Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Grande Ale
őstag
Arról esetleg tudni valamit, hogy a Magyar mozi Tv miért nem kerül be a kínálatba? Mi lehet az oka?
-
farkas63
aktív tag
Nálam a mobiltv működik mind wifi, mind mobilnetről.
-
kentucky
őstag
Az OnlineTV már nem működik otthoni hálózaton sem, OnlineTV csomag kell hozzá?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz
stefi68
üzenetére
Telekomos otthoni szolgáltatásokkal kapcsolatban IDE érdemes írni mert sok dolog ki van fejtve és hamar fogsz választ kapni, szolgáltatók összehasonlításával kapcsolatban IDE érdemes írni. garga pista ITT leírta a lényeget, ftth a jelenlegi hfc koaxhoz képest más technológia, ont-be kell kötni a számítógépet és utpkábellel a tévé boxokat (egy előfizetéshez max három kérhető), ha gond van a modemmel vagy a helyi fejállomáson az olt-vel akkor semmilyen szolgáltatás sincs, illetve ha olyan oldalt látogatsz amit érint a Cloudflare probléma akkor csúcsidőben akadni fog, Tarr esetében ha gond van a modemmel attól még tv szolgáltatás van illetve fordítva is, mert a helyi fejállomáson más eszköz szolgáltatja az internetet (cmts) és másik eszköz a dvb-c csatornákat.
-
-szabi-
addikt
Hi
TV topikban kérdeztem de nem jártam sikerrel.
Nálunk a TV műsorújság nem akar szinkronba kerülni a sugárzott műsorral.
Már csináltam egy komplett újratelepítést de nem oldotta meg.
Nálatok minden ok a műsorújsággal? -
stefi68
addikt
Nálunk is terjeszkedik a Telekom. Optika már kihúzva, dobozok ideiglenesen rajta az oszlopokon, némi ásás erre-arra, több városrészben is.
Remélem év végéig beüzemelik, kíváncsian várom a fejleményeket.Amúgy váltott itt már valaki (Tarr koax -> Telekom optika). Kíváncsi lennék a véleményére...
-
-
garga pista
őstag
válasz
vpanangin
üzenetére
Ez jó kérdés. Felénk van exDigi optika, és most építi a Telekom is az optikát a Tarr koax mellett, felköthetik a gatyát

Egyébként a One-os (exDigis) optika nagyon jó, én sok éve (kb. 2019 óta) van optikai netem tőlük, több településen is, tökélesen műxik. Egy a kulcsa a dolognak, saját normális routert kell használni, a szolga modem-ONT helyett. -
vpanangin
senior tag
Üdv!
Várható-e havidíj csökkentés a Tarr részéről amiatt, hogy a One nevű szolgáltató húzza az utcánkban az optika szálat?
Illetve szívesen vennék néhány mondatos tapasztalatot olyantól, aki Tarr - One összehasonlítással rendelkezik vonalas internet szolgáltatás kapcsán.
Köszönöm előre is.
-
Buxi72
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Köszi, ha tudom, megnézem majd.
Most feltelepítettem a tv-re a tarr mobil tv alkalmazást, onnan megy minden probléma nélkül az M4 sport. -
-szabi-
addikt
Hi
Egy ideje publikus NAT beállítással használom a hálózatot.
Nem számoltam, kb fél évente kellett IP-t frissítenem, hogy elérjem a routert.
Viszont most 3 hét eltelte után megint megváltozott.
Van ezzel kapcsolatosan valami újdonság amiről lemaradtam? -
kabelmania27
Topikgazda
-
Buxi72
csendes tag
Sziasztok!
Van egy TCL C7K televízióm néhány hete. Tarr Kft. a szolgálatóm, koaxon jön a tv adás.
Az M4 sporton fordul elő az a hiba, hogy focimeccs közben a pálya zöld füves részein kb. 15-20 másodpercenkét változik a zöld szín, a kép élessége. Ez ilyen 1-2 másodpercig tart, majd visszaáll és utána újra. A régebbi LG tv-n nem volt ezzel gond, illetve a TCL-nél sincs ilyen hiba más csatornánál focimeccs közben sem.
Valaki esetleg találkozott hasonló hibával? Mit lehetne tenni ellene? A tv-n már próbáltam minden beállítást, minden képmódot... -
tothd1989
tag
Tarr-os műszaki munkatársak a legnagyobb léhűtők imo. Legalábbis akik a telefon mögött vannak. Annak idején sokat szívtam a boxjukkal, minden beállítást megkérdőjelezett aminek az lett a vége, hogy bridgebe rakattam. Tehát amikor felteszik a kérdést minek neked fix ip meg miért nyitogatsz meg portokat, ott feltételez az ember egy bizonyos tudás...hiányát.
-
Zoli1909
újonc
válasz
garga pista
üzenetére
Köszi
-
Zoli1909
újonc
https://media1.hu/2025/07/15/paramount-10-tevecsatorna-megszunik-2025/
-
Breki
veterán
válasz
garga pista
üzenetére
Ha jól tudom Xiaomi van neki.
Egyébként azért is kérdeztem mert mintha anno olyasmiről lett volna szó itt, hogy utazási kiegészítő kell hozzá a szolgáltató oldaláról csomagban. -
trec12
addikt
válasz
garga pista
üzenetére
B. terv; kérjen kölcsön egy tv okosítót pl. Mi Box-ot. Vagy ha később is jó lehet meg belefér szerezzen be egyet. Bár nem tudom, hogy ha a telefonról menne neki a net azt bírná-e? Jó wifi azért nem árt hozzá....
-
Breki
veterán
Sziasztok
Én már nem vagyok Tarr-os, de a barátom még igen az ő nevében kérdezem.
Hétvégétől mennének nyaralni, de ahova mennek ott még csak szimpla nem okos tv-van mindig tv-vel.
Ő szeretne a telefonos alkalmazásáról kivezetve a tv-re több adót is nézni. Mi technikailag és egyébként a legegyszerűbb módszer erre?
Pl gondolkozott USB-C - HDMI átalakítón, de nem tudjuk így menne-e, és nem szeretne feleslegesen ilyet venni.
Előre is köszönöm a segítséget. :-) -
garga pista
őstag
válasz
Jubejo
üzenetére
Onnan lehet egyértelműen eldönteni, hogy CGNAT-ban van vki (szoláltatól függetlenül), hogy meg kell nézni mit mutatnak a whatsmyip weblapok és belépni a routerba vagy szolga ONT/HGW-be és ott megnézni, az milyen IP-t kap (az az eszköz a releváns, ami a routolást végzi). Ha egyezik az IP, akkor nincs NAT-olva.
-
mexel
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Engem is meg akart győzni a "műszaki munkatárs" hogy nincs nat, de van sajna
-
Grande Ale
őstag
A Tarr szerint publikus az ip nálam, de ez szerint nem: [link]
PS-nél is kettes típust ír, ami elvileg nem nyílt, hanem bizonyos fokú korlátozott. Ilyenkor mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Battlefield 6
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Windows 10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kés topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ftamas0201