Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
A Fallout 3 Remaster esetében most az az összeesküvés, hogy az Amazon-os sorozat weboldalán van egy visszaszámláló elhelyezve ami február 4-én éri el a 0-át (ekkor lesz elérhető az évadzáró rész). Ezen elmélet szerint vagy ekkor jelenik meg a Remaster, vagy ekkor jelentik be. De ha ez az utóbbi az igaz, akkor nem lesz bejelentés... illetve nem hinném, hogy így jelentenék be. Ha most 22-én jelentik be, akkor meg lelövik azt, hogy esetleg a 3. évadnak majd a Capital Wasteland-en játszódik.
De amúgy igazából nem az a kérdés, hogy készül-e, hanem, hogy mikor jelenik meg! Viszont az is valószínű, hogy ez a Remaster is hasonló lesz a Oblivion Remaster-hez, vagyis bár látványban lehet eléri a kornak megfelelő minőséget, de magában a játékban ott lesz az eredeti 2008-as Fallout 3. Aka. igazából egy Remaster-nek eladott grafikai mód lesz, mint az Oblivion (ugye ott is az eredeti játék fut valójában, és csak rátették az új, UE5-ös grafikus motort). -
icemad
nagyúr
válasz
homerhamm
üzenetére
Psp-n nekem is megvan pár rész. Tényleg jók voltak akkoriban. De én már 87 óta játszok, sokmindent láttam már. Új ötleteket akarok látni, azt akarom, hogy aki játékot csinál, az gondolkozzon is rajta. Agyaljon, fektessen bele energiát. Ne csak egy bevált receptet kövessen vagy másoljon.
-
AMD Power
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Jézus. Ez így ebben a formában nagyon kontra produktív lesz.

-
viperabácsi
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nekem sikerűlt ram ár elszabadulás elütt összedobnom egy AM5 gépet , most jön bele az RTX 5070
-
consono
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Majdnem 100%, hogy igazad van. Bár mondjuk azok mennek BC-ben, nem? Lett volna rá vajon fizetősben is kereslet?
-
consono
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Sajnos nagyon régóta készül, én tényleg félek tőle, hogy törölni fogják...
-
negyven2
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Vagyis akkor nem az MS emeli megint az árait, hanem csak most érkezik el a szürkezónába is a tavalyi GPU (PC GP) áremelés... illetve mivel az MS megszüntette a régiós árazások nagy részét, így a másik két GP csomag is drágulni fog.
-
negyven2
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ahogy ImpersonatoR is írja, itt valószínűleg az olcsóbb, szürkeimportos vagy a még régi áron árult, el nem adott készlet fogyott ki, vagy kifogyóban van.
Amúgy ez várható volt, hiszen most már (október óta) azért szinte mindenhol (talán pár VPN-es megoldással elérhető országban árultak kivételével) kb. ugyan annyiba kerül a GPx. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
viperabácsi
üzenetére
Ha nem szálltak volna így el a RAM árak, akkor a februárban lejárú GamePassom fix nem újítottam volna meg. És belenyomtam volna inkább egy új PC-be az előfizu meg a Series X árát.
Bár, még lehet, hogy így is ez lenne a legjobb ötlet, mert kb csak a live miatt fizetem jelenleg. Évente max 1-2 játék érdekel a GPU-ból, ennyi erővel azokat meg meg is vehetem.. -
NoMagix
addikt
válasz
viperabácsi
üzenetére
Igen azzal az a baj és erre lenne jó, ha megnyitnák teljesen a multit.
-
Farkassacred
őstag
válasz
banderasz77
üzenetére
Én is inkább megveszem őket. Annyi hogy most 300 forintért jópofa volt meg minden, meg esetleg egy hónapra teljes áron megérheti kipörgetni a dolgokat, de ennyi. Hosszútávon totál nem látom értelmét, főleg ha még erre az árra rá is emelnének. A bekerülő játékok minősége nem tükrözi ezt a magas árat.
-
ƵøŁĭ
veterán
Elméletileg a MS Január 15.-én megint hozzányúl az előfizetési csomag díjakhoz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Mr X
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Azt passzolom, nekem ultimate volt előtte is, nem is figyeltem, hogy az átalakításkor ezeket kivették.
-
Mr X
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Épp ezt mondom, hogy nyáron már benne voltak az akkori ultimate-ben.
-
Mr X
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Atomfall és Rematch volt már benne, nem? Unokaöcsém nyáron Rematch-ezett nálam, én meg tuti nem vettem meg a játékot. Atomfall-t pedig én is próbáltam megjelenéskor.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Zó
aktív tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Ahogy csuvicsuvaírja, holnap jár le az akció, mostantól számítva 19 órát ír (rejtély, hogy böngészőben miért titkolják, pedig nyilván az is Xbox már, főleg az Edge). De nem kapott akkora akciót, hogy ne jöjjön össze belátható időn belül legalább ilyen jó ajánlat, ha tényleg nem most játszanád még.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Én jelen állás szerint ha akarnék sem tudnék 3 méternél messzebbről játszani, úgyhogy a hosszúságuk pont megfelelő. Mondjuk nemrég vettem 8db Tronic akkut, de valamiért már a gyárinál is annyira berögzült a kábel még akkor is, ha a tévé előtt ülök, hogy már megszoktam.
Viszont tudod mi az érdekes? PS5-nél ez pont fordítva van, ott valamiért "tabu" a kábel, pedig a DS még gyorsabban is merül. Kivételt képez az az eset, amikor már nagyon nyafog, de tudom, hogy még egy darabig ott leszek előtte.
Baltazár123: konzolon és az appban látod, hogy meddig tart az akció, jelen esetben nyolcadikát ír, de szerintem gyakran lesz leárazva. Bár egy darabig olcsóbb nem valószínű, de drágább sem lesz.
-
Baltazár123
őstag
Agyalok egy kérdésen, megkérdezném a fórumot is, ha valaki megosztaná a gondolatait, megköszönöm. Behúznám az xbox store-ból a most akciós oblivion remastered-et, de most még a hogwartsal játszom legalább 1 hónapig amilyen ütemben haladok
Azt lehet valahol látni, hogy meddig tart az akció? A PS store-ban oda szokták írni, hogy mikor van vége, de én itt nem látok ilyent.Nem élet-halál kérdés, mert tudok várni, csak utaltam 20 rugót a paypal-ra és égeti a e-zsebem
és ezt a játékot mindenképpen meg akarom venni valamikor, de ha majd később, akár húsvétkor, az se tragédia. Csak most látom le van árazva, de nem látom meddig tart az akció.Illetve a másik kérdés, hogy a deluxe verzió megéri a felárat, a kb 3e forintot?
-
T.Peter
őstag
válasz
EmThor
üzenetére
Ennel a peldadnal indokolja a kulonbseget az swrt es hwrt kozti kulonbseg mivel az sdf nem olyan reszletes mint a proxy mesh ami haromszag alapu, de a fenti peldaban nem lesz mas szinu, erosebb, stb a directional light csak azert, mert a hwrt-t bekapcsoltad. Egyeb eltereseknek is kell lenniuk amiket allit az a kapcsolo.
-
EmThor
addikt
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Nem, hanem éppen ennél a jelenetnél ekkora látványbeli különbséget okoz a ray tracing effekt. Más jelenetnél nincs ekkora különbség.
Volt még egy különbség, ami érdekes volt, amikor megtalálod a kispisztolyt, akkor ablak golyó ütötte lyukain beszűrődnek a fénysugarak, ray tracing nélkül pedig csak a fényes pöttyök.
Az RT effekt kiszámolása drága, nélküle tud 60fps-sel is futni a játék.
-
-
EmThor
addikt
Silent Hill 2 Remakeből érdekesség gyanánt lőttem pár képet
Performance, ray tracing off
Quality, ray tracing on
-
Redneck
nagyúr
válasz
csuvicsuva
üzenetére
316ms?
Nem 31.6? -
-
Döglött Róka
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Nalam a vezetekes kontroller eleve kuka, rohadtul zavar

-
csuvicsuva
addikt
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Első próbálkozásra 316ms lett az eredmény. Én vezetékkel is lassú vagyok, de igen, ilyen késéseket még egy Jedi mester sem érzékelne.
Szerintem szép lassan majd kipróbálom mindegyik vezetékes 3rd partyt a PowerA-től a Hyperkinig (persze csak akkor, ha jár hozzájuk 1 hónapos GPU
), azok úgyis olcsóak. Ha jól rémlik, akkor az utóbbi csinálta a 360 kinézetűt, előbbinél meg külsőre egész pofás darabok vannak.Aliexpressen láttam, hogy DualSense-hez vannak pár ezerért mindenféle műanyag darabos skinek, Xboxhoz még nem kerestem. Matricát biztos nem vennék még lejárt garanciás kontrollerre sem.
-
pzstm
titán
SW Outlaws, RE Village és még sok más.....eléggé durva évkezdés ez

https://news.xbox.com/en-us/2026/01/06/xbox-game-pass-january-2026-wave-1/
-
xXxian
senior tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Én nem fűznék nagy reményeket a dologhoz. LG tévém van, azon is van Xbox alkalmazás de kínkeserves így játszani. A konzolra letöltöd a játékod (vagy megvan a disc). A TV meg ennek hiányában mindent a netről tölt és a konzol / TV hardver is ég és föld...
-
szarnyasdino
junior tag
-
HKorn
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Nem tudom, én úgy gondolom, hogy nem TV gyártó specifikusan adják ki az appot, hanem OS-re, de lehet tévedek.
Gemini ezt írta: Google TV-s támogatás elindult, de 2026 elején még csak bizonyos új tévémodellekre korlátozódik a hivatalos elérhetőség.
-
negyven2
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
TCL says that Xbox Game Pass is coming to the X11L through a later OTA update, but there’s no mention that the app is exclusive to TCL devices. TCL explicitly mentions that Game Pass would be accessible through its own app and that it would support cloud gaming.
Hisense esetében sincs konkrét típus (pontosabban a most már HomeOS-nek hívott VIDAA rendszerekre), hogy melyikre jön.
Illetve ott van az is, hogy simán lehet, hogy egyelőre csak a USA (NA) modellekre érkezik!
-
szarnyasdino
junior tag
Xbox Game Pass adding Little Nightmares Enhanced Edition and Brews & Bastards today in a surprise drop!
-
KubanitoS
veterán
válasz
kutga
üzenetére
Nekem fizikai eszközöm van és ahhoz csatlakoztatom a kontrollert. Elvileg nincs akadálya, hogy az applikácóval is működjön a dolog, ha van olyan a tévéden. Szerintem ebben az esetben a tévéhez kell a kontrollert párosítani, mert valamivel kezelni kell az appot.
Arra azért készülj fel lélekben, hogy az app lehet tetű lassú lesz, mert ugye a tévé erőforrásait haználja a működéshez. A fizikai eszköz az igazi, bár az meg "csak" FHD.
-
kutga
félisten
válasz
KubanitoS
üzenetére
Oké, az van, köszi. Egyébként ez mehetne közvetlenül a pécéről is? Tehát a Steam alkalmazás a pécén a host, a tévére pedig (amire ki akarom vetíteni a játékot) megy a Steam Link app, ami a kliens. A kontrollert meg a BT adapterrel tudom a számítógéphez csatlakoztatni.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Megy dongleval wireless.
Amúgy a hír hallatán, mert sose tudtam dönteni hogy most 8bitdo vagy gamesir legyen. (az 8bitdo kicsi sajnos az én kezemhez, de attól még nagyon jó cucc), tök véletlenül ráakadtam erre az oldalra.: https://gamepadla.com/
Tök jó adatbázis latency-re. Sajnos a Rare 40 8Bitdo nincs fent, csak a régebbi vezetékes Ultimate. De kiindulásnak nem rossz.De mielőtt lesajnáljtok egyes kontrollereket és rohantok vásárolni ROG-ot meg Nacont, játszatok ezzel egy picit. https://cpstest.org/reaction-time-test/
Én csak reggel kávé után az első teszttel nyomtam, 267ms volt a legjobb 10es átlagom. Szal az hogy egy kontroller hány ms-es késleltetéssel dolgozik számomra oly mindegy, 40 felett már nem ezen múlik
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Ez is jó ár amúgy

-
hadam98
senior tag
Jön az Xbox Game Pass - Hisense TV készülékekre
-
csuvicsuva
addikt
válasz
oriic
üzenetére
Szerk:Gamesir G7 Próra éppen akció van, alkalmazásban csak 26561 forint, de ugye az Xboxon csak vezetékkel működik.
Majd Róka megmondja, ha erre jár, de szerintem említette volna, ha bármi ilyen probléma lenne vele.
#149707 EmThor: az azért elég gáz egy 40000 forintos kontrollernél.
PDP kontroller update: rendes volt a Turtle Beach support, most dobtak meg egy havi GPU kóddal, amelyet természetesen ugyanúgy be tudok váltani, mint a Gamesir kontrollerekhez kapottakat. A többi third party márkát még nem próbáltam.

#149708 Norb79: köszi, majdnem a felét meg tudtam oldani videó nélkül, a hard és expert spiderek viszont bőven meghaladják a képességeimet, azokkal nem is próbálkoztam.
-
Norb79
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
GG!
-
EmThor
addikt
válasz
oriic
üzenetére
Azt hittem amiatt hogy 2.4ghz-en megy wireless xbox géppel. Bár a gamesir g7 pro wuchang változata is megy vezeték nélkül xbox-al, az usb vevőjével, de a redditen azt írták a tulajok, hogy használhatatlan mert túl nagy a lag. Lehet itt is ez lesz a helyzet. Legjobb az oridzsi.
-
csuvicsuva
addikt
9000 pontra is megadja, de azt a maradék két pályát már megcsináltam.
-
homerhamm
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Erről egyszer hallottam egy videóba, de már meg nem mondom melyikbe...

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
EmThor
üzenetére
https://www.8bitdo.com/ultimate-3e-controller-xbox/
Már a Wireless Charging miatt is tetszik.
-
csuvicsuva
addikt
-
homerhamm
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
4k 60fps szókereső játékot Xboxra!!!!44!
Amúgy megnéznék egy soulslike szókeresőt. -
EmThor
addikt
8bitdo ultimate 3e for xbox
150€
2026 q2

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Videós, mozgóképes topik
- World of Tanks - OFF topic
- Óra topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

PS2-őn de szerettem a Liberty City Storiest... azok a zenék...

Jazz Jackrabbit játékok, én azt halál komolyan adnám.

l.skywalker