Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Báttya!
Aztán full támadásban adjad neki!
YouTube bemutató és full támadás lesz?
[ Szerkesztve ]
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Jaja Látod megemlékeztem rólad tessa!
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Maximum mi az a súly amit elbír a roller?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz Luck Dragon #3 üzenetére
100 kg.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
válasz Luck Dragon #5 üzenetére
Amúgy annyi kiegészítést tennék, hogy mindegyik rolleremnek ennyi. Tavalyelőttig 102 kg voltam, erre jött a ruha, meg a hátizsák, előlre meg a másik hátizsák sokszor. Nem volt reccsenés szerencsére! De már 85 kg vagyok, szóval + ruha + hátrizsák + protektor + bukósisak simán belefér
-
-
buherton
őstag
Használd egészséggel! És sok balesetmentes km-t!!!
Nekem is egy G30-am van, de ez még az előző generáció. Nincs más összehasonlítási alapom. Még a dhgate-ről rendeltem, amikor még jelentősen olcsóbb volt onnan rendelni, mint itthonról.
Bevált a konstrukció. Stabil, strapabíró (mentem az áradó Dunában, meg aztán ott maradt iszapban is ), jó a hatótávja is. Nekem külön tetszik, hogy a töltő az egy sima AC kábel, mert a rollerben van töltőelektronika.
Ami nem tetszik, hogy nincs rajta index. A hideg igen csak befolyásolja a teljesítményt és a hatótávot, de gyanítom ez másiknál is így lenne.
Az enyémen a lokalizáció global, így 30 km/h a max sebesség. Vicces előzgetni a többi elektromos rollerest, akiknek 25 km/h a limit.
[ Szerkesztve ]
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Az indexet én is hiányolom kicsit, de 4 rolleremből 3 rolleremen nincs!
A hideg még az autók akkumulátorát is befolyásolja.
Elvileg vasárnap megyek interurbán útra vele elsőnek! Pont azért, mert akkor se nem dolgozom, se nem lesz hideg annyira. Állítólag 7-10 Celsius fok várható.
Illetve a TCS is azt hiszem az E2 PRO-ban van csak.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
buherton
őstag
Kíváncsi vagyok a tapasztalatodra főleg hogy van összehasonlítási alapod.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Felraktam egy székre, és kipróbáltam egy pillanatra, hogy működik e a motor, nehogy vasárnap legyen kellemetlen meglepi!
Amire elöljáróban számítok: az E2 adta komfort érzet. A PRO 2-nél azért a kisebb keréknek vannak negatív hatásai.
Igaz nálam az E2 PRO is majdnem 5 baron van, de ezt csak 3.0 barra pumpáltam fel. Így is 0,4 barral vagyok a maximálisan ajánlott fölött.Ennél a rollernél - ahogyan az E2-nél is, bár azt sosem vittem ki a városból - különösen figyelni kell a tömege miatt a széljárásra, mert roppant kellemetlen lenne, ha buszra kellene tenni. Nagy is, nehéz is.
A Hajdúszoboszló - Hajdúszovát - Derecske - Tépe - Berettyóújfalu útvonal - és vissza - 36 km-es szakaszán közlekedem. Eddig mindig csak a PRO 2-vel mentem (legalábbis végig), mert az M365-nek az elméleti maximumja sincs 36 km összesen, az E2 PRO-nál meg 15 km/h-nál értendő a 40 km... 15 km/h-val kimenni 36 km-re az még nekem is extrém :XD
Remélem nem lesz kegyetlen szembeszél.
Ha kellemes lesz a hőmérséklet, és úgy látom, hogy nem merül nagyon, akkor megpróbálom 25 km/h-val teljesíteni. Ja igen, mert a PRO2-nél általában az volt, hogy 20 km/h, ha láttam Derecske után, hogy bele fog férni, akkor onnantól kapcsoltam fentebb 25-reTermészetesen itt majd leírom a tapasztalatimat, illetve rakok be képet is az útvonalról, valamint a Nine Dash-en keresztül rögzített adatokról. Elvileg ugyanúgy működik mint az M365 Dashboard, de ezt még most fogom elsőnek használni.
Amúgy a Segway G2-t néztem, ott van Index, viszont egyfelől ugyanúgy nem engedi a Nineboton kívüli appokat, mint az E2 PRO. A másik meg az, hogy horror súlya van, több mint 24 kg-t nyom (már itt kiesik nálam), és 450W-os a motorja is, ami azt jelenti, hogy a KRESZ változtatás szerint 400W fölött már robogónak számítana, tehát bye belvárosi kerékpárutak.
Szóval nekem nagyon jól jött ez az akció, mert nem mindegy, hogy 330 E Ft vagy 199 E Ft Az E2 PRO volt az úttörő nekem abból a szempontból, hogy élesben megtapasztaltam mennyivel kényelmesebb, komfortosabb a 10"-os gumikkal rollerezni, és a relatíve nagy súlynak is vannak azért előnyei amikor halad.
Mondjuk ez az akció, akkor ütött volna még nagyobbat, ha akkor lett volna, amikor a PRO 2 június végén beázott a Dash-nél, mert akkor eleve ezt vettem volna! Igaz, ezt belvárosi célokra nem akarom használni, ahhoz túl nehéz, hogy naponta szaladgáljak vele. Az igazi megoldás még az lenne - persze nem vagyok telhetetlen - ha az akkumulátort úgy szerelte volna be a gyártó, hogy az felhozható legyen, és bent tölthetném. Mondjuk most is bent töltöm mindegyik rolleremet, csak jönnek a rollerek is vele!Használd egészséggel! És sok balesetmentes km-t!!!
Köszönöm szépen.
[ Szerkesztve ]
-
Vasárnap hideg volt. Még 0 km-en van.😆
-
-
válasz fogselyem #14 üzenetére
Báttya:
megvolt az első út. 😆 Tempomat NineDash-ben hiába van bekapcsolva. Kényelmes,
28 km alatt, a hűvös időben, és a szembeszélben ennyit merült:
-
válasz GoodSpeed #15 üzenetére
Amúgy lol, elnéztem,38%-on volt előtte is nem 28-on.😅Szépen akklimatizációs szünet után 40%-ra erősödött fel.
[ Szerkesztve ]
-
Battya!
Akkor ezt most jo?
Verettel vele rendesen?
Lanyok, asszonyok megneztek?Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
válasz fogselyem #17 üzenetére
Naon!
-
E dicsőséges közúti fenevad megkapni esővédőt is:
-
Ezeknek a rollereknek sose láttam értelmét. Kényelmetlen, nagy a légellenállás, csomagot se lehet vinni. Inkább egy jó elektromos trekking, vagy camping, az átmegy a kátyún és nem áll fejre se, pakolni is lehet.
Azért a legtöbb helyen a kerékpárutak állapota sz*r, a rollernek meg kicsi a kereke, még felfüggesztéssel együtt is kirázza a lelket az emberből. -
válasz kilepoblog #20 üzenetére
Attól, mert te nem láttad az értelmét még lehet értelme szerencsére. Speciel ennek a hozzászólásodnak én sem láttam az értelmét, de akár még ettől lehet neki...
-
A Battya aramvonalasan lovagolja meg a csudalatos gepparipajat!
Szelcsatornaban kiserletezte ki a legoptimalisabb pozt.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
buherton
őstag
Ezek szerint nem neked készült. És ezzel semmi gond nincs.
Nekem nincs helyem biciklit vagy akkora méretű járművet tárolni. Továbbá a 10”-os levegős gumi tompít a kátyúkon. Bónuszként a vonaton ingyen vihetem.
-
Azon filóztam, hogy buszon a helyjegyes fétis miatt majd mi lesz... bár a G30E II-t nem kell feltennem a buszra, viszont akkor is érint a PRO és a PRO2 miatt. E2 PRO-t a mérete miatt megint csak nem akarok felvinni.
-
buherton
őstag
válasz GoodSpeed #24 üzenetére
Meg kell nézni a szabályzatot. A MÁV-nál összehajtva poggyászként vihető, ergo ingyenes a szállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox One S 1TB
- Sony WH-1000XM3 aktív zajszűrős bluetooth fejhallgató
- Dell G15 5530: Az új erőmű a kezedben! 32 GB változat
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Lenovo Thinkpad T470 / I5 7300U / 8GB Ram / 250 GB SSD / 2-3 órás akku / Világító bill. / Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest