- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Maddrive321 #54636 üzenetére
Ez most milyen Win volt, amiről költözöl?
Csak azért kérdezem, mert célszerű ugyan azon a felhasználói névvel telepíteni a Win11-et is, mert akkor ez az elérési út nem fog változni, így például, ha a böngésző megfelelő file-it simán csak átmásolod működni fog, nem kell újra beállítgatni. Játékok mentése is ez alatt a könyvtár alatt található, stb.
C:\Users\##NEVED##\ -- erre gondolok.
-
Héraklész
aktív tag
válasz
A kedvenc böngésződ, qBittorrent, HWInfo64, Hard Disk Sentinel Pro (Free), 7Zip, VLC Player, XNView, Steam, Malwarabytes, Avast Free Antivirus...
-
válasz
Elvileg semmit nem kell az AMD VGA driveren kívül. Ha valami rosszul működik, utólag külön érdemes drivert frissíteni (LAN, Audio, stb).
-
Cs1csó
titán
válasz
"mostani jelszavaimat" minek a jelszavai?
-
Maddrive321
tag
Sziasztok, 9 év után jövő héten lesz meg az új gépem. Az első gépem lesz win 11el, az első amds videókártyám lesz (9070xt). Az lenne a kérdésem hogy mik a létfontosságú programok amiket minden képpen telepíteni kell.köszi.
ui. ja és tudtok olyan progit amivel a mostani jelszavaimat át tudom vinni win 11re? -
cigam
titán
Olyan egyszerű progit keresek, ami képes internetes rádió stream-et időzítve rögzíteni.
-
Tudnátok abban segíteni, hogy milyen programmal tudnék készíteni egy jól átlátható idővonalat? Különböző bejegyzéseket szeretnék belepakolni. Képek, rövid videók, szövegek formájában.
-
roseA580
tag
válasz
Hujikolp #54623 üzenetére
Szia!
Majdnem letöltöttem, mire ez fogad:
"
Figyelmeztetés
Belső minőségbiztosítási rendszereink alapján ez a szoftver potenciálisan rosszindulatú lehet, vagy nem kívánt mellékelt szoftvert tartalmazhat. Ezért az alábbi alternatívák egyikét javasoljuk. A Folytatás gombra kattintva Ön beleegyezik, hogy saját felelősségére folytatja a letöltést, és a Softonic semmilyen felelősséget nem vállal ezzel a művelettel kapcsolatban.
Saját felelősségre folytatod"
Én nem mertem! -
Ha még aktuális: [https://mouse-jiggler.en.softonic.com/]
Ez szuper szerintem
A utility to continuously jiggle the mouse pointer to prevent screen saver activation.
Tick the 'Enable jiggle?' checkbox to begin jiggling the mouse; untick it to stop. The 'Zen jiggle?' checkbox enables a mode in which the pointer is jiggled 'virtually' - the system believes it to be moving and thus screen saver activation, etc., is prevented, but the pointer does not actually move. -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Projekteken dolgozom és állandó nehézséget okoz az, hogy melyik projekten még milyen feladatok vannak. Ennek a kezelésére keresek valamilyen alkalmazást, ami max egyszeri vásárlással megvásárolható vagy ingyenes. Fontos lenne, hogy azok az infók amelyek bele kerülnek, azok biztosan ne kerüljenek harmadik félhez. Nem lesznek benne érzékeny adatok remélhetőleg, de ha esetleg elfeledkezem magamról, akkor ne lehessen ebből galiba.Ismertek valami alkalmazást, amivel könnyen követhető lehet ez?
Köszi
-
cigam
titán
válasz
Hoffer #54616 üzenetére
Na bumm. nem kell ott ülnöd mellette, a hangszórót se kell bekapcsolni. Közben bármi mást is tudsz csinálni. Főzés, takarítás, kocsimosás, munka, bevásárlás, sörözés,....
Amúgy meg mindegyiknek van vizsgálója. pl
- Nyomd meg:F12
(vagyCtrl+Shift+I
/Cmd+Option+I
) → Network (Hálózat) fül.
- Szűrőmezőbe írd be:mp3
vagymedia
.
- Indítsd el a lejátszást az oldalon.
- A listában megjelenik a betöltött MP3 fájl URL-je → jobb klikk → Open in new tab vagy Copy link address.De használhatsz böngésző kiegészítőt is, pl. Video DownloadHelper
-
Hoffer
őstag
Sziasztok,
Egy tanfolyamom hanganyagát szeretném letölteni a tanfolyam weboldaláról, ahol beágyazva szerepelnek, ott lehet őket elindítani, visszahallgatni, azonban nincs hozzájuk külön url.
Tud valaki erre valami megoldást? -
-
cigam
titán
válasz
poirot #54610 üzenetére
De hiszen azt mindenik böngésző tudja. Milyen böngészőt használsz?
Pl. Firefox-nál
- Jobb klikk a WEBoldalon → Képernyőkép készítése.
- Válaszd a Teljes oldal mentése opciót.Edge esetén
-Ctrl + Shift + S
vagy a menüben keresd a Web Capture opciót.
- Válaszd a Full page lehetőséget. -
poirot
őstag
Sziasztok!
Egy Hypersnap -hoz hasonló képmentő esetleg szerkesztő programot keresek. Nem kell bonyolult, de jó lenne ha scrollozó képmentést tudná. Köszönöm a válaszokat. -
GEPESZ66
veterán
válasz
King Unique #54605 üzenetére
Köszönöm!
Le is töltöm. -
GEPESZ66
veterán
Friss Macrium Reflect X 10 ISO nincs meg valakinek?
Esetleg valaki megvette, elkészítette az ISO-t, s feltöltötte egy tárhelyre, így értem. -
GEPESZ66
veterán
Az Eset-nek nincs olyan Rescue Disk-je, mint a Kaspersky-nek, amit szabadon lelehet tölteni?
-
aquark
aktív tag
kis progit keresek, amivel egyszerűen lehet FullHD jpg-ből rövid FHD mp4 videót csinálni.
-
aquark
aktív tag
Olyan progit keresek, ami grafikonon mutatja meg benchmarkok, játékok futtatása után, hogy milyen hőmérsékleteket, frekvenciákat, stb. produkált a CPU és GPU.
-
Héraklész
aktív tag
válasz
King Unique #54582 üzenetére
Sajnos csak pdf-eket és letöltött játékokat akar nekem kitörölni. A Windows előző verzióit nem is találtam meg (rendszergazdaként).
-
andreas49
senior tag
Sziasztok, olyan programot keresek, ami megadja, hogy hány darab és nagyságú DDR RAM van a notebookban. Az AIDA64 csak a nagyságot adja meg.
-
King Unique
titán
-
Üdv! Win10-es gép klónozására keresek szoftvert, nagyon jó lenne ingyenes, amivel egy tök ugyanolyan gépre át tudnám vinni a rendszert. Köszönöm!
-
Cs1csó
titán
válasz
bluemirage #54588 üzenetére
Szerintem mindegyik "egykutya" hiszen mind az adott gépben lévő hardvereken lévő érzékelők adatait használja.
Ez olyan mint a SMART a HDD-k ellenőrzésére, bár ott volt pozitív tapasztalat: a Hard Disk Sentinel megtalálta a hibás szektort azokat lezárta (vagy mittudomén mit csinált) és azóta jó, az MS saját lemezellenőrzője nem találta semmit. -
válasz
aquark #54584 üzenetére
Az Aida-n kívül, még Cinebench24 és Prime95 amit én használni szoktam. Az utóbbi stresszteszt. Én pl. a Prime95-nél az alábbi linken látható Small FFT-t, majd a Blend tesztet szoktam.
De van MSI Afterburner meg még sok minden más.... -
Cs1csó
titán
válasz
Héraklész #54583 üzenetére
Ez is egy bosszantó dolog, el is felejtettem. Amúgy zavaró is mert a főablak alsó részén mutatja "ajjaj" de nyilvwn nincs baj, csak zavaró.
Amúgy azt az alsó reklámcsíkot el lehet tüntetni, tűzfalban lehet blokkolni, dde akkor valami update probléma jön elő idővel.Jobb a ilyen téren a Defender és a Kaspersky Free.
-
aquark
aktív tag
Procit cserélek Ryzen 1600X → 3600 -ra (Win 11 miatt), RAM-ot is 2666MHz-ről 3200-ra állítom (eredetileg is 3200-as, csak lejjebb vettem.) Tudnátok ajánlani RAM és procitesztelő programokat? (MemTest86 és Aida64 kilőve…)
-
Héraklész
aktív tag
válasz
King Unique #54582 üzenetére
Köszönöm!
Az AVAST mutogat nekem olyat, hogy több mint 300 gépet lassító probléma van a gépemen és ha előfizetek, rendbeteszi nekem. Féligazság lehet, gondolom. -
King Unique
titán
válasz
Héraklész #54581 üzenetére
Az pont nem lett leírva, hogy milyen operációs rendszerhez, de a "regiszterbejegyzéseket" alapján valamilyen Windowshoz.
Téma összefoglaló
—►
Rendszer karbantartás, takarítás
NeszeTools—►
TakarításWindows 10/11-nél ott van a beépített lemezkarbantartó és a tárterületsegéd, utóbbi működése automatizálható is. Alapesetben bőven elég lehet ezek futtatása, nem feltétlen kell külső programokkal nekiesni, a registry-t piszkálni és "tisztítani" meg amúgy sem feltétlen javasolt, mert rossz esetben meg tudja borítani a rendszert.
-
Héraklész
aktív tag
Olyan ingyenes, megbízható programot keresek, amivel ki lehet takarítani az operációsrendszer már nem szükséges fájljait, rossz regiszterbejegyzéseket stb.
Tudtok ajánlani? -
GEPESZ66
veterán
Friss Macrium Reflect X ISO letölthező valahonnan?
Hátha valaki megcsinálta, s feltöltötte. -
pinnacle
nagyúr
Köszi!
Igen, pont ez kellene, amit az FB-n láttam. Képet feltöltöttem, hozzászólásban írtam, hogy exiftool -ProjectionType="equirectangular" teszt.jpg, sikerült is, csak lebutította a képet. Töröltem, újra megpróbáltam, de soha többé nem sikerült. Csak a viszonylag jobb minőségű kép jelenik meg teljes méretben és persze nem lehet mozgatni. Mi lehet a gond? Illetve hozzászólásban kell ezt írni? Úgy elég hülyén néz ki.
Másnál láttam, hogy csak a mozgatható kép jelenik meg. Próbáltam eleve a kép nevének adni a fenti bejegyzést, de semmi sem történt.
PTgui tökéletes, de nekem drága.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
Milyen programmal tudok panorámaképből olyan képet készíteni, ahol az egér mozgatásával tudok jobbra-balra nézni? -
szabacsik
őstag
Helló! Keresnék egy fénykép album szerkesztő programot ami könnyen kezelhető. (nem cewe) . Képeket szeretnék bele tenni olykor szöveggel. Mit ajánlanátok? PS szerű is túl bonyolult
-
d.janos
csendes tag
Köszi mindenkinek.
-
King Unique
titán
válasz
GEPESZ66 #54566 üzenetére
Nem írtad az SSD pontos típusát, de általában minden SSD gyártójának szokott lenni saját programja, amivel többek között tesztelni is lehet.
+ Igen, a HDS is alkalmas lehet erre, pl. részletes önteszt és / vagy felület olvasásteszt (nem destruktív) / írásteszt (destruktív) futtatásával.Ha a támogatás megszűnése miatt dilemma a "maradjon-e a WIN10, vagy inkább Linux-ot rakjak fel", akkor a téma topikjában már le lett írva, hogy akár ingyen regisztrálható +1 év támogatás és még ráér ezen agyalni, technikailag lehet akár nem támogatott PC-n is Windows 11-re váltani, stb.
-
GEPESZ66
veterán
WIN10 van az SSD-n.
Mivel tudom tesztelni az SSD állapotát?
HD Sentinel?
2 hónapig nem volt bekapcsolva a gép, s tegnap csak többszöri próbálkozás után indult csak el.
Újra kellett raknom.
Mivel csak néha szövegszerkesztésre lenne használva, még nem tudtam eldönteni amúgy ,maradjon-e a WIN10, vagy inkább Linux-ot rakjak fel. -
King Unique
titán
válasz
d.janos #54559 üzenetére
Teendők HDD SSD eladás előtt (adatvédelem)
Vagyis megoldható a Windows beépített eszközeivel is, nem feltétlen kell ehhez 3rd party program.
SSD-knél meg eleve adja magát a Secure Erase, ami modern alaplapoknál akár a BIOS-ból is elvégezhető (példa), valamint az SSD gyártójának saját szoftverével is (példa), az a leggyorsabb és leghatékonyabb.#54563 _DiEGO_:
NMHH végleges adatörlés, avagy a CECE Drive EraserIgen, újonnan vásárolt adattárolókhoz évek óta szoktak mellékelni NMHH adattörlő kódot, akkor azt is lehet használni. Bár az annyit csinál, hogy 3x teleírja a meghajtót, ami elég időigényes tud lenni, holott elég lenne 1x is, vagy SMR HDD-knél max. 2x random adattal, lásd az adatmentés topikból adatmentő szaki válaszát.
-
d.janos
csendes tag
Tudtok mondani olyan programot ami megbízható, ingyenes és a hdd-t/ssd-t tele lehet íratni random adattal? Eladás miatt kellene, hogy ne tudjanak visszanyerni semmit sem.
-
w.miki
veterán
válasz
w.miki #54557 üzenetére
Úgy tűnik, magyar zenék esetén egyik sem működik
-
w.miki
veterán
MP3 felismerő, és felcímkéző alkalmazást keresek.
Egy könyvtárban van több MP3, azt kellene felismernie, és sorrendben elneveznie, a fájl és az mp3-taget is átírni....
...vagy legalább felismerni... -
válasz
tibaimp #54554 üzenetére
Dedikált TPM chip NINCS az alaplapon, de TPM header van. (TPM tüskesor), amelyhez külön vásárolható dedikált hardveres TPM modul (pl. GC-TPM2.0 SPI) csatlakoztatható.
A BIOS-ban aktiválható az Intel PTT, amely TPM 2.0-kompatibilis.
Ez a funkció teljesen megfelel a Windows 10/11 TPM 2.0 követelményeinek—ehhez nem kell külön modult vásárolni. -
válasz
tibaimp #54552 üzenetére
Nyomd meg a Windows + R billentyűkombinációt
Írd be: tpm.msc
Itt láthatod a TPM státuszát, gyártó információkat és a specifikáció verzióját
Vagy
Beállítások → Frissítés és biztonság → Windows biztonság → Eszközbiztonság
Ha van TPM, itt megjelenik a Biztonsági processzor részletei opció
Vagy: AIDA64
-
tibaimp
nagyúr
Halihó!
Van olyan program, amivel meg lehet nézni, hogy az alaplapban milyen TPM chip van?
-
válasz
Andris... #54549 üzenetére
Cmd-t megnyitod
Dir 8+3 karakteres módban (dos-os megjelenítés, esetleg Google-el keress rá hogyan, ha nem rövid nevét írja ki)
Amikor látod a 8+3 karakteres nevét akkor del paranccsal ki tudod törölni, 8+3 karakteres névre hivatkozva.
Win nem tud vele mit kezdeni, mert túl hosszú a fájl neve. -
Andris...
aktív tag
Van valami segédprogram, amivel lehet törölni egy képet, amit sehogy nem tudok törölni? A letöltések mappában van július eleje óta. A tulajdonságokban szerepel egy attribútum, miszerint blokkolta a rendszer a fájlt. Kipipáltam a tiltás feloldását, de akkor meg az a hibaüzenet jön, hogy a megadott fájl nem található. A kép nem megnyitható, ha rákattintok, nem történik semmi. Törlés gomb ugyanez. Nem átnevezhető. F5 után is látszik, rendszer újraindítás után is látszik. Nagyon hosszú fáljneve van, nem tudom, ennek van-e köze a dologhoz. [kép]
-
NF-
tag
válasz
zsoltip #54546 üzenetére
Távol sem az egyetlen az előző kommentben említett méregdrága Adobe Illustrator. Bár freewaret kértél, de az egyszeri fizetéssel megvásárolható Affinity Designer ugyanúgy tökéletesen megfelel a feladatra mint az Illustrator. Ha van gyerek a családban, akkor egy iskolai igazolásért cserébe diákoknak ingyenesen is elérhető. De ez még mindig egy vektorgrafikus szerkesztő. Ha továbbra is vektorgrafikus szerkesztőket nézünk, akkor a teljesen ingyenes Inkscape is ugyanúgy tud pdf fájlokat szerkeszteni mint az előzőleg említett programok.
Viszont ha kimondottan pdf szerkesztőt szeretnénk akkor az ingyenes PDFGear lehet a legjobb választás.
Használható még a LibreOffice Draw vagy a PDF24 Creator is. -
válasz
zsoltip #54546 üzenetére
A PDF formátum eredetileg nem szerkesztésre lett kitalálva, hanem egyfajta virtuális nyomtatási kimenetként szolgál, amely a dokumentumok megjelenítését egységesen biztosítja különböző eszközökön. Az Adobe Illustrator az egyetlen olyan grafikai szoftver, amely natívan képes PDF formátumba menteni és onnan visszanyitni a fájlokat, még akkor is, ha az állomány kiterjesztése .ai, hiszen az Illustrator fájlformátuma valójában egy speciális PDF struktúrát használ.
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Windows rendszerre PDF szerkesztésre keresek
a.) offline, telepített
b.) online
megoldást.Elsődlegesen a Freeware érdekel, ám mivel nem igazán akad ilyen telepíthető megoldás, ami nem löki "szét az éterben az adataimat", lehet, hogy csak fizetős megoldás akad?
Akármilyen is, nálatok mi vált be?
-
NF-
tag
válasz
w.miki #54543 üzenetére
Pl. youtube-dlg
De itt van néhány: https://www.reddit.com/r/youtubedl/wiki/info-guis/ -
válasz
w.miki #54543 üzenetére
Én a MediaHuman-t használom, de ez is jó, egyszerű és megbízható:
4K Video Downloader+ :: letöltés :: -
w.miki
veterán
YouTube Zene letöltésre tudnátok ajánlani néhány h.biztos ingyenes programot?
-
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bluemirage #54538 üzenetére
Köszi!
Kipróbáltam a Foobar-t már Dsd lejátszásaát is tompa mélyhangok, fátyolos középmagas jellezmi.Viszon a TASCAM Hi-Res Editor jól konvertál, játszik le, és free license. Tud Dsd64-256 ig kódolni
-
válasz
zoltanz #54537 üzenetére
Nem a plugin kódol, hanem a Foobar programból Te.
Te ebből nem veszel észre semmit!
De ahhoz, hogy a Foobar végrehajtsa és megjelenjen a kért formátum a kiválaszható output-ok között... ahhoz kell a plugin-t telepíteni a foobar-hoz.
Onnantól már kiválasztható a "convert" menüből ez az új formátum.Menj végig a lépéseken amit ír. Elvileg működnie kell.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
bluemirage #54535 üzenetére
Köszi, igen én is olvastam, használtam régebben sokat a foobar2000-et. Nem bonyolult plug-in nal kódolni?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
bluemirage #54535 üzenetére
Zenét hallgatni én is azt használom! Talán a legszebben játssza a zenéket.
-
válasz
zoltanz #54534 üzenetére
Mindenre a foobar2000-et használom...ingyenes, de felülete nem nagymami vagy cicamica barát, de nagyon sok plugin van hozzá. Ez esetben a google AI szerint szintén van megoldás foobar2000 zenelejátszó megfelelő pluginjének letöltése és telepítése után:
"wav to dsf convert foobar"
Ha ezt beírod a google-be, akkor lesz belőle ez az infó a google AI-vel. -
Mikemend
senior tag
Van olyan gyorsan és egyszerűen használható képnézegető program, ami a fájl melletti, ugyanolyan nevű TXT-ben lévő szöveget "feliratozza", mint a filmeknél az srt-t?
Plusz a fájlok sorrendjét is megtartja, ahogy az Intézőben használom (módosítás dátuma szerinti)?
-
zoltanz
nagyúr
Keresek Wav (Pcm) --> Dsf (Dsd) hang konvertelót, lehetőleg free license -szel.
Köszi! -
roseA580
tag
Sziasztok!
Nekem sajnos szükségem lenne egy "Anti képernyő védő" programra Windows 11-re!A feladata az lenne hogy max. 1 percenként kb. 1 mp.-re (majd ki tapasztalom) egy képet vagy blank screent tegyen ki a képernyőre, a meglévő képtartalomtól függetlenül.
Hogy miért lett ilyen programra szükségem?
Vettem egy OLED TV-t amit monitorként is használok, ami nem szereti a változatlan képtartalmat, emiatt percenként nyomkodnom kell a TV távját, amitől már idegbajt kapok. (mintha vonatvezető lennék, de fórumozáshoz ne keljen már nyomkodnom a "halottember " kapcsolót!)
Ez a beállítás sajnos még szerviz menüben sem állítható 1 percnél feljebb.Köszönöm!
-
Winne
nagyúr
Köszi, megvagyok
-
tibaimp
nagyúr
Valamelyik általam látogatott topikban ajánlotta egy kolléga, (kerestem az eredeti hsz-t, de nem találom) ezt a progit, a legjobb, és free: 3D Youtube Downloader
-
Winne
nagyúr
Urak,
Szökőévente le kell valamit töltenem a Youtuberól, az Internet Download Managerral töltöttem anno, most Win11 lett és hiába telepítettem fel, eleve nincs a böngészőben a Youtube megnyitása után az ikonja, hogy felismerte a videót, de a linket használva sem tölti le manuálisan sem, azt írja request entry too large. Erre mi a megoldás, vagy mi van egyszerűen használható, amivel le tudok tölteni néhány videót?
-
BiP
nagyúr
Igen, a legtutibb, ha dolgozik közben az ember.
Akkor nem érheti szó a ház elejét.
De ugye függ attól, mire kell, mit néz a cég.
Pl.elég, ha nem megy el standbyba a gép, vagy nem lockolja magát vagy az kell, hogy a céges chaten aktív maradjon a státusz, ne menjen el awaybe.
Mert ha csak ennyi, akkor elég lehet a szoftveres megoldás, de ha van rá hardver, az biztos tuti.Radi8tor: 15$ drága?? 5e Ft? Pár órát nem dolgozol, (miközben kéne) máris viaszajött az ára.
-
Vesa
veterán
Melyik egérmozgató program a legjobb? Home Office-hoz kell.
-
janeszgol
félisten
Sziasztok!
Már másodjára kapom meg a kérdést, gondoltam tanácsot kérek tőletek. A levélből idézek:
"Jövő hónapban indul egy képzésünk, amelynek van szóbeli felvételizős része. Mivel kb. 50-60 ember várható, így online tartjuk ezeket a meetingeket, ehhez a jelentkezők saját maguknak választanak időpontot az általunk meghatározott időintervallumokban.
Amiben a segítségedre számítok, hogy milyen felületen tudnánk azt megoldani, hogy a jelentkezők ne lássák a másik nevét időpont foglaláskor? Eddig a Google Sheets-et használtuk, viszont GDPR miatt szükség lenne egy új megoldásra."Előre is köszi!
-
mickemoto
őstag
válasz
bluemirage #54516 üzenetére
Szuper, kipróbálom. Köszönöm!
-
válasz
mickemoto #54515 üzenetére
Helyi, lokális igény amit írsz, ezért nagy eséllyel csak magyar oldalon lesz rá megoldás.
Pl. ez:
https://uj.utvonalterv.hu/Ez egy régi őskövület, de fejlesztik.
Itt megadhatod, hogy milyen megyei matricákkal rendelkezel. Még az internet hőskorában használtam... Tegyél vele egy próbát. -
mickemoto
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan útvonal tervező amiben külön lehet állítani a vármegyéket hogy melyikben kerülje el a fizetős utakat? -
flash-
veterán
régen volt egy egyszerü program ami képes volt olyan junk windows fájlok törlésére is amire a lemezkarbantartó nem (talán a windows installer fájlokat törölte) de már nem emlékszem a nevére, valaki esetleg tudja? Win11 hez szeretnék ilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest