Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkhorse
tag
-
Angel2014
addikt
Sziasztok ma feldobott a win 10 alvó módban egy hegyes csillagos téli képet kérdésem ezt le lehet tölteni valahol? Nics esetleg meg valakinek ,mert nagyon tetszett....
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
csixy
addikt
válasz Angel2014 #54203 üzenetére
Van rá megoldás. Már korábban írták valahol. Meg kell keresni a hozzászólást. Egy rejtett mappában vannak a letöltött képek. .... folyt köv majd ha megtalálom ...
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
válasz Angel2014 #54203 üzenetére
C:\Users\felhasználóneved\AppData\Local\Packages\Microsoft.Windows.ContentDeliveryManager_cw5n1h2txyewy\LocalState\Assets mappában van egy pár fájl. A nagyobbacskákat másold át egy temp mappába, és nevez át őket úgy, hogy .jpg legyen a kiterjesztésük. Ezután egy nézőkével már csak ki kell választanod, hogy melyik kép volt az.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
brandarchi
tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy nem tudok manuálisan frissíteni
build: 10586.753
verzió: 1511és ezt akartam telepíteni:
1607 for x64-based Systems (KB3213986)
ez az error üzi fogadott: A frissítés nem érvényes erre a számítógépre.
Nem megy rá az 1607 az 1511re?
Galaxy Alpha
-
pzstm
titán
válasz brandarchi #54211 üzenetére
pontosan milyen verzió? CBBB branchnek tűnik a WaaS-en belül, de már azokra is kijött November végén a 1607
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz brandarchi #54218 üzenetére
domainbe be van léptetve? céges gép? nem sértés, de eredeti verzió?
ISO in-place upgradet próbáltál esetleg?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
core i7
addikt
válasz brandarchi #54220 üzenetére
Nem csodálom ,hogy nem megy
-
brandarchi
tag
válasz brandarchi #54222 üzenetére
m most találtam valamit.
windows telepít: a windows10 frissítési segéd rakjaa win10 legújabb verzióját...lol
am nem jól írtam az elõbb, ez még az a rendszer ami win7rõl volt konvertálva win10re anno mikor startolt. Akkor úgy volt beharangozva h eredetinek lesz könyvelve nem?
Galaxy Alpha
-
DS39
nagyúr
válasz brandarchi #54223 üzenetére
Akkor ha a Windows 7 is eredeti volt.
-
őstag
válasz brandarchi #54211 üzenetére
Nálam 3 Win10-es gép van és 2 elsőre telepítette, 1 meg csak 6 sikertelen kísérlet után ezt a frissítést.
-
brandarchi
tag
Jó nagy procedúra volt de sikerült
verzió: 1607
build: 14393.693
Köszi a segítséget!
Galaxy Alpha
-
pzstm
titán
válasz brandarchi #54226 üzenetére
hogy oldottad meg?
Mit csináltál? hátha más is tanul belőle
-
pinnacle
nagyúr
speedtest.net-et megnyitva, amikor a térkép tölt be, ezzel a hibával lefagyott. Mi lehet a probléma? Újraindítás után már nem volt gond.
[ Szerkesztve ]
-
sultansmith
senior tag
Hali!
Van egy eléggé specifikus problémám, remélem itt tudnak rá megoldást a szakik.
2 win10-et raktam 1 hdd-re és egy ssd-re. Minden faca. Időközben az egyik hdd helyett szereztem egy ssd-t, így a hdd-t formatáltam, és az ssd-re raktam egy új win10-et.
A probléma a következő:
A választási képernyőn most 3 win10 van felsorolva, nyilván ebből az egyik az a fantom, ami anno a hdd-n volt, ez nyilván el sem indul, de ettől még ott van. Hogyan lehet elérni, hogy ne legyen ott?Azt is jó lenne elérni, hogy a két win10-et ne ugyanúgy mutassa, windows 10-ként. Hogyan tudnék neki nevet adni? Bodri winje, Sanyika windóza, bármi. Jelenleg a két win közötti megkülönböztetést csupán az adja, hogy alatta kiírja, hogy melyik köteten van az oprendszer. Na most ez nem túl praktikus, nem is szép, és egyébként is.
Anno még win7-en volt egy file, amiben lehetett ezt irogatni, etc, de nem tudom, hogy win10-ben hol lelem, és a nevére sem emlékszem...
Előre is köszönöm a segítséget!
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
Noxy
veterán
válasz sultansmith #54229 üzenetére
Ez kell neked: http://neosmart.net/EasyBCD/
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
King Unique
titán
válasz sultansmith #54229 üzenetére
A felesleges bejegyzést akár az
msconfig
menüjében is lehet törölni. Viszont a kolléga által is ajánlott EasyBCD jobb és kényelmesebb tool ehhez. Bár az UEFI boot módban telepített rendszernél indításkor dob egy ilyen ilyen hibaüzenetet, de attól még használható a boot menü machinálásához. Legalábbis én tudtam vele például boot sorrendet módosítani, illetve Windows 8.1/10 dual-boot esetén az idegesítő Metro bootloadert kikapcsolni.Az alábbi cikkben leírják mindkettő használatát, illetve egyéb opciókat is.
[ Szerkesztve ]
-
funk648
aktív tag
Sziasztok!
Az előbb próbáltam telepíteni a KB3213986 nevű frissítést, de miután feltelepíti, és a rendszer újraindul, utána valami olyasmi hibaüzenetet kapok, hogy a telepítés sikertelen, visszaállítás az előző verzióra.
Próbáltam a windows updaten keresztül, illetve manuálisan frissíteni, de mindig ezt kapom. (jelenlegi build: 14393.187) -
core i7
addikt
Sziasztok Win10 en csak Xbox One vagy Xbox 360 játékok is játszthatók?
-
kalasz
tag
válasz funk648 #54232 üzenetére
Csatlakoznek a kolegahoz, azzal a kiterovel, hogy nekem telepites utan billentyuzet kiosztast kellene valasztanom de semmifele gomb lenyomasra sem reagal. Ujra inditas utan kozli, hogy a telepites sikertelen.
Gep ACER Aspire 5710Z, a Win10 erdeti 1511-es verzio.A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.
-
alfiboy
aktív tag
Sziasztok!
Intel Atom-os (HP mini 110 3100) Ultrabookra mennyire ajánlott a Win10?
Most Win7 Starter döcög rajta.Előre is
...
-
-
alfiboy
aktív tag
válasz quailstorm #54239 üzenetére
Ez szomoru, reméltem legalább kicsit jobb lesz.
[ Szerkesztve ]
...
-
NoiZz
tag
Sziasztok!
Az alaplapi USB portok random eltűnnek, egyik nap felismer mindent másik nap boot alatt még világít a bill/egér de mire betölt a win már nem látja a rá csatlakoztatott eszközöket. Előlapi usb panelen hibátlanul működik. Mi lehet a probléma?
-
vlevi
nagyúr
Előlapi hibatlan?
Nos, nekem az sem.
Pendrivera felmasolok valamit, mondjuk egy fi!met. Levalasztom a pendriveot, de 1 perc mulva rajövök, hogy a felirat file lemaradt. Visszadugom a pent, és nemcsak, hogy nem ismeri fel, hanem egyaltalán nem érzékeli, hogy bedugtam valamit. Ha azonban másik usbbe dugom be, akkor egy alkalomra ott megint működik. De következőre mar ott sem, és ez így megy ujrainditasig.
Mindegy, hogy elő, vagy hatlapi, vagy usb2, vagy 3, mindig ezt jácca.
Marhaidegesittő.[ Szerkesztve ]
-
raidx
őstag
Egy próbát megér. Eszközkezelőbe eltávolítani az összes USB-t majd reboot. Ilyenkor a Win újra pakolja a kütyük vezérlőjét. Van amikor megoldja a gondot. Ha nem segít akkor marad a reinstall.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
baki_00
csendes tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Ma reggel a gépet bekapcsolva, frissités fogadott. Türelmes voltam, megvártam, újraindítottam, ahogy kell windows-éknál. Majd anyáztam tehetetlenül... Az egyik vinyom eltünt. A gépembe fizikailag 3 meghajtó van.
c:\ -ssd 60GB, ezen ül a win10
d:\ -hdd 500GB, a telepített programoknak, adatoknak
e:\ -hdd 1Tb, média tárolásra
A sajátgépet megnyitva ez a látvány fogadott:lemezkezelőbe pedig a következő:
Hogy az istenbe sikerült ez neki? Sajnos eddig semmi számomra hasznos, értelmezhető infót nem találtam erről, hogy mi lehet ez. És a legfontosabb kérdés, hogy tudom én ezt helyrekalapálni, a lehető legkisebb "fájdalom" nélkül. Ha valakinek van ötlete, kérem ossza meg velem
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Grand theft auto (Gta) collection pakk(pc)(foliázva)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest