Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#91001) King Unique válasza C. s. (#91000) üzenetére


King Unique
titán

A kipróbálást úgy értettem, hogy pl. virtuális gép (pl. Virtualbox) / éles dual-boot (példa) / VHD boot / Windows To Go stb. formájában. Nem a meglévő rendszerre (8.1) ráhúzva. De lehet akár elvileg az utóbbit is pl. a MCT-vel, amiről nemrég volt szó. Viszont előtte azért lehet nem ártana egy mentést készíteni a rendszerről, majd csak utána nekiállni kísérletezni!

Vannak új hardverelemek, az oké, de az azokhoz szükséges eszközillesztők manuálisan / WU-n keresztül gondolom már telepítve vannak 8.1-re. Vagy új driver jött ki azóta? Egyébként pont emiatt is lenne célszerű a kipróbálás külön telepítés formájában, megnézni mit talál meg, mit rak fel a WU automatikusan, jó-e úgy stb. De van amikor pl. a VGA drivert inkább manuálisan célszerű felrakni a hardvergyártó weboldaláról letöltve.

[ Szerkesztve ]

(#91002) C. s. válasza Cs1csó (#90999) üzenetére


C. s.
addikt

"Nem lehet mindenhez ragaszkodni, keresni kell egy alternatívát és továbblépni sajnos a számítástechnika ilyen."

Így van! Mindig utáltam leragadni, de ha számomra jó dolgolat elcsűrnek vagy megszüntetnek, azt nem csípem. Akkor ért el a platformváltás, amikor a 8.1-est várta mindenki. Már megvolt az új gépem, Windows meg még sehol, mert csúszott egy kicsit. Az első gondolatom a Linux volt, de aztán gyorsan rákaptam a preview-ra. (Azért a Linux örökre a szívem csücske marad. :) )

A Winampot nem fogom megsiratni, ígérgetik már egy ideje azt a frissítést, de nem tudom, hihető-e még. A Jetaudiót használtam sokáig, csak nem lehet impotrálni a lejátszási listákat, és ez nagy negatívum. Pár éve ajánlották a Winampot, de nem jön be igazán. Majd keresek valami mást alkalom adtán, csak ezen a macerán legyek túl. A Jetaudiót viszont sajnálom. :)

(#91003) FroZone99 válasza MasterMark (#90968) üzenetére


FroZone99
aktív tag

Értem de nem fagy így már jó nekem.

(#91004) C. s. válasza King Unique (#91001) üzenetére


C. s.
addikt

Köszönöm a jótanácsot és a linkeket, a Virtualbox ráadásul régóta piszkálja a fantáziámat.

Van mentésem, tulajdonképpen most is egy visszaállított példányon kísérlezetem, nem akartam elbarmolni az egyetlen működő Windows-omat. :) A végső cél a dual-boot.

Még nincs itt a VGA, talán a héten el lesz hozva, a hangkártya pedig az éles rendszerre van csak telepítve, a frissítésre váróra nincs semmi ilyesmi A alaplap igen, és amennyire a CPU hagyta magát.

[ Szerkesztve ]

(#91005) w333


w333
félisten

Jó lett az új összesítő frissítés, Ccleanert kicsinálta (rákattintok de semmi) újratelepíteni nem lehet szintén indítanám a telepítőt de nem indul, szuper :(

iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

(#91006) svgyula válasza w333 (#91005) üzenetére


svgyula
addikt

Szia! Semmit nem csinált a CCleanerrel a win! Ami nálad van azt lehet vírusos. Vagy csak a felhasználói felügyelet van magasra húzva. Esetleg be lett kapcsolva az a funkció ami tiltja a külső alkalmazások telepítését.
Még az is lehet, hogy a program könyvtára nem kapott megfelelő engedélyt. Mielőtt a frissítésre fogod nézd át ezeket.

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#91007) pelgrim_v1


pelgrim_v1
tag

sziasztok

a gép az ágyam mellet van, szabad konektor itt már nincs de az ébresztő miatt ide tenném fel a telót tölteni, namár a gép úgy van beállítva 20 perc és alvóba teszi magát. nem zümmög nem fogyaszt feleslegesen ha nem használom de ilyenkor ugye nem tölt usb-n keresztül. Be lehet állítani valahogy hogy alvón keresztül töltse az usb készülékeket a gép? win 10

előre is köszi a segítséget

(#91008) Brandynew válasza pelgrim_v1 (#91007) üzenetére


Brandynew
őstag

Szia,

Van valami oka annak, hogy egy nyavalyás mobil feltöltése miatt egész éjszaka üzemeltetnél egy laptopot is? Elosztó, mobiltöltő?

Egyébként vannak laptopok, amelyek kikapcsolt állapotban is képesek áramot leadni USB-n, a BIOS-ban lehet ezt be és kikapcsolni, de nem mindegyik képes erre.

Egyébként alvó állapotba tett Windows-zal is fogyaszt valamennyi áramot a laptop.

[ Szerkesztve ]

(#91009) Cs1csó válasza Brandynew (#91008) üzenetére


Cs1csó
félisten

Rengeteg ember pl. ki sem húzza soha a mobil töltőjét a konnektorból csak a telót húzza le róla, vagy dugja fel rá. Nem szabályos mégis csinálják. Hivatalos sorrend: töltőt csatlakoztatod a telóhoz majd a töltőt bedugod a konnektorba és ugyanez visszafelé is: a konnektorból húzod ki előbb a töltőt majd a töltőről a telefont.

(#91010) *Ropi* válasza Cs1csó (#91009) üzenetére


*Ropi*
félisten

Így lehet a leghatékonyabban kinyírni a telefont vagy bármit, mert az elektromos eszközök a leggyakrabban áram alá kerüléskor hibásodnak meg (lásd a régebben a Kínai másolat Nokia töltőket), így ha már rá van dugva a péklapát amikor a konnektorból áramot kap és véletlenül megfut a töltő, akkor jó eséllyel meg is süti. Szóval először töltő a konnektorba, majd ha nincs amperszag, akkor a telefonba is. Kihúzásnál pedig először a telefonból, utána a falból. Szerintem...

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#91011) #86564352


#86564352
törölt tag

Userek lelkivilága mindig meglep és igazából mégse :D user error és 3rd party program nem okozhatja, mindig csak a Windows a szar első reakcióként. Mire van nagyobb szükség oprendszerre vagy ccleanerre?
Total Commander nincs beállítva? Első reakció: a Microsoft eltüntette a rendszermappákat!

(#91012) DeFranco


DeFranco
nagyúr

nem rég (3-án) telepítettem a win10-et többszöri sikertelen próbálkozás után.

a telepítés úgy történt, hogy csak az ssd volt rádugva a gépre, a hdd-k lehúzva. belaktam félig-meddig, használom, tegnap azt vettem észre hogy az egyik hdd-n van egy rejtett [Boot] mappa, a mappa keletkezésének dátuma december 2.

elképzelhető hogy 2-án volt egy olyan (sikertelen) telepítés amikor véletlenül felcsatolva maradtak a hdd-k, most viszont gondban vagyok hogy ez a mappa vajon törölhető-e vagy a jelenlegi win valamiért belakta, használja és problémát okozna ha letörlöm.

a kérdésem hogy mi ez a mappa, mire való és vajon törölhetem-e (a rendszer természetesen nem ezen a meghajtón van, a C: az SSD ez pedig a H:-n van ami egy HDD, adattárolásra használva)

(#91013) Kelvin válasza DeFranco (#91012) üzenetére


Kelvin
őstag

Azt megkérdezhetem, hogy mi volt a többszöri sikertelen próbálkozás oka?

"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

(#91014) Kékes525


Kékes525
félisten

Az applikációk közül töröltem az Adobe Flash-t, a Firefoxban nem is látom, de a rendszer változatlanul frissíti (ma is) és a vezérlő pultban is látom. Hogy lehetne végleg eltüntetni probléma nélkül. Biztonsági lyuk a rendszeren...

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#91015) Cs1csó válasza Kékes525 (#91014) üzenetére


Cs1csó
félisten

A Windows 10 integráns része, bár nem tudom miért.

(#91016) DeFranco válasza Kelvin (#91013) üzenetére


DeFranco
nagyúr

A saját ügyetlenségem, szenvedtem sok mindennel, van pl. egy meghajtó ami dinamikus lemezzé van alakítva és a win10 tendenciózusan nem akarta látni, ha látta akkor a 7-es dobott rá parancssoros rászámolást, egy ideig eltartott mire rendesen be tudtam importálni a rendszerbe (át is fogom konvertálni alaplemezzé de még nincs hova rakni a rajta levő 1TB tartalmat).

Hasonlóak miatt párszor nekifutottam.

(#91017) Brandynew válasza Kékes525 (#91014) üzenetére


Brandynew
őstag

Az az Edge-hez tartozik tudtommal. A vezérlőpultban elvileg kell lennie egy Flash menünek, és ott le tudod tiltani a frissítést.

Így meg elvileg tudod törölni:

<UVKCommandsScript>
<SDelete>

C:\Windows\system32\Macromed\Flash
C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash
%appdata%\Adobe\Flash Player
%appdata%\Macromedia\Flash Player
C:\Windows\system32\Macromed\Temp
C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Temp

[ Szerkesztve ]

(#91018) Kékes525 válasza Cs1csó (#91015) üzenetére


Kékes525
félisten

A biztonságért mindent. :D

(#91017) Brandynew

Köszi! :) Akkor lehet, hogy csak kikapcsolom, talán ez is elég a biztonságért.

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#91019) Sub-ZeRo válasza Kékes525 (#91014) üzenetére


Sub-ZeRo
nagyúr

Nem tudod eltüntetni, mert a rendszer része.

Biztonsági lyuk a rendszeren... Pontosan azért kapott ma frissítést az adobe, mert biztonsági lyuk volt rajta... :U

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

(#91020) AlyrArkhon válasza DeFranco (#91012) üzenetére


AlyrArkhon
senior tag

Vélhetően gond nélkül törölhető. Kellő fokú paranoia esetén legyen egy bootolható pendrive kéznél, majd utána nevezd át a gyanús könyvtárat. Ha 1-2 hétig semmi nem panaszkodik hiányzásra, utána törölheted. Ha valaminek még kellene, visszanevezed. (Régebben egy csomó program hagyott maga után szemetet, beazonosíthatatlan nevű könyvtárakat, mindig így szabadultam meg tőlük. Átneveztem és ha semmi nem hiányolta, pár nap után letakarítottam. Főleg FAT-on persze, mert NTFS-en már lehet kavarás jogosultság miatt is.)

Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10

(#91021) DeFranco válasza AlyrArkhon (#91020) üzenetére


DeFranco
nagyúr

próbálok biztosra menni gondolom rendszermappa ha most szűzen is ott van (eddig nem volt a telepítés előtt az fix) valami szaki szerintem fix hogy felismeri volt ez már emlegetve itt a topicban, csak azt nem értem hogy miért egy "3rd party" meghajtóra pakolna bármilyen "boot-tal kapcsolatos" dolgot a win mikor ott a rendszermeghajtó.

helyreállítási lemez, rendszer biztonságimásolat még nem készült. a win-es telepítő pendrive megvan arról lehet helyreállítást csinálni ha szükséges, de feleslegesen nem szeretek "vakolni-glettelni" :D

(#91022) Kékes525 válasza Sub-ZeRo (#91019) üzenetére


Kékes525
félisten

Most komolyan, havonta születnek újabb és újabbak. Ezeket csak utólag tudják javítani. Másrészt nagyon sok hiba van, amit még nem javítottak, mert még nem is ismertek széles körben, de a deep weben kering. Az egész technológia alapjaiban rossz. Nem véletlenül van legtöbb helyről száműzve. [link] :U

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#91023) pelgrim_v1 válasza Brandynew (#91008) üzenetére


pelgrim_v1
tag

számítógép és sosincs kikapcsolva, ennek az az oka hogy munkám miatt van hogy hajnal 3-kor csörögnek rám és be kell lépnem nagyon gyorsan itthonról. Alvó módban ez egy space megnyomása, kikapcsolva azért kell neki 1 perc mire harcra kész a gép. Egy usb kábel log ki nekem mindig a gépből ezen van a mobil. Pont hogy nem akarom hogy a gép menjen csak alvóba (az a fogyasztás annyira nem mérvadó a folyamatos üzemeléshez képest) és szeretném hogy usb ettől még leadja a feszkót a mobilnak hogy reggelre fel legyen töltve (itt az ágyam mellet 3 konektor van, 1 a router, 1 a gép, 1 a monitor, nincs hely töltőnek és a konektor amúgyis bent a sarokban az asztal és gép mögött van szal kényelmetlen is lenne használni)

(#91024) Brandynew válasza pelgrim_v1 (#91023) üzenetére


Brandynew
őstag

Ha neked ilyen gyorsan hozzá kell férnek szoftverekhez, akkor miért nem veszel egy új generációs laptopot, SSD-vel? Kereken 9 mp, mire a bekapcsológomb megnyomásától eljut a tálca megjelenítéséig. A mobil töltését meg meg lehet oldani vezeték nélküli töltővel.

Persze nekem aztán tök mindegy, csináld így.

[ Szerkesztve ]

(#91025) pelgrim_v1 válasza Brandynew (#91024) üzenetére


pelgrim_v1
tag

ez már saját hülyeségem, egyszerűen kényelmetlennek találom a laptopot. Hozzá vagyok szokva a géphez.

A gyors hozzáférés meg a főnököm hülyesége miatt kell. Ha valami gond van a gyárban a géppel letilt, és csak kóddal lehet kiütni a hibát a kódot meg csak a plc s képzést elvégzett karbantartók tudhatják (meg a főnök) ebből vagyunk 2-en. Sajna nem adhatjuk ki még a műszak vezetőnek se (amit nem értek mert úgyis a bentiek fogják végül a hibát elhárítani, én csak kiütöm a tiltást) de a gépben lévő anyag percek alatt képes beleszáradni úgy hogy magát a gépet több napos állásra fekteti le

(#91026) #86564352 válasza pelgrim_v1 (#91023) üzenetére


#86564352
törölt tag

"itt az ágyam mellet 3 konektor van, 1 a router, 1 a gép, 1 a monitor, nincs hely töltőnek"

A tudomány régen megoldotta ezt a problémát, úgy hívják elosztó :)

(#91027) pelgrim_v1 válasza #86564352 (#91026) üzenetére


pelgrim_v1
tag

elosztóval van 3 mert amúgy egy lenne. de jah, csak mindig elfelejtem mikor olyan helyen vagyok hogy venni kéne még1-et

(#91028) DeFranco válasza pelgrim_v1 (#91025) üzenetére


DeFranco
nagyúr

szvsz a legolcsóbb egy sima T elosztó, mondjuk a router konnektorát megosztod, az úgy is kettős szigetelésű, a telefontölő is, ott a legkisebb a kockázat, és akkor van egy fix töltőd.

szerintem a power on standby az alaplapfüggő első sorban, ha az fizikailag képes rá akkor van egyáltalán lehetőség így tölteni.

(#91029) Werkly


Werkly
őstag

A posta alkalmazásnál a fiókok sorrendje nem cserélhető meg? És alapból miért szűrt opciót jelenít meg a felületen? Kösz!

(#91030) #86564352 válasza Werkly (#91029) üzenetére


#86564352
törölt tag

1. Csak macerával: [link]

2. Mert a focused inbox a divat manapság, ezért alapból olyan. Ki lehet kapcsolni beállításokban.

(#91031) w333 válasza svgyula (#91006) üzenetére


w333
félisten

Semmi ilyen nem történt ... eddig működött normálisan frissítés után már nem indul, hiába rákattintok nem történik semmi ! :U

iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

(#91032) w333 válasza w333 (#91031) üzenetére


w333
félisten

Na most már működik ... csak a régebbi verziót nem engedte ! :D

Ahogy nézem az már 2 éves verzió volt ! :B

iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

(#91033) svgyula válasza pelgrim_v1 (#91027) üzenetére


svgyula
addikt

Ez meg már a kánaán netovábbja lenne ugye?

DE most komolyan ilyen f@szságokkal kell teleírni a fórumot?

[ Szerkesztve ]

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#91034) Puma K válasza svgyula (#91033) üzenetére


Puma K
veterán

[link]

[ Szerkesztve ]

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#91035) pelgrim_v1 válasza svgyula (#91033) üzenetére


pelgrim_v1
tag

azt hittem segítség kérésre van a forum de lehet tévedtem :U

(#91036) TRob1 válasza pelgrim_v1 (#91035) üzenetére


TRob1
veterán

Szerintem ez elég nagy segítség, hisz megoldja a problémád. :U És hogy el ne felejtsd, most rögtön rendelhetsz is egyet neked tetsző webshopban. :DDD

(#91024) Brandynew:
Ez már mekkora hülyeség? Azért vegyen vki egy új laptopot hogy 9mp alatt betöltsön, holott ezer éve létezik az alvó mód ami 1-2 mp alatt készen áll? :O
Azt csak sajnálni tudom aki nem használja ezt a remek funkciót, inkább új gépet/laptopot vesz... és nem is csak a boot idő miatt...

De persze nem is csodálkozom ezen (sem) ebben a világban...

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

(#91037) xy.zsolt válasza TRob1 (#91036) üzenetére


xy.zsolt
őstag

És mi több, +5 hasonlót is :)

BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök annak aki kéri, pl PM-ben.

(#91038) Valkűr


Valkűr
őstag

Sziasztok segitség kellene..Frissitettem a gépemet és vettem egy uj alaplap, proci, ram kombót. Feltettem a gyári windows 10 rendszert. Azota semmi sem akar rendesen működni. Jetaudioval pld nem tudok CD lemezt irni, mert nem látja a meghajtot, de ha lemezt teszek bele azt meg felismeri. Miért nem látják a programok akkor a CD-DVD irot? Probáltam másikkal az se látja. Viszont bármi lemezt beteszek az elindul. A ásik probléma, h Elinditok egy játékot és menet közben mikor elindulna kidob az ablakbol minden hibaüzenet nélkül, CTRL alt del gombra klikkelve viszont látom, h fut a feladatkezelőben, csak épp nem látom. an ezekre valami tipp, ötlet, h mi miatt lehet.

iPhone 13 Pro Max, iTab Air 5

(#91039) Brandynew válasza TRob1 (#91036) üzenetére


Brandynew
őstag

Jaj ugyan, nyilván nem a bekapcsolás az új gép egyetlen előnye. Az illető azt írta, hogy gyorsan, azonnal szüksége van arra, hogy csináljon, megnézzen valamit a gépén. Egy 1 perc alatt bekapcsoló gépen ez nem fog működni. Nekem a gyors, azonnal mást jelent.

(#91040) atyca


atyca
senior tag

Sziasztok!
Ma egy -mint később rájöttem hibás - pendrivet csatlakoztattam a géphez.
Mikor kiderült a probléma,próbáltam leválasztani, de akármit teszek az ikonja nem tűnik el,kiszürkülve ott van a fájlkezelőben.
Csak a betüjelét törölve tüntethető el,de a lemezkezelőben még mindig ott van.
Valami megoldást tudnátok erre?

Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)

(#91041) King Unique válasza atyca (#91040) üzenetére


King Unique
titán

Indítsd újra a rendszert, utána már nem kellene ott lennie. Belefutottam már ilyen "beragadásba" Windows 7, 8,1, 10 rendszereknél egyaránt.

(#91042) TRob1 válasza Brandynew (#91039) üzenetére


TRob1
veterán

"Nekem a gyors, azonnal mást jelent."
Igen, nekem is. Alvó módot. ;) Soha nem kapcsolom ki - kivéve ha több napra elutazunk - , mindig "altatok".
Pedig nekem még a munkámhoz sem kell a gyors elérés, ráérnék akár több percig is várni a bootra.
De 1) Nem fogok, mert van erre kitalálva egy jó funkció, amit Én évek óta ki is használok 2) Szeretem ha minden onnan megy tovább, ahol előzőleg abbahagytam :K

és 3) Nem is értem miért nem használja mindenki (mert biztos nem az áramszámla miatt) :U (Persze Én sok mindent nem értek. ÉS esélyes, ha valaki most elkezdi magyarázni hogy miért is nem, én akkor sem fogom érteni. :DDD )

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

(#91043) MasterMark válasza pelgrim_v1 (#91035) üzenetére


MasterMark
titán

Ezt bios-ban kell beállítani, hogy adjon áramot az USB-nek alvó módban is. De az is lehet, hogy csak kitüntetett USB-k mennek ilyenkor. (Más színű, vagy valahogy jelölve van.)

Switch Tax

(#91044) AtHoS


AtHoS
nagyúr

Ennek van alapja?

Microsoft is building its own Chrome browser to replace Edge

read-only mode on the forum

(#91045) Döglött Róka válasza TRob1 (#90993) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Nem csak ugy mondjak hogy uj wint rak fel, hanem tenylegesen uj windows telepitese zajlik. Ezert rohogok a "tiszta" telepitest szajkozo szakertokon minden release-nel.

Kepesek formatalni mert fingjuk sincs hogy megy egy upgrade.

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#91046) #77646080 válasza AtHoS (#91044) üzenetére


#77646080
törölt tag

Igen, van: [link]

(#91047) cooi11


cooi11
senior tag

Sziasztok!
Lasú a gépem, ssd; g4400; 2x4gb.
qBittorrent; wot; chrome; van a PC-n.
Kettő éve Win7-ről lett 10-re frissítve, nem állítottam semmit le vagy át.
Internet bekapcsolásakor és keresésnél hosszú idő telik el mire bejön az oldal.
A tankozásnál a ping 200ms körül van, ez összefügghet a lassú oldal betöltéssel?
Nem tudom milyen irányba keressem a problémát!
Tudnátok segíteni merre induljak!
Elkelne a segítség.
Köszönettel
András

(#91048) Brandynew válasza TRob1 (#91042) üzenetére


Brandynew
őstag

Ki beszél itt a bekapcsolásról? Hogy jön ide az alvó mód? Szerinted csak az számít egy gépnél, hogy milyen gyorsan kapcsolódik be?

(#91049) prabhu válasza cooi11 (#91047) üzenetére


prabhu
senior tag

Mondjuk legalább nyiss egy feladatkezelőt, hogy megnézd mit fut/terhel. Utána lehet elindulni az alapján valamerre.

(#91050) Döglött Róka válasza prabhu (#91049) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Tisztán leírta hogy hálózati problémája van és torrentezik. Mit kezdjen egy taskmanagerrel?

Nem mindenható a taskmanager. Resmon kell ide.

[ Szerkesztve ]

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.