Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
Atesz08
üzenetére
Nem a HW-re gondoltam, hanem a SW-re. Renget optimalizáló program létezik, amik több kevesebb sikerrel, a legtrükkösebb beállításokat is "elteker"hetik.
Esetleg az egérhez adott vagy külön letöltött programot telepítettél?
Esetleg ellenőrizheted a Windows integritását egy aminként megnyitott. terminál ablakban:
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
sfc /scannow -
cigam
titán
válasz
Atesz08
üzenetére
Ne duplán kattint rá. A Start menüben elég 1 kattintás. Te hol/honnan indítod?
Aurig@
https://www.techadvisor.com/article/731960/how-to-change-the-system-font-in-windows-10.html -
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Linuxon az NTFS fájlrendszeren belül nem tudsz jogosultságot állítani, mivel az NTFS fájlrendszert kezelő alkalmazás nem ismeri azt. Az, hogy kinek milyen joga van, a fájlrendszer felcsatolásakor dől el.
-
cigam
titán
válasz
lanszelot
üzenetére
Milyenek a SMART adatai? Pl. HDSentinel-el is kiolvashatod.
Plusz Windows alatt futtass egy fájlrendszer ellenőrzést. -
cigam
titán
válasz
Sanyi.mTs
üzenetére
Csak engedélyezni kell, nem kötelező használni.Ez a fajta "backup" nem igazi mentés, csak pár mappát (Dokumentumok, Képek,...) "áthelyez" a felhőbe. Nézz utánna mit is csinál pontosan!
Ugyanakkor senki nem kötelez arra, hogy a onedrive-os "Dokumentumok" mappában bármit is beletegyél. Jól megférnek az adatok a helyi lemezen.
Itt az a lényeg hogy az MS fiók létrehozása/használata felé terelnek. -
cigam
titán
válasz
tordaitibi
üzenetére
Ez jó, mert HW-esen nincs gond. Esetleg nézz szét az esemény naplóban, hátha meglátod mire panaszkodik.
-
cigam
titán
Egy W10-hez hozzáadtam egy online fiókot. Mikor azzal lépnék be, kéri a jelszót, a 2fa kódot, és a pin kód létrehozásakor valami félrecsúszik, és kidob a login felületre, hogy válasszak felhasználót.
Mit rontok el? -
cigam
titán
Tiszta lappal szerettem volna kezdeni egy Toshiba tablet használatát, de megakadt a folyamat. Tegnap este óta 41%-on ál.
A fotón nem látszik de a pöttyös karika forog felette, vagyis nem fagyott le, de nem is megy tovább. Találkoztatok hasonlóval? Mi lehet a megoldás? -
cigam
titán
válasz
üzenetére
Igazából arra voltam kíváncsi hogy mennyi VGA van benne, ill. hogy a az Asus gyári meghajtói vannak telepítve, vagy az általános (eszközgyártó) által biztosított.
Az is lehet hogy valamelyik Asus által biztosított + programot kellene telepíteni hozzá. Esetleg az Asus laptop topikban is kérdezz rá, hátha ott egyből rávágják a választ.
-
cigam
titán
válasz
üzenetére
hogyan kell beállítani az energiagazdálkodást, mivel csak energiahatékony séma van rajta.
Sehogyan. MIért kellene eltekerni bármire?
Le és feltöltés is megy a laposon, így nem tudom, hogy alvást kell-e/lehet-e engedélyezni vagy sem.
Ha alszik, akkor nem megy a le és feltöltés. Innentől kezdve neked kell tudni, hogy altatni akarod, vagy le/fel tölteni.
a képernyő a beállított idő után kikapcsol, de másfél perc után bekapcsol
Ez egy érdekes probléma, de rendszer szétvackolása előtt kellett volna feltenni ezt a kérdést. Még csak azt sem írtad le miket tekergettél el és hogyan, hogy megszüntesd a problémát.
Pl. Milyen lapot, honnan beszerzett W10-el? Milyen programokat telepítettél rá?tordaitibi
Kukkants be az eseménynaplóba: Applications and Service Logs > Microsoft > Windows > WMI ActivityItt talán meglátod mi a hasfájása. Az MS-re hagytad a drivereket, vagy te szuszakoltál fel rá valamit?
-
cigam
titán
válasz
Lasersailing
üzenetére
1. Nem gond, nincs összefüggés.
2. Ha a HW követelményeknek megfelel, akkor van, sőt fel is fogja ajánlani.
3. Semmi gond nincs vele, de ez nagyon szubjektív.
4. Ha van másik gép a közelben, akkor készíthetsz egy lemezkép mentő pendrive-ot, és arról botolva le tudod menteni szőröstül, bőröstül. De a Windows-on futó programokból is rengeteg elérhető pl. AOMEI Backupper, O&O DiskImage,...
Sőt! Most az AOMEI Backupper akciósan beszerezhető 1 éves licene-el, ingyen. -
cigam
titán
válasz
Louro
üzenetére
Miért szedted ketté a rendszert is tartalmazó partíciót? 250GB-on kényelmesen elférne a rendszer, és nem kellene tamagocsiként babusgatni, hogy beleférj az általad generált korlátba.
Abban igazad van, hogy sok szemetet hagynak maguk után a programok, de ezért sem kell minden napot egy új program telepítésével kezdeni. Akinek meg ez hobbija, az számoljon azzal, hogy ez ezzel jár.
A "törölgettem cache-t" meg placebo. Amint elindítod a böngészőt, vagy azokat a programokat, amik használnak gyorsírótárakat, ugyanúgy 1 nap alatt feltöltik azt a területet.
-
cigam
titán
válasz
tordaitibi
üzenetére
Mert te a ritka kivételek egyike vagy. Az a hobbid, hogy a gépet/op.rendszerd ekecseled.
Egy átlag felhasználó nem fog azzal játszani, hogy a "home" mappát, a swap-et stb... átrakja másik meghajtóra, hogy a programokat máshova telepíti. Ugyanakkor még így is n+1 alkalmazás másol rendszerfájlokat, telepít különböző verziójú runtime fájlokat a C:-re.Nem mellesleg hibás elképzelés nem SSD-n használni a swap-et, telepíteni a programokat "kiemelés" címszóval.
-
cigam
titán
válasz
arcitec
üzenetére
Komoly. Ha nem hiszed, keress rá te. Itt is n+1 alkalommal ki lett tárgyalva.
Bár a szoftver használati joga eladható, de a mennyiségi licence nem bontható meg. Márpedig ezek a nepperek az esetek többségében mennyiségi licence-t árulnak egyesével.Sajnos ennél komolyabb törvénysértésekkel sem foglalkoznak, de ez már nem ennek a topiknak a témája.
-
cigam
titán
Adott egy Asus P8Z77 alaplap +2TB-os lemezekből kialakiított RAID5 tömb az alaplapi vezérlővel. A rendszer egy külön SSD-n van.
Az a gondom, hogy ha nagyobb terhelést kap a Raid tömb(sokat másolok rá/róla), akkor kiakad a rendszer. Az eseménynaplóban pedig feltűnik egy iaStorA által generát 129-es hiba, ami a \Device\RaidPort0 eszközön történt.
Próbáltam az alap Windows10 által telepített meghajtóval, próbáltam az Asus-tól letölthető meghajtóval, de ugyanúgy reprodukálható a hiba.
Van tippetek mit okozhatja, és főleg hogyan lehet kijavítani, hogy üzembiztossá váljon a működése? -
cigam
titán
válasz
Szabi®
üzenetére
Próbáld meg feltenni az MSI oldaláról letölthető hang driver-t.
Nálam pl. a HP notival esett meg, hogy feltette a Windows a saját meghajtóját, az eszközkezelőben ugyanígy nem jelezett semmi bajt, de nem ment a fejhallgató. Végül az lett a megoldás, hogy telepíteni kellett a HP által kiadott hang drivert. Amint települt, megszólalt a fejhallgató kimenet is is. Az okát máig nem tudom. -
cigam
titán
válasz
Szabi®
üzenetére
Na de pontos milyen HW(hangkártya,erősítő)? Az eszközkezelőben nem mutat ismeretlen/hibás komponenst?
Eredeti legális forrásból származó példány?
Ha megnyitod a mixer-t és a WMP-ben tekered a hangerőt, mit látsz a mixeren? Rendesen tologatja a pitit, vagy két érték között ugrál?
Mi van még telepítve? Bármilyen EQ, egyéb hangbizgentyű? Esetleg a hangkártya gyári programja, ami pluszbeállításokat is tud? -
cigam
titán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Ez meg a W10 topik
Az elején le kellett volna fényképezned, hogy hol álldogált, előtte miket írogatott. Egy screenshot vagy a copy-paste sokat segített volna. A hasonló, az nem ugyanaz.
Sanszos, hogy még töltötte a telepítőket...
Futtasd újra, de ne a javítást, mert az csak a node.js épségét ellenőrzi.Gondolom előtte nem volt mentés, mert minek ...
-
cigam
titán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Pontosan melyik verziót töltötted le?
Ha nem mutatsz konkrét hibaüzenetet, hogyan találjuk ki látott-e már valaki ilyet?!
Kezd el megint feltenni, és ha végzett, majd később eltávolíthatod a "sallang"ot.
A Windows rendszeresen frissítve van? Mikori kiadás? -
cigam
titán
válasz
tordaitibi
üzenetére
Nem tudom, hogy a scripteddel működik-e, de mi van ha futtatható programmá alakítod?
Esetleg másik program használata? Vagy ez az ingyenes megoldás?
-
cigam
titán
válasz
tordaitibi
üzenetére
Fogadd el, hogy ez nem Linux, soha nem is lesz az.
-
cigam
titán
válasz
tpeter77
üzenetére
Jó, de csak feltelepítette valaki? Ki tudja miket mókolt (pl. milyen security policy-t húzott rá). Csak egy admin user van, vagy eleve egy korlátozott fiókkal lehet csak belépni?
Akadálymentesítést végigbogarásztad?
Csökkentett módban indítva jó? A bitlockert kikapcsolva jó? Külső billentyűzetet rádugva jó? -
cigam
titán
A feladatütemezőben mit jelent az email küldés (elavult)? Mert nekem pont arra lenne szükségem, hogy minden induláskor külön egy értesítést. Milyen más megoldás létezik erre a feladatra?
-
cigam
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Egy frissítéstől hogyan történhetne ilyen....
https://pcforum.hu/hirek/23787/teljesen-megbenitotta-a-windows-11-eket-a-microsoft-egy-uj-frissiteseMár eleve az is aggassztó, hogy reklámokat akarnak betenni a startmenübe, az meg egyenesen röhely, hogy nem is tudják megvalósítani. Nem volt a környéken 8-10 PC amin kipróbálják? Eh ...
-
cigam
titán
válasz
Gargouille
üzenetére
Egy újraindítás után az újonnan hozzáadot MS fiók is eltűnt a login ablakból. Ráadásul valami olyasmit is kiírt, újraindítás közben, hogy egy frissítés nem sikerült, visszavonja. Na, attól kezdve nem érzékeli a hangkártyát sem. Eszközkezelőben minden rendbenlevőnek tűnik, ott hangkártya, de a tálcán pirossal át van húzva. A portable opera futtatását megtagadja egy "családi biztonság" ablakban, és elküldte valakinek az engedélykérésemet.
Mondhatni atomjaira hullott a rendszer.
-
cigam
titán
válasz
Gargouille
üzenetére
elég abszurd lenne
Egy W10 frissítéstől? Amikor n+1 példa volt rá a múltban, hogy a boot loop-tól elkezdve a legváltozatosabb, akár adatvesztéssel is járó galibát okozhat?!
Végül SHIFT-el újraindítva, és visszavonva a legutolsó minőségi frissítést, már bekapcsolta a "Rendszergazda" fiókot. Így sikerült létrehoznom egy helyi fiókot, amit hozzáadtam a rendszergazda csoporthoz, + egy felhős mezei felhasználót. A beállításokat (user profil-t) buktuk, de legalább nem kell újratelepíteni mindent.
Ill. hogyan deaktiválom megint a Rendszergazda fiókot? Elég csak bepipppantani, hogy le van tiltva?
King Unique
Múlt héten nem dolgoztam, szabin voltam, és ma így fogadott a gép. Hogy más mit csinált vele, azt nem tudom, de nem szoktuk piszkálni "a lelkét", mert munkaeszköz. Annyi látszik csak, hogy múlt héten frissített a 21H1 verzióra. -
cigam
titán
válasz
Bazs1981
üzenetére
Nem elérhető? Gondolom be van kapcsolva a onedrive, ami az asztalt is a felhőben tartja. Az asztalon elhelyezett mappákat (azok tartalmát) nem töltötte le a onedrive, csak mutatja, hogy léteznek a felhőben. (Vagy fordítva, meg van tiltva nei hogy feltöltse a felhőbe feltöltse ezeket a mappákat)
-
cigam
titán
válasz
tordaitibi
üzenetére
Arra még nem gondoltál, hogy ne teljes képernyőn bérszámfejts, hogy legyen hely a naptárnak meg a számológépnek?
-
cigam
titán
Adott egy gép, amin a fájlelőzmények szolgáltatás volt a mentés. A gép elromlott, vettem egy másikat. Hogyan tudnám visszahozni a fájlok aktuális verzióját?
-
cigam
titán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Pl. a torrent a c:-t használja gyorsírótárnak, oda tölt, és ha kész, csak akkor másolja át a megadott helyre. Plusz a böngészők gyorsírótára is lehet több Gigás.
Aztán ott vannak még a javítások telepítései, stb... -
cigam
titán
A névfeloldással, pontosabban az Edge-vel lenne problémám. Új szerverre költözött az oldal, de még mindég a régit szeretné megnyitni.
- Pingre az új szerver címét adja meg.
- Egy szűz portabele Firefox szintén az új oldalt nyitja meg.Volt már ipconfig /flushdns, és az ege-ben is volt már edge://net-internals/#dns "clear host cache", de egyik sem segített. Mit nézzek meg/töröljek, hogy az új oldal nyissa meg az ege?
-
cigam
titán
válasz
C. s.
üzenetére
Nem lenne jobb úszni az árral? Pl. Lehet valamelyik tiltásod miatt gubancolódott össze (Van amit tudott frissíteni van amit nem, vagy hibásan). Nem mellesleg hiába szúrják el néha(?
), többet javítanak mint rontanak.
A Microsoft 2020. július havi biztonsági frissítő csomagjában összesen 123 db (18 kritikus, 105 magas kockázati besorolású) biztonsági hibát javított, amelyek jellemzően biztonsági funkciók megkerülését, távoli kódfuttatást, valamint bizalmas információkhoz való hozzáférést tehetnek lehetővé.Ha mégis problémás egy frissítés, hát visszavonod, vagy visszatöltesz egy korábbi mentést.
-
cigam
titán
válasz
Lalikiraly
üzenetére
Jó az. Készítesz egy fiókot, és 3 nevet tudsz ingyen beregisztrálni.
-
cigam
titán
válasz
Lalikiraly
üzenetére
-
cigam
titán
Ha nem megy a gyári mentés, mit nézzek meg? Kiválasztom a meghajtót, és látszólag hiba nélkül elindul: A kapcsoló "Be" állásban van. A célmeghajtón létrejön az alap könyvtárstruktúra (FileHistory/username/machinename/) De a Data mappa üres marad.
-
cigam
titán
Köszi a kiigazítást, nem olvastam/nem értelmeztem jól a válaszod. Eddig meg voltam róla győződve, hogy visszafelé kompatibilisek.
Ugyanakkor egy bónusz kérdés: Ha csak az ügyfelet kapcsolja be, de a kiszolgálót nem, akkor mi van?
Eléri a az 1.0-ás klienst, de a saját megosztásai az adott verziónak megfelelő (SMB3) verzióval teszi meg?
Mert akkor a szelektív bekapcsolás biztonságos(abb) megoldás. -
cigam
titán
válasz
Downsampling
üzenetére
-
cigam
titán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nem hiba inkább csak nem készítették fel arra, hogy miként kezeli (hogyan áll szóba)az eszközökkel a W10. Namost az lenne meglepő, hogy a saját programja nem lenne képes kezelni(szót érteni vele).
A drivereknek is fejlődni, alkalmazkodni kell a Windows különböző verzióihoz. Az nem elég hogy anno készítettünk egyet és az majd a következő kiadásokon is működni fog. Azt folyamatosan fejleszteni (kellene) hogy az új kiadások elvárásaihoz igazodjon. Általában A Windows-ok visszafelé kompatibilisek egy bizonyos mértékig. De ez nem jelenti azt, hogy minden előző generációs programmal együttműködik. Pl. ma már megköveteli hogy digitálisan aláírt hitelesített legyen.Lehet csak bekapcsolni nem tudja, nem fut le az eszköz inicializálása, amit a gyári program meg tud oldani, és onnantól kezdve már tudja használni kommunikálni a kártyával. N+1 oka lehet miért nem működik, de ez egy logikus magyarázat. -
cigam
titán
-
cigam
titán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Nem mind1? Egy majdnem 10 éves kártyról van szó. Huncut gondolat sem volt a W10 (és annak driver modellje) Szerintem egyszerűen nem tudja kiszolgálni a W10-et.
-
cigam
titán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Kiesett a pikszisből, már nem támogatott, nincs hozzá új driver, ami illeszkedik a W10igényeihez. W7 a max amit támogat hivatalosan. Csak a szerencsén múlik, hogy működik-e:
WDI (WLAN Device Driver Interface) is the new universal WLAN driver model for Windows 10. WLAN device manufacturers can write a single WDI miniport driver that runs on all device platforms, and requires less code than the previous native WLAN driver model. All new WLAN features introduced in Windows 10 require WDI-based drivers.
Vendor-supplied native WLAN drivers continue to work in Windows 10, but functionality is limited to the version of Windows for which they were developed. -
cigam
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Pontosan. Anno végigsöpört az Interneten, hogy ingyenes lett az Adobe CS2, mivel szabadon letölthető, és aktiváló kulcsokkal együtt. Pedig ez nem igaz. Az Adobe leállította a CS2-t aktiváló szervert, és a legális licence-el rendelkezőknek tette elérhetővé ezt a megoldást, ha újratelepítésre kerülne a sor. Attól, hogy valami elérhető, működik, letölthető, még nem válik automatikusan legálissá.
-
cigam
titán
válasz
Downsampling
üzenetére
- Kapcsold ki az SMB1-et a W10-ben.
- Intézőbe írd be a NAS nevét vagy IP címét ( \\NASneve )
- Mappold fel Z: meghajtónak, vagy a megosztásról készíts egy parancsikont az asztalra.
Így kikapcsolt SMB1-el is eléred. Nem tudom letesztelni, mert nincs smb1-es gépem.
Vagy ha ez nem működik, legalább készíts időnként offline mentést a fontos adatokról. (Nem csak a zsarolóvírusok miatt, hanem HW hiba/véletlen törlés miatt is tünhetnek el adatok a NAS-ról.) -
cigam
titán
Mivel állandóan felüti a fejét (itt is), készítettem egy windows_es_office_licence topikot, ahol mindenki kedvére kiügyvédelheti magát, és lehet linkelni az olcsó licence-et keresőknek/kérdezőknek.
-
cigam
titán
válasz
Downsampling
üzenetére
Nem a tallózásra gondoltam(mert azt csak SMB1 tudja), hanem ha beírod az IP címét, és úgy látod-e megosztásait.
Magyarul egy SMB1 megosztást elérek-e SMB2(SMB3)-at használva. Még sose próbáltam.+Át kellene térned NFS-re (az eszközöd tudja), kérdés, hogy a kliensek hogyan viszonyulnak hozzá.
-
cigam
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Jó, nézd el nekem, emlékezetből írtam, csak annyi rémlett hogy másképpen jelölte meg ... A linkelt hozzászólásban:
Megoldas 3:
Egyszer ujrinditod a gepet HDD kiszereles elott, igy a rairt adatok biztosan kiirasra kerulnek
Ez azért elég furán hangzik. Nem kikapcsoláskor írja ki az adatokat, hanem bekapcsoláskor?krealon
Köszi a + infót. Ezentúl mégjobban figyelek, hogy ne csak újraindítsam/kikapcsoljam a gépet, hanem le is válasszam a külső eszközt. Sőt ezentúl megpróbálok csak NAS-t használni. -
cigam
titán
válasz
krealon
üzenetére
Nem, gyári beállításokkal mennek. Erre én is gondoltam, hogy hátha a külső lemezt is "piszkos" állapotba hagyja, ezért úgy is tettem egy próbát, hogy elötte leválasztottam. Akkor csak lezárja/kiírja amit kell. Vagy nem?
Mondjuk az is érdekes, hogy a lemezkezelő az USB-s merevlemezt nem külső lemeznek írja mint egy pendrive-ot, hanem úgy jelenik meg mint a gépbe épített lemezek. Vagy ez normális, és csak a pendrive-ok esetén mutatja hogy ez egy külső eszköz?zolee001
W8 alatt természetesen z uptodate W8.1 kiadást értettem. Erről hol lehet bővebbet olvasni?A legdurvább, hogy most megnéztem a W8.1-es tableten, és ott úgy látszanak a mappák, mint a WEB-es felületen. Van egy teleprompter-master, és egy teleprompter-master-magic-Encore2 mappa. Pedig tuti nem én hoztam létre. Melóba kellett menni, nem néztem bele a tartalmukba, nem hasonlítottam össze a két mappa tartalmát(a fájlok dátumait).
-
cigam
titán
Egy nagyon fura problémába futottam. W10pro alatt leszinkronizáltattam a onerive-ot, hogy offline is elérhető legen. Majd átmásoltam egy külső merevlemezre.
Most jön a félelmetes rész!
Egy W8 image-et töltöttem vissza a gépre, és a külső merevlemezen egy régi állapotot mutat, nyoma sincs a onedrive tartalmaznak, pontosabban egy régebbi állapotot mutat ami még anno a W8-as rendszert használva volt. Lemezellenőrzés után, mert talál valami hibát, visszaáll a régi állapot! Eltűnik a onedrive mentés!
A lemeze egy mezei alaplemez, vagyis elméletileg teljesen független a számítógépen futó rendszertől.
Mitől lehet ez? (Reprodukálható, tegnap este majdnem éjfélig ezzel foglalkoztam)A másik érthetetlen dolog, hogy a onedripe mappa W8 alatt csak részleges tartalmat mutat. Pl. egy VisualStudio forrásodnak nem látszanak a fájljai, csak a projekten bellüli pár mappát. Ha visszatöltöm a W10 image-et, akkor kb megvan minden, azt látom amit a WEB-es felületen.

Bár jó lenne tudni, hogy miért lett 1-1 mappából 2verzió (magic-Encore2 egy W8-as tablet), a gépen csak a "sima" verziókat látni.Mi ez a katyvasz?
-
cigam
titán
Van valami trükk/opció, hogy az intézőbe épített ZIP kezelőt átállítsam UTF-8 fájlnév kódolásra?
-
cigam
titán
-
cigam
titán
válasz
Dragon3000
üzenetére
nem találja meg hálózat felderítéssel a másik gépet
Csak a samba 1 tartalmazott tallózást, de ugye a biztonsági hibák miatt letíltották. Viszont a saba 2 és 3 már nem tartalmaz tallózáskezelőt, ezért sem működik. Persze az MS majd megoldja okosba, most nem jut eszembe a neve a szolgáltatásnak, de az is elég bizonytalanul működik(vagy sehogy).
Én már mindent próbáltam, de még egy épkézláb stabil, mindennap ugyanúgy működő szolgáltatást/megoldást nem találtam. -
cigam
titán
válasz
peterattila
üzenetére
-
cigam
titán
válasz
peterattila
üzenetére
Eseménynaplóban nincs semmi gyanús? Milyen programok vannak telepítve? Lemezellenörzés(smart adatok) minden rendben?
-
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na majd talán most felteszem kíváncsiságból.