Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Gépemben az egyik vinyón Win7 a másikon Win8 van. Telepítéskor a másik le volt húzva. Most a Win8-at frissíteném Win10-re. A Win7-et húzzam le ezalatt vagy maradhat? A gép úgy van beállítva, hogy először a Win7-es vinyót tölti be. Win8-at, F12-vel tudom csak választani.
-
pinnacle
nagyúr
Toshiba Tecra A10-11M-et frissítettem 8.1-ről 10-re, semmi gond nem volt, de előjött a System_thread_exception_not_handled (athwbx.sys) BSOD hiba. Ilyen volt a 8.1-nél is, de már nem emlékszem mi volt a megoldás. athwbx.sys a Qualcomm Atheros wifi drivere. Nem tudom, hogy lehetne eltávolítani. Számítógép alap visszaállítását választottam, de most éppen elakadt. Lehet, hogy újra kell telepíteni az egészet.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz peterk #17995 üzenetére
Köszi! Igazából mi is a gond? Ha jól emlékszem a Windows drivere a probléma, ezért a Toshiba oldaláról kell letölteni? Egyébként nem akarom elkiabálni, de alaphelyzetbe állítás után, működik. Igaz csak kipróbáltam, mert én hálózatról használom. Régebben attól is lefagyott ha megnéztem a részelteket. Ha jól látom ezt is a Microsoftól szedte le.
Microsoft Edge-nek, hogy lehet beállítani a kezdőoldalát, Internet Explorert hova dugták? Edge belül meg tudom nyitni, de jó lenne külön is.
BIZ0906 Ezzel lehet, hogy menni fog. Classic Shell-t is ajánlom, szerintem jobban áttekinthető.
repvez lehet, hogy egy tiszta telepítés kell neki, mert az alapbeállítás után, egyelőre működik.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Csökkentett módot F8-ra, hogy lehet beállítani? Próbáltam a Bcdedit /set {bootmgr} displaybootmenu yes -t, egy pillanatra bevillan a képernyő, de azután betölt.
-
pinnacle
nagyúr
Windows Fényképnézegetőt, hogy lehet beállítani? 8.1-ről frissítés után még működött, de miután a wifi driver kék halálozása után alap állapotba tettem, már nem megy. Akár mint programot vagy PhotoViewer.dll-nek adom meg, mindig ezt az üzenetet kapom.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Ha megjelenik a Win10 értesítési ikon, meg kell várni, hogy jelezze a telepítést vagy lehet valahogy "gyorsítani"?
-
pinnacle
nagyúr
Egymás melletti ablakokat, hogy kell beállítani teljes képernyőre? Nekem most ilyen.
-
pinnacle
nagyúr
Elsődleges és a kiterjesztett képernyőn, hogy lehet ugyanazt a hátteret beállítani? Nekem most különböző, és a következő háttérre kattintva, hol itt, hol a másikon változtat.
-
pinnacle
nagyúr
Win10 indítása után, pár perccel mindig elkezdi tekerni a vinyót, de annyira, hogy nem is tudom használni a gépet. kb. 7-10percig tart. Mitől lehet ez?
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Azt hittem valami "jelentenivaló" után kutat, de ezután is csinálta.
sc delete DiagTrack
sc delete dmwappushservice
echo "" > C:\ProgramData\Microsoft\Diagnosis\ETLLogs\AutoLogger\AutoLogger-Diagtrack-Listener.etl
reg add "HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\DataCollection" /v AllowTelemetry /t REG_DWORD /d 0 /fSSD-s laptopon nem volt ilyen probléma, persze lehet azt gyorsabban átnézi.
Egyébként milyen védelmet javasoltok a Defender helyett?
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Hibernált állapotból magától bekapcsolt a gép. Nemcsak eszköznek, hanem programnak (Malwarebytes) is lehet ilyen felhatalmazása? Ezt, hogy lehetne letiltani?
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Távoli kapcsolatos gép felébresztette a laptopomat. Ez mi lehet?
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Tegnapi Win 10 frissítés óta, 2 gépen is ilyen hibaüzenettel leáll a Sandboxie. Néha kék halált is dob. Nektek nincs ilyen gondotok, van erre valami megoldás?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! NAV-AbevJava-t szeretném telepíteni Win 10_64_re. Leírás szerint a 64 bites Java-t raktam fel. Hiába, mert nem tudom hitelesíteni. Javascript engedélyezve van. Persze a programot sem tudom telepíteni. 3 Win 10_64-s gépen próbáltam, mindenütt ugyanez volt a helyzet. Mi a fene lehet a gond?
-
pinnacle
nagyúr
válasz Johni5 #25781 üzenetére
Köszi! Már erre is gondoltam, de nem engedi.
-
pinnacle
nagyúr
Windows képnézegetőt, hogy kell beállítani, hogy ne butítsa le a képet? Nem tudom, hogy mennyire látszik, de sokkal fakóbb, mint a másik kettő.
-
pinnacle
nagyúr
Elsődleges monitor (HDMI-DVI), kiterjesztett (DVI-DVI) is be volt kapcsolva. USB adapterrel SD kártya képeit néztem az elsődleges monitoron. USB adapter eltávolítása után az elsődleges monitor háttere fekete lett és az asztali ikonok sem látszódtak, a másodlagosé meg kék lett. A gépet a Windows ikonra kattintva nem tudtam újraindítani, mert nem látszódott semmi. Reset után az kép (kék Windows ikon) először a másodlagos DVI-DVI monitoron jelenik meg (ez idáig is így volt), utána már az elsődlegesen tölt be a rendszer, de most nem történik semmi, mintha az elsődleges nem kapna jelet, ki is jelzi, hogy nincs szignál. Csak a DVI-DVI monitort hagytam meg, de továbbra is a kék ikon után nincs kép. A másik vinyón Win7 van, az gond nélkül betölt, tehát valószínűleg nem kábel, monitor, VGA hiba. F8-al be tudok lépni csökkentett módban, be is tölt a rendszer, de újraindítás után, megint csak Win10 ikon, utána semmi. Hibaelhárítást is elindítottam, de semmi üzenet nem jön fel. NVIDIA drivert is eltávolítottam, de semmi változás. Mi a fene lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz #73029888 #26581 üzenetére
DDU jó ötlet volt, most már csak 60Hz jelenik meg, idáig 59Hz is volt. Ráadásul AMD-ről váltottam.
Egyébként az volt a gond, hogy csak a második képernyő TV-n jelent meg a kép. Volt már ilyen, csak elfelejtettem.Hapi18 Szerintem mielőtt visszatérsz a Win7-re, próbálj ki egy tiszta telepítést. Nekem egy régi Toshiba Tecra A10-11M-en, tökéletes a Win10. Ott tiszta telepítés is volt, PC-n még a 8.1-ről frissített van.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Microsoft Fényképeket, hogy tudnám visszatenni az alkalmazások közé?
Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} nem telepítette újra a korábban eltávolítottakat. -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Nekem a Win10-ben lévő kellene, ami az "Alkalmazások" között volt. Korábbi Windows Fényképnézegetőt a C:\Program Files (x86)\Windows Photo Viewer: PhotoViewer.dll kijelölésével tudtam a fényképekhez társítani. Nekem néha "lebutítva", mutatja a fényképeket.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
IE 11-nél már nem lehet a Google-t keresőnek beállítani? Nekem csak ez jön be.
-
pinnacle
nagyúr
Lemezkezelőből formázott másik vinyóra telepítettem a Win 10-et. Abból látszik a másik tartalma, de ebből nem. Ha valamit ide másolok, az már látszik. Mi lehet a gond?
-
pinnacle
nagyúr
TeamViewer-t be lehet úgy állítani, hogy teljes képet mutasson, (körbe fekete csík nélkül) úgy mint a Remote Desktop?
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Tegnap meg ma is IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL kékhalál volt. Honnan lehet megtudni, hogy mi okozza?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest