- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Játszom a Doom The Dark Agest, nagyon baszatós, ilyen egy jó fps. Amit kevés helyen látok megemlítve az a menüje: én ilyen informatív, jól összerakott és szemnek is kellemes menürendszert nagyon rég láttam játékban, a térképe egyszerűen frenetikus. Két dolog húzza csak le: a challenge-eket nem értem, miért nem lehet úgy beállítani, hogy automatikusan ki legyenek rakva, minden pályán manuálisan kell mind a hármat kirakni, illetve valamiért rendszeresen elfelejti az input beállításokat, cseréltem a use gombot B-ről X-re és minden nap újra be kell állítani. Ja, meg gyanús volt, hogy low hp-nál nem igazán pusztulok, aztán játék felénél a beállításokat böngészve vettem észre, hogy van egy úgynevezett brink of death beállítás a difficulty tab alatt, ez pusztulás környékén segít túlélni.
Nagyon felhasználóbarátságos ez az id. -
válasz
Redneck
üzenetére
Ugyan ez PS5 pro-n is, mármint a framerate, én végig vittem, az összes puzzle-t megcsináltam, a golden-eket is, de egy idő után nagyon sok ebben igazad van, le kell tenni kicsit pihentetni és időnként bemész megcsinálsz párat, a story teljesen hidegen hagyott nem foglalkoztam vele el is nyomtam még a végét is...
-
Redneck
nagyúr
21 órája nyomom a Talos 2-t. A maga módján hangulatos, és jók a zenék, de azt hiszem kezd sok lenni. Még 4.5 terület maradt a 12-ből, de már nyomaszt az erőltetett, robotos/emberiséges moralizálós agymenés, és egyre körülményesebbek a puzzle-ök. Ráadásul a framerate sem valami stabil XSX-en, dacára a meglehetősen vegyes minőségű, statikus grafikának.
Lesz valami nagy csattanó, ami miatt érdemes végignyomni?
-
balintka
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Na igen, amennyi gépem van itthon (nem csak Xbox).
-
Farkassacred
őstag
válasz
boxmaci
üzenetére
Egyébként gyártják még vajon a series x-et?
Masszív egy masina, ezt legalább jól megcsinálta anno a Micro. Ha kapható lenne vennék itthon is persze, de ps5-ből akkor is több fogyna sokkal. Reméljük attól a 40-50 stúdiótól lassan lesz már végre valami kézzelfogható.
Én már látom a jövőképet, soulslike birodalmat kéne itt biza létrehozniuk ami ütné még a Fromsoftot is.
-
persil
nagyúr
válasz
consono
üzenetére
Egyedul igen, de tobben jatszva azert szorakoztato tud lenni.
Egyszer lanyomnak sikerult ugy megijednie egy foldon kuszo rohadektol, hogy reflexbol beurogdosta valami mento/tuzolto ala, de perceken keresztul, hogy csak egy kupac massza maradt az egeszbol, egesz nap azon rohogtem.
-
boxmaci
aktív tag
Érdekes, nem tudom feltünt e már az új Microsoft vezetésnek, hogy veszik aZemberek az Xbox konzolokat! Lehet szólni kéne nekik!

-
Dinomano
őstag
Most jelzett be a Steam, hogy 7 ojró a Crew Motorfest (átszámítva 2600 Orbánpeták kb.). Mennyire jó? Ha Forza koppi (annak tűnik), akkor jöhet!
-
Gzu73
tag
Szeretnék venni egy Series S-t, az amazon.de-n 'barátibb' ára van, mint itthon:
362 euro - 512GB
427 euro - 1 TB
plusz ingyen szállítják.
feltételezem, hogy fog működni itt Magyarországon, ráadásul magyar nyelven és gondolom a garanciával sem lehet gond.
A szállítás miatt aggódom picit, ugyanis decemberben rendeltem egy 70 euro-s hajformázót, és egy sima barna borítékba raktak, még 'bubis' borítékot is sajnálták vagy ott lehet nem szokás. Amúgy Express One hozta - ez nem tudom mennyire rossz vagy jó cég.
Szóval, hogy mennyire normális állapotban ér ide az a gép, azt nem tudom. -
negyven2
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Nem tőled kérdeztem, hanem csak egy megjegyzést tettem az idézet részre. De mivel te tetted be, ezért kénytelen voltam neked válaszolni
!
De amúgy kb. ennyi. ha valaki nem használja ki, vagy nem tudja kihasználni a $30-os havidíjban lévő dolgokat, akkor nem kell rá előfizetni!
Bár nem konkrétan a GPU-ról volt szó, de volt egy felmérés, hogy van egy bizonyos havi összeghatár ami alatt nem gond ha nem használod ki a benne lévő dolgot, de igazából nem is gond, ha fizeted tovább. Máskép... amíg $15/$20 volt a GPU addig igazából lehet, hogy olcsóbb lett volna megvenni azt a pár játékot évente, minthogy folyamatosan menjen az előfizetés, de mivel csak $15/$20 volt ez a havi összeg. Ennyit simán elhagyok az utcán vagy odaadom borravalónak havonta! De hogy $30 lett az már jobban láthatóvá vált a havi kiadásokban, és az már sok!
Oké a magyar ár durván felment, de itt (és máshol), ugye ez annak volt köszönhető, hogy megszűnt a régiós árazás! -
szarnyasdino
tag
-
negyven2
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
És ennek a forrása az is igazából egy elmélkedés, vélemény cikk aminek az az alapja, hogy mivé tehető még vonzóbbá a GP Ultimate!
Aka. Szerintem ha ezeket beteszik, akkor indokolhatóvá válik a felháborítóan drága és igazából az átlag játékosnak semmit se adó Ultimate árának a $30-os ára!
De ha beleteszik ezeket, akkor már máris jó ajánlat lesz, hiszen a plusz Fortnite Crew ($11.99), és a Ubisoft Classic ($7.99) igazából senkinek se kell, de majd a PC-s WoW ($14.99), a Minecraft Realms ($3.99/$7.99) és a Fallout 1st ($12.99) miatt már meg fogja érni? -
Norb79
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Ennek csak akkor lenne értelme, ha pc-n végre egy kliens lenne, és a blizzard launcherét beszántanák, ahogy korábban a bethesdáéval is tették. Egy pestis az a kliens.
Konzolos wow merre jár? -
szarnyasdino
tag
"A The Verge forrásai szerint olyan havi előfizetést igénylő játékok csatlakozhatnak az Xbox Game Pass kínálatához, mint a World of Warcraft, a Minecraft Realms és a Fallout 1st, ami sokak számára rögtön vonzóbbá tenné ezt az előfizetést, hiszen csak a WoW esetében 15 euró körül mozog a havidíj."
-
negyven2
nagyúr
válasz
EmThor
üzenetére
Nem ezt mondja, hanem hogy szerinte ez egy lehetséges, a jelenlegi helyzetben szerinte egy logikus lépés is lehetne. Semmi információja sincs erről, hogy lenne ilyen ötlet a Sony-nál! Vagyis ez a kijelentés egy spekuláció, ami jelenleg kb. annyira valid, mint amikor itt valaki beírja, hogy a következő Xbox majd letarol mindet. Csak miközben itt mindenki tudja, hogy egy ilyen kijelentésre kb. ennyi a válasz:
, addig Schreier egy hasonló kijelentésére ez a válasz
. Pedig jelen helyzetben nincs különbség a kettő dolog között!
Az Xbox meg ott ásná el végleg magát, hogy visszatáncolna az eddigi dolgaitól! Mert ugye, ügy tűnik, hogy sokan elfelejtik, hogy azértis lett a mostaninál "sikeresebb" One korszakban vége az exkluzivitásnak, mert az Xbox One-os install base kevés volt az egyre dráguló exclusive-ok eltartásához. Ezért jött a PC-s és Steam-es megjelenés, majd aztán később a GP (ennek volt egy másik oka is). És részben ezért lett aztán PS/Switch megjelenések is!
Vagyis meg lehet csinálni, hogy akkor vissza minden, és a következő Forza/Halo/Gears/Fable csak Xbox-on lesz elérhető (még GP-be se!), de valahogy én nem látom, hogy ekkor hirtelen emberek millió vesznek majd újra Xbox konzolt, hogy ezekkel a játékokkal játszanak (még akkor se ha maradna a PA, mint opció)! -
IntelKiller7
Topikgazda
-
EmThor
addikt
Schreier szerint a sony azt fontolgatja hogy a single player játékai maradjanak only ps5 címek.
Xbox-nak is ezt kellene tenni, max a saját store-jukkal play anywhere azt csá. -
homerhamm
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Gondolom ilyenkor az Xbox mérgébe felmelegedik, hogy miért nem vele játszol, hanem a PS5-el.

-
Farkassacred
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Logikusnak tűnt.
-
Forraszto
tag
Megnéztem tegnap az Armatus demo-t. Akinek tetszett a Remnant 1 Földi pályája, az Outriders gunplay-e és a Destiny 2 péncélok/fegyverek, akkor ezt kerested. Csakhát: nem túl szép epic grafon sem, és tényleg rougelike, vagyis ha meghalsz, a legelején támadsz fel, oda minden fejlesztés meg skill és kezdheted előlről. Talán a gyűjtött lelkek vagy pontok vagy micsodák megmaradnak. Annyit lehet, hogy a pályák között meg lehet állni, vagyis ha ott mentesz és kilépsz, akkor ha visszatérsz onnan tudja folytatni. Emiatt biztos nem adnék pénz érte. A setting még el is vihetné a hátán, jól néz ki ez a lerombolt, fertőzött Párizs. A demo végén van egy boss, és ennyi a demo, az 2.-ra ment le, és jól is tette, mert harmadjára nem mentem volna végig újra az egészen. Egyébként ha rendbeteszik a grafikát és Boxon is vállálhatóan néz ki akkor annak aki szereti ezt az előlről kezdődő stilust bejöhet.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
A meleg levegő felfele száll

-
Bogyi007
veterán
Sziasztok!
2021 januári a Series X konzolom és még gyári állapotban van, sosem volt még szétszedve. Összességében keveset volt használva de azért egy takarításra és ujrapasztázásra már gondolnék vele kapcsolatban.
Játék közben nem hangos de azért a teteje azért melegnek mondható. Szegeden és környékén tud valaki ajánlott szervizt vagy usert aki meg tudná ezt nekem csinálni?
-
pzstm
titán
Crimson Desert early impressions from content creators:
• "Yes, the game is real. Yes, it's f*cking awesome"
• Combat feels fresh. Takes some practice but plays unlike any combat system they've seen before.
• The target audience is "content lovers" and those who love getting deeply immersed and exploring every nook and cranny
• Massive amount of content, this isn't a game you can finish in a few days
• Creators got to play around 6 hours with the preview embargo landing on March 4th -
boxmaci
aktív tag
Ez már az új Xbox miatt van! Jön!
-
pzstm
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Tobb volt a melo es maganeleti problemak is igy hulyesegre nem maradt idom
-
fabokf
tag
válasz
Dinomano
üzenetére
Az ár miatt én is erősen gondolozom rajta de az is tény, hogy az első DI felújított verzióját alig pár hónapja fejeztem be és koránt sem volt a végére akkora csodás élmány, mint ahogy az elején indult
a hotel és a környező dzsungel mélyén zombikat aprítani, vagy kocsival elgázolni még roppant mókás volt, aztán jött az első város, az egyre sűrűbben előbukkanó őrjöngő, gyors zombik (pláne a karanténzónában, ahol végeláthatatlanul termelte őket újra a játék, szinte egy pontra lecövekeltetve a játékost
), valamint a heavy zombik, akik totál random módon néha úgy megdobtak a fegyverükkel, h instant belehaltam anélkül, hogy reagálni tudtam volna rá; na ezek könnyedén el tudták venni a kedvem (meg az, hogy nem egyszer egyik-másik random horda miatt odalett a teljes felszere...és ezek a végére a labornál meg a börtönnél csak hatványozódtak, a végén levő bossharcot megelőző szenvedésről (Ryder White első levadászása asszem) meg inkább ne is beszéljünk, ott szinte minden fegyverem tönkrement...és ehhez képest miután nagy nehezen túljutottam rajta és a helikopternél átváltozott, kb.3 perc alatt ki lett csinálva...értem én, h alapvetően co-opra volt belőve a nehézség de azért ez kicsit durva volt. Még letudtam utána a DLC-t is de annak csak a sztorija tetszett, ahogy belefonódik az alapjátékba; a kötött fejlődési rész miatt néhány pontja iszonyatosan nehéz és idegtépő lett. Szóval ezek után nem vagyok annyira biztos benne, hogy kell nekem ez az érzés még egyszer a második résszel (a Riptide-hoz még hozzá se mertem szagolni azóta se
) -
eL Geri
őstag
iOS-es Xbox mobil app épp most bombáz halomra az alábbi notification-nal:
"Mobile Test Message
This is a dummy message sent via braze, please capture a screenshot once you receive it. This should take you to the recently added gallery."Mi történik itt, épp elcsesztek valamit az Xbox-os mobil fejlesztők? Szerintem ezt az üzenetet nem kellene megkapnom mezei felhasználóként, ráadásul nem ennyiszer.
-
icemad
nagyúr
Azért amellett se menjünk el, hogy a Dead Island 2 megkapta a Flesh rendszert. Ez kb azt jelenti, hogy minden egyes ütést és találatot valós időben szimulál le. Ehhez jön még a több réteg kezelése is. Bőr, hús, izmok, csontok, belsőségek, stb. Minden "kb" úgy roncsolódik, mint "kb" a valóságban. Nagyon látványos trancsírozást lehet benne csinálni.
[link] -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Frod
addikt
Igen, a kettő közül egyértelműen a DL a komolyabb/komorabb hangvételű, míg a DI tényleg ez a "nagyon badass arc vagyok, miközben repkednek a belsőségek" vonal.
(ami véleményem szerint amúgy nem baj, mert így élesebben el van választva a két játék)
Pl az egyik npc valami régi rocksztár, aki alsónadrágban téblábol a házában, és annyira szét van cuccozva, hogy fogalma nincs semmiről. -
-
homerhamm
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekik nem most lenne valami bemutatójuk? (VagIs asszem kéeőbb, tavasszal.)
-
negyven2
nagyúr
válasz
Dinomano
üzenetére
Én nem játszottam... vagyis de, de már nagyon régen az elsővel, így konkrétan nem emlékszem, hogy az milyen volt, de ez nagyon fun-ba tolta az egész történetet igazából nem veszi magát komolyan). Ez sem open world játék, hanem több nagyobb területtel dolgozik, amik között töltés van. Illetve ez nem is egy "szigeten" játszódik, hanem Los Angeles-ben!
-
Dinomano
őstag
Akkor kihagyom, nem nekem való. Tudom, hogy paródiaszerűen túltolt az egész. Azzal nem is volna baj, a játékmenete nem nekem való.
Greedfall 2: Spider összes játékát kijátszottam, kivéve a Greedfall-t. Első pár óra után eluntam. Gondban a Spider?
Avatar: Rajt a wislist-en, egyszer majd sorra kerül.
Crimson Desert: Nagyon várós, remélem nem fogok csalódni. Witcher 3 szintű game-re számítok... Lehet, bilibe lóg a kezem... -
Frod
addikt
válasz
Dinomano
üzenetére
Az a játék másról sem szól - mármint az igen látványos, túltolt zombi hentről - így akkor meg is van a kérdésedre a válasz.
Az, hogy mennyiben változott - az első ugye nagyon régen volt, így nem emlékszem ott is ilyen volt-e - az abban észrevehető, hogy teljesen fullba tolja mindenki a kretént. Itt nem a Walking Dead-féle agonizálós posztapok hangulat van, hanem mindenki nagydumás, karikatúra szerűen túlírt karakter, kb semennyire nem horror, csak gore + hülyülés, meg egysoros dumák dobálása megy.
Én bírtam, kb 30ó volt 'ezrezve'.#151004 Forraszto
"launch december 31??"
Semmi nem launch-ol december 31-én, ez inkább tűnik placeholder dátumnak. -
axlfsi
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Azért lehet ezt a játékot szeretni rendesen... rááadásul most jött egy komoly frissítés is hozzá, új tartalmakkal, változásokkal (melynek rendszerességét évekre beígérték - ez külön +pont, ha igaz lesz).
PvE és PvP is benne van, sőt, nagyon vékony a mezsgye, ettől extra izgalmas (mert itt még csak a "rugót" se kell benyomni, mint egy Divben, hogy valakit "unalomból" hátbalőjj, ...) és (hacsak nem vagy nagyon nolifer), azért folyamatosan van és lesz benne tartalom, kihívás (én még csak nemrég lettem 75-ös szinttű, de még mindig hiányzik egy pár blueprint, stb... de aki ki is maxolta már, hetente jönnek kihívások, amiket lehet csinálni, a helyezések jutalmazva vannak (igaz, relatív, hogy kinek és mennyire vonzó ez).
... de ami a legjobb benne, hogy bármikor le lehet ülni 1-1 szabad órára, amiből ha 8 lesz, sem unod meg, de nem kell vérpisti nolifer gémernek lenni, hogy élvezd a játékot... és hát sokan vagyunk úgy, hogy kevés, alig vagy akár hetekig nincs időnk leülni...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Asztalos klub
- Formula-1
- Apple asztali gépek
- Spórolós topik
- AMD FX
- Dízelgenerátorral készül az áramszünetekre egy nagy felhőszolgáltató
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon felhasználóbarátságos ez az id.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én is az ő leírása alapján rendeltem egy 2tb-os special esition-t. Nekem szerdán jön.

, addig Schreier egy hasonló kijelentésére ez a válasz
. Pedig jelen helyzetben nincs különbség a kettő dolog között!

), valamint a heavy zombik, akik totál random módon néha úgy megdobtak a fegyverükkel, h instant belehaltam anélkül, hogy reagálni tudtam volna rá; na ezek könnyedén el tudták venni a kedvem (meg az, hogy nem egyszer egyik-másik random horda miatt odalett a teljes felszere...és ezek a végére a labornál meg a börtönnél csak hatványozódtak, a végén levő bossharcot megelőző szenvedésről (Ryder White első levadászása asszem) meg inkább ne is beszéljünk, ott szinte minden fegyverem tönkrement...és ehhez képest miután nagy nehezen túljutottam rajta és a helikopternél átváltozott, kb.3 perc alatt ki lett csinálva...értem én, h alapvetően co-opra volt belőve a nehézség de azért ez kicsit durva volt. Még letudtam utána a DLC-t is de annak csak a sztorija tetszett, ahogy belefonódik az alapjátékba; a kötött fejlődési rész miatt néhány pontja iszonyatosan nehéz és idegtépő lett. Szóval ezek után nem vagyok annyira biztos benne, hogy kell nekem ez az érzés még egyszer a második résszel (a Riptide-hoz még hozzá se mertem szagolni azóta se

IntelKiller7