Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cooi11
üzenetére
Ha WIN10 pro van a gépeden, akkor otta Hyper-v, olyan vifrtuális gépet csinálsz, amilyet akarsz, ha Home, akkor Virtualbox, VMWare Player, stb és ugyanott vagy.
Fogsz egy magyar nyelvű WIN7 telepítőt, felrakod, mint egy valós gépre és használod.
Kész, előre telepített lemezképet magyarul nem nagyon találsz. Ha angol a lemezkép, akkor megpróbálhatod a nyelvi csomag telepítését, de nem lesz tökéletes. -
válasz
CriticalHit
üzenetére
Ha az alaplaphoz kötött, OEM liszenced van, akkor azt nem tudod tovább vinni, az új rendszerre, a WIN marad, a telepített alaklmazások maradnak, de az aktíválást buktad.
-
válasz
CriticalHit
üzenetére
Nálunk van egy telepítés, ami win8-ként született egy AMD Bobcat-es gépbe, majd átköltözött egy 8. generációs I5 alá, itt W10 lell upgrade-del. Jelenleg ey Ryzen procis gépben csücsül, már felnőtt és WIN11 lett belőle.

Persze az aktíválásra figyelni kell, de az sem macerás. -
válasz
ledgeri
üzenetére
A voda csak a roaming partner, nem fog segíteni. SIM csere kizárva, a DIGI már nem csinál semmit a lezárt mobil üzletággal, csak lélegeztetőn tartja. Azt lehet megpróbálni, hogy aktív maradjpm az adatforgalom roaming esetén is. Nálam legalábbis csak így volt net hasonló kártyával usb modem estén.
-
válasz
Clemi
üzenetére
Szóval ha jól értem, akkor a BT modul bent van házban az asztal alatt.
Nekem külső usb-s BT van az asztaliban és ha hátra dugom, az alaplapi kivezetésekbe, akkor hasonló az állapot. Ha az előlapi usb-be van kötve, akkor még a szomszéd szobában is tökéletesen szól a BT hangfal.
Nem lehet, hogy leárnyékoltad teljesen? -
válasz
zsoltip
üzenetére
Ha feltétel az igazolható hitelesség, akkor kell külső hitelesítő.
Minden egyéb csak vízjel, amit ráraksz.
Az ajánltt program titkosít, és hash fájt generál, így igazolható, hogy módosítás nem történt.
A Kleopatra meg nyilvántartja a már meglevő aláírás szolgáltatásaid, de nem helyetessíti őket. -
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ismered a mondást, ne etesd a Trollt!
-
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Ha pro verziód van, akkor ott a Windows Sandbox, minden újra indításnál friss, üres rendszert kapsz. A másik lehetőség, amit King Unique írt, virtuális rendszer. a pro tartalmazza a Hyper-V-t. Itt a telepített virtuális rendszerhez is kell külön liszensz.
-
válasz
tordaitibi
üzenetére
Ha felhasznált kulcs a fiókódhoz van kötve, akkor az azzal aktivált gép látszani fog a fiókodban, akkor is ha offline fiókkal telepítetted.
A kulcsodat és a jelenleg hozzá tartozó (utolsó, amin használtad) hw azonosítóját az MS tárolja.
Ha biztosra akarsz menni és nem szeretnéd, hogy az általad megvásárolt win-t az eladott régi alaplapod új tulaja használja, akkor eladás elött aktíváld vele az új gépeden a win-t, így leválasztod a kulcsodat az előző lap hw kódjáról. -
válasz
tordaitibi
üzenetére
Ezeket az első Adrenalin támogatta csak. Szerintem keress rá, és tiltsd le a frissítést. Két éve eladtam az FM2-es gépem, de akkor ez volt a helyzet.
Esetleg próbálkozz az AMD driver letöltő programjával, de szerintem nem sok siker lesz. -
válasz
Redpaladin
üzenetére
Miért ilyem régi verziót telepítettél? Leszedhető frissebb az MS-től.
Próbáld meg a Frissítési segéd programot. Hátha az segít. -
válasz
Doner
üzenetére
Szia!
Ezt a laptopot előszőr Vistával, majd később Win7-tel árusították.
HA Win7 volt a tiedén és frissítetted valaha 10-re, akkor van egy 10-esed rajta.
Ha nem, akkor sehogy nem tudod aktiválni, mert az alján egy OA licensz kulcs van, ami anno a WIN7 telepítő nem fogadott el, nem tudom a 10 mit csinálna vele. -
válasz
King Unique
üzenetére
Miután nem tudta, nem volt helyreállító kulcs, akkor derült ki, hogy alapértelmezetten aktív volt.
A te szemedben ez user error, de mondjuk egy informatikához nem nagyon értő ember számára a gyártó hibája. Ha valaki nem tudja, hogy van ilyen, akkor nem is nézi meg. -
Reggelre a Beta Chanel is megkapta a WIN11-et.
-
válasz
tobias40
üzenetére
Ezt nézd végig, a samba v1 kivezetésénél sokaknak volt hasonló problémája, anno összeollóztam, kerestem megoldást erre, hátha nálad is segít:
Ellenőrizd továbbá a következő szolgálatások állapotát:
Nyomd meg Windows jel+R billentyűket és írd be a futtatási ablakba a services.msc kifejezést, majd nyomj Entert.
Navigálj a listán az alábbi szolgáltatásokhoz:
Computer Browser - Számítógép-tallózási szolgáltatás - ez azokon a gépeken relevans, amelyek SMBv1 protokoll-t használnak
Function Discovery Provider Hos - Funkciófelderítő szolgáltató
Function Discovery Resource Publicatio - Funkciófelderítő erőforrás közzététele
UPnP Device Host - UPnP eszközállomás
Network connections - hálózati kapcsolatok
Peer Networking Grouping - Társhálózat-csoportosítás
Peer Name Resolution Protocol
Peer Networking Identity Manager - Társhálózat identitáskezelője
Az indítási típusnál válazd az automatikust és a szolgáltatás állapota legyen Fut.
Ez után a Hállózat mappában újra tallózhatók lesznek a megosztást szolgáltató gépek. -
válasz
tibike8
üzenetére
Csinálj egy bat fáljt ezzel a tartalommal:
net stop wuauserv
net stop bits
md C:\Windows\NewFolder
robocopy C:\Windows\NewFolder C:\Windows\SoftwareDistribution /MIR
rd C:\Windows\SoftwareDistribution /s /q
rd C:\Windows\NewFolder /s /q
md C:\Windows\SoftwareDistribution
Dism /online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup /ResetBase
net start wuauserv
net start bits
pauserendszetergazda jogosultsággal indítsd.
Ez kitakarít minden frissítési előzményt. -
válasz
King Unique
üzenetére
Hát ez egy Dell Latitude 5400, szerintem beégetett OEM pro win10. Akkor kéne egy másik licensz is hozzá. Mondjuk a célra, amire kell egy aktiválás nélküli win is jó, nem tudom mennyire kavarna be a dolog.
-
Érdekes kérés merült fel a családban:
Van egy laptop, win10 van rajta és szeretnének rá egy partícióra egy másik win10-et telepíteni. Ilyenkor kell új liszensz? -
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Annó ismerős vett a gyerelnek egy Sony netbook-ot ( E-350proc, pici vinyó, win7) nagy boltból, seggén win7 matricával. Hozta, hogy együtt kapcsoljuk be először. A sok sony baromság mellett ott futot rajta az aktívátor progi. A Sony szerint ez így működik, mert nincs mindenkinek nete.....
-
válasz
tordaitibi
üzenetére
A VueScan saját driver pakkot használ. Nálam egy Canon Lide 30 van. XP only, de a Vuescan viszi. Havernál egy régi HP, ami diát és negatívot is beolvas hibátlanul működik vele.
-
válasz
Kupszi
üzenetére
Nálam b450, 1600 update verzió, 460-as videókártya. Insider slow ringben.
Ilyen problámám nincs.
Google az átalad leírt problémára az első oldali találatokra is 7-8 éves bejegyzésekben találja, sok megoldási javaslattal. A legrégebbi 2011-es. Szóval nem hinném, hogy a 2004-es a probléma. -
válasz
Peterhappy
üzenetére
Keresni bele ramot, 4 GB-g támogatja. A hetest már nem erőltesd., de a számával fel tudsz rakni egy win10 home verziót.
Mondjuk lehet, hogy egy MInt linux, xcf grafikus felület jobb választás lenne. -
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Nem. Nálam a w8.1 egy A10-8500k-ra lett telepítve Hdd-re. Most egy 1600-as rizsám van ssd-vel. Semmi gondom nem volt.
Próbáltam volna a belakott rendszert újra telepíteni, kaptam volna az asszonytól.
-
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Az előző gépemen telepített 8.1 van frissítve insader slow ringen az új gépemen.
-
válasz
Reflax
üzenetére
"Valaki tud segíteni még is mit tehetek ez ellen?( A progi nem hiszem hogy korrupt lenne mivel évek óta ezt telepítettem egészen eddig gond nélkül)."
Próbáltad egy frissebb telepítővel, ja nem, ahhoz nem jó a krekk.
Ahogy a win változik, ezek a rendszerbe beépülő programok is változnak. Különben bőven elég a Defender is. -
válasz
King Unique
üzenetére
Nekem 365pro van, azt kapott a gyerek ingyen, de ott választhattam, hogy mit telepítek fel.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
[link] Ezt olvasd el!
-
válasz
szilvásbukta
üzenetére
Jó lenne látni, hogy a zsugorítás urán hol van a szabad terület. Ha a lemez végén, akkor nem tudod a C-hez adni.
-
-
válasz
liszi70
üzenetére
Mert ők így gondolják. 😁
Ên meg kikapcsolom. Minek fogasszon áramot, amikor tíz órát nem vagyok otthon. Ja és éjszakára is kikapcsolom. És áramtalanítom az egész rendszert egy kikapcsolható elosztóval. Így az én gépem túlélte a villámot, a szomszéd alvó gépe végleg elaludt... -
válasz
üzenetére
Ez a parancs kilő mindent és leállítja a windows-t. Ha ez nálad nem működik, akkor más a gond, nem a kikapcsolási rutin.
De ha parancssorba írod be, akkor csak egy alkalomra érvényes. Ha állandóan akarod használni, akkor készítesz egy kikapcs.bat filét, és abba írod be. Ez esetben bármikor könnyen elindíthatod.
Eddig egy alkalommal találkoztam vele, hogy gond volt, ott egy agyon "optimalizált" és állítgatott rendszer volt a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.14.)
- PC Game Pass előfizetés
- Gyermek PC játékok
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest