Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
jacksonfive
üzenetére
Több játék, mint "minden játék" vagy több játék, mint ugyanattól a kiadótól pl? SSD-nek nem hiszem amúgy, hogy baja van, hamarabb kibukna általános használatnál. Valami lépést nem csinálhat meg véglegesítéskor inkább.
Újratelepítéskor csak a rendszert vagy az adatokat is nulláztad, hogy újra lehúzza szinkronból? Esetleg egy próbát megérhet, de kb utolsó lépésként, ha javítható biztos megoldható anélkül is. Kis méretű játéknál gyorsabb lenne kivárni, de lehet nézted olyannal is.
Amúgy szokásos teendők, teljesen áramtalanítsd, húzd le a konnektorból, kicsit vársz, vissza. Ugyan más esetben, de már segített párszor. Vagy router restart.
Másik tipp, véglegesítéskor, mivel úgyis leszedte dugd rá a netre kábellel (vagy húzd le a netet, mobil hotspot is jó, mert kis adat van hátra, kb annyi a lényeg, hogy más csatlakozással kapja, mint általánosan pl wifin és úgy megjavul-e).Alkalmazásaid is frissítve vannak, pl a Store? Az is bekavarhat akár. Vagy a játék telepítéskor lépj be a store-ba a játékadatlapra, hátha csak onnan nem kap meg valami adatot és arra vár.
Nekem kb ezek az általános dolgok jutottak eszembe, gyorsban rákeresve a neten is van pár fórum, azokat is érdemes átfutni mit írnak, de nem álltam neki olvasgatni.
-
Marcsello31
őstag
válasz
jacksonfive
üzenetére
Üdv! Egy tipp: külső tárolóra sem sikerül telepítened?
-
jacksonfive
tag
Sziasztok! Series X ssd-jét lehet valahogy tesztelni a gép szétszedése nélkül? Több játék telepítése megáll 100%-nál, nem fejezi be, így nem lehet játszani az adott játékkal. Már többször újra telepítettem a gépet, más profillal is próbáltam, de nincs változás. Mi okozhatja ezt a hibát?
-
Sgt. Chris
aktív tag
Szia! Köszönöm az infót, reméltem, hogy ez áll a háttérben... Sajnálom, mert a DMZ-nekem teljesen bejött. Nem volt az a kapkodó-idegbeteg ugrabugra, mint a WarZone-ban. Gondolom a sok bot miatt, nem profi, de ha volt egy kis időm, egészen elvoltam vele. Néha ha levadásztam egy-egy operatort, az csak hab a tortán :-D Van valamelyik verzióban hasonló játékmód? (Ja, BT egér+bill. komnóval nyomom, a kontrollert nem bírom megszokni...)
-
icemad
nagyúr
Sziasztok.
Ma futottam bele egy érdekes dologba. Ha mostanában vett valaki xbox kontrollert és nem volt a csomagban elem, akkor igényelheti a play and charge kitet, teljesen ingyen. Ez amolyan kárpótlás az MS részéről.
Hivatalos magyar nyelvű oldalon lehet jelentkezni, sorozatszám alapján ellenőrzik : [link]
(Ha valaki használ Facebookot vagy más fórumot ossza már meg, mert én csak itt vagyok aktív. Hátha segít ezzel pár embernek.) -
balintka
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Én csak vásárolok játékokat mindkét gépre, nagyjából egálban használom mindkettőt, nagyon jól kiegészítik egymást.
-
Farkassacred
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Ez is egy korrekt érv.
Decemberben át is éreztem mikor a 300 forintos hónapos gamepass-t próbáltam éppen kimaxolni.
Nem is gondoltam, hogy annyi minden belefér még.
De imádtam, mert tök jó címeket ismertem meg akkor. -
pzstm
titán

-
szarnyasdino
tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
A game passba az a jó hogy ami bekerül azt azonnal végig is a tolom. A fiokjaimon lévő 3000+ játék meg csak porosodik, mivel ott nincs nyomás hogy bármikor kikerülhet.
-
Farkassacred
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Az előfizu nálam nem pálya, sajna most is alig van időm játszani.. Jobb szeretem, ha ott csücsül egy játék a polcon vagy digitálisan a könyvtárban. Bármikor előveheti az ember.
Viszont évente egyszer én is áldom ezt a gamepasst.
-
szarnyasdino
tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Nekem az a lényeg valamivel tudjak játszani. Ezt az arányt a box (pc) a game pass miatt hozza olyan 98% vs 2% arányban a ps-el szemben. PS-en is vannak jó címek az előfizuba de sokszor olyanok amit pc-n már adtak bundleba illetve már volt game passozva.
Játszom ott is mert ott pl már van ps plusban Silent Hill 2 vagy egy Last os Us 2 stb. De jóval kevesbbszer megy mint a game pass. És tévedés azt hinni nekem day one kell a 70 euros game. Nekem elég ha régi indieket raknák bele ,de nem igen törik magukat. Pedig több 100 ha nem ezer cím van amit szívesen látni ps plusban. De ahogy látom a sony mintha ezzel a szolgáltatásával nem is akarnak megtartani illetve új embereket szerezni
-
NoOne1976
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Pont azt mondta, hogy az xboxot tudja használni. Számára annak van értelme

-
frankdelgado
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Ha te nem tudsz mire hasznàlni egy jàtèkkonzolt, akkor nemtom me of us-t keresel itt.....
-
-
persil
nagyúr
válasz
S e t h
üzenetére
Engem az aprosagok bosszantottak fel kegyetlenul, mintha a keszitok soha nem jatszottak volna thrid person jatekkal. Mondjuk a black desert is pont ilyen.
A tortenet gyengesege "annyira" nem is zavarna, sot neha meg szorakoztato is, hogy kb. egy oteves irhatta a parbeszedeket.

-
frankdelgado
őstag
-
Norb79
addikt
válasz
pzstm
üzenetére
Kész a gép, minek várnának?
Sony árat emel, és sorban hagyja el a piacokat, játékuk kb 0 jelent meg a genben, mindenki a ps3as, vagy nagyon max a ps4es játékaikat vagy azok remastereit élteti, most kell megragadni a lehetőséget az ms-nek és karácsonyra egy rdna5ös géppel gta6ot mellécsomagolva lezárni a konzolháborút, és kiélvezni, hogy ps5pro patchek a nullába tartanak, a ps5 már 2020ban is vicc erejű volt, és ps6 meg nem lesz 2030 előtt, ha lesz egyáltalán.
Mindenki annyira az xbox halálára koncentrált, hogy nem vették észre, hogy a playstation döglött meg. -
pzstm
titán
Preject Helix mercheket ma kapta meg jopar influenszer kulfoldon
ez a cucc legkesobb jovo karwcsonykornjon ha valami nagy gebasz nem torteni a vilaggal addig -
Norb79
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
Készlet kisöprési akció, mert június elején bejelentik a helix nevét, árat és megjelenési idejét.
Még a GTA6os helix bundle is olcsóbban fog a fa alá kerülni idén, mint a ps5pro! -
Dinomano
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Az MS Store-os link már nem működik (PC-n, böngészőben). STEAM-re behúzom majd.
-
consono
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
Csak USA és csak akkor, ha van a fiókodon Xbox One. Gyakorlatilag bíztatnak az upgrade-re.
-
S e t h
nagyúr
válasz
persil
üzenetére
Nálam az egyik leggyengébb open world evör amihez közöm volt.
Hiába nem mmo, totál magán hordozza ennek a jegyeit, valami elképesztően képes unalomba fordulni egy idő után.
Történet gyenge, vagy szinte nincs is, a főhős jellegtelenebb, mint egy kavics, végtelen farm egy végtelen térképen, gyenge irányítás és harcrendszer, még mindig nem értem miért kapta el a hype train. -
Aryan
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi az infót
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Norb79
addikt
Na, csak igazuk lesz a károgóknak, hogy 1000 dollár lesz az Xbox. Íme
Ha vki vesz egyszerre egy 1 terás lemezes és egy 2 terás lemezes xsx-et, akkor a kettő együtt már majdnem 1000 dollár valóban. Jön a világvége! -
axlfsi
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Az XBOX verzió linkje nem jó és habár gondolom mindenki megtalálja, mert a kereső hozza, de azért belinkelem, így egyszerűbb lesz
Graveyard Keeper -
persil
nagyúr
Egesz egyszeruen nem tudom eldonteni, hogy a crimson desert egy csiszolatlan gyemant, vagy egy vallalhatatlan fos.
A legegyszerubb dolgot is kepesek voltak olyan benan megoldani, ahogy meg szandekosan is nehez lenne.

-
Aryan
senior tag
Vettem ma egy Series S gépet használtan. Nem volt még szétszedve soha. Gondoltam, hogy újrapasztázom. Thermal Padot is tennék rá újat. Valaki lecserélte már a gyári puttyot Thermal padra? Milyen méretűt kell használni?
-
homerhamm
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Attól függetlenül behúztam, hogy valószínűleg az életbe nem fogom elindítani.
-
homerhamm
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Akkor miért FPD-be van?
-
Tasunkó
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Személyzet képletesen, nyilván meg aki tekeri a csapot a kőolajfinomítón, és így az egész előállító lánc, aki dolgozik vele. Mert így tudok következtetni arra hogy mi lesz azzal amit kifizetek. Ha egy rész amiről nem tudok semmit létezne x=ismeretlenként, akkor az árból nem tudnám megnyugtatóan megállapítani hogy annak is adtak aki előállította, akkor meg végülis nem tudom kifizetni a munkájukat, bármennyit is fizetek.
-
szarnyasdino
tag
válasz
homerhamm
üzenetére
"Ne felejtsd el legalább letölteni a Graveyard Keeper-t, mert ezt örökre megtarthatod, amíg ebben a kis lehetőség idején megszerzed."
[Eredeti cikk] -
homerhamm
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Csak hetfőig ingyenes. Mondjuk egy pillanatra én is bedőltem neki.
-
szarnyasdino
tag
Graveyard Keeper (xbox store, ps store, steam free)
[STEAM]
[MS STORE]
[PS STORE] -
Norb79
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Tök jogos a felvetése amúgy, simán benne van, hogy 1986hoz képest vagy 2020hoz képest csökkentek a programozói fizetések. Az klasszikusan az a szakma ahol évtizedek óta szabadesésben vannak a bérek! Az se kizárt, hogy már a programozók fizetnek, hogy egyáltalán dolgozhassanak!
-
hatesz
aktív tag
válasz
consono
üzenetére
Hajrá, remélem tetszeni fog! Mindkét rész naggyon jó, kicsit más, mint az Uncharted, nem kell mászni
, viszont lootolni (gyűjtögetni) azt kell, és a sztori meg a hangulat állat. Kevés játék van, amit úgy viszek végig, hogy nagyon nehéz abbahagyni és későbbre hagyni a folytatást, de ezek azok. -
Zó
senior tag
válasz
Norb79
üzenetére
Be kell látni, hogy 500+ fős stábokat* csak nagy sikerek tudnak következetesen eltartani.
*Nyilván ezek már nem az elejétől a végéig dolgoznak a játékon, mint amikor garázsban fejlesztették a játékokat, de akkor is irdatlan bértömeg, rengeteg pozícióval, kétséges fenntarthatósággal.
-
Zó
senior tag
válasz
Dinomano
üzenetére
Számomra többek között az a visszalépés is előrelépés lenne, ha oda eljutnánk, hogy az időmet tisztelik, nem húzzák. Nagyon sokat játszottam az FH4-gyel, de minden egyes futamnál annyi volt a felvezetés, levezetés, elnyomkodandó akármi, a pörgetés (ha egy ideig nem játszottam, kigyűrt annyi jutalom, hogy 10 percig csak pörgethettem, ha nem hagytam inkább a fenébe). Többek között ezért is felüdülés a retró ebben a műfajban. (Fenn van nekem az NFSHP2 éppen, a HP2010 is, már abban is zavaróan több sallang van.)
-
consono
nagyúr
válasz
Norb79
üzenetére
Nem az a baj, hogy 1986-hoz képest emelnek, hanem mondjuk 2020-hoz képest is. A kiadott játékok minősége meg nemhogy emelkedett volna, hanem sokkal rosszabb, mint valaha. 1986-ban egy játék kész volt, mikor kiadták. Mostanában mi volt olyan, amire nem kellett legalább egy patchet várni, hogy játszható legyen?
-
Norb79
addikt
válasz
Dinomano
üzenetére
Ez örök téma. A játékosok elhitték, hogy mindennek fog felmenni az ára, csak a videójátékoknak, annak muszáj ugyanúgy 50 dollárba kerülnie, mint 1986-ban, azt egyszerűen nem érinti az infláció, mert a fejlesztésre használt gépeknek nem megy fel az ára, az áram ami ezekhez a gépekhez kell, az se drágul, és persze a programozók is pont ugyanannyit keresnek, mint 1986ban, ha videójátékot készítenek, és amúgy se kell több programozó a GTA5-6 elkészítéséhez, mint a C64-es Wizard of Worhoz, hiszen kb ugyanazt tudja mindenkettő játék.
És ezt komoly elhitte mindenki, hogy a videójáték árak márpedig nem mehetnek felfele, minden más igen, de kell egy kivétel, ami sose változik és az a videójáték ár lesz. Évtizedekig.
Ez eleinte működött is, mert tudott nőni az értékesített darabszám, mert hát 18 milliószor 50 dollárból több költséget lehet kifizetni, mint 120ezerszer 50 dollárból. De ez a növekedés elérte a csúcsát, ma már nem lép be a fiatalság a videójáték piacra, amikor tiktok meg youtube shorts meg ilyenek is lekötik az ember figyelmét videójáték helyett.A szemét kapitalista programozók meg úgy döntöttek, márpedig azért se halnak éhen, hiába ez a közmegegyezés, hogy márpedig nekik éhen kell halni, mert ugyan mindenki százszorosát keresi, mint 1986ban, de a videójátékok fejlesztőire ez nem vonatkozik, szóval kitaláltak kreatív megoldásokat.
Ezt a fogyasztók kényszerítették ki, szóval mindenki aki most itt a 80 dolláros ár ellen tiltakozik az valójában azt mondja, hogy ez a folyamat még jobban erősödjön, mert hát az infláció az egy olyan dolog, ami nem áll meg. -
Norb79
addikt
válasz
Bilux
üzenetére
PC gamepass megy az asztali pc-den/laptopodon is, meg persze az ally-n is, mert az is pc, azzal megkapod a pc katalógust.
Amit xboxra vettél és playanywhere cím, az menni fog pc-n is, ami "csak" xbox verzió az sajna nem.
PC Game Pass - PROHARDVER! Hozzászólások - pc gamepass topik -
Khadris
csendes tag
Sziasztok, van ötletetek arra, hogy hogy tudok letölteni játékokat az xboxra úgy, hogy nincs a tv-re kötve? Be tudok állítani wifit rajta, hogy automatikusan kapcsolódjon, ha bekapcsolom, és távoli eléréssel valahogy?
Nincs most otthon internetem, de ez nem tűnik gondnak, mert a legtöbb single player game megy offline is. Viszont ha le akarok tölteni egy új játékot, el kell vinnem valahová a konzolt, ahol van internet, de ott nem lesz tévé. Viszont tudok vinni egy tabletet vagy laptopot. Vagy van olyan lehetőség, hogy egy külső meghajtóra töltöm le a játékokat és onnan telepítem fel? Biztos van valami egysezerű mód, mert a tengerészgyalogosok az anyahajókon is megoldják valahogy
-
Bilux
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Game pass játékokkal meg Xbox-hoz annó vettem online is játékokat
-
l.skywalker
Topikgazda
-
szarnyasdino
tag
válasz
Dinomano
üzenetére
Pedig ezt a céges hozzáállást lehetne a leghamarabb letörni..szimplán nem kéne megvenni semmi játékot és kész... hidd el ha látnák a kutya se veszi 80$-os szarjaikat meg egy db mikrolószar se megy benne lenne gyorsan visszakozás... de hát elvárni ettől a "népségtől" bármit aki azért fizet hogy kék legyen a fegyver barna helyett. Pff
-
Dinomano
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Vannak még jó játékok, szerelmproject-ek, az indie szféra is kitermel néha jobb címeket magából, valamint AA játékok tudnak jók lenni... Érdekes, hogy az elmúlt évek felhozatalából nekem Plague Tale 2 és Senua 2 volt emlékezetes... (Mindkettő folytatás, de nekem adták a nextgen élményt.)
-
Dinomano
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Egyik rokon tesztelőként dolgozik. Ő mondta, hogy az a fejlesztői prioritás, hogy a játékból szinte még semmi sincs, de a mikro tranzakciós keretrendszer már kész van. 'Oszt lehet mutogatni vagy kitalálni, hogy ki a hibás... A mindent benyelő gamerek, a g*tzi pénzemberek, a mai világ, a rohadt nagy hype címek körül...
Ez az egész game-világ nekem üzleti vadnyugatnak tűnik... Nem tudni, hogy egy Star Citizen-ből lesz-e épkézláb, teljes játék; de már milliókat lapátoltak bele. A kamu-game-ket gyártó félmaffiózók ellen vannak-e/lesznek-e retorziók, és még lehetne sorolni... -
Bilux
veterán
Sziasztok!
Xbox ally kézikonzolhoz milyen előfizetést kell választanom hogy Windows pc alatt is tudjak játszani? Ugye az ally is Windows alapú. Nyilván úgy szeretném megoldani hogy ha pcn játszom valamivel azt tudjam folytatni kézikonzolon egy előfizetéssel. Köszönöm
-
consono
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Én is így vagyok

-
consono
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Azért nem csak live service játékok vannak szerencsére ma sem

-
Farkassacred
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Ezért is játszom inkább régi játékokkal.
-
szarnyasdino
tag
válasz
Dinomano
üzenetére
Csak ugye ma már nem azt nézik a kiadók kb 90%-a hogy übereld a másik cégeket és versengj velük minőségben elismerésben stb... Ma már arra mennek, hogy a menübe lépésért is pénzt kérjenek... Totálisan mások lettek a priorítások mint régen. Ma már nem a játékot akarják eladni hanem a dlcket,mikrotranzakciós baromságokat stb és ezekből minél többet... Ezért nem is véletlen hogy a game maga idővel kb semmit nem ér de ha kell hozzá pl a season pass vedd meg drágábban külön mint magát a játékot..vicc
-
Dinomano
őstag
válasz
hatesz
üzenetére
Én nem fikázom, mivel élvezetes autós játék. Amúgy valóban, érződik az, hogy helyszínváltás van csak, de hát a játékmenetet szerintem már kimaxolták. Egyelőre nem zavar, hogy csak picit fejlődik a játék, mert nekem visszahozza az NFS Hot Pursuit érzést. Szép tájakon csapatod a luxusautókkal, nehézség is könnyű, akár még bénázva is lehet haladni.
-
Dinomano
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Sajnos ez általános trend. Most játszok újra régi legendákat: Prey, Doom 3, Quake 4, Riddick-Dark Athena. Doom 3, Quake 4 most is jó. Ami meglepően jó volt: Prey + Dark Athena. Újrázom majd Butcher Bay-t is.
De említhetném a Mass Effect trilógiát is. Olyan gépekre készültek, amit már egy hordozható eszköz is simán lepipál, és érződik az odafigyelés, valamint ott az érzés, hogy ezek a project-ek nemcsak a pénzről szóltak.
A Mass Effect-hez hasonlót, vagy ugyanolyan minőségű cuccot nem tudtak csinálni az elmúlt15-20 évben... (Pár téren van fejlődés, de van visszafejlődés is rendesen.) -
hatesz
aktív tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Azért a játék kipróbálása nélkül lefikázni egy ilyen játékot és a fejleszőit, az nem semmi. Mert csak a tájat cserélték le egy másik ra, aha. Tudom, mindensz@r...
Majd mutasd meg azt a jobb autós game-t is, amit te csináltál -
Dinomano
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Megmondom őszintén, amikor nagyon mentek az árkád autós játékok, akkor én is szerettem őket. 2010 után kevés autós játékkal játszottam. NFS The Run után teljesen elengedtem az NFS szériát. Még a Flatout, Burnout 3-al, Revenge-el elvoltam, aztán Test Drive Unlimited. Kb. pár hónapja kijátszottam a Forza 1-2 "sztori" módját. Döglődik az árkád műfaj, még a Forza ami maradt. Nem fikázom, mert legalább ez van, és élvezetes játék.
Szimulátor esetén ugyanez van, a régi GT-k, WRC-k jók voltak, az újakat hagyjuk...
(NFS-ről annyit, hogy a PS2-es Hot Pursuit 2-nél nem bírtak jobbat csinálni azóta sem!
) -
Dinomano
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Azért ez szerintem nem ennyire egyszerűen kivitelezhető... Flight Sim-nél van egy textúra, pár épület, amivel max. annyi az interakció, hogy neki lehet menni, ha béna az ember. Egy autós játék azért ennél jóval bonyolultabb tervezést igényel. Valami hasonló próbálkozás volt már, ha emlékeztek a Fuel c. játékra... Középszerű lett, viszonylag unalmas tereppel.
-
Farkassacred
őstag
válasz
NJanika
üzenetére
Mivel az egyik oldal újított ezen a téren erre a genre, míg a másik nem így nem is értem a kérdést.
Mostanra megszoktam már ismét a boxét, de azért na.. a kék oldalhoz képest csak egy szimpla kontroller.
Már ott is érezhető volt egyébként, hogy az ms kb le se sza**ja már az egészet. -
NJanika
aktív tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Jobb kontrolleres élmény PS-en ?
-
icemad
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Autós játékban nekem túl sok ötletem nincs, hogy mit lehetne fejleszteni.
Max az, ha a MS flight simulator féle megoldást alkalmaznák. Valós helyeken, akár az egész földön lehetne kocsikázni. Google pajtással összefognak, ott van térkép, van street view, kell hozzá valami AI, ami összehozza a kettőt játszható térré, és kész. Ennél jobbat nem tudok.
-
icemad
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Tizenhetvenkétmillió módon lehetne megújítani. Lehetne pl Bornout féle törésmodel, fegyverek a kocsikra, gyalogosok, mint a Carmageddonban, zombi mód, bossok, mint a souls like játékokban, varázslatok, páncélok, xp meg küldetések,platformer elemek, Verdák féle beszélő kocsik, speciális kombók, mint a Twisted Metalban, stb. Kérdés, hogy tényleg kellene e ez?
-
szarnyasdino
tag
válasz
consono
üzenetére
Amikor egy Ubisoft is tud már kb ugyanilyet ott nincs miről beszélni... de ők ugy gondolják ami jó azon ne változtass és ezt tartják is.De ha eladnak mindig 10 + milliót akkor szerintem nincs miről beszélnünk...én pl ha szöges léccel ütögetnék a golyóimat se tudnék mondani semmi dolgot hogy mivel lehetne még ezt "megújítani" hogy más legyen....de ahogy látom a gyártónak sincs

-
-
boxmaci
aktív tag
-
boxmaci
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Van fennt egy halom gameplay youtube-on. Elképesztően hangulatos és gyönyörű!
Nagyon adja a japán érzést az a hegyvidéki szerpentin. És úgy tűnik Xbox timed exkluzív lesz. -
pzstm
titán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Igen, series X-en ocsmany lesz tuti
-
consono
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem érzek semmi Japánt benne... Szerintem kár már újra skinezve kiadni a Horizonokat minden évben, inkább ebből kellene Live Service gémet csinálni. Jöhetne mindig új évad...
-
AMD Power
titán
Like a Dragon: Infinite Wealth olyan érzésem van mintha soha nem lenne vége. És hiába van mediumon, eskü ez a játék nehéz lett.
-
frankdelgado
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ez brutàlisan fog kinèzni...ps5 pron
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Guitar14
senior tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Cod 4 itt nincs sehol.
-
szarnyasdino
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Cod 4 végre
Megmenti a felhozatalt...
(nem értem a többit miért nem rakják bele. Kötve hiszem hogy pl cod 2 -3 termelne még lovettát...de a többi acti cím pl a prototypok is jöhetnének bele) -
IntelKiller7
Topikgazda
Elhagyó:
Ashen (Cloud, Console, and PC)
Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
(Cloud, Console, and PC)
Grand Theft Auto V (Cloud, Console, and PC)
My Little Pony: A Zephyr Heights Mystery (Cloud, Console, and PC)
Terra Invicta (Game Preview) (PC) -
Mr X
veterán
válasz
Sgt. Chris
üzenetére
Ezzel te nem fogsz tudni mit kezdeni. A kapcsolat a probléma a szerverrel. A DMZ szerverek jó ideje kalap szarok. Erre még rájönnek azok a gyökerek, akik rögtön kiakasztják a szervert, amint lelövik őket. Tegnap kb. minden meccsen ez volt.
-
consono
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
Jár a taps!

-
homerhamm
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
-
homerhamm
veterán
Zöld erdőben jártam,
Xbox előtt megálltam,
Kontroller volt kezemben,
Locsolkodni jöttem.
Ha nem kapok piros tojást,
Kilépek a játékból azonnal, no para, csak uninstallt! -
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv! Sajnos a COD:MW2 topikja halott, így itt szeretnék tanácsot kérni, hogy mit tudok csinálni az ellen, hogy random, 10-15 percenként iszonyatosan elkezd ugrálni a game (DMZ-vel játszok általában).
Berak a texturák alá, aztán össze vissza ugrál előre-hátra, akár 2 utcányi távolságba, mintha spammelnék ide-oda, így játszhatatlan. A net stabil kábelen csatlakoztatva, minden más játék megy rendesen. A GPT szerint a mentéseket kellett törölnöm, ez megvolt, de semmi javulás, a textura előtöltést is kikapcsoltam, de az sem. Van megoldás? -
eL Geri
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Egyet értek veled. Én is Alzán veszem meg vele az MS store feltöltő kártyát
-
eL Geri
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Össze vissza variál pár naponta. Olyan érzésem van, mintha tesztelnének / váltanának.
-
szarnyasdino
tag
Nem tudom mi az oka (ünnepek-e vagy sem) de pár napja visszaállt a rewards itthon 180pontra + minden nap totál random pontokat lehet claimelni..
-
boxmaci
aktív tag
-
AMD Power
titán
Szerintetek! A GP Ultimate van olyan játék amit Macbook-n el lehet indítani?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
eL Geri
üzenetére
Nem kell GP:
During this special instalment of Free Play Days –Assassin’s Creed Unity, Assassin’s Creed Syndicate, Assassin’s Creed Origins, Assassin’s Creed Odyssey, Assassin’s Creed Valhalla, and the introduction of Assassin’s Creed Mirage will be available to play for free for all Xbox players between April 2 – April 6, no Game Pass membership needed.
-
Quinine911
aktív tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Azt adnám
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 27% - Lenovo N27q IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 4ms
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Decemberben át is éreztem mikor a 300 forintos hónapos gamepass-t próbáltam éppen kimaxolni.
Nem is gondoltam, hogy annyi minden belefér még.

Nincs itt már konzolhaboru, az MS elintézte magát sajnos.

ez a cucc legkesobb jovo karwcsonykornjon ha valami nagy gebasz nem torteni a vilaggal addig