Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#92003) tordaitibi válasza #86564352 (#91994) üzenetére


tordaitibi
veterán
LOGOUT blog

Ez a noname mini PC ezelőtt 2 évvel 23400Ft volt, egy usb3-mas hubbal és egy egy usb3-sata átalakítóval együtt, házhozszállítva.
Az egyik legkellemesebb műszaki csalódás a dzsunkaföldről, azóta napi 20-24 órákat megy minden hiba nélkül.
Néha meghülyül a wifije (ez biztos hogy os hiba, ezügyben bombáztam is a topikot anno de megoldás nem lett) és hetente 1-2x eldobja az usb-s külső vinyót.
Ennyiért csoda hogy több mint 2 éve szinte nonstop működik, a fenét se érdekli a Cenovo support hiánya meg hogy full noname.
Nevesebb laptopok se mennek el napi 24 órát 2 évig ránézés nélkül, ha más nem a ventit biztos ki kell takarítani, ez meg passzív.

(#92005) Deion Branch


Deion Branch
tag

Sziasztok!

Eléggé rookie kérdés: Két partíciómon 2 különböző win10 votl feltelepítve, értelmeszerűen indításkor ki tudtam választani melyiket szeretném használni. A továbbiakban nincs szükségem a másik rendszerre, így naivan(?) simán leformáztam azt a meghajtót, azonban indításkor továbbra is megkérdezi melyik rendszert szeretném indítani. Hogy lehet ezt a lépést kiiktatni?

(#92007) tordaitibi válasza Döglött Róka (#92000) üzenetére


tordaitibi
veterán
LOGOUT blog

Idéznélek, "Nekem eloadhatja barki a szakit, meg az en ertek hozza c tortenetet, max mosolygok rajta."

Idézném magamat régebbi hsz-okból: Nem mondtam soha hogy értek hozzá. Használom.
Én még itt komolyabb kérdésre sosem válaszoltam mert hiányos a tudásom, bámulattal és tisztelettel olvasom a sokszor érthetetlen szakmai tanácsokat. Te is nagy vagy ezekbe, elismerésem.
Amire válaszolok, az olyan probléma amivel már találkoztam, egyszerűbbek.

"Elso gepre ltsc, mivel lanon van, frissited ha erdekel a felvetelek biztonsaga. NEM EGY SACOT HERELSZ KI."
Van a cégnek jelenleg is vagy 15 Pro licensze a fiókba, akkor minek variálni az ltsc-vel? A szóbanforgó pc amíg el nem halálozik, nem lesz külső weben, egy célgép, ha az idők végezetéig így marad, a feladatát tökéletesen ellátja.
A felvételeket nem kell menteni, azt intézi a 2 dvr, a 13 másik kamera nem mentett, nincs rá szükség csak élőképre.

Mindegy, meddő, köszi hogy reagáltál.

Ha már itt vagyunk, a dvr-es pc mivel nem lát ki a netre, és nem is fog sose, hogyan lehet eltüntetni az Aktiválja a windowst feliratot? Full jogtiszta, én aktiváltam másfél éve, rá van ragasztva az aktiváló matrica. Ez most nem warez.

(#92008) coco2


coco2
őstag

Sziasztok!

Tippeket szeretnék kérni a Feladatütemező használatához.

A quietHDD-t szeretném elindítani. Bemásoltam az exe-t az ini-vel egy mappába, ráállítottam a feladat ütemezőt az exe-re és az elérési útra, és beállítottam, hogy felhasználó bejelentkezésekor hajtsa végre. Azt írja kész, de a program nem fut (nincs ott a folyamat listában). Ha kézileg indítom el, akkor fut. De automatizálni szeretném. Win7 alatt anno beraktam a Start menü Indítópult-jába, és sosem volt vele baj. Win10 alatt mi a trükk?

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#92010) adika4444 válasza coco2 (#92008) üzenetére


adika4444
addikt

Hali!

Ha belépéskor indítanád, ide másold az exe-t, vagy egy parancsikont hozzá:
C:\Users\<neved>\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup

üdv, adika4444

(#92011) coco2 válasza adika4444 (#92010) üzenetére


coco2
őstag

Köszi a tippet, de nem indítja el így sem.

Az a gyanúm, hogy az uac izélget. Amikor kézileg indítom, feldobja az ablakot el-ok-ézni, hogy módosítások lennének a számítógépen. Az automata indítás nem dob fel semmit. De cserébe nem is indul el. Létezi arra kitalált shortcut?

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#92012) King Unique válasza coco2 (#92008) üzenetére


King Unique
titán

A 7-esnél van erre leírás, aszerint nem próbáltad a 10-es feladatütemezőjében?

Egyébként meg nem értem minek ezzel a régi, vacak szoftverrel bajlódni, amikor ott van pl. a HDS, az APM és az AAM annál is beállítható...

(#92013) Top cat válasza Grave_444 (#91997) üzenetére


Top cat
őstag

A linkelt oldal írja is, hogy az előző telepítés másolata van ott.

Rendszerfájlok törlését kiválasztottad?
Be is van jelölve amit törölni akarsz?

De ahogy Doky586 írta, magától is törölni fogja majd.

(#92014) t72killer válasza tordaitibi (#91988) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog (1)

A nemfrissítés és az LTSC ugye két külön témakör, az LTSC lényege, hogy 5év után is vannak rá frissítések.

Az SMB1-es sérülékenység amúgy pont az ilyen, belső hálóra akasztott gépeket veszélyezeteti. Itt nem feltétlen kell frissítést letölteni, de ébren kell lenni és ha hír érkezik a sérülékenységről, lépni kell (itt konkrétan az smb 1.0-t kellett tiltani).

#91990: a gond leginkább nem a szoftverekkel van, hanem a megkutyult hardverkezeléssel. Nem csak a kollégánál vannak 2-3-5éves gépek, amikre a gyártó anno pl egy 1511-es buildre kiadott driverfrissítést "jól működő, hibamentes win10 driver" címszóval - ami aztán egy nagyfrissítés (új wddm) után simán nekiállhat kékhalálozni.

#92004: erre van politika topik.

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#92015) Döglött Róka válasza tordaitibi (#92007) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Ha pro licenszed van akkor kihagyhatsz két SAC releaset. Jó esetben a gép garanciája is lejár. Frissítést meg nem fogom elfogadni, ha ott a lan, bárki tolhat kártevőt egy pendrive-ról a gépre. Azért variálsz LTSC-vel mert azt használod ilyen célra. Bár ha pro licenszed van akkor bahhatjuk.:)

Aktiválás: érdekes lenne tudni milyen kulccsal aktiváltad. slmgr.vbs /ato parancsot futtasd le. Bár erős a gyanúmm hogy meglódult nagyon a kezed a herélésnél.

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#92016) t72killer válasza Döglött Róka (#92015) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog (1)

Mi köze van a történethez annak, hogy milyen kulccsal aktivált a kolléga? Attól, hogy a 2év gari lejár, még nem megy a kukába egy komplett gép, az 5éves 4770k-s konfik pl még teljes mértékben megállják a helyüket, miért kéne őket kukázni?

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#92017) Döglött Róka válasza t72killer (#92014) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Nem ez a lényege, de te ezt már a büdös életben nem fogod megérteni:)

WDDM csak display drivert érint és pont hogy funkciófrissítés nem "kutyulás". Újabb VGA-k jobban ki tudják használni és ott elég gyakori a driver frissítés.

Csakhogy értsd

Kékhalálozás: bármikor felderíthető téma és 90%ban ócska driverek okozzák. Lásd nem olyan régen az ósdi BT adapter és a kernel security violation esete.

Céges környezetben gari lejárta után kukázod a gépet ha kritikus funkciót lát el. Ezt minden kezdő üzemeltető tudja.

[ Szerkesztve ]

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#92018) baratka87 válasza Debilon (#91974) üzenetére


baratka87
tag

Chieftec iArena 450W van benne, az kevés lenne?

(#92019) t72killer válasza Döglött Róka (#92017) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog (1)

"Céges környezetben gari lejárta után kukázod a gépet ha kritikus funkciót lát el." - javaslom az ellátogatást néhány Ny-EU "céges környezetbe":W.

valóban, a wddm csak egy tétel, ott a többi eszköz kezelése, lásd ócska Kindle.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#92020) Döglött Róka válasza t72killer (#92019) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Azokban mozgok, meg amerikaiakban:) Szóval ez nem nyert. Gari lejárta után cserélik a gépet, max ott nem ahol a CIO sóher, ezekből lesznek a bajok. Kelet európai leányok szeretnek még ezen spórolni, azután jön a tákolás meg a magyarázkodás.

Gratulálok, találtál egy két éves hibát amit javítottak és hogyhogy nem 1607-et érintett ami a 2016 LTSC is egyben:) Remélem van még ilyened.

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#92021) coco2 válasza King Unique (#92012) üzenetére


coco2
őstag

És van olyan is belőle, ami freeware? Mert az a régi quiteHDD teljesen free.

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#92022) VikMorroHun


VikMorroHun
senior tag

Érdekes problémába futottam bele ma délután. Kicsit kísérleteztem a Witcher 3 beállításaival, beírtam egy olyan sort a user.settingsbe, amit elvileg nem kezel a játék (de hátha mégis). Tényleg nem kezelte, fekete képernyőt kaptam indításkor. Mondom jó, akkor törlöm azt az egy sort, amit beleírtam. Eredeti állapot helyreállítása után továbbra is fekete képernyő. Nincs mit tenni, töröltem az egész játékot, most töltöm GOG Galaxyról.

Viszont a kísérletezés közben egyik újraindításkor meglepett a Windows egy frissítéssel (mert miért ne akkor frissítse a rendszert, amikor picit instabil). Ennek következtében, amikor fekete képernyőnél átváltok a második asztalra, hogy ott Ctrl+Alt+Del után elindítsam a Feladatkezelőt, és kilőjem a nem válaszoló programot (itt a Witcher 3-at), majd visszaváltsak az eredeti asztalra, és használjam tovább a rendszert, mintha mi sem történt volna, na ez már nem működik. Mert amikor a Windows észre veszi, hogy hiba történt, jön a kék halál, meg "A számítógép problémát észlelt ezért újraindul" folyamat. (Érdekes módon ezt csak a második asztalnál veszi észre, ahol pont nincs semmi probléma). Ki lehet-e irtani valahogy ezt a Windowsból? Nekem jobban tetszik ez a második asztalos trükk, és az elmúlt években remekül használhatónak bizonyult.

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#92023) bobalazs válasza VikMorroHun (#92022) üzenetére


bobalazs
nagyúr
LOGOUT blog

meg kell tanulni vakon bezárni.
ott kezdődik hogy control shift escape-t nyomsz ugye megnyilik a feladatkezelő, hogy előtte memória oszlop szerint sorba rakni most, ezt amúgy megjegyzi, majd a onnan csak annyi hogy lefele nyil, majd van olyan gomb a billentyüzeted jobb controlja mellett ami a menü gomb, nos megnyomod, kétszer (vagy háromszor) a lefele nyilat, majd egy enter. és lám bezárja a programot :D

[ Szerkesztve ]

(#92024) King Unique válasza coco2 (#92021) üzenetére


King Unique
titán

A HDS alapvetően fizetős program, viszont a próbaverzió, illetve regisztrálatlanul akár tartósan is használható korlátozott funkcionalitással. Nem írtad pontosan milyen célra kell, de ha pl. a fejparkolás, vagy a leállítás tiltásához, akkor az APM a regisztrálatlan verzióban is átállítható, a regisztrált a beállítás állandó alkalmazásához kell. A lemezek leállásának akadályozása viszont az előbbinél is teljes értékűen működik és a leállás tiltása mellett a fejparkolást is mérsékli. De ha WD, vagy Seagate HDD-ről van szó, akkor azok egyes modelljeinél a gyártó által kiadott programmal firmware szinten is átállítható a fejparkolás. Az előbbinél van is külön topikja a témának.

Ha teljesen ingyenes program kell, akkor Windowsra is van hdparm, viszont annál a futtatás a quiteHDD-hez hasonlóan megint kissé tákolós. A szintén ingyenes CrystalDiskInfo viszont már jobb ilyen szempontból, annál az autostart is inkább oké, valamint van AAM/APM Control. De akár a Windowsban is beállítható a registry-t piszkálva az APM, amit egy videó szemléltet.

[ Szerkesztve ]

(#92025) uriember


uriember
aktív tag

Sziasztok, valamikor októberben letöltöttem valahonnan (nem tudom honnan és nem is szándékosan) egy WindowsApp nevű mappát, amit nem tudok törölni, mert TrustedInstaller jogosultsága van. A mappa üres, szóval nem sok vizet zavar, de idegesít, hogy nem tudom törölni, tud valaki valamilyen egyszerű 1-2 kattintásos megoldást, hogy törölhessem vagy hagyjam, elfér? W10 1803. van fenn, a "D" Letöltések partíción, a gép egy aránylag új Dell Latitude E7470. Köszi előre is.

[ Szerkesztve ]

Értem, hogy gőzgép, de mi hajtsa?

(#92026) svgyula válasza baratka87 (#92018) üzenetére


svgyula
addikt

Szia! Első körben én is a tápra gondolnák így hogy leírod. De ha az lenne a ludas akkor nem kilépne a játékból, hanem újra indulna a gép! A rendszer melegedést én azért figyelném!
A táp teljesítménye kicsi lesz a 1050TI-hez az egyéb rendszereszközök mellett. Annak a tápnak ugye a "450W" a terhelhetősége de nem fogyaszt állandóan annyit viszont porosodik és elfáradnak az alkatrészek! Simán vegyél bele egy 600W-os tápot.

[ Szerkesztve ]

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#92027) Cs1csó válasza baratka87 (#92018) üzenetére


Cs1csó
félisten

Mi a géped paraméterei hány háttértár, milye CPU? Amúgy lakonikus egyszerűséggel az a táp szar. Tehát valószínűleg a 450W elég lenne ha a tápegység minőségi lenne.

Ha olcsón akarod megúszni akkor legalább egy ilyen táp kellene: FSP HEXA 85+ 450W Bronze

Ha többet is tudnál rákölteni:
- FSP RAIDER II 450W Silver

Vagy ha még többet:

BitFenix Formula 450W Gold

(#92028) chef69


chef69
tag

Sziasztok.
Hol tudnának segíteni a következő problámában?
Van egy Gigabyte GB-XM11-3337-es gépem Win 10 Pro-val, ami wifi-n csatlakozik az itthoni routerre, de 1 Mbps alatt van a sebesség. Több gép is csatlakozik ugyanerre a hálózatra, azokkal nincs gond, mind 20Mbps felett van.
Mi lehet a baj?
Köszönöm!

(#92029) sammet


sammet
csendes tag

Hi all!
Win 10 pro hdd gondom akadt.
Mikor egyik gepbol a masikba atrakom a vinyot csak rendszergazdai engedelyel tudom kezelni. Most mikor atraktam egy masik gepbe nem tudom kezelni a tartalmat pedig a vinyo specialis biztonsagi beallitasoknal minden rendben van a tulajdonosnak az adott gepet irja es az engedelyeknel a system es a gep nevenel teljes hozzaferes van akkor mit tegyek hogy lassam es megnyithasam a tartalmat(totalcommanderrel latom a mappakat de megnyitasnal csak annyi hogy hozzaferes megtagadva)?Hogy adjak rendszergazdai engedelyt a vinyonak?

(#92030) sammet válasza sammet (#92029) üzenetére


sammet
csendes tag

annyiban valtozott a helyzet hogy csak azt a mappat nem tudom megnyitni amit a masik gepben hoztam letre.

(#92031) King Unique válasza sammet (#92029) üzenetére


King Unique
titán

"nem tudom kezelni a tartalmat pedig a vinyo specialis biztonsagi beallitasoknal minden rendben van"

Ezek szerint még sincs rendben és nem megfelelően vannak beállítva az NTFS felhasználói jogosultságok... Ezen és ezen leírások szemléltetik hogyan is kellene beállítani az adott mappára, vagy akár a teljes meghajtóra vonatkozóan. Tehát saját tulajdonba kellene venni a mappát / teljes meghajtót, megfelelő jogosultságokat adni az adott felhasználói csoportnak, vagy akár a "mindenki" csoportnak többgépes használatnál.

"Mikor egyik gepbol a masikba atrakom a vinyot"

Ha a HDD kiszerelése a gépből a rendszer leállítása után történik, akkor ilyenkor Windows 8.X/10 esetében javasolt kikapcsolni a gyorsindítást, vagy leállítás helyett újraindítást nyomni, különben a másik gépbe helyezve hozzáférési problémák, vagy akár adatvesztés is lehet! Példa: kérdés | válasz

(#92025) uriember:
Szintén megfelelő jogosultságokat kellene beállítani NTFS fájlrendszernél a mappára vonatkozóan, majd utána megpróbálni törölni. Másik opció meg pl. egy pendrive-ról bootolt WinPE / Live Linux, azzal simán lehet törölni, mivel ott általában nem érvényesek az NTFS-nél beállított jogosultságok.

[ Szerkesztve ]

(#92032) VikMorroHun válasza uriember (#92025) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Linux Live CD-ről indítod a gépet, és azt csinálsz a Windows dolgaival, amit akarsz. :)) Vagy pl. IOBit Unlocker törölhet.

bobalazs: Nekem nem nyílik meg semmi Ctrl+Shift+Esc-re.

[ Szerkesztve ]

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#92033) uriember válasza King Unique (#92031) üzenetére


uriember
aktív tag

King Unique : Köszönöm, pont ezt a tortúrát szerettem volna elkerülni, olvastam róla, de nekem kínai és túl bonyolult lett volna, a kolléga ötlete bejött viszont (IObit Unlocker). :C

VikMorroHun : Köszi, az IObit Unlocker tette a dolgát :R

Ctrl+Shift+Esc-re nálam megnyílik a feladatkezelő...

[ Szerkesztve ]

Értem, hogy gőzgép, de mi hajtsa?

(#92034) King Unique válasza uriember (#92033) üzenetére


King Unique
titán

Pedig a linkelt leírások alapján simán meg lehet csinálni, de mindegy. Az Unlocker, IObit Unlocker, LockHunter stb. programok szintén opció, de némelyiknél figyelni kell, mert van benne nem kívánatos (pl. PUP) szemét, amire az (egyes) antivírus szoftverek is ugrani szoktak...

(#92035) uriember válasza King Unique (#92034) üzenetére


uriember
aktív tag

Csak Defendert használok, az meg nem jelzett, de beraktad a bogarat a hallójáratba, így lefuttatok egy teljes vizsgálatot, biztos ami tuti...Köszi az infót.

[ Szerkesztve ]

Értem, hogy gőzgép, de mi hajtsa?

(#92036) King Unique válasza uriember (#92035) üzenetére


King Unique
titán

A Defender az nem feltétlen ugrik az ilyenekre, de külső AV-k már inkább. Komoly vírus azért általában nem szokott az említett programoknál lenni, de pl. az Unlocker felpakolja a Delta Toolbar nevű szemetet, ha a telepítésnél csak a next-next-finish módszert használják. Az IObit jó esetben tiszta, de azért nem árthat egy MBAM, vagy HitmanPro futtatása, meg hátha amúgy is talál valami szemetet. ;]

[ Szerkesztve ]

(#92037) uriember válasza King Unique (#92036) üzenetére


uriember
aktív tag

A HitmanPro csak Chrome süti szemetet talált, azokat töröltem. Mást nem, köszi.
IObit tiszta úgy tűnik...

[ Szerkesztve ]

Értem, hogy gőzgép, de mi hajtsa?

(#92038) szabonagyur válasza uriember (#92037) üzenetére


szabonagyur
félisten

A fent emlitett mappa akkor jelenik meg ha alkalmazast toltesz le, eloszor torold le azokat amiket felfaktal az MS Storebol.

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#92039) uriember válasza szabonagyur (#92038) üzenetére


uriember
aktív tag

Csak a Speedtestet töltöttem a MS Store-ból, aztán kb egy hónap után töröltem is, mert több száz GB-t írt az egy hónap alatt az SSD-re...Valószínűleg akkor maradhatott ott az üres mappa, de nem is gondoltam (nem próbáltam törölni), hogy nincs a törléséhez jogosultságom...Csak az appot töröltem. Azóta újra letöltöttem, de csak a gyorsindítás menüben van, nem telepítette sehova. Na, mindegy, most törlődött az IObit unlockerrel, ezt is tudom már, hogy miért nem tudtam törölni és honnan jött. Köszönöm. :K

Értem, hogy gőzgép, de mi hajtsa?

(#92040) t72killer válasza Döglött Róka (#92020) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog (1)

Nem tudom, nálunk se a gyártósor, se a laboros munkaállomásokat nem hajigálják ki 2-3évente. Backup van.

1607-em volt egy gépen egészen máig, ez lesz a sima pro-s tesztgép, nemrég végeztem a (tiszta) telepítéssel - meglássuk, mire jutunk egymással. GPEdit és appxpackage nagytakarítás mindenesetre megvolt - mielőtt szó érné a ház elejét, teljesen kóser M$ módszerekkel.

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#92041) Döglött Róka válasza t72killer (#92040) üzenetére


Döglött Róka
veterán

Folyamatosan csusztatsz es kicsit unalmas mar. Egyik hszben desktoprol beszelsz, utana gyartosorrol meg laborgepekrol. Ugyhogy igazad van es nagyon is ertesz hozza.

Ha tenyleg szakmai kerdesed van, problemad, akkor esetleg erdekel.

Amig M$-ezes megy addig mindegy.

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

(#92042) Dani46


Dani46
tag

Hali van egy dobozos usb-s win 10 home-om(nem oem)laptopon ezt használom,teszem azt elakarom adni a laptopot amikor újrarakod a wint magától aktiválja magát,hogy lehet azt megcsinálni hogy legyen rajta egy aktiválatlan home verzió aztán akié lesz úgy aktiválja ahogy akarja,eddig akár mikor újraraktam formáztam,alaphelyzetbe állítottam stb de az aktiválás akkor is megmaradt,mi ennek a hivatalos menete hogy a win az enyém is maradjon?

(#92043) MasterMark válasza Dani46 (#92042) üzenetére


MasterMark
titán

Ez az egész egy mondat? :F

Switch Tax

(#92044) Dani46 válasza MasterMark (#92043) üzenetére


Dani46
tag

Mi a probléma vele?így már nem tudsz rá válaszolni?

(#92045) uriember válasza MasterMark (#92043) üzenetére


uriember
aktív tag

KÖR :DD :C :K

[ Szerkesztve ]

Értem, hogy gőzgép, de mi hajtsa?

(#92046) t72killer válasza Döglött Róka (#92041) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog (1)

Ok, szakmai kérdés: miért nem működik a DISM:F?

Téged fizet valaki, hogy az MS PR-ját védd:F?

[ Szerkesztve ]

Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

(#92048) King Unique válasza t72killer (#92046) üzenetére


King Unique
titán

Ennyi erővel a kérdés visszafelé kapásból és jogosan ugyanaz, hogy téged netán fizet valaki, hogy folyamatosan az MS-t, a Windows 10-et támadd, ebben a topikban is trollkodj és újabban gyártsd az ekéző blogbejegyzéseket? :U

A legújabb is egyszerűen röhejes, már kapásból a 0. pont... Nem, nem kell trükközni, mert a hivatalos forrásból letölthető ISO-knál nem nagyobb az install.wim / install.esd mérete 4 GB-nál! Meg a továbbiaknál a telepítés során többször és világosan megkérdez ezt-azt, jaj de mekkora probléma, de tényleg... Meg hogy tákolsz a telepítőben valamit házilag, aztán nem megfelelően működik... A többi meg inkább a no comment kategória...

[ Szerkesztve ]

(#92049) Csupingo válasza Dhampir (#92047) üzenetére


Csupingo
veterán

Boldok Karácsonyt Neked is és a kedves Fórumlakóknak is! Azt hittem: wham - last christmas, mert azzal csak elszomorítottál volna. :)

Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)

(#92050) szotadi válasza Csupingo (#92049) üzenetére


szotadi
tag

:C

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.