Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
e46-on első lökös horzsolás javítása nagyon macerás? meghúzták.
-
brickm
őstag
válasz Remekelek28 #30583 üzenetére
előtte nyálazd meg a cuppanó alját...sose esik le.
SZerk. Amennyiben sík felületre teszed....ha rücskös felületen van előbb utóbb akármit csinálsz vele leesik, hiszen ott nincs tömítés. Ezért az üvegre ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
brickm
őstag
válasz Graphics #30143 üzenetére
Ha kerékcsapágy lenne menetközben morogna, nem?
A szilentre én is gondoltam, mert ha nagyon kitekerem a kormányt állóhelyzetben és elindulok koppan párat, de nem mindig. Kicsavart kormánynál mikor alánéztem láttam is a talpast, mintha meg lenne gyűrődve, elég szarul nézett ki. De attól tud ilyet produkálni, hogy az autó orra lemegy majdnem földig? Meg nem záródik a motorház? -
brickm
őstag
Hali!
Asszony Daewoo matiza multkor megrogyott bal első kerékre.... mintha gödörbe ment volna vele. De vissza felemelkedett az autó, azóta nem csinálta ezt. Viszont ha emelem a jobb hátsó oldalát a kerék lentmarad a földön, mintha a rugó nyomná lefelé... Alánéztem, amennyire tudtam, nem látok semmi rendelleneset, viszont azóta a motorháztető sem záródik le.
A héten megnézi egy szerelő, csak szeretném tudni kb mi okozhatja.
Ja és most vettem észre, hogy a jobb hátsó kerék lötyög...nem maga a felni, mert azok a csavarok meg vannak húzva, le is vettem a kereket, meghúztam megint. Akkor állt a helyén, most megint billeg. A dob anya lazulhatott meg? -
brickm
őstag
Téged vesznek elő érte, de ha figyelmezteted, amennyiben feljelent a személyes adatai ezzel kitudódnak feléd, és kilátásba helyezed a rendszeres verést nemigen fog elmenni a rendőrsre.
Elém meg multkor kifordult egy motoros, amikor teljesen elsőbbségem volt, kb 3méterre voltam tőle, amikor kimászott a vén b zi. El kellett rántanom a kormányt, szerencsére mellettem nem jött senki. Még neki állt feljebb a dolog...mutogatott. Na ne félj kiálltam elé és elküldtem a büdös k rv a anyjába.
[ Szerkesztve ]
-
brickm
őstag
Sziasztok!
Toyota d4d 1.4-es motornál az a gond, hogy hideg indításnál rángatja az alapjáratot. Menet közben pedig állt le a motor, mintha kulcsot kivettem volna belőle. Viszont utána egyből indul újra.
Akku saruk nem lazultak le, elvileg üzemanyagot is kap a gép(omv- van benne)
A képen látható piros karikás egység izeg mozog ilyenkor.
Ha lehúzom a zöldkarikás szondáról a csövet megjavul az alapjárat.
Mi okozhatja ezt?
Azon túl, hogy az a sz.r ami a cső végén van.
[link]szerk:
nem rángat a motor menetközben és hibalámpa se ég.[ Szerkesztve ]
-
-
brickm
őstag
Sziasztok!
A lejárt külföldi okmányos autókkal mi a helyzet?
A regadón kívül gondolom még kell fizetnem valamit(az átíráson kívül is) hogy menjen az autó hazai rendszámmal.
Milyen költségekkel kell ilyenkor számolni? -
brickm
őstag
Sziasztok!
Reggel az asszony matizát akartam beindítani. Pöccre indult eddig még a -15fokban is, ma reggel(-3 -4 fok) viszont nem. Elfordítottam a kulcsot ugyan első fordításnál beindult de tekert páérat az önindító, mitr sikerült neki beröffenteni.
Az akku töltő ikon el se aludt, gondoltam biztos meghült az akku(2éves Varta). Vártam kb 10másodpercet, csak nem tűnt el, adtam egy pici gázt. Üresben volt a gép! Ahogy elkezdtem adni a gázt elkezdett valami csikorogni, vagy nyikorogni elől a motortérben. El is engedtem a gázt, és mire ezt megtettem nagyon büdös fehér füst szállt a légbefúvókból. Le is állítottam egyből, felnyitottam a motortetőt, de a füst ott is csak a háztető alatt lévő léggyüjtőből jött.
Van ötletetek mi okozhatta?
Azóta még nem volt érkezésem rá se nézni, plusz sötét is lett mire hazaértem.Amire én gondoltam: hogy megfagyhatott a szíjfeszítője és azon csúszott, ami elkezdte koptatni és ettől kezdett el égni a szíj. Létezhet? Mondom nagyon erős büdös szaga volt, de teljesen fehér füstje.
A -15fokos esti hidegben pedig nem csinált ilyet, tehát ez is kétséges.[ Szerkesztve ]
-
brickm
őstag
válasz szőröscica #23547 üzenetére
Már csak azt nem értem, hogy...
Van több ismerősöm is, akik bmw-znek.
Az egyik egy 7-8éves 740i-vel szaladgál, beletankol havi 50-et az tuti, a fékpofákról nem is beszélve, de mikor megkérdem mennyibe fájt, ó 2-3 milla körül kapsz ilyet kint én is így vettem....
És semmi baja...
A másik faceliftes gyönyörű kék e46-tal, külföldről, állítólag 1m-.ért: "ó járkálok vele vagy egy félévet utána eladom 1m4-ért és veszek másikat...."
Most ezek hazudnak, vagy ekkora mákerek?? -
brickm
őstag
Jut eszembe hol néztek külföldön megvásárolható autókat?
Benne lennék én az ausztriai vásárlásban is. Néztem már így pár oldalt régebben, de amiket találtam nem volt kedvezőbb árú, mint a hasznaltauto.hu. Márpedig nyilván vannak helyek ahol ottvannak nagyon jó áron, hiszen van aki ebből él.
Asszem a car4you-n ézegettem, meg az autoscout-on. valahogy a neten találtam őket.[ Szerkesztve ]
-
brickm
őstag
válasz tboy93 #23532 üzenetére
16éves autóért ennél többet?
Nekem konkrétan a dizájn és a forma miatt kell e46. Ránézek és szép.... ezt érzem a >2003-as honda accordnál is, csak az még ennél is drágább egyelőre. A cápa tetszik még nagyon, dehát az meg...más kategória minden szempontból.joamilestoné
Oké, mindenképp megnézem van-e benne fűtőszál. Logikám azt diktálja egy ilyen kategóriás autóban, mint a bmw...csak normális szélvédő fűtésnek kéne lenni. Gondolom én, persze lehet hibásan. -
brickm
őstag
Állati. Akkor törekszem olyan verdára, amikben ez megtalálható.
Holnap délután megyek megnézni őtAzért kicsit elgondolkodtató, hogy átírási kltségnél miért szerepel >60000 ft "vagyonszerzési" illeték.
Elvégre én kerestem meg az árát, ami után egyszer már adóztam is. Akkor most adózzak mégegyszer?... -
brickm
őstag
Az ilyen szélvédőfűtés,meg ülésfűtés mint extra mennyire pozitív dolog?Vagy egyáltalán mennyire jó a hatásfoka?
Pl egy szélvédőfűtésnek télen?
Utálom a deret, meg a jeget kapargatni, ez a fűtés leszedi belátható időn belül?
Jelenlegi autónknál hátsó szélvédőt tudjuk fűteni, de kb semmit nem ér.
A tükörfűtést ismerem, az jódolog. -
brickm
őstag
válasz MunezXBK #23418 üzenetére
Jut eszembe, 320i-s motoroknál vannak ismert gyenge szériák? próbáltam rákeresni de a fórumkereső nem dobott rá sokmindent.
Ahogy nézem 3 féle van(?)
320i Specs 1998 150 1991 cm3 (121.5 cu-in)
320i Specs 2000 170 2171 cm3 (132.5 cu-in)
320i Specs 2001 170 2171 cm3 (132.5 cu-in)[ Szerkesztve ]
-
brickm
őstag
válasz stickermajom #23415 üzenetére
Akksi kelljen bele..kettő...benzin ne kelljen bele
-
brickm
őstag
válasz MunezXBK #23411 üzenetére
najah, nem próbáltam mondjuk se drágát, se olcsót, csak láttam ezt a megoldást.
Ennyit tudok róla nyilatkozni.Nekem van 2 tűzjelzőből kiszedett akksim, 2x17Ah, az beindítja az asszony verdáját ha kell.
Majd ha megvan a BMW, szerzek hozzá még kettőt és azt is be fogom tudni indítani -
brickm
őstag
válasz stickermajom #23410 üzenetére
Hálózatról töltik.
-
brickm
őstag
válasz szőröscica #23149 üzenetére
Egyébként azt a pillanatnyi fogy.mérőt mennyire kell komolyan venni?
Ez is 20felett van, néztem,e46-os 320as-t annak,is 20-on túl mutat.ha bmw tulajt kérdezek mindenki esküdözik a 7-8literre, mondanom sem kell szorzom 1,5-el, de a húsz soknak tűnik. -
brickm
őstag
Nekem meg küldtek egy hivataos levelet a VW szervízből, hogy menjek hozzájuk felülvizsgálatra, mert a kocsim el tud indulni magától ha sebességben hagyom....szuperjó.
Van ez a sz r motor leállító funkciója, amit kikapcsolni se lehet csak egy leállításig, aztán az tud hülyéskedni. -
brickm
őstag
Ezt a gépet eddig nem láttam:
[link]
Erről mi a véleményetek?
A leírásban felsorolt beszerelt eszközök nekem túl sokat nem mondanak, de ezekből arra gondolok, hogy hajtva volt rendesen, nem épp városi kocsikázásra használta, vagy tévedek? -
brickm
őstag
válasz szőröscica #23084 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Elsősorban nem az ára miatt venném, azért ezeket néztem ki mert kb ennyi manuális váltós van a környékemen. Automatát semmiképp nem vennék, már csak a váltogatás élményének hiánya miatt sem, meg állítólag ha baja van a gatya rámegy.
Eredetileg 320i 6 hengerest terveztem, de
[link]Nem túl sok van belőle errefelé sajnos. Az a fullMpakettes navis kék tetszett, de automata...
Arra meg sajna nemnagyon van lehetőségem, hogy az ország túlsó végeire járkáljak autókat megnézni.
Egyébként ha már szóba jött, az ország nyugati részén nem tudtok esetleg olyan embert aki foglalkozik autóbeszállítással? Természetesen olyanra gondolok akitől vettetek\ismerősötök vett járművet és megbízható.[ Szerkesztve ]
-
brickm
őstag
Sziasztok!
Ha már a sokrétű hibákról van szó, mennyire érdemes megvenni egy 318i-s bmw-t 305 000 bevallott km-rel?
Konkrétabb műszaki adatot nem tudok róla, mi mikor volt benne cserélve, állítólag rendszeresen szervizelt autó. Bár én is ezt mondanám, akkor is ha nem igaz ...
[link]
Persze nem azt várom hogy egy link alapján ti többet tudjatok róla, mint én, csak hátha esetleg ismeritek az eladó céget, hallottatok már róla, stb, jobban ismeritek a bmw-ket.
A másik kiszemeltem:
[link]
Illetve ő:
[link] -
brickm
őstag
Sziasztok!
Erre esetleg valaki,ha tud válaszolni.
[link]Azóta méret miatt tudjuk,hogy nem corolla. De hasonlóan nagy gépre való.
-
brickm
őstag
Sziasztok!
Autót szeretnék vásárolni.
Kinéztem egy RENAULT CLIO 1.5 dCi Privilege-et.
600 000-ért, itthoni érvényes okmányokkal.2002-es.
Ér ez az autó ennyit? Elméletileg hibátlan(még élőben nem láttam) Mind motorikusan, mind esztétikailag.Nem kevés ez a 80LE egy dízeles autónál?
Azaz igazság, hogy egyszer estem abba a hibába, hogy 1.4es dízel suzuki swifttel mentem, de kb elég is volt.
Marha gyenge lomha motorja volt.
Ennél is ilyesmire kell számítani?És nem meredek dolog dízelt venni használtan? Nem kell attól tartani, hogy bedöglik, mert valami retkes anyaggal tankolták? (kicsit óckodom a benzines közelebb áll hozzám, csak hát állítólag ez 4litert fogyaszt.(
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest