Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#95001) sziliv43 válasza #54072192 (#94994) üzenetére


sziliv43
csendes tag

Olvasd át a Win10 ÁSZF-t.

(#95002) #54072192 válasza sziliv43 (#95001) üzenetére


#54072192
törölt tag

Erre gondolsz? Melyik cikket olvastad el, amelyik nem értette, hogy melyik pont melyik szolgáltatásra vonatkozik?
Egyébként ez nem így működik, hogy te állítasz valamit, én meg utánanézek.

(#95003) TRob1 válasza sziliv43 (#94998) üzenetére


TRob1
veterán

Az utolsó (e heti keddi) sem tartott tovább pár percnél.
Acerrel értekezz olyan ügyekben ha már nem támogatja a régi xarjait.

Ui: és szerintem se erőltessétek tovább a win10 használatát, hisz lerí a sok sületlenségedből hogy "még nem nőttetek fel a feladathoz"

[ Szerkesztve ]

¤ R'n'R ¤

(#95004) sziliv43 válasza King Unique (#94997) üzenetére


sziliv43
csendes tag

Ráadásul Windows 8 óta a gyorsindításnak köszönhetően főleg HDD-n látványosan gyorsabban bootolnak az újabb Windowsok.

Ugye azt tudod az a gyorsindítás az csak annyi mikor kikapcsolod a géped a Win8/8.1/10 valójában csak hibernálva lesz? Nem mellesleg én semmi értelmét nem látom annak, hogy a képembe tolja az asztalt piszok hamar de még félórát várok mire betöltődik a rendszer vagy épp az általam elindított szoftver HDD esetén.

(#95005) sziliv43 válasza #54072192 (#94999) üzenetére


sziliv43
csendes tag

Inkább maradunk a Win7-nél amivel 10-ed annyi gond sincs, mint a Win10-el. A gép van én értem és nem én a épért, főleg ha az munkaeszköz is egyben. Nincs szükségem a Win10-re és az általa nyújtott szenvedésre, amit a nagy innovatív szolgáltatásai nyújtanak a kezelhetőség és stabilitás kárára.

[ Szerkesztve ]

(#95006) Cs1csó válasza sziliv43 (#95005) üzenetére


Cs1csó
félisten

Meddig? Már egy évig sincs hozzá támogatás utána meg csak egy szita lesz. 10 éves oprendszer.

(#95007) norba69 válasza sziliv43 (#95004) üzenetére


norba69
senior tag

Aki egy régi lapos hangdriver problémáját képtelen lekezelni, annak nem biztos, hogy King Unique számára windowst kellene oktatni.

(#95008) sziliv43 válasza Cs1csó (#95006) üzenetére


sziliv43
csendes tag

Az XP-re sincs 5 éve támogatás mégis megy használják, nem csak otthoni környezetbe hivatalba, boltokba és egyéb helyeken. Majd ha gond lesz a Win7-el lesz változtatva, de addig amíg megy és nincs gondom vele meg másnak se nem, kiélvezem nekem nincs gondom a géppel. Ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#95009) King Unique válasza sziliv43 (#95004) üzenetére


King Unique
titán

Nem mondod? :D Itt egyrészt azon volt a hangsúly, hogy W8 óta ilyen funkció is van és főleg HDD-n látványos. Másrészt a W7 ezt sem tudja és annál emiatt hosszabb lesz a bootolás folyamata ilyen felállásnál. Utána a rendszer felállása egy lassú háttétáron valóban eltarthat egy ideig, de ez 7-esnél és 10-esnél egyaránt megvan. De ha az utóbbi HDD-n valamivel gyorsabban bebootol, akkor összességében annyival előbb is áll fel.

(#95010) #54072192 válasza sziliv43 (#95008) üzenetére


#54072192
törölt tag

Persze, ma is használnak XP-t, Embedded POSReady 2009 néven, kasszákra és ATM-ekre telepítve. Ez most mit bizonyít?

Igazából most sem írtál semmi konkrétat, csak a véleményedet, tényként beállítva.

(#95011) uriember válasza norba69 (#95007) üzenetére


uriember
aktív tag

+1

Értem, hogy gőzgép, de mi hajtsa?

(#95012) JoshaJosh


JoshaJosh
csendes tag

A Windows 7 lesz egyre kockázatosabb online? Még annál is, hogy az új biztonsági rendeszereken le kellett tiltani kémporgrmaok felismerését, mert a windows 10 féltucat rendszerfájlja egyszerűen kémporgramot tartalamz? Annál is kockázatosabb, hogy a windows 10 minden billentyűleütést figyel beleértve az összes flehasználónevet és jelszót és jelentést tesz róla a microsoftnak felhőbe lőve, amit egy kezdő hacker is leolvas?

Ennél is kockázatosabb?? Valahogy nem hinném....

És ha lejár a támogatás az mit jelent? Semmit se. Ha megkímélem az új gépem, 5-6 évig nem lesz vele gondom, a win 7 tökéletesen fog rajta működni, sokkal gyorsabban mint a win 10. Az új vírsok gyakorlatilag nem is működnek már windows 7-en, számtalan új vírust kipróbálva a vírusprogram egyszerűen leáll, a program nem futtatható üzenettel. :D :DD

Ráadásul amúgy is mindig van a windows mellett linuxom, szóval nem látok én itt semmilyen problémát. Aki annyira szarik rá, hogy kémkednek utána, meg minden második bűnöző könnyedén szerezheti meg a jelszavait és használhatj a gépét, például pedofil tartalmak közvetítésére a tudta nélkül.... ám legyen örömködjön a windows 10-el. Én jobb szeretem magam eldönteni, mi legyen a gépemen és mi nem, mit osztok meg a MS-al és mit nem.

Amúgy meg azt hiszem a facebook szerverei mellé hamarosan routerben kerül tiltásra a MS oldala is. :D

(#95013) uriember válasza sziliv43 (#95008) üzenetére


uriember
aktív tag

Én is ódzkodtam a w10-től, de mióta lecseréltem a lapost - régi volt, bár w7-el és SSD-vel elfogadható -, az új hardverrel a w10 nagyon szerethető, ha kiismerted, belaktad, tudod, hogy mit hol keress, mit csinálj, ha gondod akad...Biztos, hogy vannak gyerekbetegségei, de kezelhető, és a hibák zöme w7 beidegződésű user errorból eredeztethető. Más.

Értem, hogy gőzgép, de mi hajtsa?

(#95014) JoshaJosh


JoshaJosh
csendes tag

Értem én, hogy te vagy itt IT főszakértő, akinek a hozzárétését senki ne merje kétségbevonni....

Nem is teszem.

Viszont amit leírtál, azzal finoman lehazugoztál. Én csak megírtam mik a saját tapasztalataim. Ha neked mások, akkor örülök neki, légy vele boldog. De bármilyen okos is vagy, amit magam tapasztaltam, az úgy történt meg ahogy leírtam.

Akármennyire furcsa ez neked. Most én is elkezdhetnék kombinálni, hogy valakik jól megfizették a véleményedet, de nem teszem.

Erről meg ennyit.

(#95015) #54072192 válasza JoshaJosh (#95012) üzenetére


#54072192
törölt tag

Ejha, ezt mind csinálja a 10? Én nem tudtam, mutasd már meg kérlek a bizonyítékokat, én is felnyitnám az emberek szemét!

Mi tiltja le a rendszerfájlokat? Hol a kémprogram? Mit küld? Hol a keylogger? Hogy kell leolvasni a felhőből? Hol a lista a nem működő vírusokról? Hol a válasz az összes eddig feltett kérdésre? Hol támasztottad alá az állításaid? Troll-e vagy?

(#95016) King Unique válasza JoshaJosh (#95012) üzenetére


King Unique
titán

Ha megszűnik a támogatása a Windows 7-nek és a Microsoft nem ad ki hozzá tovább biztonsági javításokat, akkor igen, egyre kockázatosabb lesz a használata online. Ez tény, ezen nincs mit (félre)magyarázni. Ráadásul pl. az ilyen hírek alapján már eddig sem feltétlen volt a topon biztonság szempontjából... Ez a kémprogram kijelentés meg gondolom csak üres puffogtatás a levegőbe konkrétumok és hivatalos bizonyítékok nélkül... Meg mondjuk nem keverendő a diagnosztikával, telemetriával, ami a Windows 7 és 8.1 rendszereknél is megvan.

Ha lejár a támogatás, akkor a hardver- és szoftvergyártók is szépen, fokozatosan kezdik majd kihúzni a talajt a már nem támogatott OS alól. Vagyis nemcsak biztonsági, hanem kompatibilitási gondok is lehetnek majd, nem működik az újabb hardveren, az újabb program, egy program újabb verziói már nem települnek stb.

[ Szerkesztve ]

(#95017) #54072192 válasza King Unique (#95016) üzenetére


#54072192
törölt tag

"Meg mondjuk nem keverendő a diagnosztikával, telemetriával, ami a Windows 7 és 8.1 rendszereknél is megvan."

De, pontosan ez történik. Mielőtt a Microsoft átírta anno 2015 környékén az adatvédelmi nyilatkozatot (One Microsoft Privacy Policy), mintha senki sem ismerte volna a telemetriát, és hogy ez adatgyűjtést jelent. Szó szerint bármi, ami netre csatlakozik, gyűjthet adatokat, de nem feltétlenül teszi, vagy nem feltétlenül olyan mértékben, ami hátrányos lehet a felhasználóra nézve. Erre vannak a nyilatkozatok, ott a Microsofté is, nagyon szépen le van írva, hogy mit gyűjt. Mert gyűjt, ez sosem volt letagadva, de a 7-nél vagy az XP-nél sem. Ha pedig bizonyítottan olyan adatokat gyűjt, amik nincsenek megnevezve, és személyhez köthető felhasználói adatnak minősülnek, akkor lehet perelni és megnyerni.

És a rengeteg hatásvadász cikk miatt megjelentek a blogposztok, amikben magyarázták a kérdéses dolgokat, meg létrejöttek az ehhez hasonló cikkek.
Például a kézírás felismerését segíti a lerajzolt betűk elküldése, vagy ott vannak a billentyűzet manuálisan hozzáadott javaslatai. Egyiket sem kell használni, egyik sem keylogger. Az elmúlt ~4 évben rengeteget változott a rendszer, kevesebb az alapszinten gyűjtött adat is, sokkal egyértelműbb mindenkinek az egész, de mégis...

A Win7 támogatása már most is csökken.

(#95018) JoshaJosh


JoshaJosh
csendes tag

Jah keressem elő a több éves cikkeket, amikkel a win10 megjelenésekor tele volt az egész net, hogyan tiltotta le a Kaspersky, a Bitdefender , az Avira, az AVG a windows 10 rendszerfájjait, mert kémprogramnak minősítette őket. Nem tudom mi a faszt teszel úgy mintha nem emlékeznél rá. Más kérdés, hogy később a biztonsági szoftver gyártók mea culpáztak, hogy ők hibáztak - miután kaptak pár száz millió dollárt a MS-tól.....

De ezzel éljenek együtt ők.

Vagy idézem azt a kb 50 cikket, amik arról szóltak, hogy keylogger van a windows 10-ben? Ezekről se hallotttál nyilván. Legyen a te bajod. Nem hiszed? Ne hidd. Ha arra is lusta vagy, hogy utána nézz, akkor kétlem, hogy bármiylen bizonyítékot elfogadnál, szóval szarom le mit hiszel és mit nem.

(#95019) JoshaJosh


JoshaJosh
csendes tag

Engem nem érint. Ugyanis már rég rájöttem, hogy a frissítések a cégeknek valók. Nekem otthon több problémát okoznak, mint amennyit megoldanak. Ezért eleve le van tiltva a frissítés. És láss csodát nincs se behatolás, se vírus, se hatalom átvétel a gép felett. :D

Nagyon jól elvagyok vele. És ezután is el leszek. Főleg mivel kizárólag korlátozott felhasználóként netezek, sohasem rendszergazdaként. Ezzel gyakorlatilag a lehetséges problémák kb 75%-át eleve kiküszöböltem. :D

(#95020) #86564352


#86564352
törölt tag

Ne etessétek a trollt... (talán már kirinyálta magát :U )

(#95021) King Unique válasza #54072192 (#95017) üzenetére


King Unique
titán

Mármint, hogy keverik, összemossák a hibák elemzéséhez és a rendszer fejlesztéséhez végzett adatgyűjtést azzal a bizonyos kémkedéssel, amiből a felhasználónak tényleges hátránya és kára származhat a személyes adatai felhasználása miatt. Ennyi erővel viszont manapság tényleg minden gyűjt valamilyen szinten adatot, akár böngészők és egyéb, általános programok is. Meg úgy maga kb. az egész internet, pláne keresők, közösségi portálok, viszont az mégsem zavar senkit, max. ha jönnek az ilyen cikkek. :D

(#95022) #54072192 válasza King Unique (#95021) üzenetére


#54072192
törölt tag

Persze. Gyűjt az Nvidia is, ha letiltod a telemetriát, akkor nem fog elindulni a Geforce Experience sem, pedig alapvetően offline is működhetne. Indítottam már el olyan open source programot is, ami rögtön a netre akart mászni, mert alapból be volt kapcsolva az adatgyűjtés. Nincs ezzel semmi gond, amíg a valóság van leírva a nyilatkozatban. Ha összehasonlítanánk, hogy adott fejlesztő hány valódi segítséget nyújtó, kézzel írt feedbacket kap 1 év alatt ahhoz képest, amit a program az összeomlásakor vagy használatkor automatikusan elküld...
Na de tényleg túl van ez már tárgyalva :)

(#95023) sziliv43 válasza King Unique (#95016) üzenetére


sziliv43
csendes tag

A Wannacry szépen megy Win10 alól is és a beépített víruskergető nem fogta meg időbe. Szvsz ez nem érv nálam. Ezzel szembe a Win7-et csak úgy tudta kinyírni az ESET-et teljesen lelőttem.

(#95027) King Unique válasza sziliv43 (#95023) üzenetére


King Unique
titán

Ezzel csak az a gond, hogy ennyi erővel külső antivírus szoftver W10-re is feltelepíthető, pl. többek között ESET is. Ha csak a beépített védelmet nézzük, akkor a W7-ben viszont alapból nincsen semmilyen AV... Az előbbire visszatérve, a 10-esnél a Defender ráadásul verzióról-verzióra tovább fejlődik és attól, hogy az adott buildben lévő nem fogta meg, még a továbbfejlesztett változatnál, vagy az előbbinél frissebb vírusdefinícióval meglehet rá az esély. Aztán a megfertőzés módja sem mindegy, hogy manuálisan elindítva, UAC, SmartScreen stb. általi blokkolás után a felhasználó külön megerősítése, vagy anélkül történik. Azon pedig mit sem változtat ez az egész, hogy az akkori statisztikák alapján is jóval több W7-es gép esett áldozatul ennek, mint W10-es... Ha pedig a jövőben a 7-es nem kap majd biztonsági javításokat, ellenben a 10-es továbbra is, akkor megint nem nehéz kitalálni, hogy melyik lesz kiszolgáltatottabb az ilyen támadásoknak.

[ Szerkesztve ]

(#95028) sziliv43


sziliv43
csendes tag

Nem vitatkozok tovább, mert aki Isteníti a Win10-et és lenéz mindenkit aki mást használ azt akkor se lehet meggyőzni ha a saját anyagi, erkölcsi kárán tapasztalja meg a Win10 csoda okozta gondokat és hátrányokat.

Azt azért valaki (és nem a W10 rajongók) megmondhatnák ha a Win10 nem lopja az adatokat és nem kémkedik mi a fenéért megy ki a netre az explorer.exe? Vagy mi a fenéért van állandóan online nem kis adatforgalommal akkor is ha csak megy gép natúrba? Ezzel szembe a Win7 ilyen esetbe csak akkor ment ki a netre ha az ESET lekérdezte a vírusadatbázist és ha volt új akkor letöltötte magának, ennyit volt online és csak ennyi adatforgalmat generált. Míg a Win10 folyamatosan volt online folyamatos adatforgalommal.

Ja és egy harmadik gépen egy adatforgalom figyelő szoftveren átirányítva kapta a netet a Win7-es és a Win10-es gép is 12 órán át.

U.I.

2011-ben telepített és azóta soha nem frissített Win7-es gép is van a családba és érdekes mód soha semmi vírus vagy zsarolóvírus, támadás nem volt. És igen, kivéve a rendszerlemezt Linuxos és Win-es környezetbe víruskergetőt ráengedve se talál semmit se, szóval.

[ Szerkesztve ]

(#95029) z123456z


z123456z
senior tag

Sziasztok.
A gépen jelenleg egy win 10 pro N szolgál. Van egy rendes, nem N-es Retail Pro kulcsom is, ezzel szeretném újrahúzni. Nem tudom, jó e a kulcs. Tehát, ha telepítés után aktíválja akkor jó, ha nem akkor nem. Ez esetben gondolom vissza kellene rakni az N verziót. Nem fog bezavarni, hogy próbálkoztam egy esetlegesen érvénytelen kulccsal? Ha pedig aktíválná a Retailt, akkor a MS fiók nem fog kiabálni, hogy nem ez a rendszer volt rajta, vagy az nem op rendszerhez kötött? Nem akarok két szék között a padlóra ülni.
Köszi.

(#95030) noxon


noxon
őstag

Sziasztok!

Nem találtam jobb topicot így itt szeretnék segítséget kérni.

A lényeg, hogy a hotmail-es microsoft fiókomból ki lettem tiltva és az ellenőrző űrlap kitöltése után levélben tájékoztattak, hogy a fiókot nem kapom vissza, csináljak ujjat.

A windows 10-hez is az a hotmailes fiókom tartozik. Hogy tudok új fiókra váltani a régi helyett, úgy, hogy abba nem tudok már belépni? Tartanom kell attól, hogy nem tudok majd belépni a windowsba? Vagy, hogy nem marad aktív?

A gépházban a fiókoknál az ön adataimnál a zárolt fiókom van rendszergaztdaként, ott hogyan tudom átváltani másik microsoft fiókra?

[ Szerkesztve ]

We live in a simulated world...

(#95031) zolee001 válasza sziliv43 (#95028) üzenetére


zolee001
őstag

"2011-ben telepített és azóta soha nem frissített Win7-es gép"
Erre büszke lehetsz föleg,hogy egy fórumon reklámozod is háha leszivat valaki csak ugy poénbol
Olvasmány neked. Metaspolit

"Vagy mi a fenéért van állandóan online nem kis adatforgalommal akkor is ha csak megy gép natúrba? "
A netstatig már nem jutottál el mert akkor esetleg választ is kaphatnál a kérdésedre

(#95032) #54072192 válasza z123456z (#95029) üzenetére


#54072192
törölt tag

Add meg a sima kódját a telepítőnek, és azzal próbálja majd aktiválni. A fióknál szintén, így adott hardver ID két kóddal lesz párosítva.

noxon: Válts helyi fiókra, majd add hozzá az új MS fiókot. Az online fiók csak a nevében az, a jelszót a hotmail-es fiókodból szedi, de ezen kívül nem megy netre belépéskor. Amúgy biztosan fog figyelmeztetéseket írni, hogy gond van a régivel. A licencedet társítani fogja az új címedhez.

(#95033) Joker88


Joker88
őstag

Külső,hordozható,USB3.0-ás HDD-t milyen fájlrendszerre érdemes leformázni ? Windows 10 alatt lenne használva, főként mentésre.

In loving memory of Garrett Lockhart

(#95034) King Unique válasza Joker88 (#95033) üzenetére


King Unique
titán

Ha Windowszal lesz használva, akkor értelemszerűen NTFS-re, vagy esetleg exFAT-ra. De inkább az előbbi, meg amúgy is elsődlegesen naplózó fájlrendszer javasolt az ilyen tárolókra. Az exFAT inkább flash tárolóeszközöknél használatosabb, valamint pl. Windows & macOS felállásnál, mivel mindkét OS natívan olvassa és írja.

(#95035) noxon válasza #54072192 (#95032) üzenetére


noxon
őstag

Oks, köszi. Akkor az aktiváltság nem a fióktól függ, ugye?

We live in a simulated world...

(#95036) #54072192 válasza noxon (#95035) üzenetére


#54072192
törölt tag

A géped alapján létrehozott azonosítótól függ, a fiók csak a helyreállításhoz kell. Én is cseréltem már MS fiókot, szó nélkül megjelent azon is.

(#95037) Imi1981


Imi1981
veterán

Sziasztok! Előre leszögezem nem vagyok nagy PC guru! Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet beállítani az nfs megosztást? Helyi hálózaton akarok elérni egy mappát három médialejátszóval (androidos S905 - s905x tv-box-ok coreelec-el). Smb megosztást próbáltam de azt valamiért nem akarja megnyitni a médialejátszó. Köszönöm előre is a segítséget!

(#95038) svgyula


svgyula
addikt

Hát jót mulattam az újjonan érkezett 1bit-es ejtőernyős kommandósok érvein! Mindent tudnak arról a rendszerről amit utálnak és nem használnak Brávó! Csak így tovább! :DDD

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

(#95039) Cs1csó válasza svgyula (#95038) üzenetére


Cs1csó
félisten

ÉN sem szertem a vindószt! Mer.

(#95040) Pityu.


Pityu.
nagyúr

Valaki használ ikon elrendezés mentőt?Régebben már nem emlékszem volt fent nekem valami,most meg a dekstopOK van fent,ugyan mostanában nem keveredtek meg az ikonok de most valamiért igen.Mondom vissza állítom a dekstopOK mentéséből,hát semmit sem csinált.Van ennél valami jobb ikon elrendezés mentő?

Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.

(#95041) Geth válasza Pityu. (#95040) üzenetére


Geth
addikt

Desktop Restore

(#95042) tordaitibi válasza sziliv43 (#95028) üzenetére


tordaitibi
veterán
LOGOUT blog

Megkérdezem, van Androidos eszközöd Google accounttal?
Ha igen, akkor nyálverés az egész adathalászatos teóriád, a Google már az is tudja mekkora a pöcsöd és metélt vagy sem.
Az nem zavar..?
Ahhoz képest a Windows kezdő kiscsoportos ovis a személyes és egyéb adatok gyűjtögetésében.

Én nagy updateellenes vagyok meg használok is régebbi rendszreket (okkal teszem de nem hangoztatom minden percben, valamint naprakész eszközeim is vannak) de amiket összehordtatok itt 2 nap alatt az még nekem is sok.

(#95043) mpo válasza svgyula (#95038) üzenetére


mpo
veterán

Ezen sírni is lehetne.
A hittérítő öregasszonyoknak, akik becsöngetnek vagy az utcán állítanak meg, már van működő válaszom:
Én jártam iskolába.
----------
Szándékosan nem frissítettem kézzel, megvártam az updatet, ma végre megfrissült a gépem (Home) 1803-ról 1809-re, 17763.316.
Két régebbi laptop előbb megkapta (Sony VAIO és a barátomé egy ALDI-ból származó), mint a 3 éves desktopom.
Nem érdekes, hogy mindhárom működik gond nélkül? :D

Ha érted, akkor már elavult.

(#95044) Cs1csó válasza mpo (#95043) üzenetére


Cs1csó
félisten

2007-es notin gyárilag xp és vista támogatású és egy kb. 2000-es évek elejei PC-n millenium vagy xp támogatású nem tudom azon is szépen fut.

(#95045) GEPESZ66


GEPESZ66
veterán

Mostanában azt vettem észre,hogy az egérkattintásra nem mindig reagál a rendszer, többször kell kattintani.
A feleségem is tegnap erre panaszkodott.
Valami bug lehet, vagy mindkét egér hibás lehet?

(#95046) Cs1csó válasza GEPESZ66 (#95045) üzenetére


Cs1csó
félisten

Cseréljétek meg az egeret, és/vagy másik USB portban is próbáljátok ki. Nem tapasztaltam ilyet de nekem - ha jól tudom - nem a Windows vezérli az egerem mert saját driver-e van, Razer Synapse.

(#95047) szazbolha


szazbolha
addikt

Üdv! System32-ben szeretnék felülírni egy dll-t a módosított (vagy korábbi) verziójával.
Rendszergazda vagyok, leállítottam a szolgáltatást, de nem sikerül: hozzáférés megtagadva.
A fájl tulajdonságaiban a Biztonság fülön próbáltam beállítani a teljes hozzáférést, de nem sikerült.
A speciális fülön sem szerkeszthetők a jogosultságok.
Mit lehet tenni?

(#95048) Doky586 válasza szazbolha (#95047) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Inkább ne tegyél ilyet.. :B

(#95049) SP4C3 válasza szazbolha (#95047) üzenetére


SP4C3
veterán

Pl.:
C:\Windows/HelpPane.exe törlése

jobbclick > properties > security > advanced > owner: change > advanced > find now > Administrator > OK > apply > OK

Ujra megnyitod security > advanced > enable inheritance > apply > yes > DELETE

-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com

(#95050) Thomas16


Thomas16
tag

Sziasztok!

Rendszer újratelepítés után egy kis problémám akadt.
A telepítés utáni újraindításkor nem tudja betölteni a rendszert, és 2 másodperces váltásban fekete és "üres" képernyő jelenik meg.
Többféle verziót próbáltam, de mindig ugyanezzel az eredménnyel.

Valakinek ötlet a problémára?

Köszi:
Thomas

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.