Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
funk648
aktív tag
Sziasztok!
Ki szeretném próbálni a Windows 10-et virtuális gépen, viszont nem tudom, hogy honnan töltsem le. Elérhető valahol már az iso?
-
funk648
aktív tag
Sikerült már valakinek virtuális gépre telepíteni? (Virtualbox) Elindítom a gépet, bejön a windows logo, és kritikus hibával a gép leáll.
-
funk648
aktív tag
válasz Kukipapa_rr #11589 üzenetére
Oracle VM VirtualBox-ot használok, elég sok beállítást kipróbáltam már, többször is csináltam új gépet, de semmi.
-
funk648
aktív tag
Sziasztok!
Az előbb próbáltam telepíteni a KB3213986 nevű frissítést, de miután feltelepíti, és a rendszer újraindul, utána valami olyasmi hibaüzenetet kapok, hogy a telepítés sikertelen, visszaállítás az előző verzióra.
Próbáltam a windows updaten keresztül, illetve manuálisan frissíteni, de mindig ezt kapom. (jelenlegi build: 14393.187) -
-
funk648
aktív tag
Sziasztok!
Adott az HP 250 G4 notebook Windows 10-el, és már elég régóta azt a hibát produkálja, hogy ha aksiról megy, és alvó módba kerül, akkor onnan nem tud visszajönni, a ventilátor felpörög, a kijelző háttérvilágítása is bekapcsol, viszont onnantól lefagy az egész, csak a be/kikapcs gomb hosszan való megnyomásával tudom leállítani. Érdekes viszont, hogy ha hálózatról használom, akkor ez a hiba egyáltalán nem fordul elő. Én arra gondoltam, hogy lehet valami energiagazdálkodási beállítás kavarhat bele a dologba. Jelenleg a 14393.1480 -as build van fent, de már korábban is produkálta ezt a hibát. Köszi előre is a segítséget!
-
funk648
aktív tag
Sziasztok!
Erre van valakinek valami ötlete? Most már bekapcsoláskor is lefagyott, amikor aksiról indítottam. (a Windows logo után fekete kép, nem reagált semmire)
[ Szerkesztve ]
-
funk648
aktív tag
Sziasztok!
Adott a következő konfig:
Asrock H61M-GS
Intel I5 2500
2x4GB DDR3 RAM
RX560 2GB VGA
500GB HDD + 2db SSDJelenleg Windows 7-et használok, azonban az újabb játékok többsége már csak Windows 10-re jelenik meg. Ezen kívül a 7-es támogatása is az idei év elején megszűnt, ezért egyre inkább gondolkodom a Windows 10-re váltáson.
Szerintetek érdemes lenne egy ilyen konfigon Windows 10-re váltani? Fontos lenne, hogy a jelenleg használt játékaim (Rainbow Six, Codemasters F1 sorozat, Battlefiled stb.) ne fussanak rosszabbul mint most. Főként a 8GB RAM miatt aggódom, ha jól tudom a Windows 10 egy kicsit több memóriát igényel. Azoknál a játékoknál lehetne gond, ahol már így is majdnem memória limitbe ütközöm, és tartok tőle, hogy Windows 10 esetében már nem lenne elegendő a 8GB RAM.
Előre is köszi! -
funk648
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg Windows 7-et használok, amely egy 120GB -os HyperX Fury SSD-n van. Emellett van a gépben még egy 240GB-os A400-as SSD, illetve egy 500GB-os HDD játék/adattárolásra.
Szeretnék Windows 10-re váltani, ugyanakkor a jól belakott Win 7-es rendszeremet sem akarom elveszíteni, így egy plusz SSD beszerzése mellett döntöttem (WD Blue 250GB).
A kérdésem az volna, ha az új SSD-re feltenném a Windows 10-et, és a többi háttértárhoz nem nyúlnék, akkor működne -e egymás mellett a két rendszer? Ha jól tudom a Windows 10 telepítésének idejére célszerű lehúzni minden más háttértárat az alaplapból, mivel a Win10 szeret a többi háttértárra is "szemetelni".
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest