- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz
tonyrulez #149382 üzenetére
A legegyszerűbb Bootolható Usb pendrive készítése!
Dugjuk be a pendrivot és nyissuk meg a parancssort rendszergazdaként majd írd be ezeket:, és mindegyik után nyomj entert.
1 diskpart
2 list disk
3 select disk " itt nyiván azt választjuk ahol a pendrivunk van" Pl: select disk 1
4 clean
5 create partition primary
6 select partition 1
7 active
8 format fs= ntfs quick " ez Legacy Bioshoz kell / Uefi Bios -hoz fat 32 kell! format quick fs=fat32
9 assign
10 exit -
Angel2014
addikt
válasz
King Unique #149379 üzenetére
Köszönöm szépen
-
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Tudnátok nekem abban segíteni ha letöltöm a win 10- et a microsoft oldaláról. és amikor feltelítem az alkalmazásokat és csempéket hogy müködjön nekem kell felfrissítenem a microsoft store-ból?
Egyszerűen nem akarnak működni csak ha felfríssítem,
Régen letöltöttem a windowst elíndítottam az updatét és az feltett mindent, a drivereket és a csempék is működtek.
Most meg feltelepítem a windowst ráengedem az updatét és ugyan olyan rosszak a csempék vagy el sem indulnak, csak akkor működnek ha felfrissítem a storéból.
Azt hittem, hogy vannak ezek a halmozott frissítések akkor ez a csempékre is vonatkozik.
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Valamiért a win10 alatt a storéból letöltött TikTok akadozik vagy le is fagy.
Ehez alapból az Edge van csatolva és onnan nyillik meg a TikTok.
Kérdésem az lenne hogy meg lehet azt csinálni, hogy a letöltött TIKTOK a Chromból induljon?
-
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Egy dell optiplex 7010-re win 10-et telepítek vga -hdmi adapterrel tévén keresztül.
De az első újraindításnál már nincs kép.Ez miért lehet vga driver?
Biosba be tudok lépni.illetva a boot menűbe is.
Esetleg ha vga driver lehetséges ezt valahogy parancssorból feltenni?
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Feltettem a face topikban is, de lehet nem is a faceéra tartozik, ezért megpróbálom itt is.
Van egy ilyen kamera és egy asztali PC.
Win 10 kamera megy, skype, wiber, stb megy.
De a facebokkal akármit engedélyezek nem indul el, azt írja engedélyezzem a kamera funkciót.
Próbáltam edgéből, próbáltam chrómból de ugyan ez a hiba. Engedélyeztem win 10-ben és a böngészőkben is.
Hibakódja ez: false&nonce=t39xzrt00zg5&thread_type=1&use_joining_context=true&peer_id=1700633507
Mi lehet a baj? Lehetséges valami javít a face? Nálatok jó?
-
Angel2014
addikt
válasz
King Unique #143374 üzenetére
Köszönöm!
Így semmi értelme akkor. Vagyis van hogy fizess a következőért.
Aki kitalálta gondolom unatkozhatott.
Szóval :
1 diskpart
2 list disk
3 select diskÉs itt jön a lényeg, hogy ne sima clean legyen hanem clean all parancs igaz?
És ha pl a gépem adom be? Azt hogy takarítanád úgy ki, hogy ne vesszen el a rendszer, de a lomtárba mégse maradjon nyoma?
-
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Most a nav azt hiszem minden géphez szoftverher és adattárolókhoz ad egy hivatalos kódot, hogy tudd letörölni a dolgaidat, ha eladod a gépet, szervízbe adod, vagy más kezébe ne jusson.
Ez 2022 től jött be.Véglegestörlés.hu.
De mi van azokkal akik korábban vették a gépeiket?
Tudnátok ajánlani ilyen szoftvert nekem ami erre alkalmas lenne?
-
Angel2014
addikt
válasz
MikeWazowski #142514 üzenetére
-
Angel2014
addikt
válasz
MikeWazowski #142512 üzenetére
Az hogy valaki küld egy licencet emailban, szerintem az még nem az. kéne a matrica is. De ezt a többiek megerősítik.
Ezért írtam hogy egy win7 es matricával is jutsz ennyire.
-
Angel2014
addikt
válasz
MikeWazowski #142510 üzenetére
Ennyi erővel keres egy win7 home matricát az is leaktíválja. Ez a leírás szerintem így minden lesz csak nem hivatalos. De a vége ugyan az lesz , kapsz egy digitális licencet.
Letöltöd a media creation -t és letöltöd a win 11 et.
-
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Ezt a figyelmeztetést ki lehet kapcsolni a chromban?
Láttam, hogy bővítménnyel sikerült, de a nélkül semmit nem tudunk tenni?
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Azt mondták itt tegyem fel a kérdést ,mert ide tartozik. Alaplapos topikból küldtek ide.
Lenne egy GigaByte H110M alaplap.
Kérdésem az lenne, hogy ha Other os-on telepítettem win-10-et korábban de kap egy frissítést a windows vagy esetleg mástól el tud állítódni a bios win10 vagy win 10 WHQL-ra ?
3 hét használat után semmihez nem nyúltam a biosban nem állítottam el, nem talált rendszert és nem állt fel a gép, mert otheros-ra állította.
Nagy nehezen rájöttem át kell állítani win 10 -re és a CSM-et kikapcsolni így ismét elindult.
A WHQL az mi?
Legfontosabb Bios beállítások:
Fast Boot : Enabled
Secure Boot: Enabled
Sata: AHCI
Boot: Uefi
És itt jön a kérdés mire tegyem akkor...az Other osban nincs CSM kikapcsolási lehetőség az csak a win-10-win10 WHQL-ben van.
Hdd van a gépben és lesz egy SSD belerakva és akkor már helyesen akarnám megcsinálni.
Itt valamit javasoltak, hogy huzzam le a HDD-t.
Leírnátok, hogy állítsam be a lapot win 10 telepítéshez.
-
-
Angel2014
addikt
Sziasztok pár napja tettem újra a gépet és most nézem az Nvidia alkalmazásban hogy valami használja a programot.
Ez mi lehet? Sehol sem találom.
És azért is érdekes,mert 2 kártya van a notimon egy HD 630 és egy nvidia 1060 ami azért fura ehy ilyen programnak nem is szabadna beindulnia sem az NV-ben mert ott a 630.
-
Angel2014
addikt
Chrome Verzió: 89.0.4389.90 (Hivatalos verzió) (64 bites)
Hibajelenség az volt hogy elmentem fürdeni berakott a windows egy héttárképet és onnan nem lépet be újra bármit nyomtam,de az egér mozgott. Nagy nehezen beléptem ctrl-alt delete utána megnyitom a böngészőt és ismét fagy. Lent a tálcán ott vannak az ikonok de semelyik nem reagál de az egér mozog.
Ez is mi a chromba a jobb szélén hogy olvasási lista?
-
Angel2014
addikt
Sziasztok nálatok is szokott fagyni és remegni a a böngésző mostanában?
-
Angel2014
addikt
Sziasztok maga a processor lehet win kulcs aktivátor?
Volt egy asztali gép licenc nincs nem is volt, bővítettem 1155 pentiumot 3, gen i5 re belerakom bios load dafault felrakom a win 10 homét a microsoft oldaláról és ahogy netet kap leaktiválta magát.
Ez hogy lehet?
-
Angel2014
addikt
válasz
coco2 #127565 üzenetére
Úgy Értem,hogy csináltam pár gépet a napokban és itt kérdeztem miért nem rakja fel [link] itt pont ez volt a bajom hogy nem teszi fel.
Most az Asus-on feltette ezért is nem értem.. Válogat a drivereket és a gépek között a MS?
Zoli ezt írta válasznak: Microsoft says it will temporarily suspend Windows 10 driver updates [link]
-
Angel2014
addikt
Tegnap telepítettem egy lány ismerősömnek a wi n10-et egy Asus X 507M gépen és az összes Drivert felrakta pedig hiányzott vagy 12 DB a notebookon. Akkor ez most hogy van?
-
Angel2014
addikt
válasz
Angel2014 #127391 üzenetére
Úgy olvastam ez csak idéglenes lesz. Vannak az AMD-és csodák főleg a régiek. És vannak a 20 éves régi gépek mint a lenovo T sorozat vagy a pl Dell studio vistára korszerűsítve na azokon el tudom képelni a kék halált. De egy mostani főleg inteles gépen nem.. De nekem sokat segített a driver frissítésük.
-
Angel2014
addikt
Sziasztok csináltam tiszta telepítéssel 2 laptopot is de a drivereket nem teszi fel a windows.
Kérdésem az hogy változott valami a windowsban hogy nem teszi fel?
Van egy olyan lehetőség választható frissítés. de azok között vannak AMD driverek is nem is értem mit keresnek inteles gépen..
A speciális beállításoknál van egy lehetőség a bekapcsolásra hogy frissítések fogadása más microsoft termékekhez a windows frissítésekor... esetleg ezt kell bekapcsolnom hogy felrakja automatán a drivereket?
-
Angel2014
addikt
válasz
Doky586 #126857 üzenetére
Nem a nettel van a baj..amúgy Digi..
Hanem szoktam telepíteni és szervízelni sok gépet ..ebben vírus időszakban egy kis kiegészítés anyú sztókja miatt amúgy ápolásin vagyok vele.
Jönnek olyan kategóriás gépek aminek a memóriája és a procija nem valami gyors, vagy olyan AMD gépek amik 1.0 GHz mennek.
-
Angel2014
addikt
Valaki megmondaná, hogy ha letöltöm a friss buildu windowst Csinálok egy adathordozót és felrakom a windowst egy tiszta telepítéssel akkor mi a nyavajának tölti le és telepíti egy óráig az összesítő frissítést?
Miért nem lehet egyből belerakni ezt is?
-
Angel2014
addikt
válasz
King Unique #126830 üzenetére
Így van de ezt azért írtam az uefivel jobban jár ha támogatja a biosa.
-
Angel2014
addikt
válasz
AkosAkos #126824 üzenetére
Először beállítanám a biost.
Másodszor kézzel és nem a rufusszal csinálnék egy uefis telepítőt..
Dugjuk be a pendrivot és nyissuk meg a parancssort rendszergazdaként majd írd be ezeket:, és mindegyik után nyomj entert.
1 diskpart
2 list disk
3 select disk " itt nyiván azt választjuk ahol a pendrivunk van" Pl: select disk 1
4 clean
5 create partition primary
6 select partition 1
7 active
8 format fs= ntfs quick "ez windows7-hez kell" windows 10 hez ha uefi boot ban fat 32 kell! format quick fs=fat32
9 assign
10 exitItt hibát dob fel a rufus miatt vissza kell convertálnod a gpt -ét és kezd elölről akkor ahogy írtam már jó lesz.
Futtasd rendszergazdaként a parancssort.
diskpart
list disk
select disk / meghatószám.
clean
convert gpt
Harmadszor hivatalos friss wint tennék rá a microsoft oldalárol.
Negyedszer teljesen törölt merevlemezre tisztán telepíteném.
Ötödször ráengedném a netet hogy aktíválja magát és az összes drívert feltegye a win.
-
Angel2014
addikt
válasz
King Unique #126775 üzenetére
Nem kötelező így van! De oda kattintottam ezt a wint velem együtt mi rakjuk majd össze a legjobb formájára! Ha nem kattintok nem derülnek ki a hibák.
Amúgy semmi bajt nem látok idáig.
-
Angel2014
addikt
válasz
King Unique #126772 üzenetére
Most települ remélem nem lesz baj.
Kezdi a microsoft túl tolni ezeket a win frissítéseket. Még a jót is elcseszik.
-
Angel2014
addikt
Sziasztok ez mit jelent?
Az Asztalablak-kezelő regisztrálta a munkamenet portját.
Elsötétült a kép 10 mp re...
-
Angel2014
addikt
-
Angel2014
addikt
Egyszerre kísérletez a Facebook, win10 microsoft, és a Chrom is? Lehet ők is bekapták a cov-19-et?
Facén nem lehet letölteni messengerben.
Win naponta frissít és több új szolgáltatás kerül be.
A Chrom a címsávot tette feketére..
Amúgy korábban kérdeztem hogy lehet csatlakoztatni a képernyőt kiküldve így legalább megoldható lett.
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Ha a gépet bluetooth eszközről küldöm ki a képet hangot a tv-re csatlakozik megy normálisan,de amikor leválasztom ,hogy lehet újra csatlakozni? A bluetooth eszköznél látszik hogy kép és hang csatlakozva de sehogy nem bírom esetleg a tv ről kell indítanom?
Ha újra akarok csatlakozni már nem találja meg .
Ezért kérdezem ,hogy másképp kell indítanom?
-
Angel2014
addikt
válasz
MaxxDamage #108196 üzenetére
uefi mellé jó ha van. Esetleg próbáld kikapcsolni és legacyba indítani.
-
Angel2014
addikt
válasz
MaxxDamage #108194 üzenetére
Biosba lépj be azt mutasd hogy van beállítva a lemez vezérlő.
-
Angel2014
addikt
válasz
MaxxDamage #108179 üzenetére
Biost nézd meg miben indult hdd-vel! Ahci vagy ide? Ha idében abban tudok segíteni hogy AHCI legyen és ne legy bluescreen. Nem biztos,hogy a win csinálja.
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Az mint jelent a win 10-ben,hogy választható frissítések érhetőek el? Mi a különbség ha felrakom és hogy mi ha nem? Lesz valami javulás ? Vagy olyan dolgot rak fel ami alapból nincs?
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Ti nem észleltek problémát a chrommal ? Bármit megnyitok pl: a mi oldalunk PH, vagy a Game Twist? Farmarama, Facebook, csak pörög és nem tölt be ...Mi lehet a gond? Kínomba este újratettem a wint de semmi nem változott.
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Az a kérdésem lenne ,hogy most megyek egy céghez egy minolta c220 nyomtatót beállítani ez egy régi darab ,de win 10 hivatalos licenszel van fent amihez nincs driver, ha felrakom a win 7 -et a win 10 kulcs visszafelé aktiválható?
-
Angel2014
addikt
mindent hazavágott!!! Nincs hangom és dolbym sem .minden megváltozott.
-
Angel2014
addikt
Mi a nyavaja ez a verzió frissítés?
-
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Tegnap jött egy 1809 3 fázisban a gépre ma reggel meg jött egy 1809 es frissítés 10 fázisban a gépemre ...ez most mi? Ma reggel lett egy frissebb build?
Ezt azért is kérdem ,mert tegnap kicseréltem a 03.as wint 09 esre a pendrivon de ha megint frisstettek akkor megint jött ki ma újabb build amit tegnap lehúztam a hivatalos oldalról.
-
Angel2014
addikt
-
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Tudnátok abban segíti , van egy ablakszerkesztő programm "GabrielSoft" egy régi laptopon win 8 al..most vett egy új lapost a barátnőm amin win 10 van...de lemezt elhagyta vagy elkeverte lényeg nincs meg.
Kérdésem az hogy valahogy át tudom rakni neki? Programm file mappa vagy hasonló képp?
-
Angel2014
addikt
Volt már? Leállították a Windows adattörlő frissítését
De ez lenne az? 2018. szeptember 26. – KB4458469
-
Angel2014
addikt
Erre [link] akkor nem tudnátok választ adni, hogy nálatok is ilyen?
-
Angel2014
addikt
válasz
Sátán44 #86024 üzenetére
Szerintem bukta...és amit te szeretnél ez képtelenség.
Inkább szerezz egy win7 , win 8, vagy win 8,1 oem licen cet egy régi laptopról leolvasva ami nem volt 10 re frissítve.
Vagy tegyél fel win 7 et aktiváld tegyél fel minden drivert...töltsd le a win 10 média creatort és ne a usb vagy iso képfájra menj hanem ezt az eszközt frissítsd fel és beégeti a win 7 kulcsot. Tegbnap így csináltam.
-
Angel2014
addikt
Sziasztok újrahúztam a gépem lenovo y720 és azóta fagy a chrom vagyis pl a híreket vagy a hír 24 nyitom meg a startlapon 2 percet gondolkozik...
A másik a játékoknál PL farmarama minden alkalommal engedélyezni kell a flasht .
Előtte ezt nem csinálta ...Nállatok is ilyen?
Lehet a chrommal vagy a flashel lesz a hiba?
-
Angel2014
addikt
válasz
Core2duo6600 #85248 üzenetére
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Ha letöltöm a win 10 et és kérdezi 32-64 vagy mindkettő ha a mindkettőt választom az mit takar magába?
Pl Kilistázza a 32 és a 64 bites Pro és home verziókat?
Töltötte így le valaki?
Ha igen uefis pendrivot a 8 giga miatt nem birok csinálni csak 4 gigásat Igaz?
-
Angel2014
addikt
Kiadták ezt a frissítést 2018. június 26.-KB4284848 (OS Build 17134.137) az újjabb harverű gépeknél ez oldotta meg az aztal kivilágosodását a chrom bezárása után.
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Az új win 10 alatt találkozott már valaki PL: Króm bezárása után ilyen kivilágosodással? [link] Ahogy bezárok valamit kifényesedik a jijelző...ez mi lehet? Tegnap húztam újra..friss bioss és friss driverek..lenovo y720.
-
Angel2014
addikt
Sziasztok szerintetek hivatalos win 7 ről még lehet frissíteni win 10 et?
-
Angel2014
addikt
válasz
King Unique #80063 üzenetére
Olyan fagyások jönnek a 960 evon nvme ssd-én..korábbi builddal nem volt ez..
-
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Most lehúztam a friss win 10 -et nem tudjátok hogy javították a TRM problémét az ssd -éknél amit kékes is írt korábban?
-
Angel2014
addikt
válasz
Doky586 #78632 üzenetére
+1
Így csináltam...
(#78627) csicso82
csak minden egyes usb létrehozás, vagy felmásolás előtt mentsd ki külön rá a ei.cfg filét. amit majd vissza kell másolni a sources részhez. Így már listázza a wint.
Innen le is töltheted...ei.cfg ezt a win mappái közé a sources mappába kell tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged