Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
És már nem csak a PC, hanem a handheld is oda van biggyesztve. Csak így tovább, jöjjenek, jöjjenek, csinálják, csinálják.
-
l.skywalker
Topikgazda
METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER is Play Anywhere cím lett [link]
-
Iceman17881
csendes tag
Jelentem, nekem is ma reggelre jött meg.
-
csuvicsuva
addikt
Nekem is megjött, más miatt voltam konzolon, mondom kikapcsolás előtt ránézek. A szokásos 10200 forintos árat mutatta, de amikor megnyitottam az adatlapot, akkor ez fogadott.
Tegnap este óta egyre többen jeleznek vissza itt-ott, úgyhogy szerintem hamarosan most már tényleg mindenki megkapja. -
Zó
aktív tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Több mint két hét van még karácsonyig is. Persze én már könnyen beszélek, de az még tényleg rengeteg idő.
-
szarnyasdino
junior tag
Red Deadből még semmi. Ebből max újévi "ajándék" lesz csak
-
Zó
aktív tag
válasz
homerhamm
üzenetére
Eddig az RDR-t vártam legjobban, de ma estére végre meglett, így végül 2025-ös megjelenés nálam

Komolyra fordítva van elég játékom, így nem is tervezek day1 vásárlást, a GTA 6 is úgy érdekel, hogy a San Andreas a legfrissebb a szériából, amivel játszottam
Valójában a Menace-t várom leginkább. -
united28
tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Ha két series x gépem lenne (csak egy van
), tudnék mindkét gépen játszani a saját játékaimmal? Gamepass nincs. -
homerhamm
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Forza Horizon 6, és GTA6.
-
homerhamm
veterán
Jövőre ki melyik ki melyik játékot várja legjobban?
Én a két hatos játékot.
-
Norb79
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Régebb óta van, csak időben később jött!
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
SeriesXhez vettem egy razor black shark v2 x headsetet. Nem igazán akar szólni. Beállítasokba eléggé bele másztam, de semmi, nuku hang. Valami ötlet?
-
Steve1207
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Na igen, vagy odaát meg pl a platinahajhászás torzíthatja erősen. Régebb óta létezik, nagyobb presztízs, megveszik a címet és fizetnek is sokan érte, hogy végigjátsszák mások akár vagy teljesítsék, amivel nem boldogulnak. Csak az van szem előtt, hogy plusz egy platina az acc-ra.
Anno csak tutorialt kerestem egy nehezebb multi achihoz (FighterZ), hogy mi a legjobb build, 40-60 dollárokért már linkelték magukat többen, hogy megcsinálják a hiányzó achit. Külön threadek is voltak ezekre 6-7 éve is, biztos sokan ebből is élnek akár, hogy platináznak. Steamen se divat, ahogy az ezrezés se, nintendóéknál meg talán csak most jött a 2-vel? Nem követtem azt igazán.
De amennyit itt az alja torzít pozitív irányba pár rewards pontért, ott is nyugodtan (minimum) duplázhatnánk is ezek miatt negatívba, mert ugyanúgy nem a játék élvezetéből vagy érdeklődéséből csinálják/jutnak hozzá az eredményhez. Meg a játékosbázis is jóval nagyobb elvégre.
-
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Ha lenne egy "fanyalogjunk mindenen" játék... Azt tuti platináznád.
-
icemad
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Mert túlgondoljátok. Van ez a rewards program nyugati országokban. 15 percet kell minimum futnia egy játéknak. Ha egy hónapban 4 ilyet csinálsz, kapsz pontot. Ha nyolcat, akkor több pontot. Én is csomó játékot elindítottam, elszivtam egy cigit, pittyegett a pont, bezártam. Minek játszak vele, ha a pont érdekel? Ráadásul le sem kell tölteni, fut telefonon felhőből, mellette meg mehet a youtube music vagy twitch, vagy valami.
-
Redneck
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Fantasztikus lehet!
Én azért játszom, hogy szórakozzak. Attól, hogy virtuális pontokat osztogat a rendszer, nem érzem magam máshogy. -
consono
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Hehe, ahol van achi én ott sem játszom tovább annál, amíg még jól esik
Az egyetlen 100%-os eredményem a The Pedestrian, mert ott megkapod a 100%-ot, ha végigviszed a játékot. Nincs időthúzó "minden levél alá benézés"... -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Pár példát kérünk
-
Redneck
nagyúr
Nyilván a semmilyen teljesítményre is kell az elismerés, manapság ilyen a világ.
-
Wesder
titán
válasz
rottenbull
üzenetére
Van erre egy nagyon jó lifehack egyébként. Többen is mondták hogy bevált módszer, és én is csak pozitívan tudok nyilatkozni róla. Annyi a titok hogy nem csukott szemmel, esetleg a TV-nek háttal ülve kell a gameplay-trailert nézni.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Nekem hidd el, hogy öreg hiba. Nálam a körökre osztott játékok azok az asztali társasjátékok, emiatt rengeteg játékot hagytam ki (még körökre osztott stratégiákat is, de itt a hibrid harcrendszer miatt (valós időben tudsz védekezni) még én is ritkán hullottam el, kismillió képesség van, amelyeket bőven tudsz tesztelni, hogy mi passzol mihez, de még erre sincs feltétlenül szükség. Szégyen vagy sem, de Act I végén levettem a nehézséget legkönnyebbre és még úgy is élvezetesek voltak a harcok és volt bennük kihívás. A körítés pedig a látványvilágtól kezdve, a zenén keresztül a történetig, mind-mind önmagukért beszélnek.
Adj neki egy esélyt, abból baj nem lehet. Én például nagyon nem bántam meg, és még mindig nem tudtam eldönteni, hogy ez vagy a The Alters hagyott mélyebb nyomot bennem.

-
Redneck
nagyúr
Szerintem az achievement rendszer, nagyrészt értelmetlenül van megcsinálva. Csak különleges, borzasztó nehezen, és a véletlenül megszerezhető, nagyon rejtett achiknak látom értelmét. Az ilyen "teljesítettem az első pályát, megtaláltam egy a továbbhaladáshoz elengedhetetlen eszközt, beindítottam a motort" szintűek, értelmetlenek.
Ha holnap kivennék őket, észre sem venném.
-
Zó
aktív tag
válasz
negyven2
üzenetére
Szerintem torz így is, úgy is. Elsősorban adott játék achievemntjeit érdemes összevetni, hogy azokhoz képest milyen ritka egy, illetve a story achievementeknél meggkora a lemorzsolódás.
Egyébként most nem a játékot valaha elindítók között nézi az achievementek arányát? Mert ez rendben van szerintem*. Multisabb játékokkal lehet érdekes, ha valaki sosem indítja el a single-t - vagy fordítva, ha valaki csak a kampányt, az multit soha.
*Boxon ugye a 360 óta mindenben kötelezők az achievementek launchkor, más platfromokon érdekesebb, például PS3-on menet közben tették be a trófeákat, PC-n meg a mai napig megesik, hogy valami utólag kap achievementeket. De őszintén szólva álmatlan éjszakáim ettől sincsenek.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
rottenbull
üzenetére
Ehhez elég egy trailer is, nem kellett volna sávszélt pazarolni rá.
-
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Jó az pedig. Néha érdemes kipróbálni ezt-azt.
-
consono
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Mármint neked nyírta ki, mert kb. Game of the Year lesz...

-
szarnyasdino
junior tag
válasz
rottenbull
üzenetére
Nekem el sem kellett indítani azt,elég volt látni videoban hogya harc az körökre osztott így bottal sem piszkáltam,mert ki is nyirta a játékot
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Tegnap este óta egyre többen jeleznek vissza itt-ott, úgyhogy szerintem hamarosan most már tényleg mindenki megkapja.

Valójában a
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

IntelKiller7