Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-05-31 14:25:16

LOGOUT.hu

Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54801) twice


twice
tag

Sziasztok!

Problémám lenne a windows 10el. Múlt héten vásároltam Angliából egy laptopot amin rajta volt a windows 10, természetesen angolul. Át szerettem volna állítani magyar nyelvre ami csak részben sikerült. A nagy része magyar lett, de ha például el kezdem írni a keresőbe a program nevét akkor angolul jelenik meg (például programok eltávolítását akartam behozni, de az " add and remove program" felirat jelenik meg amire ha rákattintok nem történik semmi). Másik példa amikor frissítést telepített vagy bekapcsolom akkor a welcome szó fogad. Ezt lehet valahogy orvosolni anélkül hogy újrategyem az egész windowst? A válaszokat előre is köszönöm! :R

(#54802) atti1848 válasza Pierre75 (#54787) üzenetére


atti1848
senior tag

Azt majd holnap megnézem, hogy az van-e rajta, de olvastam, hogy valamiért a nagy felbontású monitorért történik mindez és hogy a programoknál kell a DPI beállítást tiltani, de ezt is holnap fogom megpróbálni.

06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.

(#54803) flash-


flash-
veterán

üdv emberek

kérdésem lenne: a win10 hez mikor érkezik ez a frissítés ami tartalmazza a rendszer optimalizációját a játékokhoz?

úgy olvastam hogy megjelent, de nekem nem töltődött le ilyen.

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#54804) pzstm válasza flash- (#54803) üzenetére


pzstm
titán

rosszul olvastad. Tavasszal érkezik, még csak Insiderek próbálgathatják. Pontos dátum még nincs bejelentve.

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#54805) Hunork


Hunork
veterán

Akkor majd megoldom magam. :U
Van egy külső merevlemez is, ezt leválasztottam. Erre az egyik, eddig nem látható merevlemez már látható lett a Gépházban. Már ez is valami. Más külső eszköz nincs, bill+egér nélkül meg azért nem illene...
Jó éjt!

"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

(#54806) King Unique válasza #83685760 (#54799) üzenetére


King Unique
titán

Valóban vannak ilyen alaplapok, de azért korántsem minden gép ilyen. UEFI boot módnál általánosan FAT32 kell, míg Legacy-ban rendszerint NTFS + aktív partíció. Bár az újabb Windows verzióknál utóbbi esetben a FAT32 is ok szokott lenni.

Amúgy az NTFS-nek igazán akkor van értelme, ha az install.wim / install.esd fájl > 4 GB. Ez pedig leginkább csak integrált Windows telepítőknél fordulhat elő, mert a normál ISO-fájloknál kisebb. Illetve, ha maga a boot eszköz (pl. pendrive) > 32 GB, az sem gond, mert pl. a Rufus simán megformázza FAT32-re.

[ Szerkesztve ]

(#54807) cozmo válasza #83685760 (#54762) üzenetére


cozmo
őstag

Rendszer visszaállítás megoldotta. :)

Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo

(#54808) Ragnar_ válasza vlevi (#54794) üzenetére


Ragnar_
addikt

A helyzet az, hogy NTFS-re formázott pendrivera készítettem végül a MCT-al egy boot driveot, amiről probléma nélkül bootol...

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#54809) Ragnar_ válasza King Unique (#54806) üzenetére


Ragnar_
addikt

"(pl. pendrive) > 32 GB, az sem gond, mert pl. a Rufus simán megformázza FAT32-re." A gond ott kezdődik, mikor 5Gb-os moviet akarok FAT32-re másolni. ;] Nem csak sima telepítőpendrive, adatot is mozgatok vele, úgyhogy NTFS-re lett formázva.

[ Szerkesztve ]

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#54810) szabonagyur válasza Ragnar_ (#54809) üzenetére


szabonagyur
félisten

Ezért érdemes venni egy 8GB-t ilyen telepítőknek, a nagy pendrive maradjon amire tervezték.

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#54811) Borisz76 válasza szabonagyur (#54810) üzenetére


Borisz76
veterán

Nekem egy 16 Gb-os modell van befogva ilyen célra, elfér a win mellett - egy mappában - a többi program telepítője is....

Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html

(#54812) #83685760 válasza King Unique (#54806) üzenetére


#83685760
törölt tag

Igen, a Windows is csinál egy FAT32-es partíciót magának, de mint írtam, az újabb lapok már kezelik az NTFS-t is, idővel pedig nyilván általános lesz. Pár gépen már néztem, azokon nem volt gond a bootolással. Az exFAT-ot viszont nem próbáltam, az a fájlméret-korlátozást el is tüntetné a régebbi gépek esetében is.
Ahogy Ragnar_ is írta, ha NTFS-re van formázva, akkor simán mehet mellé bármilyen fájl, a telepítőt nem fogja zavarni ;)

(#54801) twice: Vezérlőpult/Nyelv/Speciális beállítások/Nyelvi beállítások alkalmazása.../Beállítások másolása, alul kettő pipa, és kijelentkezel. Utána az üdvözlőképernyő is magyar lesz. A többi valószínűleg idővel vált magyarra, ahogy az appok is. Nekem volt egy bug a feliratoknál, egy frissítés után állt helyre.

(#54813) jokerone


jokerone
tag

Sziasztok!

A problémám a következő lenne: bepakoltam egy ssd-t a hdd helyére, az meg ment beépítő keretbe a dvd helyére. SSD-re win10, régi vinyón 2 partíció (egyiken win7 maradványok). Ez így rendben futott, nem volt vele problémám. Pár napja kivettem a rack-et, hogy másik 2 vinyót formázzak. Kész lett, eredeti vissza. Este indult rendesen, másnap reggel viszont elkezdte ellenőrizni az egyik partíciót (amin régen win7 futott), és elég sok file-t eltüntetett, amikre szükség lenne, de nem lettek kimentve. Azóta ezt a partíciót csak rendszergadaként tudom megnyitni, a file-ok (amik maradtak) csak másolás után olvashatók. Találtam egy found mappát, amibe ha jól tudom a chkdsk teszi a megmenthető dolgokat, de ez elég kevés. Próbáltam recuva-t, getdataback-et, de még így is elég sok file hiányzik. Van ötlet, hogy mit lehetne még próbálni? A vinyót pont aznap este néztem sentinellel, és 100%os állapotot mutatott.

Köszönöm előre is!

Üdv:
Laci

[ Szerkesztve ]

(#54814) hundai


hundai
aktív tag

Sziasztok !
Msconfigban sikerült lekapcsolni az összes szolgáltatást, így a bejelentkezési képernyőnél nem jeleni meg az a rész ahova a pin t kellene irni. Van erre valami megoldás, vagy csak újratelepítés segíthet?

-Wake up Neo!

(#54815) tylerddd


tylerddd
veterán

A legutóbbi nagyobb frissítés óta, amikor mobilnetet használok a laptopomban lévő SIM-ről, mindig jelez a OneDrive, h fizetős hálózathoz kapcsolódok. Ezt a jelzést ki lehet-e valahol kapcsolni?! A OneDrive beállításaiban nem, néztem. A Gépházban lehet a OneDrive-ot állítani, de ott meg külön erre nincs semmi. Vagy kikapcsolok mindent vagy semmit.

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#54816) zolokas válasza Potyka03 (#54600) üzenetére


zolokas
aktív tag

sziasztok képet hogyan kell visszahozni hogy látható legyen? hiába szedte vissza a recuva program meg data get back nem lehet megnyitni!

Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete

(#54817) tylerddd válasza zolokas (#54816) üzenetére


tylerddd
veterán

Van kiterjesztése a fájlnak, pl. .jpg? Láttam már olyat, ilyen visszahozott állományoknál, h átírta a program a kiterjesztést.

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#54818) zolokas válasza tylerddd (#54817) üzenetére


zolokas
aktív tag

próbáltam átírni másokra egyik se nyitja meg!

Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete

(#54819) Syl válasza tylerddd (#54817) üzenetére


Syl
nagyúr

Én egyszer egy törölt partícióról mentettem le képeket. A "listában" minden fájl duplán volt jelen. Egy a "normális" nevén és egy ilyen krixkrax (a méretük azonos volt). Ha a normál nevűt állítottam vissza, akkor a képet/videót nem lehetett megnyitni. Ám ha az értelmetlen nevűt, akkor hibátlan volt a fájl.

Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.

(#54820) Gsx-rr


Gsx-rr
veterán

Valaki használ Freemail-es fiókot a gyári levelezővel?
Hogy lehet beállítani ,hogy törölje a szerverről a levelek miután letöltöttem a gépre?

(#54821) Drachande válasza Gsx-rr (#54820) üzenetére


Drachande
tag

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Két kijelző van kötve a gépemre, egy 1200p-s monitor DVIn és egy 1080p-s LED TV HDMI-n. A TV általában ki van kapcsolva, csak filmezéshez, néha játékhoz szoktam bekapcsolni hozzá. Eddíg nem volt semmi probléma, amikor a TVre is ki akartam rakni a képet és mindkét kijelzőn akartam egyszerre nézni ugyanazt, képernyő duplikására állítottam, meg levettem a felbontást 1200asról 1080ra, így működött jól. Igaz a monitoron addíg volt két fekete sávom alul és felül, de az nem zavart. Egy idő után viszont, egyik napról a másikra a TVn minimálisan összenyomott kezdett lenni a kép, ha duplikáltam, de még akkor is, ha csak a TVt aktivizáltam és a monitorra nem ment kép közben. Alig észrevehető egyébként ez a különbség, de egy hangyányit "kövérebbnek" látszanak az emberek a TV képernyőjén, az ikonok kicsit oválisabbak, stb, látszik, hogy valami nem ok. A felbontás ugyanúgy 1080asra van rakva, a Tv teljes képernyője be van töltve, mint eddíg, de mégis minimálisan torz most.
Friss Windows 10 van fent, kb egy hétig semmi baj nem volt, arányos volt minden a filmeknél a TVn is, majd annyit töltött a windows a vinyóimmal (telemertry, stb) hogy kikapcsoltam egy csomó szolgáltatást. Utánaolvastam, hogy mik okozzák ezeket, Superfetch, Windows search, stb, és csak olyanokat tiltottam le, amiknek elvileg semmi köze nem lehetne a képernyő felbontásához. Pár napra rá kezdődött ez a kép torzítás a TVn, de lehet, hogy már másnap is volt, csak akkor nem nézegettem filmeket. Gondoltam leírom, hátha lehet összefüggés.
Mi lehet a probléma?

(Sorry, véletlenül válaszra kattintottam, hogy látom, új hozzászólásnak szerettem volna kirakni.)

[ Szerkesztve ]

(#54822) King Unique válasza Ragnar_ (#54809) üzenetére


King Unique
titán

Itt a telepítő kiírásáról, illetve az ilyen célra használt pendrive-okról volt szó. Normál esetben ezt egy user eleve nem keveri az adattárolással és nem másol hozzá filmeket, fontos fájlokat stb. Pláne azért sem, mert a Windows pendrive-ok esetén eleve csak 1 db (!) partíciót tud kezelni, a többinek nem oszt ki betűjelet. Tehát az szépen néz ki, hogy a telepítő fájljai közé bemásolunk minden egyebet is...

(#54812) RushJet:
A hangsúly azon van, hogy ez még mindig nem általános és az csak egy dolog, hogy xy (újabb) gépen éppen működik. Továbbá az NTFS-nek Legacy boot módban, valamint a fentebb említett nagyobb méretű integrált telepítőknél, illetve a most felhozott egzotikus példánál (4 GB+ fájlok adattárolása) van igazán létjogosultsága. De egyrészt integrált ISO-t normál esetben nem használ a user és ilyen az MS oldalán sincs. Másrészt, ha már valaki (saját felelősségére) annyira adatot akar tárolni a boot eszközön, akkor lehet használni akár egy külső HDD / SSD meghajtót is ilyen célra. A telepítőt azokra szintén ki lehet írni, sőt akár külön partícióra is, mivel ezeknél már nincsen a pendrive-oknál fentebb említett korlát. Illetve az adatoknak nyilván létre lehet hozni megint egy külön partíciót. Ezekről egy másik topikban korábban már volt szó. :)

[ Szerkesztve ]

(#54823) #83685760 válasza King Unique (#54822) üzenetére


#83685760
törölt tag

Nézd, egy 8GB-os pendrive-ra ha ráteszed a telepítőt, akkor marad olyan 4,5GB hely, a fájlokat egyszerűbb csak rámásolni, mint előkapni a külső vinyót, főleg, ha utóbbi nincs is :) A telepítőt semmi sem fogja zavarni, csak maradjanak a fájlok a helyükön.
Hogy az NTFS mennyire nem általános, azt nem tudom, ami gépen eddig próbáltam UEFI-vel bootolni, azokon sikerült. Csak azért írtam, mert már nem kizáró ok.
Az egy pendrive-os partíció meg jó volt, a Rufust csak egyszer használtam Linuxhoz, formázás után a boot menüben ott maradt harmadik opciónak a Linuxos is a többi mellett :D A Windows nem látott másik partíciót, vagy bármi nyomot, de nem is zavarta.

(#54824) tordaitibi válasza twice (#54801) üzenetére


tordaitibi
veterán
LOGOUT blog

Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Nyelv , vagy
Vezérlőpult\Óra, nyelv és terület\Nyelv,
Itt távolítsd el a magyart, és add hozzá ismét, akkor letölti a neki megfelelő nyelvi csomagot, és fel is telepíti.
Tedd alapértelmezetté, és valahol van egy olyan menüpont, hogy alkalmazás az összes felhasználóra, és a bejelentkező képernyőre.
Ha főbelőnek se tudom hol van, most w7 előtt ülök éppen.

[ Szerkesztve ]

(#54825) Barthezz2 válasza tordaitibi (#54824) üzenetére


Barthezz2
MODERÁTOR

Ugyan ott, bal oldali vezérlőpult sáv, azt hiszem a második, talán speciális beállítások néven van(telefonról írok). A felugró panelen pedig az alsó gomb, és ott lehet klónozni mindenhova a nyelvet.

Everybody lies.

(#54826) twice válasza #83685760 (#54812) üzenetére


twice
tag

Köszi a választ, az üdvözlőkép már jó viszont a keresés még mindig nem sajnos. Pontosan az a problémám amit itt írnak. Rossz nyelv, nem lehet rákattintani. Ami oda volt írva megoldás kipróbáltam de nem használ. Valakinek van valamilyen ötlete, hogyan lehetne orvosolni, újrarakás nélkül? Köszi a válaszokat! :R

(#54827) #83685760 válasza twice (#54826) üzenetére


#83685760
törölt tag

Egy rövid ideig normál esetben is kétnyelvű marad a rendszer, azt nem tudom, hogy mitől frissíti, talán érdemes várni picit. Akkor az indexet is újjáépítetted? Törölted teljesen az angolt (vagy előbb a magyart) mindenhonnan?
A programok megtartásával sajnos amúgy sem lehetne újratelepíteni, mert eltérne a telepítő és a rendszer nyelve (annak is a telepítési nyelve számít).

(#54828) tordaitibi válasza twice (#54826) üzenetére


tordaitibi
veterán
LOGOUT blog

Anniversary Update fönnt van?

(#54829) King Unique válasza #83685760 (#54823) üzenetére


King Unique
titán

Azért manapság nem olyan extra dolog egy pendrive, hogy az embernek ne lehetne belőle több darab. Az egyiket használhatja különféle OS-ek telepítéséhez, a többit meg adathordozáshoz, netán TV-hez, meg mit tudom én. Ráadásul egy MCT-vel letöltött normál (nem x86+x64) Win10 ISO csak ~ 3,04 GB. Tehát az még egy 4 GB-os pendrive-ra is ráfér, ha már valaki annyira nem akar pazarolni. :)

De, ha 8 GB-os, vagy nagyobb tárolókapacitású, akkor pl. a YUMI | SARDU | XBOOT programokkal lehet készíteni multiboot pendrive-ot is. Amire aztán lehet pakolni több Windows, Linux stb. telepítőt. Tehát így megint nem vész kárba a tárhely.

[ Szerkesztve ]

(#54830) vlevi válasza King Unique (#54829) üzenetére


vlevi
nagyúr

Jaja. Nekem is van egy 8 gigásom, amire az mct-vel rátettem a 32,64,home,pro win10 telepitőket. Nem mintha sűrűn lenne rá szükség, de ha kell, akkor megvan.

(#54831) lacy86 válasza lacy86 (#54678) üzenetére


lacy86
addikt

Van friss "adatom" :)

A gep 2014 kozepen lett vasarolva.
A problema csak Windows alatt van.
A Mac-es resznel mukodik a hang

Utolag nem lehet valahogy frissiteni az audio drivereket?
( integralt van )

(#54832) MATEO6600


MATEO6600
őstag

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy a windows hogyan kezeli a telepített programok könyvtárstruktúráját?

Van 2 vinyóm: egyik D:\ meghajtóként, a másik E:\
A D:\ -s vinyómat adom el, így miután kiveszem a gépből, az E:\ meghajtóm lesz a D:\ :D (remélem érthetően magyarázok)
A kérdés, hogy ilyen esetben az E:\ -re telepített programokat az oprendszer automatikusan átcímkézi D:\... -re, vagy baszhatom az egészet?

:R

(#54833) King Unique válasza vlevi (#54830) üzenetére


King Unique
titán

Igen, olyan nekem is van letöltve és 5,42 GB-ot foglal a 8 GB-os pendrive-on FAT32-es fájlrendszerrel. Azért a fennmaradó ~ 1,91 GB szabad helyért meg nem fogok siránkozni. Ennyi erővel a belső / külső HDD-ket sem pakolom csurig tele...

(#54834) tordaitibi:
Windows 8.1 / 10 alatt sokkal egyszerűbb és gyorsabb a Win+X, vagyis a Start gomb jobb klikkes menüje...

[ Szerkesztve ]

(#54834) tordaitibi válasza MATEO6600 (#54832) üzenetére


tordaitibi
veterán
LOGOUT blog

Keresőbe:
partíciók..... létrehozása formázása (ekkora orbitális baromságot egyébként, 1000 éve LEMEZKEZELÉS, és az ablaknak már ez is a neve, w10 ficsör)
és itt a meghajtón jobb klikk,
Meghajtóbetűjel és elérési út módosítása,
a többi már menni fog.

(#54835) MATEO6600 válasza tordaitibi (#54834) üzenetére


MATEO6600
őstag

Szóval miután kiveszem a D:\-t, és az E:\ lesz az új D:\, nevezzem vissza E:\-re ugye?
:R

(#54836) Bacusuz


Bacusuz
őstag

sziasztok

laptop win10 kérdésem lenne:
egér-érintőpárna beállításánál hol kell beállítani hogy csak egy kattintásra végezze el a műveletet?
köszi előre is

ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.

(#54837) tordaitibi válasza King Unique (#54833) üzenetére


tordaitibi
veterán
LOGOUT blog

Igazad van, a win+X jó. A jobbklikk nálam nem :D

De az ártatlan lemezkezelés miért lett Partíciók...blabla a keresőbe, máig nem értem.

MATEO6600, igen.

[ Szerkesztve ]

(#54838) kalasz


kalasz
tag

Udvozlet mindenkionek!
Van egy acer aspire 5710z tipusu laptopom amin a 1511-es verzioju win10 remekul elmegy. Mostansag probalkozik az update felrakni a 1607-es verziot, ami feltelepul de ujra inditas utan egy nyelvvalaszto ablak jon be aminel semmi nem mukodik, sem az eger sem a tapipad sem a gombok. Kerdesem az, hogy jelen esetben mi a megoldas, hogy a frissites rendben megvalosuljon.
Valaszokat elore is koszonom.
Udv kalasz

A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

(#54839) Peace


Peace
nagyúr

Sziasztok!

A problémám a következő lenne: Win 10 Pro 64 bit 1,5 hónapja lett újrarakva. Eleinte nem is volt semmi probléma, szépen ment az internet. Aztán elkezdett olyat művelni, hogy 10-20-30 másodpercekre nem töltöttek be az oldalak. Mivel már régóta rosszalkodott a UPC modem wi-fi téren és már sípoló hangot is adott kétszer, felhívtam őket. Rámértek és közölték, hogy itt valóban nem stimmel valami, kiküldtek technikust cserélni. Beüzemelte, mindent leteszteltünk, szépen működött wi-fi és kábelen is. Erre miután elment, megint kezdte. Ami röhej, hogy 28 MB/s-el töltök közbe, meg feltöltés is megy torrenten 1 MB-al, de az oldalak nem jönnek be. Most már van, hogy akár 1 percig sem. Ilyenkor ping-elni sem lehet semmit, totál sötétség...

Amiket próbáltam:
-host fájlba belelestem, hogy van-e bármi fölös sor, ami odakerült valahogy. Semmi ilyesmi.
-beírtam goggle alapértelmezett DNS-t, hátha segít. Nem segített.
-Lefuttattam Malwarebyte anti-malware-t és Hitmanpro-t, hátha valami kártékony teszi. Semmit nem találtak. Alapból Kaspersky Total Security-t használok...

Kezdek kifogyni az ötletekből, és rohadtul idegesítő. Mi okozhat még ilyen jelenséget? :F

szerk.: jah igen, Chrome-ot is tenném fel próbaképpen, az meg megáll a "várakozás a letöltésre..." feliratnál. Az online és az offline standalone telepítő is... :(

[ Szerkesztve ]

(#54840) szabonagyur válasza tordaitibi (#54837) üzenetére


szabonagyur
félisten

Az ilyen start amúgy bejön valakinek? Eléggé elüt mindentől.... :U

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#54841) King Unique válasza tordaitibi (#54837) üzenetére


King Unique
titán

Igen, úgy látszik vsz a C.S. van fent. Korábban azt én próbálgattam és elvileg a jobb klikkes menüt is elő lehet csalni, de mindegy. Nekem megfelel a beépített Start menü is, illetve full screen módban használom. :)

(#54840) szabonagyur:
Hát igen és ráadásul ez talán az XP stílusú lehet...De erre mondják, hogy ízlések és pofonok.

[ Szerkesztve ]

(#54842) Peace válasza Peace (#54839) üzenetére


Peace
nagyúr

Opera felment, ott is ugyanez a helyzet.

(#54843) Popes válasza Peace (#54839) üzenetére


Popes
őstag

Nálam hasonlót akkor csinált amikor ment valami letöltés ami a teljes sávszélt használta magas prioritással, esetleg nézz rá az erőforrás figyelővel a hálózatra.

Deus ex machina

(#54844) Peace válasza Popes (#54843) üzenetére


Peace
nagyúr

Sose volt ilyen előtte, mindig röhögve neteztem és youtube-oztam maximális letöltési sebesség mellett is. Legyen az torrent vagy uplay telepítés vagy bármi más... :(

(#54845) Pokesz007


Pokesz007
senior tag

Véletlen nem a vìrusìrtó,falad?

[ Szerkesztve ]

️️Hardverapró Mindörökké️️

(#54846) Redneck


Redneck
veterán

Mennyire jó ötlet matricás, tasakos Win 10-et venni apróról? Azt szeretném ha teljesen tuti lenne, olyan amit az MS Support is elfogad ha gondom van.

A másik, hogy 7-ről váltok, és szeretném, ha hasonlóan letisztult, felesleges dolgoktól mentes rendszerem lenne. Zeneszerkesztés, és játék a cél. Holnap bővebben leírom jelenleg hogy van belőve a 7 64bit.

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

(#54847) VoidXs válasza Redneck (#54846) üzenetére


VoidXs
nagyúr

Eladófüggő. Valószínűleg egy 100 pozitívos olyat is fog adni.

A gyári szemetek nagy része törölhető, a dizájn meg kábé a régi. De meg lehet lelni egy jó kezdőképernyő varázsát is.

[ Szerkesztve ]

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#54848) raidx


raidx
őstag

Két napja vacakol a Digi netem. Néha alig 0.5 körül van a download. Néha hasít rendesen. Mikor kezdődött, a routerbeállításoknál látom, éledezik az IPV6. Beállítottam és működött is rendesen vagy fél napot. Tegnap agész nap szarakodott akár mit is állítottam be. Ma kiiktattam az IPV6-ot és megint megy rendesen. úgylátszik, a Diginél is fennáll az a probléma ami a Telekomnál.

[ Szerkesztve ]

Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX

(#54849) szabonagyur válasza Redneck (#54846) üzenetére


szabonagyur
félisten

Csak ne sima MSDN kulcs legyen, hanem rendes. MSDN kód nem adható jogilag tovább.

Eladó: iPhone 13Mini 2 év gari, iPhone 6S 32GB

(#54850) Redneck válasza szabonagyur (#54849) üzenetére


Redneck
veterán

Köszönöm az információt! Megkérdezem! :R Esetleg jó ötlet lenne előbb kipróbálnom nem? Az is lehet hogy egyelőre nem jön be?

Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. http://steamcommunity.com/id/redneck026/

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 10 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.