- Fórumok
- Technika, hobbi, otthon
- Autós topik
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-10-31 19:24 Téma összefoglaló
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)A következő autós találkozó időpontja (a többség döntése alapján):
2026. május 10. (vasárnap) 16:00
A helyszín egy korábbi javaslat alapján: Savoya Park, Auchan parkolójának Kőtár utca felőli sarka (nagyjából errefelé), a nyitott részen. Esőnap esetén kicsit majd beljebb gurulunk legfeljebb. Ahogy látom, villanydelejes szekerek számára van töltőkészülék is errefelé.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Tartoztam képpel a sérülésről. A teljes javítás végig van dokumentálva fotókkal is. Ma fizettem ki a 344k önrészt.
Ennyire lett lebontva.

-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
2023 júniusban béreltem egy autót olaszban. Mint kiderült tilosban parkoltam, kaptam is 1 évvel később bírságot, kifizettem. Ma le akartak vonni további 60 eurót a kártyámról, de a bankom megfogta. Kaptam emailt is, hogy fizessem be nekik a 60 eurót, mint adminisztrációs költség. 2 és fél évvel az eset után.... Italy car rent - kerülje őket mindenki!
Szerintetek ez így valid? Kártyát tiltattam, azóta már más a lakcímem is. -
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Kész lett a Kuga. Kicsit több lett, mint elsőre tippeltük. 3,5 milka. Vicces, hogy gyárilag teljesen más árnyalata volt a lökhárítónak, mint a sárvédőnek és a motorháztetőnek, most ezt sikerült teljesen azonosra hozni, már csak a hátsó néz ki hülyén.
-
diegho
nagyúr
Nekem mint károkozó be kell jelenteni a kötelező biztosítóm felé, hogy kárt okoztam?
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Hülye kérdés. Garanciás az autó, okoz bármi gondot, ha nem Fordban csináltatom meg? Helyi független szervizbe vittem be.
-
diegho
nagyúr
Hordta a szél a havat bele a szélvédőbe és pont úgy törölte le a lapát, hogy rögtön befújta és pont előttem lett egy szép vízcseppes folt, így szerintem kb fél 1 mp-el később vettem észre. Állt egy kamion kicsit kilógva az útra a szomszéd benzinkútra akart bekanyarodni, de tele volt a kút, azt kikerültük, most belegondolva lehet onnan a ponyváról kaptam a havat az arcomba.
-
diegho
nagyúr
A vezető oldali ajtót nem tudtam kinyitni, a sárvédő hozzáért, az ajtó elvileg nem sérült. Megdícsértek, hogy nem feszegettem az ajtót, mert azt nem fizetné a casco. Azt mondta a karosszériás, hogy az ajtóba egy minimálisat belefújnak, hogy jó legyen a színátmenet, ott kb 20-30cm-en 100 mikronnal több lesz. Sárvédő és géptető csere.
-
diegho
nagyúr
Sikerült megtörni a Kugát...
ráadásul kollégámnak csúsztam neki.
Mentünk konkrétan 17-el kb 20m követési távolságban, előtte fékeztek, ő pont megállt én későn is vettem észre, ráadásul ahogy hozzáértem a pedálhoz azonnal elindult keresztbe az autó. Tudom 4 évszakos gumi...
Próbáltam elmemni mellette, mert volt jobbra szabad terület, de padka is volt, ami nem engedett fel, így a bal elejével nekicsúsztam a jobb hátuljának. Légzsák nem nyílt. Első lökös, motorháztető, bal sárvédő és lámpa kapott nálam. Van casco, be is mentem vele szervizbe, 17. ügyfél voltam ma ilyennel.
Lehet télivel megúszom, de a szervizbe menet próbáltam és abszolút nem csúszott satuféknél sem, valószínűleg jég volt alul.
Casco már intéződik. -
diegho
nagyúr
El kellett ugranom ma a balatonról Sopronba reggel. Oda 2 fő, vissza 4 fő csomagokkal. 331,3km 5,47 átlag rátankolással. Régen láttam ilyen kevés fogyasztást mivel jelenleg szinte csak pálya és város megy.
-
diegho
nagyúr
Néztétek Pista Bigster hibrid tesztjét? Én még tavasszal ültem benne, de valahogy nem volt kényelmes elől. A rendszer szerintem elég jó lehet, a szoftver szintén, de 12-ért lehet mást vennék. Szerintem pályán elég hangos lehet ekkora bódé hangszigetelés nélkül.
-
diegho
nagyúr
Mindenen túl kell esni egyszer. Megkapta a Kuga az első jégesőt. Szerencsére kis darabok estek, babszem méret körül, egyelőre nem látok semmi sérülést.
-
diegho
nagyúr
Beszélgettem a szalonos sráccal, azt mondta, hogy 85 km/h-ig elektromos módban tud menni, rengeteget tölt vissza fékezéskor és vegyesen 5.5-öt eszik, városban sokkal kevesebbet, akár nullát is.
Nem akartam időzni, mert gyerekekkel voltam és rendezvényre hozták ki az autókat, de talán a túl vastag váltóbox lehet a probléma számomra, persze be kell lőni az ülést is rendesen. Most 12M a csúcs verzió, szerintem ez jó ajánlat. -
diegho
nagyúr
Bigster-t nézte már valaki? Most ültem be a fullos 1.8hibridbe. Ez egész jónak tűnik. Hátul is hatalmas hely van. Szerintem vállalható autó.
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Az elmúlt 2 hétben mentem kb 500km-t a céges Corolla sedan-al és Astra 5 ajtóssal. Konkrétan ugyanaz a táv, 85% pályán. Corolla 1.8-as, az Astra 1.2-es automata.
Első volt az Astra (2024-es). Az AGR ülések elég jók, az infotaiment rendszer szerintem jó, a 136LE bőven elég az autóba és a váltó nagyon jól kapcsolgat, szerintem simán pariban van egy VAG DSG-vel, vagy még talán jobb is.
Menetkomfort jó, szélzaj van, de nem borzalmas, egyedül a helykínálat nem túl vaskos, 191cm-el a bal lábamat csak nagyon felhúzva tudtam tartani, esélytelen hogy kinyújtsam. Simán meg tudom érteni azokat, akiknek ez tetszik, kombiban szerintem tudnék vele élni.
Második volt a corolla (2021-es). Tágasabb volt, mint az 5 ajtós astra, de az infotainment egy borzalom, erő a pályán nagyon elfogy. De a leginkább zavaró az a borzalmas zaj, ami abban az autóban van 100-as tempó felett. Ezt hogy lehet kibírni? Nekem megfájdult tőle a fejem. 90-ig vállalható, de felette kínzás. Szerintem a futómű hangja jött be annyira. A motor is hangos, amikor odalépsz neki, de a futómű felől egy folyamatos zavaró zúgás jött. Állítólag új korától ilyen. Ezekben ennyire nincs semmi szigetelés? -
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Próbáltam, de még kell vele szórakozni. Konkrétan a bal combom és fenekem fájt. Azért a Kuga nagyon más szint. Abba szombaton raktam megint 600km-t, de semmi bajom nem volt. Most augusztusban kimegyek a világból is. Pénteken haza olaszból, vasárnap irány Kecskemét, hétfőn vissza olaszba, aztán pénteken megint haza, szombaton megint Kecskemét. Ez laza 3k alsó hangon.
-
diegho
nagyúr
Ma reggel kijöttem olaszba a céges ceed 1.6crdi-vel. Hát nem egy Kuga na... 2 óra után már meghaltam az ülés miatt, annyira kényelmetlen. De legalább jól fogyaszt, 4,8-al jöttem ki. Az a baj, hogy elég sokat kell járnom vele olaszba a következő hónapokban...
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Tavaly olaszban nyaraltam, béreltem autót és most jött egy ajánlott levél, hogy tilosban parkoltam, fizessek 100€-t. A dátum és idő stimmel, de se egy kép, semmi. Valid lehet ez?
-
diegho
nagyúr
Jó régóta nem váltottam már biztosítót, mert max 1-2k volt a különbség, most viszont 25k vs 42k. Kalkuláltam netrisken, ha megkötöm mit kell még tenni, hogy a másik megszűnjön?
-
diegho
nagyúr
Én is Formentort akartam, de annyira bunker hátul, hogy nem kínoztuk a gyerekeket vele. Pedig tényleg nagyon bejön.
-
diegho
nagyúr
Köszi a válaszokat.
Ha elmondom, hogy párom MVM-es és majdnem ingyen van a villany, de nem használjuk ki, akkor lehet hülyének néztek
mondjuk másik oldalról meg mi gyártjuk a Ford elektronikákat és mit ad isten, pont én vagyok a projekt manager, de még csak arra sem vettem a fáradtságot, hogy a saját autóm szoftverét frissítsem, az itt lehet nagyobb bűn
-
diegho
nagyúr
Szerintetek van értelme úgy elektromos autót venni, hogy otthon nem tudom tölteni?
Felmondtam és helyben fogok melózni 1300m-re a lakástól. A napi 100km inga hamarosan napi 0-3km között fog mozogni. Nyáron viszont a balatonra ki szoktam költözni, onnan járok be. Lehet egy full hibrid lenne a legjobb erre? -
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Mentem a forgalommal, nem előzgettem (na jó egyet igen). Ha előzgetek, akkor 5,6-5,7 között van ugyanez a táv. Hétvégén volt egy 350km-es etapom, ott volt sport módban sietés bőven, akkor lett 6,5. A 25k átlaga 5,8. Szerintem ez nagyon jó egy ekkora autótól. A motor szerintem nagyon jó. Az összeszerelés annyira nem. Valami zörög a műszerfalban rossz úton. Kollégáim pár hete jártak a Valenciai gyárban, az ott látottak alapján nem lepődök meg ezen
-
diegho
nagyúr
Ma reggeli fogyasztás elég jó lett.
-
diegho
nagyúr
Lehetne, de garanciális autókról van szó. Nem akarom szerviz előtt kiszerelgetni.
-
diegho
nagyúr
Megnéztem a párom által vásárolt nyestriasztót. Nagyon rövid a kábele, nem igazán lehet jól elhelyezni. Érdemes lenne elemesre cserélni?
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Sziasztok. Párom vett ultrahangos nyestriasztót, mert azt mondták neki... hagyjuk. Elvileg csak fel kell csiptetni az akksira és valahol elhelyezni. Mennyire szívja ez az akksit? Ér ez valamit?
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Melyik kúton van normális állandó kedvezmény a naftára? Kedvenc mol kutam már orlen lett, a másik mol kúton meg folyamatosan sor van.
-
diegho
nagyúr
Páromnak pont ez van, Clio Grandtour ezzel a csodával.
A mozgatásához elég, sőt szerintem egész jól használható vele - egyszer vezettem csak.
A fogyasztása viszont gáz, többet eszik, mint a Kuga 1.5EB.
Párom eddig 19k-t tett bele közel 4 év alatt, ő főleg városban és pályán használja. Azt tudom, hogy nem egy tartós motor, de ilyen kevés futással még megtartjuk, használtan viszont nem venném meg. -
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Létezik megbízható mobilparkolás app? Tegnap sikerült beszélnem egy 3375ft-os csekket
azt hittem vettem jegyet, nem néztem milyen SMS jött vissza... hülye telefon átrakta a másik SIM-re a küldést, arról meg nem tudok fizetni. -
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
És ebben az a poén, hogy ez valószínűleg a legtöbb autónál 4 gumit érintett, tehát simán lehet, hogy közel 200 defektes abroncsról beszélünk. #gumisnakkelettvolnamenni
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Ittas és tudatmódosító szer hatása alatti vezetés közben, emberéletet követelő baleset okozását gyilkosságként kell kezelni.
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Én is leírom miért lett kuga.
- megszűnt az egyterű kategória
- kényelmesebb a ki és beszállás 191cm-el, mint egy normál autóba
- sokkal egyszerűbb parkolni, mert az eleje nem ér el minden szart
- jobb a rálátás a forgalomra
- minimális a kardán alagút hátul, így 3 főnek sokkal nagyobb a lábtér
- adott méretben ez adta a legtágasabb belteret az összes próbált autó közül -
diegho
nagyúr
Pontosan, a beltér ugyanaz. Azt csak halkan jegyzem meg, hogy legalább abban jól döntöttek, hogy a Toyotával szövetkeztek, így nincs nagy szakadék az SX4 és a Swace belső minőségében.
-
diegho
nagyúr
Minden a belső anyagminőségtől függ. Pl egy captur legalább 15 évvel előrébb jár az SX4-nél, ha hasonló lesz az új duster, akkor drágábban is jobb vétel lehet. Nekem hatalmas csalódás volt a suzuki összes autója, amit a nyáron próbáltam. Második rohangálós autónak talán jó lenne, de minden nap 1 órát abban ülni...
-
diegho
nagyúr
Igen, elég nagy a teknő. Alá mentem mikor csinálták, kíváncsi voltam milyen alulról. Ismerem a szerviz tulaját már nagyon régóta, a srác aki az én autóim csinálja náluk (ez már a 3. amit oda hordok), ott dolgozik vagy 10 éve. Mikor kérdeztem milyen olajat rak bele, rögtön mondta, hogy 5w20 Mobil megy ezekbe, hozta is a bontatlan flakont mutatni.
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Ma megvolt a Kuga első olajcsere 13k km-nél. Gyári szűrő és Mobil 5w20 olaj (6,1 liter megy bele
) , a vége 62k számlával és a szokásos átvizsgálással. Mindez egy független szervízben, akik ha akarom beírják a ford rendszerébe is, de nem akarom, csak a kötelező lesz majd beírva. A Zegi márkaker nem szimpi, Kaposvár meg 80km. -
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
A mobil petrol milyen minőségű benzint árul? Most nyílik egy új automata kút 200m-re tőlem, ahogy nézem elég olcsó lesz.
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Ez a Kamiq nagyon csalóka. Nekem ez volt az egyik befutó, amíg nem ültem bele. Ahogy beállítottam a 191cm-el a vezetőülést magamra, mögém nem fért el a 177cm-es párom, mert a térde beleállt az ülésembe. Ugyanez egy Arona-ban és T-Cross-ban viszont nem így van, ott elfért mögöttem a párom, de az Arona nagyon "gagyi" belül, a T-Cross meg drágább lett volna, mint a Kuga.
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Nekem nagyon nem jött be, nem értem mi történt vele. Pesten is megcsinálta azt, hogy levitt egy parkolóba, majd utána 300m-el vissza a normál útra.
Zeg felől Kanizsára fel akart vinni a pályára, elvinni Kanizsa másik végébe a lehajtóra, onnan pedig a városon keresztül vissza haza. A normál útvonalon 2,2km, ő erre 9,4-et tervezett
én pedig megnyomtam az eltávolítás gombot. -
diegho
nagyúr
Tudom, le is jár januárban, de nincs is rá szükségem. Waze-t le is töröltem a telefonról, mert valami borzalmas volt. Egyik nap Zeg - Nk útvonalon az összes kereszteződésben le akart vinni a főútról, a 46km-es útra azt mutatta, hogy 104km, még az otthonom előtti körforgalomból is a másik irányba akart kivinni. Na ott lett elég belőle.
-
diegho
nagyúr
Én is erre gondoltam, de nem nézegetem a telót közben. Messenger amúgy sem működik AA-val. A hívások így is mennek, az autóba épített hangvezérléssel, a gyári GPS pedig legalább pontos és nem dobálja el random magát, mint a hülye Samsung, sőt még a forgalmi adatokat is megkapja és ha nem tévedek a HUD-re is kirakja, hogy merre kell menni (bár ezt még nem próbáltam, mert nem használom a HUD-t sem
). -
diegho
nagyúr
Ez a műszerfalra kirakható térkép nekem is nagy királyságnak tűnt, sajnos a Kuga nem tudja és a VAG csoport is csak egy szint felett.
Ami viszont meglepő, hogy már az AA-t is csak azért használom, mert a céges telefon nem tud vezetnék nélküli töltést és ha rádugom, akkor elindul, pedig mennyire nagyon vártam már, hogy legyen AA, aztán mikor lett, akkor meg nem is használom
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
1,5 tonna, 3 henger, 5,37 l/100km. Alakul.
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Megvolt végre a pályázás a Kugával és volt elég sok Budapesti mászkálás is.
Felfelé 132-133 GPS szerint, plusz a fenti krúzolások 6,6-os átlaggal megvolt, ami szerintem döbbenetesen jó, nem gondoltam, hogy ez ilyen kevés lesz.
Hazafelé viszont a német pályán jöttem és felment 7,2-re. Remélem nem mértek sehol
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Reggel sajnos kiderült, hogy a kőfelverődés eredményeképpen az első szélvédő fűtésem elment aludni. Már csak az a kérdés, hogy cseréltessem casco-ra, vagy maradjon így? Azt honnan tudom 100%-ra kideríteni, hogy a casco önrész nélkül fizeti a cserét?
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Működő vadriasztó létezik? Mármint menet közbeni a szarvasok és társai ellen.
-
diegho
nagyúr
Kuglival összejött múlt héten újabb 800km.
796,9km 44,05liter ~5,53liter/100km. Szerintem elég jó ez, pláne azt is figyelembe véve, hogy amíg a Leon volt, mindig a Clio-val mentünk bevásárolni, mióta a Kuga van állandóan ezzel megyünk, mert párom meg van bolondulva az automata csomagtérnyitásért
így ebben most már város is van. -
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Írnék így 1 hónap és 2700km után pár sort a Kuga-ról.
4200-al vettem át, demo autó volt. 1,5EB, ST-Line pár extrával (Full LED, HUD, Téli csomag, Elektromos panoráma tető) 15,3-ról 10-ért hoztam el.
Miért éppenalaszkaKuga? Megnéztem rengeteg autót, végigfutva, hogy mit miért zártam ki:
- Vitara/Scross: nagyon kényelmetlen hátsó ülések/fapad
- Swace: kényelmetlen üléspozíció elöl
- Captur: ez volt sokáig a befutó, igazából nem tudtam belekötni
- Arkana: számomra kevés a fejtér
- Grandland: a hátsó üléssor olyan kemény, mint egy betonpad
- Niro/Xceed: kicsi, nem fértünk el benne
- Sportage: a normálisan felszerelt verzió 16M lett volna és éppen csak elfértünk benne
- Formentor: hátul nagyon bunker érzés van benne, pedig ezt akartam venni, mivel előtte Leon volt
- Cupra leon: ez egy elég erős opció, gondolkodtam is rajta, de inkább magas üléspozíciót kerestem
- Ateca: beltere ugyanaz, mint a 10 éves Leon3-nak volt, mindezt 13,8-ért... pedig méretre jó lenne
- T-Roc/Taigo: kicsi nem fértünk el benne
- Scala: ez egy elég racionális autó, de normálisan felszerelve már 9M, annyit nem ér
- Kamiq: meglepően kicsi volt belül, a Scala tágasabb, nem is értettem, de sajnos méretek miatt kiesett
- Karoq: ugyanúgy 13,8-at kaptam rá, mint az Ateca-ra, ami már kereten felül voltEzek után lett a Kuga, amibe beültünk és tágas, kényelmes, hátul a 3 lány bőségesen elfér, puha és nem extrém felemelt a középső ülés is és ami nagyon fontos, hiába lehajtható a középső könyöklő, az is puha. Ez rengeteg autónál olyan kemény, hogy feltöri az ember hátát. Na és persze a kardán alagút sem 20cm magas. Hátul perfekt, az összes közül a legjobb hátsó térrel, a sínen mozgatható ülések pedig csak hab a tortán.
Eddigi fogyasztás 5,6 liter, de ugye én rengeteget országúton megyek. Ha van benne több város, akkor azért több.
A 3 hengeres motornak utána olvastam mielőtt belementem, hiszen a 4 hengeres egy borzalmas betegágy volt. Tudok az olajban futó szíjról, bár ez itt nem akkora probléma, mint az Opelnél, ha még nálam lesz, akkor 100-120k között ledobom.
Ami nem tetszik:
- a rendszert még szokni kell kicsit, de alapvetően jó
- lehetne wireless az AA/Carplay, bár ez megoldható egy adapterrel
- hidegen azért a 3 hengernek van egy eléggé beteg hangja
- a jobb hátsó ajtónál valami zörög, jártam Ford szalonban, de első körben nem oldották meg, megbeszéltem velük, hogy 100%-ra kiderítjük mi zörög és azzal megyek vissza. Mivel csak melegben zörög, ha az autó a napon állt, ráadásul azt sem mindig, ezért necces megmondani mi az.
- az automata ablaktörlő szerintem a VAG-nál jobban működik, jobban érzékeli, hogy mikor kell törölni -
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Na elhoztam az autót. Azt mondták, hogy a prizma zörgött az ajtóban. Nos félig meddig igazuk van, mert a nagyon idegesítő zörgés megszűnt, de a tompa még megvan. Ez pedig szerintem az alsó patent miatt van.
-
diegho
nagyúr
Leadtam a Kugát a Fordnál, hogy nézzék meg mi zörög melegben jobb hátul. Én már tudom, kíváncsi vagyok mit csinálnak vele. Délután kiderül, hogy mennyire kreatívak a srácok. Én pár perc alatt megcsinálnám, de garanciás autóval ne én foglalkozzak.
-
diegho
nagyúr
Az lehetséges, hogy a Kuga automata reflektora szektorokra kapcsolja csak le magát, ha jön valaki szembe? Tegnap este azt figyeltem, hogy az út szélét ugyanúgy látom, de a bal oldalon, amint elhaladtak visszatért a refi.
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Ki milyen wireless AA/CP adaptert használ? Néztem a carlinkit 4.0 és 5.0 itthon is beszerezhető, van valakinek tapasztalata ezekkel?
-
diegho
nagyúr
Mobil Petrol-ról tudtok valamit, hogy milyen minőségű naftát adnak? Minden nap elmegyek a kút mellett, most néztem meg az áraikat és pl 100-ast 30-al olcsóbban adja, mint a MOL.
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Megtaláltam mi zörög néha a Kugában. Jobb hátsó ajtó burkolat alja. Szerintem az egyik patent nem fogja rendesen. Ha nem lenne garancia, akkor 2 perc alatt megcsinálnám, de inkább bepróbálom a márkakereskedőnél hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Technika, hobbi, otthon
- Autós topik
- (kiemelt téma)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Blizzard meghátrált: külön letölthető lett a Warcraft III klasszikus változata
- Ubuntu Linux
- AliExpress tapasztalatok
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ráadásul kollégámnak csúsztam neki.
mondjuk másik oldalról meg mi gyártjuk a Ford elektronikákat és mit ad isten, pont én vagyok a projekt manager, de még csak arra sem vettem a fáradtságot, hogy a saját autóm szoftverét frissítsem, az itt lehet nagyobb bűn
) , a vége 62k számlával és a szokásos átvizsgálással. Mindez egy független szervízben, akik ha akarom beírják a ford rendszerébe is, de nem akarom, csak a kötelező lesz majd beírva. A Zegi márkaker nem szimpi, Kaposvár meg 80km.