Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Karavik
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezek régió specifikus appok, simán törölhető mind.
-
-
ottesz
aktív tag
[link] Innen letöltitek a frissítést és manuálisan felteszitek a telefonra..Igaz ha T-s ott nem lehet.Nekem a 13T-n működött (vodás volt).Itt nem engedi..
-
0xmilan
addikt
-
zombei
aktív tag
Végülis nem kell biztonsági frissítés, csak a hozott példa alapján a bank is megköveteli a minimális rendszert...
Nyivlán, ha net nélkül kvázi buta telefonként használod akkor nem kell semmi frissítés, de ha netet ráengeded, akkor frissítések nélkül már egy mms-ből megnyitott kép, vagy egy link-ről egyböl fel is törték a telefont. Szerintem használj dos-t, mert minek ez a flancos vizuális felület....
-
Toth_Jani
őstag
Egyébként nem mindegy, hiszen a HOS 3.0 már Android 16, az meg hogy szolgáltatós vagy "gyári" a Rom túl sokat nem számít, esetleg a számozást írják át. De lehet hogy még a biztonsági csomag is ugyanaz.
Érdemi változás úgyis csak a "gyári" ROM esetén történik, a szolgáltató csak a saját alkalmazásait teszi bele, de nem javítja az esetleges hibákat. -
varmi2
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez már nem MIUI, persze attól függ, hogy milyen telót használsz (én 15T pro). És lényegtelen a frissítés. Ugyan is, még nem hallottam olyat, hogy a frissítés elmaradása miatt törtek fel telefont...., sőt a Riafesien bank appja azt követeli meg, hogy legalább android 9 legyen a telefonon. Pedig, ők egy bank, és mindent megtesznek, hogy ne törjék fel az appjukat. Innentől lényegtelen, hogy e fölött milyen android fut, és hogy milyen biztonsági frissítéssel. Mert nem számat. Csak abban számít, hogy megijesszék a régi teo tulajokat, hogy vegyenek újjat......
-
-
varmi2
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
És ez mennyire számít? Semennyire lényegtelen....
-
-
blondesigner
csendes újonc
válasz
Szabolcs22
üzenetére
Köszi, ez az OBAL:ME átlátszó tok szimpatikusnak tűnik, már több helyen láttam, gondolom, hogy annyira csak nem lesz rossz átmenetileg. Illetve, remélhetőleg nem lesznek kőkemények a gombok a tok felrakása után.
-
Szabolcs22
tag
válasz
blondesigner
üzenetére
[link] Van egy kettő, csak meg kell keresni, mert szarul szűr az oldal keresője, de nekem pl a nilkin tetszik, igaz nem teljesen átlátszó, de van más is.
Bár amiket te küldtél, azok se lehetnek rosszak. Írtad ugyan, hogy nem fontos a vezeték mentes töltés, de rákeresve a fórumban, valaki írta, hogy nem pont ott van a tekercs a telefonba, ahova ezek mágnesesen rögzülnek a töltőhöz vagy mi. De nem érdekelt, mert nekem sem kell ilyen mágneses cucc...ha vezetékmentesen kaarom tölteni.
Spigen-t mellesleg hiányolom,nagyon Xiaomihoz nincs is tokjuk, pedig jó cuccuk van....Legalábbis még ehhez nincs. Javítok, pár darabhoz van. -
blondesigner
csendes újonc
Sziasztok!
15T Pro-hoz szeretnék átlátszó szilikontokot (lehetőleg itthoni vásárlással és nem fontos a vezeték nélküli töltés sem), viszont jó lenne, hogy az oldalsó gombokat könnyen lehessen nyomkodni, mert az előző telefonom szilikontokjánál a gombok lenyomásához, már-már Hulk-szerű erőt kellett kifejtenem.
Valakinek van tapasztalata ezekkel kapcsolatban? [kép]
Vagy érdemes lenne várni a nevesebb tokgyártókra (Nillkin, Spigen, stb.), mert nagyon gyenge minőségűt nem szeretnék venni. -
VincentV
tag
Nektek is jött update? Telepítette már valaki?
-
Toth_Jani
őstag
Általában ha nem egy régi szemétből kukázott töltő, és van rajta USB-C port akkor az tudja a nekünk kellő töltést. Az pedig már a töltő minőségétől függ hogy mekkora valós teljesítményt tud leadni.
A "Hyper Charge" csak eredeti, Xiaomi töltővel, kábellel, jelenik meg, amit természetesen Kínában tudnak hamisítani, igy kiírja hogy az, miközben 20-25 watt körüli töltésre képes.
Ezek a töltök minden telefont átvernek ha Honort töltünk vele akkor azon is kiírja hozzá való a töltő. -
varmi2
nagyúr
Ha jól értem, akkor ez nem lesz jó neked. A xiaomi telefonok a saját töltöjével tud gyorsan tölteni, és PD szabvány szerint. De ez az alza töltő a 35W töltést typec porton tudja QC3.0 módban, ez nem jó a xiaomihoz. A másik normál usb már PD3.0 tehát ez már jó, de ezen csak max 18W jön ki.
-
thboxx
aktív tag
Én azt olvastam, hogy hyperchargeal tudja a 90w töltést, ami PD és PPS protokollokat is használ. Ebből fakadólag a logika alapján, ami tudja ezt a két protokollt, ezen felül 20v-on legalább 4,5 ampert, akkor mennie kéne. Bár akadhatnak szoftveres korlátozások. Nekem egy 3000Ft-os alis töltővel megy a 90W gyorstöltés. Igaz ott a leírásban benne van, hogy xiaomi certified chip. Ami vagy igaz, vagy nem... Tehát ez a töltésmizéria elég lutri...
Amúgy most alin nézegetek 2-300w töltőboxokat a nappaliba, mert sokszor előfordul, hogy több (4-6...) dolgot kell egyszerre tölteni. Az elosztó nem valami szép. Dugalj a falon nincs annyi. Ez meg elfér kis helyen. Ha csak egy eszközt tölt, akkor se vesz fel iszonyat áramot. Csak hát ugye a mit mennyivel tud tölteni, az fontos lenne. A nappaliban a told minél hamarabb minél rövidebb idő alatt elv az érvényes...😅
-
0xmilan
addikt
Koszi a valaszokat! Egy ilyennel toltom most es mar ezzel a 35 Wattossal is azt irja, hogy "quick charging", szoval felismeri legalabb, hogy nem csak egy random USB port.
Azt tudom mondjuk csinalni, hogy megveszem es osszehasonlitom a 35W, 65W es 100W sebessegeket, de vegulis mar a 35W is sokkal gyorsabb, mint ahogy a regi iPhone-omat toltottem.
-
0xmilan
addikt
Ezzel a toltovel tudna 90W-ot felvenni vagy van valami titkos Xiaomi szabvany is, amit ismernie kell?
-
zombei
aktív tag
Ha jobb is lesz, az nem arra amire te használnád.
A lencsék nem változnak, szóval ha a "super macro" mód csinál is valamit pluszban, akkor az olyan dolgoknál lesz segítség amit az ai ki tud egészíteni, és az esetleges hiányos felvételt feljavítja, de ugye ez feliratoknál esélytelen.
-
Degeczi
nagyúr
Szokott módon ott vannak a fixen kiemelt állások, egyszerűen az 5-re böksz:

ezzel olyan 15-20 cm körül van a min. tárgytávolság, ami az alábbihoz elég, jól használható
létezik a lehúzható menüben is egy "super macro" mód, ami viszont vmiért kb. megduplázza ezt a tárgytávolságot, nem igazán világos nekem mire szolgálna, szerintem jobb a sima tele üzemmód erre
-
kovaccs
tag
Ma néztem egy ilyen készüléket. Elsősorban a dedikált makro mód érdekelt, de az nagyon semmi, közeli képre nem jó-de lehet egyedi hiba volt. Kérdésem, hogy tud egyébként pl. telefotó módban közeli olvasható fotót készíteni, pl. egy ékszer fémjeléről? ha igen, be kell külön kapcsolni a telefotót, vagy automatikusan működik. Köszönöm! Ui: az olcsóbb 15T testvér hogy teljesít ebben?
-
Whysperer
addikt
Na meglett a Pro. köszi .. Jó készülék.
-
Hausr48
lelkes újonc
Nekem 33 wattos töltőm van. Azzal is gyorsan feltölt! Igaz csak 80%-ig szoktam tölteni!
-
Toth_Jani
őstag
Éjszaka én sem szoktam tölteni de állítólag sokan szokták.
Egyébként a telefon akkumulátor beállításainál van olyan hogy végsebesség vagy normál vezetékes töltés, gondolom normál beállításon úgysem engedné a 90 wattot.
(60-at biztos enged mert olyat már láttam a töltő kijelzőjén, de akkor 20% körül indult.) -
FoLey-v
addikt
válasz
mazsiii92
üzenetére
Szia
Ráérős vagyok akkor nekem jó a 45w vagy 67W töltő is. Jelen pillanatban amit még 3 évvel ezelőtt kaptam Xiaomi Redmi Note 8 Prohoz 18w töltőt.
A telefont inkább akkor szoktam tölteni amikor 20-30% között van.Sgr_A 120w jelenleg nekem sok lenne. Egyszer befogok egy olyat szerezni.
Toth_Jani Éjszaka nem szoktam tölteni a telefont.

-
Toth_Jani
őstag
Még az is megoldás ha valaki fog egy régi de stabil töltőt, és éjszaka tölti a mobilt, szépen lassan ráér, és reggelre csak teli lesz.
Sokan vannak akik amúgy is a töltőn hagyják éjszakára a mobilt, de oda felesleges a gyorstöltő. -
mazsiii92
senior tag
Szia! BÚÉK!
Neked kell tudnod, hogy milyen szokásaid vannak. Ha belefér az idődbe, hogy "csak" 67W-tal tölt a telefon, akkor nyugodtan vedd azt. Ezzel sem lesz lassú! Azért 67W elég jónak számít.
De ha olyan életet élsz, vagy olyan habitusú vagy, hogy sokszor elfelejted a töltést és sokszor csak 5-15 perced van tölteni, akkor rámennék a 90W-ra.Néhány évvel ezelőtt voltak olyan hangok, hogy a gyorstöltés jobban károsítja az akkut, mint a lassú töltés, de mégis minden telefonban egyre inkább a 45-90W közé dobják a gyorstöltést, szóval szerintem nyugodtan használd úgy, ahogy kényelmes és ne foglalkozz ezzel.

Nekem hétfőn jön meg a telefon, én úgy tervezem, hogy 45W-os PD töltővel fogom tölteni, de lesz a közelben egy 65W-os PD töltő is arra az esetre, ha nagyobb sebesség kell. És én is be fogok ruházni egy 90W-os adapterre, arra az esetre ha nagyon időhiányban lennék.
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok! Boldog Új Évet Kívánok!
Holnap MM-be venni szeretnék hálózati töltőt.
Azt szeretném kérdezni, hogy elegendő-e a 67 W-os töltő, illetve a 90 W-os töltő hosszabb távon károsíthatja-e az akkumulátort? -
Bozek
nagyúr
válasz
tothandras80
üzenetére
A BT fülesnél kattints a jobb oldalon lévő kis nyílra. Be van kapcsolva a "Tartsa egyenletesen a hangerőt"? Ezt csak akkor tudod amúgy kapcsolgatni, ha csatlakoztatva van és épp nem játszik le zenét az eszköz.
Bár nálam fordított volt az eset 14T Pro-n, ha ez ki volt kapcsolva, akkor halk volt fülesen a hang Poweramp alatt. Napokig kerestem a hibát, mire megtaláltam ezt.
-
ottesz
aktív tag
Sziasztok. Most olyan van nálam hogy Messenger videó hívás fogadásnál nem adja ki a hangot a hangszóró csak nagyon halkan. Ha én hívok semmi probléma..
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Annyiban igen, hogy 2031-ben már az Android 22 jön, ha évente érkezik új frissítés. Tehát még ha az adott dátum után is jön majd ki, a 21-et se kapja meg, ami várhatóan 2030-ban érkezik. Ez félreérthető, hogy 2031-ig kap frissítést, mert azt gondolhatja a kérdező, hogy amelyik Android az adott dátum előtt kijön, azt megkapja.
Amúgy a 14T Pro is csak 18-ig megy el, pedig csak 1 év van a kettő között. De örüljünk, hogy nem csak 1-2 új verziót kapnak ezek a telefonok, mint sok más gyártónál.
-
oli987
junior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szerintem sem.
-
Bozek
nagyúr
Mondjuk szerintem már az Apple se használja, csak levédte. Én hosszú évekig Sony-t használtam, ezért került elém ez az információ anno.
Aztán miután tönkrement az Xperia 5 (még az 1. generációs), muszáj volt egy ár-érték arányban jó telefont választani, így lett 14T Pro (mert csak kicsit később jött ki a 15T Pro). Azon mondjuk a bekapcsoló gomb felett volt az ujjlenyomat-olvasó. Nem egyben, de közel hozzá.
-
-
flash-
veterán
Köszönöm,eddig erről sehol sem olvastam.
Nagyon sajnálom mert egy kézzel fogva sokkal jobban oldható a telefon bekapcsológombba épített ujjlenyomat olvasóval,mint a kijelzőt mögé rakott megoldással, de akkor sajnos ez már nem lesz droidnál.
Majd ha egyszer apple telefonom lesz ,arra az apple watch miatt váltanék,azok az órák rendelkeznek a legjobb szenzorokkal (mondjuk most a venu3 se rossz) -
-
boneyard
tag
ezt az értesítést ki lehet vhogy lőni, h ne jelenjen meg minden töltéskor?
-
-
-
-
cstom
aktív tag
Ezen a készüléken is korlátozva van az always on display 10 másodpercre mint a sima 15T-n?
-
Whysperer
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Okés akkor most 16 van ugye eskeg négy updatre Biztos!
Köszi
-
válasz
Whysperer
üzenetére
Ez a t pro topik
Én 16 próról váltottam nem bántam meg, a sima t-re nem válottam volna főleg a kamerák miattA honor 400pró sem rossz de ott lekerekített a kijelző, a samsunban meg max az ultra a kamerák miatt, de az meg drága
A pixelt jobban mondva a stock droidot nem szeretem a menüje ronda és buta -
Whysperer
addikt
Sziasztok Ne öljetek meg csak már végig daráltam minden Leírást meg videót.. Iphone 15-ről szeretnék Xaomi 15T-re vagy alternativ Androidra váltani és nem tudom Xaomi 15T milyen a támogatottságra 2-3 évre elkőre vetítve. user véleményre vagyok kíváncsi nem influencer meg márka bemutatós leírás és videókra most a döntés elött. Xaomi , Google meg Samsung van most versenyben és Ti jártasabbak vagytok Xaomiba ahogy nézem mint Én. Esetleg Honor
Előre is köszi az építi jellegű hsz.-t -
cstom
aktív tag
Sziasztok!
HyperOS 3 alatt bekapcsolt AOD-dal zárolt képernyőn a youtube music hogy néz ki? Sehol nem találok róla videót. -
mazsiii92
senior tag
válasz
joelke HU
üzenetére
Köszi szépen, legközelebb mindenképp lemegyek, ha nem lesz max beugrom a KFC-be!
Felénk csak Euronics van, 15T Pro nem volt kiállítva. 15-ös szériából is csak a sima 15-ös, de volt mellette pár HyperOS-t futtató Redmi. Konkrétan egyik sem volt üzembe állítva, mindegyik az Android beállító képernyőn volt, wifi választás meg hasonlóknál. Gondoltam az egyiket továbbléptetem, hogy mégis csak meg tudjam nézni, de kb abban a pillanatban leb*sztak az alkalmazottak..
Most már viszont nem megyek el Szekszárdra, remélem legkésőbb 31-én kiszállítják a telefont és akkor élőben megtapasztalatom még idén.
-
-
joelke HU
őstag
válasz
mazsiii92
üzenetére
Hát akkor jól átvert.
A telefon megjelenése óta kint van. Ott oldalt, ahol a redmi 14 prok voltak kirakva annó, a fülhallgatóknál.
Egyébként nekem a pro jobban bejött, mert azon érződik hogy fémből van. A sima T viszont műanyagos. Mondjuk ha valakinek számít a súly, akkor éppen jó. A de a kijelző számomra túl nagy. Egyébként nagyon jól néznek ki. -
oli987
junior tag
válasz
mazsiii92
üzenetére
A felület szerintem csak cicoma, a lényeg az, ami alatta van. Hogy mennyit lehet vele szívni, az szerintem típusfüggő. A felső-közép kategóriás Poco F2 Pro pl. nekem bevált, és az is több, mint 5 éves. Akku cserén kívül nem volt gondja. Viszont anno több alsóbb kategóriás Poco és Redmi telefon is problémás volt.
-
mazsiii92
senior tag
MIUI-t nem ismerem, illetve a 4-5 évvel ezelőttit úgy ahogy, mert anyósnak olyan telefonja volt, és nem a felsőkategóriából, és én szívtam vele, . szóval ezt inkább elfelejteném.
Viszont a HyperOS 3-ra azt mondják, hogy többé / kevésbé iOS koppintás (menü, UI, funkciók, stb), amit én iPhone használóként nem bánok, és igazából erről bizonyosodtam volna meg. -
mazsiii92
senior tag
-
mazsiii92
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jogos a felvetés, de nem igazán szeretem ezt játszani. Próbálok tudatos vásárló lenni, és mindent megtenni, hogy valós képet kapjak az eszközökről, legalábbis lehetőségekhez mérten. Felhívtam a MM-t, a lakóhelyem 50 km-es körzetében sehol sincs kiállítva.
Szóval marad az online rendelés (és az esetleges elállás).
-
-
mazsiii92
senior tag
Sziasztok! Esetleg tudtok olyan üzletről Pakshoz közel, ahol meg lehetne nézni a telefont? A helyi Euronics, Yettel és Telekom kilőve, nincs sehol. Szekszárdon és Dunaújvárosban van MediaMarkt, ott talán, viszont feleslegesen nem szívesen indulnék el.

-
thboxx
aktív tag
Arra van valamilyen mód, hogy a telefon átvegye óráról (esetemben egy amazfit balance 2) a DND módot? Jó lenne, ha valahogy meg lehetne oldani, ugye az óra érzékeli mikor alszom és az indítja ezt a módot.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
Cruzolka
üzenetére
Az ujjlenyomat olvasó teljesen jó, minap tettem rá egy gagyi üvegfóliát, probléma nélkül felismer igy is. Egy munkatársam vett egy új Samsungot amiben a szonikus olvasó van, de panaszkodik rá hogy nem mindig ismeri fel.
Az üzemidő nálam is 2 nap vagy ha nem sokat bökdösőm akkor 3 nap, mondjuk boltban mindig ezzel fizetek, de az minimális fogyasztás. -
Degeczi
nagyúr
válasz
Cruzolka
üzenetére
Samsung S21FE-ről váltva pont ez a két nagy pozitívum: gyors és megbízható az ujjlenyomatérzékelő, az akku pedig nekem még akkor is bőven hozza a két napot, ha mászkáltam a városban, egyébként itthonról dolgozva a hármat is. Ez nyilván teljesen egyéni az eltérő körülmények miatt, de ugyanilyen felhasználásban a Samut már naponta töltőre kellett tegyem.
-
Cruzolka
aktív tag
Üdv
A véleményetekre lennék kíváncsi.
T15 pro vásárlásán gondolkodom, de van két dolog ami miatt hezitálok...
Az első, az újlenyomat olvasó, mennyire megbízható?
A második, az akku, a HOS 3 előtt/után változott valamit az aku idő?(átlagos felhasználás mellett 2napot kibír?)
A nagy ellenfél a One+15R lenne, ugye ott erősebb az aksi, és ultrasonic az újlenyomat olvasó, de kamerában gyengébb.
Előre is
-
ottesz
aktív tag
Sziasztok.Itt is letet régióváltással frissítést lelni?Mert 13T nél bedobta más régiónál...
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
3 év után visszatértem Xiaomira. Azt szeretném megkérdezni,hogy a HyperOS 3-at nyugodtan felrakhatom? Tapasztalatok vele? Xiaomi 15T Pro telekom. -
Pettti1
csendes tag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Nalam meg mindig a 3.0.6.0 van a telon es nem is adja fel ezt az uj verziot.
Akkuido nalam nem a legjobb, ezert is varnam a frissitest mihamarabb
-
Nuada herceg
őstag
Saját tapasztalatom, szóval többekkel ellentétben nekem minden sokkal jobb lett! Akku idő kimondottan. Érezhetően lassabban merül a telefon.
Talán a rendszer is egy hajszállal fluidabb lett. Bár előtte sem döcögött. Szóval kimondottan tetszik a frissítés, ügyesen dolgoztak rajta.
Ha ez volt az ára, hogy később kapjam meg, akkor megérte.
Nyilván van akinél nem ilyen jól sült el, de nálam minden oké. -
Pettti1
csendes tag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Mik a tapasztalataid a frissítésrol? Akkuido stb
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Egér RGB!!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest