi S mobilomnál miért nem jelentett ez gondot.)

1,3Gigára? Egyre jobb... 15T-re tegnap a 3.0.3.0 jött vissza és nem tágít egyelőre, de eddig is kivártam, most meg már főleg nem kapkodom el.