- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tides of Annihilation - First Reveal
Egyelőre tetszik.
Live-Die-Respawn
-
Wesder
titán
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Döglött Róka #140175 üzenetére
Teljesen igazad van, mert még mindig nem értem miről van szó.
7 év után sem. "Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
LurkerSheik #140173 üzenetére
Szerintem nyugodtan vegyél vissza. Csak segíteni akart.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Nincs annal szorakoztatobb amikor valaki a PH forum account korat mercekent hasznalja.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Lehiñito
senior tag
válasz
Szia. Ha a 330ml dobozon rajta van a qr kód és a szkennelj és játsz felirat, akkor írj nekik emailt és küldj fotót is, hogy nem található a kód. Én is így jártam tegnap. Ma válaszoltak és kaptam annyi kódot, amennyit kellett volna kapnom a termékek után.
Úgy emlékszem 500ml-ig jár a dupla pont. Nagyobb kiszerelésnél csak egy jár termékenként.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
csuvicsuva #140172 üzenetére
Csak a lényeget nem tudta meg senki aki ilyen promóval élne.
Ergó tök felesleges volt a hszed és a gugli használtaon van mit javítani.
7 év tagsággal már nem a komi gyűjtés kéne legyen a szempont.[ Szerkesztve ]
Új S25 / S25+ / S25 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
csuvicsuva
addikt
válasz
LurkerSheik #140171 üzenetére
Hát gondoltam, ha neked már nem megy, egy próbát megér.
Viszlát, jó éjszakát.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
válasz
csuvicsuva #140170 üzenetére
Ezt ügyesen kigugliztad
okosabb lettél volna ha azt mondod a kupakra figyeljetek, hogy ezüst és fehér legyen rajta a játsz és nyerj felírattal.
rengeteg van forgalomban ami előző promós.
nekem az 1.75literesekre csak 1pontot adott a kódért
Lehet változtattak a beváltáson?
vagy a 0.330asért jár dupla? Az érdekes lenneSzívesen
[ Szerkesztve ]
Új S25 / S25+ / S25 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
csuvicsuva
addikt
válasz
LurkerSheik #140169 üzenetére
"Add meg a kupakban vagy nyitófül alatt található kódot és küldd játékba az érte kapott pontot a választott nyereményért."
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
Wesder
titán
válasz
Wesder #140162 üzenetére
Deluxe Edition 20k huf.
The Deluxe Edition Includes:
• ELDEN RING NIGHTREIGN
• Additional DLC
- Additional playable characters and bosses
• Digital Artbook & Mini SoundtrackI guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
frankdelgado
őstag
válasz
Döglött Róka #140161 üzenetére
Jól van , de a sony legalább nem hagyja az ember nyakán rohadni a sok lóvét...nem szívat ilyenekkel, hogy első nap berakja a játékait az előfizetésbe, meg ők legalább adnak ki kamu félgenes gépet jó drágán, amivel a távoli feliratokat is el tudod olvasni egy 2 gennel korábbi játékban. Persze csak akkor ha 4k fél millás oled csúcs tv-d van. Ellenben itt xbox oldalon esélyed sincs rá, h elverd a pénzedet.....
-
Döglött Róka
veterán
válasz
frankdelgado #140150 üzenetére
Hát ha nem olyan, mint <randomsonytps> akkor tuti fos lesz.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Wesder
titán
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Parkolópályára került a 2022-ben bejelentett új Crysis játék (Lényegében már tavaly). A Crytek jelenleg a Cryengine-nel és a Hunt: Showdownnal foglalkozik egyelőre. (Plusz leépítések is voltak) [link]
Live-Die-Respawn
-
sith7
félisten
válasz
frankdelgado #140154 üzenetére
Mikor ?
-
Döglött Róka
veterán
válasz
oriic #140144 üzenetére
Detto, es kell az ilyen is.
Engem azert szorakoztat ahogy a hardcore gamerek valami megvaltast varnak minden uj cimtol es pofaraesnek a tul magas elvarasaiktol.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz
hombre[EU] #140145 üzenetére
Viszont cserébe "wannabe triplaA indie" áron is árulják: $39.99/€44.99/£39.99/17 990 Ft
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Norb79
őstag
válasz
consomoval ti ketten vagytok a károgó öregurak a muppetshowból!
Vagy az optimista meg a pesszimista a viccből, egyikőtök, a pesszimista mondja, hogy ennél rosszabb nem is lehet, mire az optimistább közületek mondja, hogy de lehet!
-
3L1T3
addikt
válasz
Hát ezt a játékot én azért máskép látom.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka #140139 üzenetére
Simán egyszeri szórakozásnak tűnik, amit vegigjatszok és kb soha nem is gondolok vissza rá.
Live-Die-Respawn
-
-
consono
nagyúr
válasz
Döglött Róka #140141 üzenetére
Kb. tényleg ennyi látszik belőle
Aztán max. meglepődünk!
"Mechazilla has caught the booster."
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Döglött Róka #140139 üzenetére
Pedig ez pont annak néz ki.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
titán
South of Midnight | Previews Summary
- Set in a richly detailed and atmospheric version of the American Deep South, bringing regional folklore to life
- Gorgous art style, stands out with a handcrafted, stop-motion-inspired aesthetic for cutscenes (can be disabled during gameplay if distracting), creating a visually unique experience
- The protagonist, Hazel, is a Weaver with magical abilities, embarking on a quest to find her mother following a devastating flood
- An action-adventure which takes place over 10-12 hours of playtime
- 14 chapters of a folktale
- South of Midnight is "a curated experience, which is a complete reaction to us having a game that was procedural before."
- 60 FPS on Xbox Series X|S
- Previews in particular praise smooth and fluid traversal mechanics, including double jumps and gliding, enhanced exploration and platforming sections
- Music and sound are integral parts of the game, resulting in a coherent visual an audiovisual experience
- Creatively designed boss battles against powerful, folklore-inspired creatures are highlights
- Combat involves battling supernatural creatures called Haints using Weaver abilities, though it may feel familiar and somewhat basic/repetitive
- The narrative intertwines personal themes with Southern folklore, featuring engaging and well-written characters
- The game's pacing occasionally slows due to exploration and puzzle-solving elements, which may not appeal to all players
- Performance issues, such as minor screen tearing and occasional hitches, were noted in preview builds but are expected to be addressed by release
- The world-building is captivating, filled with vibrant locales and creative interpretations of mystical Southern elements
- While the gameplay doesn't break new ground, its familiar mechanics may appeal to players who prefer classic action-adventure formulas
-
oriic
HÁZIGAZDA
War Robots: Frontiers - Official Cinematic Release Date Trailer
F2P mechás pvp game. Március 4-től játszható.
Live-Die-Respawn
-
F.B.I.
veterán
Valaki tapasztalt már olyat, hogy a party chat-ben, mindnekinek “gépies” hangja lett?
Discordon kommunikálva, ilyen nem tapasztalható. Gyári Xbox Wireless fejes, már vagy 2 napja ezt csinálja, update nincs a fejeshez de kétlem, hogy annak a hibája lenne.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Dinomano
őstag
válasz
turho #140129 üzenetére
Az 5. részt szerettem, a RE6 viszont nagyon nagy visszalépés... Ott nem jött be a "nagyobb, hosszabb, több" hozzáállás. Csak félig jutottam a kampányban, évekkel ezelőtt, és azóta sem éreztem késztetést arra, hogy folytassam!
A RE Revelations 1-2 viszont jó kis játékok./(^_^)____7=--- - - >|
-
Wesder
titán
Resident Evil 5 is ESRB rated for Xbox Series X|S.
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Dinomano
őstag
válasz
Peat76 #140116 üzenetére
Épp most pörög nálam a Space Marine 2. Szép, de maga a játék (nekem) eddig közepes. A látvány ott van, de eddig nekem sztorira nem tudott mit villantani. Kb. 2-3 órám van benne: annyi történt, hogy 2-3 küldetést lenyomtam; mission briefing, gyilkolászás, védeni vagy támadni valamit, küldetés teljesítve és ennyi. Most várom, hogy valami történjen is a sztoriban.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
őstag
válasz
beyruth82 #140105 üzenetére
Semmi baj sincs a limonádé játékokkal, néha én is szeretem elütni olyanokkal az időt. Egyik barátomtól meg is kaptam a savazást ezért, illetve az értetlenséget, hogy miért cseszem el az időm vacakabbakkal is. (Nem akar az ember mindig márkás pezsgőt inni, néha jó egy olcsó sör is.)
Ami fel tud húzni, az az átgondolatlan játékmenet, illetve amikor szívsz az irányítással. Vagy, ha annyira sótlan és semmilyen egy játék, hogy nincs semmi ami a végigjátszásban motiválna.. (Neverdead)/(^_^)____7=--- - - >|
-
Peat76
őstag
válasz
AMD Power #140115 üzenetére
Annyira jóóó??.Akkor egy próbát érdemel...
Mert a Space Marine 2 nem igazán jön be...LG 65" OLED EVO C4 + Sony XR-55A83J Oled, PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB-Dev Mode, Nintendo Wii U + Playstation 3 FAT CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro 2!
-
válasz
GoTReX #140112 üzenetére
nem onnan szoktam vásárolni (vagyis csak nagyon ritkán), de ősz óta 8 rendelésben kb. 15 játékot váltottam be a világ minden részéről ugyanúgy probléma nélkül, mint már évek óta.
ettől függetlenül továbbra is csak saját felelősségre, mert bármikor bele lehet futni beváltási problémába kód és MS részéről is - illetve azt sem lehet tudni, hogy mikor kattan be valami és kezdik el komolyabbban figyelni az ilyen trükközéseket...
a legbiztosabb valóban az izlandi store, vagy EU/Global kód.[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz
icemad #140106 üzenetére
Nekem az kimaradt, csak az eredetivel játszottam PC-n. Múltkor akciós volt, és jókat írtak róla, de a backlogom miatt nem vettem meg.
hombre[EU]:
Modern kommandós/kémes játékokban szeretem az ilyesmit, de ezzel a steampunkos körítéssel nem vett meg. Biztos nem rossz, sokan szeretik, elvégre megélt pár részt és kiadást.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
elod22
senior tag
válasz
icemad #140097 üzenetére
Köszönöm! Közben én is utána néztem, hogy milyen régióra volt beállítva a Microsoft felhasználóm és mivel UK volt, hagytam azon. Vettem féléves game pass core-t cdkey-rő 22 euróért és az EA FC 25-nél is sikeresen bevette a termékkulcsot a Microsoft store.
Úgyhogy egyelőre minden szuper, egyedüli csalódás, hogy az effektív használható tárhely 360 GB.Forza Horizon 4 és a FIFA elfoglalt már 150 gigát, ha felrakom a Horizon 5-t kb. meg is telt a tárhely -
válasz
Redneck #140104 üzenetére
"Megleptél hogy törölted, pedig te is sok gagyibb játékot végigtoltál már"
Annyira igaz ez, hogy nekem a Redfall még tetszett is anno.
Én vagyok a gamer világ prolija 😂
Az indyben a lopakodás, a pályák kialakítása, a stealth kill stílusa is Dishonored stílusú egyértelműen. -
Redneck
nagyúr
válasz
Döglött Róka #140102 üzenetére
Még csak 3 órám van benne, nagyon az elején vagyok, és alapvetően tetszik, szóval nem írom le. Elvoltam eddig a bunkósbotokkal és ököllel, ostort harc közben eddig csak egyszer használtam. Láttam a videókban hogy hasznos eszköz, úgyhogy majd próbálgatom, köszi a tippet!
hombre[EU]:
Corvo kalandját pár óra után töröltem, mert nem fogott meg, és amúgy sem kedvelem a Steampunk világokat. Lehet almát-körtével hasonlítok, de az ugrott be a harcrendszer és a pályaszerkezet kapcsán.beyruth82:
Kb. te vagy a harmadik akinek Dishonored érzése volt, ezek szerint csak nem haluzok...
Megleptél hogy törölted, pedig te is sok gagyibb játékot végigtoltál már.
Én lenyomtam a Starfieldet is, mások meg falra másztak tőle.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
válasz
Redneck #140100 üzenetére
Nekem se tetszett. Már a vatikános résznél félbe hagytam. A Dishonored inspirációt én is éreztem rajta. Valahogy nem fogott meg. Én unalmasnak, érdektelennek találtam de ez csak az én egyéni véleményem. Nagy többségnek tetszik és nagyon jó kritikákat is kapott a játék.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Redneck #140100 üzenetére
Szerintem pont a kozelharc kurvajo benne, ostorral nagyon jo dolgokat lehet csinalni, illetve nem mindegy hova nezel tamadas kozben, siman bokan lehet rugni a az ellent vagy a nyakara vagni ostorral.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest