Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen (sodimm asztali gépben 1. rész)
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
Tegnap lepaktáltam az ördöggel egy argentin kód erejéig, a beváltás ugyanúgy működik, mint korábban is telefonról. VPN.lat + mobilnet + Xbox Beta App.
Csak saját felelősségre!
-
boxmaci
aktív tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Jah ez nem az a game... Szójjá! Azt hittem Crimson Desert a téma.
. Kojima az MGS1-el nagyot alkotott, aztán jött a kifacsart ízléseficama
-
Edgar2621
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani nekem valakit vagy egy szervizt Budapesten aki korrekt munkával normális áron bumper problémás Series kontrollert megjavítana nekem?
-
Norb79
addikt
És így a semmiből hirtelen Minecraft Dungeons 2 bejelentés, hogy idén jön.
-
boxmaci
aktív tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Mások meg azt mondják az egyik legjobb game és nem tudják letenni.
Na most légy okos...
-
icemad
nagyúr
válasz
S e t h
üzenetére
Minden is xbox!
Tegnap 2 óra vuduzás volt, mire elindult PC-n. 2026-ban. És állítólag a steames verzió jó, csak az xboxos nem. Na ez azért vicces, mert, ha ilyen hibák lesznek az új xbox "konzolban", akkor kenjék a hajukra.Egyébként ez lett a megoldás :
Ha valaki Ms storeban vette és nem indul el az xbox appban, akkor...
1. xbox appban offline játékot engedélyezni a beállításokban. (Ez fontos!)
2. Amikor elindítod a játékot, rögtön kihúzni az Ethernet kábelt, kikapcsolni a wifit.
3. Szinkronizálást leállítani.
4. Indul a játék.Na most erre rájönni a konzolos múltammal, nem 5 perc volt.
-
homerhamm
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Hatósági áras Xbox.

-
Farkassacred
őstag
A fix ár miatt szomorú csak, hogy se akció vagy blackfriday nem lesz rajta majd. De legalább kapható.
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Értettem és elsőre is de egy olyan piacon ahol hivatalosan nem lehet kapni, és 35E ft drágábban amiben még +1 év garancia is van az még a "jellegű" fogalmát sem meríti ki.
De részemről zártam, természetesen mindenki ott szerzi be ahol akarja de szvsz sokan örülnek, hogy egyáltalán kapni itthon. -
Farkassacred
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Ezért is írtam, hogy jellegű.
-
Steve1207
veterán
válasz
Marcsello31
üzenetére
Csak adott nvme-vel mennek ezek az expansion cuccok továbbra is, sokszor mondtuk, ott vannak a típusai is korábban. Kb van 2 féle nvme, amit kezelnek a konzolok és semmi több. Voltak nvme fw módosítások meg próbálgatások, volt hozzá leírás is, hogy hex editorban miket kell meg milyen logika alapján kiszámolni meg átírogatni még valami egyedi formázás után, csak ott egyrészt elcseszheted az nvme-d, másrészt nem életbiztosítás, hogy ugyanúgy működni fog egy frissítés után az se.
Ha csak tárolni akarsz a legegyszerűbb egy usb3-ss külső kis alis rack, 1-2e-ért, az a legolcsóbb módja, beledobod, ami épp van otthon és lehet másolgatni rá, ami épp nincs használva, ha nem gyors a net. Ha játszani is, akkor még tartja az árát az 1TB-os WD C50 és beszerezhető akciókban amazonon 45-50e-ért, amíg nem emelknek azokon is.
-
eL Geri
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Én is így gondolom, meg pl. Konzolvilágot se gondolnám szürke importnak (csak hogy mondja még egy random példát).
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Alzában 269.000 a lemezes X 1TB, 3év garanciával. (aminek az áfája 72.000FT)
Német Xbox store 600Eur ugyan ez, ami 390 váltásban 234.000 2 év garival.Ezek minden csak nem scalper árak.
-
Farkassacred
őstag
Én az alzában vettem még a megjelenés évében, nem volt semmi probléma. Mondjuk ez a 270 ezer azért igen borsos ár.

A másik negatívum, hogy ezek sosem lesznek akcióban sajnos, pont a scalper jellege miatt. -
axlfsi
veterán
válasz
Marcsello31
üzenetére
Én ezekben az eladókban nem bíznék, ... szerintem átverés ... Ha nem ismered az eMag-ot, a legegyszerűbb vásárlási tanácsom oda, hogy: "inkább ne vegyél semmit onnan!"
De visszakérdezek: ugyanattól a YANASOFT eladótól EZ termék micsoda, kétszer annyiért?! (jobb képekkel, más névvel, de kvázi ugyanaz...).
Ha mindenképp ilyen terméket keresel, inkább máshol vedd meg (én legalábbis csak ennyit mernék tanácsolni).szerk.: ha nem sürgős, Kínából 15 dolcsi (és több védelmed van egy Alipay-jel, mint emagnál, ...)
-
válasz
Norb79
üzenetére
Az teljesen más, még az összehasonlítás is felesleges, aki ebben a fórumban létezik kb az tud a store-os vásárlásról, átlag ember bemegy a boltba és leveszi a polcról, ergo neki jó a jelenlegi megoldás.
A scalper nem fog adózni a jövedelem után, garanciális problémákat nem fog megoldani neked ha netán probléma adódna a konzollal.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
eL Geri
üzenetére
Az árukeresőt elnézve ezek még mindig a szürkeimportos helyek.
Bennem nem vált ki jó érzést több okból sem, például hogy ez scalperkedés, másrészt meg hogy a MS hagyja hogy az itteni vásárlói csak ilyen módon jussanak hozzá.
A nextgennek remélem lesz hivatalos hazai terjesztése, nem a csomagtartóban kell becsempészni majd.
-
Norb79
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
A scalperek is pont ugyanezt mondták.
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Ez az átalakítós nvme adapter valóban jó az xbox series shez is?
link: [link] Van egy használaton kívüli 512gigabyteos nvme ssdm és arra gondoltam használnám a konzolomba ha már van. játékok adattárolására szuper lenne.
Tudom hogy az emag nem valós adatokkal dolgozik hanem fordításokkal és az is hibás.
engem a képen látott adapter érdekelne csak. -
-
eL Geri
őstag
Ugyan még drágábban (kb. +15% - + 20%), mint egy eu MS store-ból, de ha jól látom már vannak Xbox Series X készletek a magyar boltokban, legalábbis az internetes készletvisszajelzések szerint.
Ez azért jó érzés!
-
EmThor
addikt
Crimson desert series s portugál stream
-
homerhamm
veterán
-
Musaka
senior tag
Sziasztok.
2018 ban vettem Xbox One X konzolt, majd egy Series X konzolt. Általában read only módban figyeltem a fórumot, de tetszett az itteni összetartás.
Változtak az idők, vissza tértem PC re. Xbox eladva GamePass lemondva.
Viszont maradt egy pár játékom amit szeretnék felajánlani egy csomagban egy olyan fórumtársnak, vagy esetleg annak ismerősének akik ezek a játékok még szórakozást nyújtanának de nem engedheti meg magának. Ha ismertek ilyet vagy magadra ismersz kérlek keress privát üzeneteben és FoxPost ot magam költségén állva elküldöm ezeket a játékokat.
Szeretném ha a játékok jó helyre kerülnének.
M.
-
icemad
nagyúr
Crimson Desertet csak én rendeltem elő? Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz. Első tesztek elég vegyesek.
-
consono
nagyúr
-
Dinomano
őstag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Én is alapjáraton kikapcsolom a gépet, picit nehezményezem, hogy XSS-en ez picit körülményesebb. Mentem és bezárom az alkalmazást; PC-n így szocializálódtam.
-
csuvicsuva
addikt
2018 óta van konzolom, azóta bezárok minden játékot, akár kell, akár nem, mert ezt szoktam meg a személyi számítógépen, ahol nyilván szintén ott volt a lehetőség, hogy megnyomjam a power gombot, aztán ahogy esik, úgy puffan. Ennek aztán semmi köze a QR-hez.
Pontosan sikerült rávilágítanom arra a mindenhol előforduló közösségi problémára, hogy vannak emberek, akik a "vita" kedvéért "vitáznak", más célom nem volt.
-
laskr99
addikt
Sziasztok!
Fanta nyereményjátékban nyertem game passt, első regisztrációra használható olyannak aki még nem volt felhasználó, ingyen átadnám, mert nincs boxom
-
boxmaci
aktív tag
Az elmúlt harminc évben amikor befejezted a jatékot kikapcsoltad a gépet, majd ha újra játszani akartál akkor bekapcsoltad és végigvártál minden procedúrát amíg újra a játékig jutottál, ez gyakran 2-3 vagy több perc volt...
A QR egy remek funkció és nagyon jól működött éveken át, csak vannak akik nem optimalizálnak rá, ennyi. Ettől még egy igen hasznos feature ami sok időt spórol meg annak aki használja.
-
eL Geri
őstag
Úgy általánosságban számomra azért nagy áldás a QR. Imádom, hogy az átlag single campaign-okat hiba nélkül bármikor félbe tudom szakítani és eltenni... akár hónapokkal későbbre is.
Családosként mindig gond volt, hogy banyek a lekapcsolással még várjunk már egy mentésig. Most meg van értelme bármikor folytatnom a játékot, nem kell attól tartanom, hogy esetleg 3 perc múlva lehet le is kell kapcsolni és buktam mindent is ebből a 3 percből. (A 3 percet illesszétek be bármilyen tetsző időszakra, ami még pont egy mentés előtt lenne.) Ja és persze eleve időt is nyer nekünk, hogy a bekapcsolásnál nem kell újra megnézni az induló logókat, mászkálni a főmenőben... nem extrém dolog, de kényelmes.
-
lmno
őstag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Az elmúlt 30 évben nem kellett bezárogatni a játékokat konzolon, de téged sikeresen rászoktatott az MS egy elcseszett funkció miatt

-
Bad Pritt
félisten
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Na, hát most már erre a két gombnyomásra se lesz szükség.
De te nyugodtan csináld így továbbra is, ha ez kényelmesebb! -
Bad Pritt
félisten
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Akkor majd te nem pipálgatsz.

-
consono
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Hát, az elején én is így voltam vele, de a végére megbékültem. Nem játszottam vele 100 órákat, de a fő sztorit végigvittem és a második résszel is tervezek játszani.
-
boxmaci
aktív tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
LOL
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Eleg sok live service jatekkal jatszottam, donto tobbseguk gond nelkul visszacsatlakozik quick resumenal. Szoval nem igazan ertem hogy ott min megy a problema. Ez nem a OS hibaja, hanem a fejlesztoe, ha nem tudja lekezelni.
el Geri: ez nem egy jatek, hanem egy onfenyezes. Csak azert viszem tovabb, hogy megnezzem ossze tud-e allni valami koherens dologga, vagy a "mester" tenyleg mindenkit atvert.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Bepipálni egyszer kell, bezárni meg hányszor is?
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Elképzelem, hogy egyszerűbb lesz nekik egyenként bepipálni minden live service játéknál, hogy ne használja, mint bezárni a játékot.
-
eL Geri
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Én megvettem a DS-t, amikor meglepetésként hirtelen megjelent Xbox-ra, és a kezdő ára rögtön -50% -al indult. Nagyon belelkesedtem, hogy egy PS exclusive kikerült Xbox-ra.
De gyakorlatilag mindig is tudtam legbelül, hogy nem az én játékom. Eddig el se mertem még indítani
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
En nem nyafogtam, valszeg nem is fogok hozzanyulni

Mas; bekerult a game passba a death stranding, ott volt a backlogomban mar 1 eve lassan, mondom nekiallok.
Meg egy ilyen oncelu cringefestet... A prologusban 6szor jelenik meg hogy ez biza Hideo Kojima jateka. Klises, de valami rettenet modon klises parbeszedek es szerintem netto 10 percet "jatszottam" az elso ket es fel oraban.
Nyilvan toltok vele idot meg hatha arnyalja a kepet de valami iszonyat gyengen indul.
-
boxmaci
aktív tag
-
axlfsi
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
... de kár, hogy a PS nem eniverr
Viccen kívül, van gamer notim, handheldem és PS5 Pro-m is, de mivel főleg fotelből, kényelmesen szeretek játszani (és a CD tipikusan kontrollerre való játék), én most ennek ellenére is (tehát XSX, Ally és gamer noti ellenére), PS-re húzom be (de egyébként tényleg elbírnám, ha tényleg mindenhova IS jó lenne (hajlandó lennék +X%-kal többet is fizetni érte, de ezt a fícsőrt még nem találták fel)). -
eL Geri
őstag
válasz
pzstm
üzenetére
Egyébként viccen kívül, egyenlőre tényleg aratja az előző vezetés babérjait.
Miért mondom ezt? Mert még ha akarna is valami nagyon nekünk tetszőt csinálni, akkor se tudott volna még semmit se csinálni ennyi idő alatt. És mégis mennyi minden történt mióta megjött:
- Valamilyen szinten be lett mutatva a next gen. Ki lett mondva róla pár dolog, hivatalos a munkaneve.
- Gyorsan eltöröltek egy eddig erőltette szlogent. Amit én se szerettem (hisz én már boomer vagyok), pedig volt benne jövőlátás.
- Most meg még megkapjuk a játékonként ki/be kapcsolható QR-ot.Hát mi mást akarhatunk még?!
-
-
csuvicsuva
addikt
Ennyi idő alatt már az MS sem tudná felvásárolni a Nacont, ha engednének még nekik bármi ilyesmit.
Drukkolok a kiadónak, hogy legalább annyit adjanak el belőle, ami ha ideiglesenen is, de segít nekik a túlélésben.
-
pzstm
titán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nem.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nem hiszem, eddig legalábbis nem volt hír róla
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
GPU -ban benne lesz ?
-
l.skywalker
Topikgazda
Crimson Desert Xboxon Play Anywhere cím. Tehát ha megveszed konzolra vagy PC-re, eléred a másik platformon is:
-
negyven2
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Én ezt értem, de én a DLC-t direkt írtam bele... illetve, amúgy szerintem nem akkora nagy dolgok ezek amik miatt most már elérte a játszhatóságnak mondható szint alját! Mármint ha eddig se tetszett a játék, akkor ez a frissítés se fogja megkedveltetni veled. A DLC is eléggé generic semminek tűnik, mint az előző. De mint írtam... nekem ettől még ez egy olyan világ amiben simán csak elvagyok néha, és nekem ennyi is elég.
-
negyven2
nagyúr
válasz
KardosAttila
üzenetére
Mondjuk ugye ez (Infinite Wealth) előzménye annak, így pár Story dolgot előre előtt a Pirate Yakuza (illetve a térkép is ugyan az nagy részben).
-
negyven2
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
De nem is állították, hogy ez lesz (a mindet is tudó leaker közösséget leszámítva) az a 2.0 ami miatt majd 100 milliót adnak el egy nap alatt belőle!

Amúgy nekem eddig is tesztet a játék... és mivel ez a DLC, az benne lesz a Premium Edition/Upgrade-ben így majd ha befejeztem a Metaphor-t, akkor ezzel pihentetem az Atlus formulát használó játékokat... -
negyven2
nagyúr
"Magyar idő szerint" 16:00-tól:
-
csuvicsuva
addikt
válasz
negyven2
üzenetére
Elhagyó (március 31):
Peppa Pig World Adventures
Mad StreetsHatesz: én nem is terveztem, de annyira beszippantott a Fortnite, hogy már a Crew miatt is megéri, a többi meg hab a tortán, illetve ennél olcsóbb valószínűleg nem lesz.
Oistrakh1: semennyire, le van írva minden a kolléga oldalán. Kifizeted, kapsz egy tokent, azt a megadott weblapon bemásolod a fiókod adataival együtt, elindítod az aktiválást és egyszer csak kapod az emailt, hogy sikeresen befejeződött.
-
negyven2
nagyúr
válasz
homerhamm
üzenetére
Én felváltottam (át konvertáltam) az enyémet még év végén Premium-ra... főleg mert az ünnepek miatt újra összejött a GTA-s csapat. és mivel nekem nincs Series konzolom, a GTA V (v3) meg nincs bent a saját játék stream között így bevállaltam azt, hogy bukok pár hónapot. Mert igazából, ahogy a GPU, úgy a GPP katalógusban lévő játékok sem igazán érdekelnek... Oké ez nem teljesen igaz, mert pl. most a Metaphor-al játszok (meg a Death Stranding-el), de döntően nem érdekelnek az ott lévő dolgok. Ha igen, akkor meg max. megveszem (bár ha nem érhető el stream-ben akkor nem igazán igaz ez se).
-
Oistrakh1
tag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Ilyen automatikus aktiválást még nem csináltam mennyire bonyolult ez a folyamat?
-
hatesz
aktív tag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Én 3 évre nem mertem tervezni, nekem elég volt 18 hónap GPU-t vennem januárban.
Na meg spórolásként lemondtam a Netflixet, totál felelsleges pénzkidobás volt eddig is. -
Forraszto
tag
Ezt már kérdezték, lehet akkor benézek valamit? (Ezért is írtam ide) Enebán találtam 50€-ért 12 hónapos Essential kódot, abból 3db kb 60k.
-
Forraszto
tag
válasz
Oistrakh1
üzenetére
Ahogy most látom kb. 60k a 14 hónap GPU vagy 24 hónap a Prémium. Sokkal nem leszel beljebb mint a HA-s eladók, csak én pl jobb szeretem magam csinálni, látom mi hogy működik meg ilyesmik. Ilyenkor persze ott a stressz is hogy ha elrontod oda a pénzed, meg neked ezzel foglakozni kell, utánnajárni, számolgatni, stb., sokan ezzel nem akarnak foglalkozni. A másik esetben csak odaadod a fiókodat az eladónak, átutalsz és megcsinálja.
-
eL Geri
őstag
válasz
Dinomano
üzenetére
Volt idő amikor több SAD elhalásról is olvastam itt. Vagy rosszul emlékszem? Lehet még a One-os HDD-vel keverem?!
De egy szerviz ezt nem tudja javítani? Az nem biztos hogy gazdaságilag megéri, de egy szervizben szerintem ezt tudni kellene cserélni és újratelepíteni. Vagy rosszul gondolom?
-
Marcsello31
őstag
válasz
Dinomano
üzenetére
Semmi baj, igen az SSD a lelke valahol az egésznek.
ezért jó ha van egy teljes adat mentésed,.
Mert ha váratlanul meghal az nvme SSD-d egy új üres meghajtóra csak rá írod, a mentést,és újra mennie kell.
Ritka az ilyen ahogy irják, de ha előfordul akkor vége a játéknak. Én is le mentettem az egészet. Biztos ami biztos.
Rövid zárlat, hirtelen áram szünet.
Vagy ami a legjobb a másodperces áram kimaradás.
Mondjuk a konzolt nem egyszerű szétszedni, annyi csavar fogja mint égen a csillag. Ja és speciális csavarhúzó kel hozzá.
-
Dinomano
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
Nem az adatmentés miatt érdekel a dolog. "Csak" amiatt, hogy ha meghal az SSD, akkor oda az egész konzol is. Én buta, ezt csak most realizáltam...
-
Marcsello31
őstag
válasz
Dinomano
üzenetére
Üdv! Szerintem igen, minden konzol egyedi kód,"okkal"
Települ, ha megsérül a boot része a rendszernek, már gond van, egy fontos betöltő van el rejtve a meghajtón.
Ha van pcd, én lementém a helyedben az nvme SSD teljes tartalmát, én bele néztem a sajátomba, agyon van patricionálva az egész, külön meghajtó név alatt fut a Windows,az Xbox-os, és a boot rész. Mégis betöltés kor egynek tűnik.
Pc tudsz mentést csinálni, ha megvan hozzá mindened.
Más Xbox tulaj mentése sem hozná vissza a konzolod.
Erről találsz a YouTubeon videókat
.
Nem okoskodásból írtam, csak gondoltam segítek.
Nem lehetetlen a meghajtó teljes mentése. -
Dinomano
őstag
Azon gondolkodtam, Series S tulajként, hogy ha meghal az SSD a gépemben, akkor vége van-e a konzolnak? Úgy tudom, hogy nem cserélhető simán, szóval ha tönkremegy, akkor lesz egy jól kinéző műanyag fehér téglám?
-
Forraszto
tag
Sziasztok. Lejár 2 hét múlva a GPU-m, nézelődök a lehetőségek után. Ha veszek 36 hónap Essential-t (kb. 150€ -> 60k) + 1 hónap Ultimatet abból lesz 18 hónap GPUm, kb. 3300Ft/hónap, ez eddig ok. Viszont ha ezt a 36 hónapot egy Prémiummal fejelem meg, akkor 24 hónap prémiumot kapok, az sem rossz azért. Kihagyok valamit, vagy ezek most a lehetőségek kb? (hardverapros vásárlásoknál nem látom azt a nagy "megérést", 19 hónap 80k meg ilyenek, de lehet benézem)
-
Dinomano
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
Igen, értem mi velük a baj. Az utóbbi játékaikon érződött, hogy nagyon checklist szerűen lettek megalkotva. (Ez erősen érződött a játékmeneten is.)
Valamint, nem egy játékuknál éreztem azt, hogy fele akkorának kellene lennie. (Nekem már túl hosszú volt GR Wildlands és AC Odyssey is.) -
Redneck
nagyúr
válasz
KardosAttila
üzenetére
Az animációk, a modellek, a hitbox, meg az egész egy retek volt, úgyhogy nekem ennyi elég. Ezek a morloc majmok az elején, kiégettek. Több lövés, és hat vágás kellett beléjük. Hagyjuk már! Ez mi?
A SW: Outlaws bezzeg egyből berántott, nyomtam is majd' 3 órát. Quality módban jól néz ki, tök smooth, és nagyon hangulatos.
Dinomano:
Azt a módosított Far Cry 2 motorra húzták rá anno, ha jól emlékszem. Egész sokan szerették, de nekem kimaradt. Az újat nem hagyom ki!
-
Dinomano
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Érdekes, hogy nekem a régi, közepes (szintén UBI) Avatar játék is bejött, ami még a PS3/360 érában jelent meg. Amúgy szerintem jobban működik játékként a franchise. (Eleve, mivel a mozifilmek cselekménye szegényes, a világ viszont aprólékosan kitalált.)
Ezt az új Avatar-játékot még nem láttam, talán majd, ha nagyon olcsó lesz, behúzom! -
smokin
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Kösz, már rendeltem fülest.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- LG UltraGear Gaming Monitorok : UPDATE! 03.13!
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 3 2-in-1 érintőkijelzős üzleti laptop, beépített tollal
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Kojima az MGS1-el nagyot alkotott, aztán jött a kifacsart ízléseficama
what? 😳🤔

)

IntelKiller7