Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Felkonf.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Day1 belenéztem a Starfieldbe, de főleg performance gondok és az éppen folyamatban levő egyéb játékok miatt félre lett rakva, aztán el is felejtettem, szóval tök jó, hogy boxmaci visszahozta ezt a köztudatba, hogy jön a 2.0, és remélem amikor kijött, akkor fog egy sort örülni, hogy végre itt van, és akkor szerintem (vagy a 2.0 első esetleg második patche után) bele is vetem magam.
Szintén Morrowinddel érkeztem, azt tizenhuszonsokszor toltam végig (akkor még volt idő gémelni!), és kicsit meg is csömörlöttem az egésztől emiatt, az Oblivionba többször belenéztem, de mindig hamar polcra került, Skyrimmel többször a célegyenesig jutottam, de mindig elterelődött a figyelem, kíváncsi leszek erre a Starfieldre amikor a technikai részét végre kipofozták!
És Falloutokra se volt sose időm, de majd egyszer!
-
Fogadjuk vagy engedjük el a másik véleményét, please.
Ha csak én éreztem, hogy fokozódik a hangulat, akkor bocsiiiii. -
Bad Pritt
félisten
válasz
boxmaci
üzenetére
Ja, mert a hardcore játékosok, akikkel együtt anno a Morrowindet kezdtem el én is modolgatni még a Bethesda formula hajnalán aztán nagyon meg lettek győzve.
Olyan ütemben egyik B játékot sem hagyta el a közönsége, mint a Starfieldet. Biztos tök véletlen.De a legmókibb a DLC volt, aminél szintén jött a nagyotmondás, hogy ez aztán megmutatja a tutit. Megmutatta.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
boxmaci
üzenetére
Még többen vannak vele úgy, hogy ha a generáció végén összeszedjük a legeket a Starfield is ott lesz majd, épp csak a csalódások között.
(Amúgy azt csak mellékesen, költői kérdésként teszem fel, hogy ha valóban 9 pontos játék volt, akkor ugyan minek neki egy giga kettőpontnulla overhaul? Hogy 12 pontos legyen?)
-
boxmaci
aktív tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Több komoly RPG oldal adott rá 9,5-öt körül pl, vagy olvasd el a gamer365-ös cikket, hogy lásd milyen erényei vannak a játéknak és hogyan is lehet rá tekinteni.
Az, hogy sok embernek nem jött be még nem jelenti azt, hogy másnak nem lehet egy több ezer órás megunhatatlan kaland, és ha hiszed ha nem, sokan vannak vele így.
-
T.Peter
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nem tudom mibol szurted le hogy ezt gondolom a jatekrol, amikor azt irtam, hogy szamomra nem sok pozitiv volt benne videok alapjan (ennel erthetobben azt irhattam volna meg, hogy nagyon nem lett jo technikai es mas szempontbol sem). Nem azt kerdojeleztem meg, hogy mas mit gondol a jatekrol, hanem azt, ahogy ezt mas tudtara adja.Ok, bocs, most jottem ra, hogy nem is nekem irtad, de most mar itt hagyom.
-
-
boxmaci
aktív tag
válasz
T.Peter
üzenetére
Nem kell mindent magadra venni bro, tudom, hogy keményen dolgoztok. Az általam említett hanyagság lehetett egy akkori döntés eredménye, más dolgokat prioritizálva a fejlesztési idő miatt. De ettől még tény, a Starfieldben található töltőképernyők közül sok kiiktatható egy creations moddal
Én amúgy nagyra tartom a jàtékot, hatalmas tartalommal és egyes szekció kiemelkedők, nem véletlenül kapott anno annyi 9-10 pontos értékelést.
-
boxmaci
aktív tag
-
válasz
homerhamm
üzenetére
Ez jó kis game volt.
Ha ez tetszett, akkor próbáld ki a Viewfindert is! -
Redneck
nagyúr
válasz
homerhamm
üzenetére
Imádtam, nagyon hangulatos kis mindfuck game.
boxmaci:
Úgy legyen! Én mondjuk a Bethesdának azt sem hiszem el amit kérdeznek, de szurkolok. Kb. 200 fagyással toltam végig, úgyhogy inkább kihagyom. Esetleg akkor érdekel, ha egy ügyes stúdió remakelte egy másik motorra, és nincsenek töltőképernyők, meg ezer éves mechanikák. -
axlfsi
veterán
Srácok!
Lehet már volt téma, most nem találom; AKI már cserélte, tud ajánlani JÓ minőségű mikrokapcsolót LB/RB helyekre? (Elite 2-e kell).
Köszi előre is!
ui.: vajon ebből is már létezik hallos?
-
fbfro
csendes tag
válasz
fbfro
üzenetére
Series X lett végül. A mostani árakhoz képest jó áron sikerült venni egy nem agyonhasznált példányt. Vinteden találtam, de nyilván személyesen vettem át és kipróbáltam.
Ami miatt végül xbox lett, az a GPU-ban található játékok. Több olyan volt ami a GPU-ban alap, a ps-en meg külön kellett volna megvenni. Illetve az hogy ha minden igaz több játék van Bill+egérrel, mint a ps-en.
Szóval köszi még egyszer mindenkinek.
-
-
homerhamm
veterán
Megtaláltam a világ legjobb játékát.
Superliminal.
-
boxmaci
aktív tag
Készen álltok a Starfield 2.0 shadowdropra? 6 nap
-
NoOne1976
őstag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Ki csinál úgy, mintha ez nekünk jó lenne? Ha nem éri meg, nem kell előfizetni. Én a One X-es korszakban is csak a multi, meg az előfizetésre adott kedvezményes vásárlási lehetőség miatt voltam előfizető.
Streaminggel is ugyanígy vagyok. Ott se kötelező a 4k. Vagy az összes előfizetése. De sajnos eljutottunk oda, hogy a "beetetésnek" vége, folyamatosan emel mindenki. Spotify is most emelt. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
NyMRooD
üzenetére
Mert a szürkeimportos tartotta az árát. Legalábbis amennyiért ők veszik.
Viszont itt feljebb lettek nyomva az árak aprón, most meg megemelkedett a szürkeimportos bekerülési ára is 30-50%-al. Azért ugrott fel 60-ról 70-re a szürke.De még lesz emelés úgyis, szóval aki akar, most fizessen elő, vagy tárazzon be.
Olcsóbb már úgy sem lesz. -
NoOne1976
őstag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Ha valami nem éri meg, le kell mondani. Nem előírás, hogy a legmagasabb szintű előfizetés kell. Én biztos kiszállok majd, ha lejár a 3 évem. 10 ezret nem ér nekem. De most még 5ezerért megtoldottam egy évvel, mert multi miatt egyébként is kellene előfizetés, és így még nem akkora az árkülönbség.
-
NyMRooD
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
3-4 hónap alatt majdnem a duplája lett okosítva mint amiért betankoltam, rendesen szégyellem magam, hogy nem tudok neki örülni, pedig milyen jó, hogy majd többet fizethetek.
-
Roland18x
tag
MS Company Store-ban drágább lett game pass ultimate, és hirtelen felment az ára neppereknél is. Érdekes.
-
negyven2
nagyúr
-
homerhamm
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mondjuk szerintem nincs mindenkinek GPU-ja meg EA Play-e se. Nekem sincs, csak a sima Essential.
-
homerhamm
veterán
Idén is van Free Play Days!
-
axlfsi
veterán
válasz
NyMRooD
üzenetére
Szerk.: #149917l.skywalker mea culpa, előbb írtam, mint olvastam volna...
"Mondom ezeket úgy, hogy van xbox-om és ps-em is, illetve mind a két előfizetésből a legmagasabb tier."
Nekem is pont így.... és még PSVR2, meg Portal, XSX, XOX és 360 kinecttel, mikikkel, kutyafaszával is van itthon, valamint Elite 2-ből (imádtam, imádni is akartam, de) három is gariztatva lett, pedig mint a hímes tojás vigyáztam rájuk (ezzel el is mondtam róla mindent azt hiszem).
Mindegy, egy szónak is 100 a vége; +1, azaz maximálisan egyetértek. Norbi kicsit túltolja a fanboyszekeret imho.
Jó az XSX, én a szolgáltatásai miatt (és mert nem vagyok különsebben PS excl. fan) is jobban szeretem a boxot, de, hogy messze gyengébb lenne a PS, az bs5...No offense, egy '75-ös Norbitól

Na, de ez nem is vitagerjesztőnek szántam, csak egy álláspont, semmiféle érvelés vagy támadás nélkül
szóval nem hitvita -
NyMRooD
addikt
válasz
fbfro
üzenetére
Ha nagyon nem tudsz dönteni ajánlom ezt az off topikot, itt nagyon rossz irányba ment el a téma.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Semmiképp. Csírájában el kell folytani.

-
Döglött Róka
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ne menjunk bele ebbe a memekkel kibelelt nyuluregbe

-
-
l.skywalker
Topikgazda
Az Xbox vs. PS hitvitát kéretik másik topikban folytatni. Köszönjük
-
M@trixfan
addikt
válasz
fbfro
üzenetére
Nem vagyok nagy konzolos, szóval ez csak vélemény részemről. Ha most árérzékeny élethelyzetben vagy, akkor nem fognak zavarni a drága játékárak és előfizetések konzolon? A Series S-re is ugyanannyi a játékok és előfizetések ára és ott még gyengébb a teljesítmény és grafika.
-
pzstm
titán
válasz
pzstm
üzenetére
FORZA HORIZON 6 launches May 19, 2026
▫️ 550+ real cars
▫️ Early Access – Play 4 days early starting May 15
▫️ VIP Membership
▫️ Welcome Pack
▫️ Car Pass
▫️ Time Attack Car Pack
▫️ Italian Passion Car Pack (coming post-launch)
▫️ 2 Premium Expansions (coming post-launch)
▫️ Exclusive tuned Ferrari J50 (pre-order bonus) -
Norb79
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Mondjuk én tökre megértem azokat, akik semmilyen nyelvet nem beszélnek, még gugli fordítóval se, nekik tökre macera németektől rendelni egyet nem scalper áron, hogy aztán a németekkel legyen a garis ügyintézés, nem úgy mintha itthon megveszed bárhol, ha ügyes vagy, akkor jelentős scalper felárral, de legalább nem a németekkel megy a garis ügyintézés. Hanem mégiscsak a németekkel.
Szóval a semmi simán megéri azt a nem marginális scalper felárat! -
Norb79
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
Igazándiból a tartalma hasonlítható össze, és ott a MS premiuma a sony premiumával kb azonos tartalmat ad, csak jóval olcsóbban.
De ha a sorszám számít, akkor series s vs ps5 és series x vs ps5pro ár hasonlítgatást érdemes nézni, mert ugye csak a sorrend számít, nem a kb azonos tartalom.

-
pzstm
titán

-
T.Peter
őstag
válasz
Norb79
üzenetére
Nem emlekszem mar a pontos szamokra, de en max 100-200 kozotti vertikalis pixelszam elteresre emlekszem azoknal a projekteknel amin dolgoztam. Szoval 1080p helyett 900p es ez is dinamikus, szoval nem fix az elteres. Raneztem a df mafia toc videojara es ott meg elterest sem mertek a ket konzol kozott. Frame rate-ben volt valamennyi elteres. Gondolom van ilyen is meg olyan is, de a lenyeg, hogy a 20% elteres nem fog kijonni a gyakorlatban szinte soha.
-
NyMRooD
addikt
válasz
Norb79
üzenetére
Az a baj a tényekkel, hogy makacs dolgok, hány szintet látsz itt? Az, hogy a sokadik átneezés után az MS a keresztségben ugyan azt a nevet adta a 2. tiernek mint ami a Sony-nál a 3. tieré semmit sem számít. Ha holnap az alapcsomagot átnevezi a Sony ultimate-re akkor a gp ultimate-el fogod összehasonlítani?
Itt a hardveres összehasonlítás:
Series S (512GB/1TB) $399-$450, - 4 Tflops
Series X 1TB (meghajtó nélkül, meghajtóval) $599-$650 - 12 Tflops
Galaxy Black 2TB $799 - 12 TflopsPS5 825GB/1TB (meghajtó nélkül/meghajtóval) $499-$549 - 10,28 Tflops
PS5 pro 2TB (meghajtó nélkül/meghajtóval) $749 -$829 - 16,7 Tflops -
oriic
HÁZIGAZDA
Május 19.
-
Norb79
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
Amire válaszoltam azzal a kommentek abban volt említve a 15+ éves játékok köre, de valóban, elnézést kérek, hogy egy válasznak jelölt kommentben az adott kommentre reagálok és nem össze-vissza vmi random dolgot. Én eddig teljesen azt hittem, hogy erre való a válasz funkció!
-
Frod
addikt
válasz
Norb79
üzenetére
Ehhez olyan értelemben nem tudok szólni, hogy szerencsére nem vagyok olyan helyzetben, hogy 2026-ban húsz éves címekkel akarjak játszani.
Perverz egy szokás, nekem is volt ismerős, aki 1 évig Premium-os volt, hogy majd újrajátszik mindent a gyerekkorából, nyilván nem történt ilyen, mert nincs ennyi időnk manapság.
Ezért írtam, hogy a Premium a túloldalon nem is annyira ajánlott - szerintem, mert kb ennyivel tud többet + a Portal-t érintő funkcióval, ami lehet pár tízezer embert érintő dolog.
Az Extra bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Olyan ütemben egyik B játékot sem hagyta el a közönsége, mint a Starfieldet. Biztos tök véletlen.

l.skywalker