- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rioter
tag
Szerencsére nem volt rá szükség, a saját bénaságom áldozata lettem
Sok száz alaplap fordult már meg a kezemben, és mindegyik próbáját rögtön bios resettel kezdem, hát amikor a sajátomnál meg sem moccant semmi, pedig előző nap minden jól ment, és tényleg semmi módosítást nem csináltam sem biosban, sem windowsban, kicsit "idegállapotba" kerültem és elfelejtettem ezt. Még jó, hogy az alaplap csere után a munkahelyen még ránéztem és akkor már reseteltem. Jól működik, visszaraktam a gépembe és ezzel már rendesen beaktiválta magát.
Viszont elgondolkodtatott, hogy mi van, ha tényleg elromlik, vagy ha alaplap cserét akarok eszközölni. Ha jól olvastam, ez esetben a microsoft fiók segíthet. Első körben létre kell hoznom egy ilyet, de utána mit kell csinálni, hogy a win10-et hozzákösse, hogy hardvercserénél ne bukjam a windowsom? Használni nem kívánom, ha hozzákötötte, visszaraknám a mentett image-ből a helyi fiókos mentésemet, de későbbi hardvercserénél jól jönne az új hardver aktiválásához.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest