- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
underdark
aktív tag
Üdv
2018-as Skoda Karoq 1.5 tsi act style
150LE, 6seb.manual váltó
Erről az évjáratról van valakinek tapasztalata? -
bnorci71
addikt
válasz
molnarpeter #230467 üzenetére
fogalmam nincs, én csak azt olvastam valahol, hogy hibrid szerves és szervetlen, lehet ez ugyan azt jelenti
bár guglizva mindkettő szerves alkohol vegyület -
molnarpeter
nagyúr
válasz
bnorci71 #230440 üzenetére
Ehhez kapcsolódva kérdeznék én is, a G12evo egyszerre etilén-glikol és glicerines is a G13-hoz hasonlóan? (ECS tuning webshop leírásában szerepel így [link] ).
Sok amcsi G12++(G40) fagyállóra cseréli a G13-at, mert hogy a G12++ tartósabb a G12evo-nál is, és persze szélesebb körben elérhető anyag. -
válasz
TrollBalint #230438 üzenetére
Az előddel 1x összehoztam 4,8-at, nagyon visszafogott stílusban. Úgy tapasztalom, ezeknek kb. mindegy, hogy 1 személy vagy 2 + csomagok. 4-5 személyt viszont már megérez.
-
bandi0000
nagyúr
Köszi mindenkinek, találtam szerelőt, holnap megcsinálják, kb minden nyűgét letudjuk a vezérlésen + diózáson kívül... Árat nem kérdeztem mennyi lesz, örülök, hogy ilyen korrektek, igazából Kecskeméten a carUniverse amit ajánlottak páran. Szóval jelenleg megnyugodtam
-
bandi0000
nagyúr
Hát így néz ki jelenleg, csak rendesen beszarattak most, mert kezdenek nagyon gyűlni a javítanivalók.
Ugye az oldalán is látszik a tartályon, meg az alján is
-
Atish19
őstag
válasz
bandi0000 #230409 üzenetére
Amíg élénk lila színe van szerintem nincs ok aggodalomra. Ha nagyon aggódsz méresd meg a PH szintet. Nekem a 2020-as Octaviaban cserélve lett, mert a PH is elmászott és narancssárga volt már a színe is. Igaz az enyém dízel ami azért nagyobb hőterhelést kap. Ez konkrétan az én autóm a végén látszik milyen volt és milyen lett.
-
imyourfriend
őstag
válasz
bnorci71 #230403 üzenetére
[link] egy ilyen kerekezéssel kezdem jövő hétfőn valami takarót kell vigyek az autóba, hogy amikor megállok a hegytetőn le legyen takarva a bringa.
Második szállást még nem néztem ki, van ott egy óriási gát ahhoz szeretnék eljutni és ha a lábaim is bírják akkor Passo Gavia. Tulajdonképpen egyre jobban zavarnak a kanyarfotós posztjai.. szép a hely így dőlt el, hogy megyek, ezért is gyűjtöttem szorgosan a nyeregben picivel több mint 33ezer méter szintet eddig idén.
-
bnorci71
addikt
válasz
imyourfriend #230389 üzenetére
Stelviora egyik oldalt fel majd le a másikon Bormióba majd vissza és át Svájcba Via Müstair lefelé az az igazi túra
vagy fordítva attól függ merről jön az ember
eszméletlen forgalomra számíts, de megéri nagyon
érdemes fent a kabinossal felmenni a Hütébe a gleccserhez ott mindig van hó
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS