Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7204) -Solt- válasza Snoop-y (#7202) üzenetére


-Solt-
veterán

No pont ezért nem akartam ebbe belekezdeni! :)

Leírom, hogy egy csomóan jobban járnak vele, erre azzal jössz, hogy nyilvánvaló butaság! Annak igen, aki emiatt kiad plusz évi 5 ezret, annak meg nem, aki emiatt spórol 38 ezret. Nem mellesleg, az a havi 417.-Ft pont az az összeg, ami mondjuk a pályára irányítja azt, aki az évi 43 ezer helyett inkább a dugóban araszolt falvakon át. Személy szerint nekem Erdőkertesről évi 5000 ezret megérne az autópálya, így nem kell 3 falun átvergődnöm reggelente... Tehát még egyszer, a sztorinak van jó oldala is, csak ugye a pozitívumot nem divat kiemelni.

A dugódíj a drága demszkáj elvtárs vállalása, mert az okos csak úgy markolhatta fel az úniós támogatást a hulla felesleges négyes metróra, ha 2016-tól bevezetik a dugódíjat. Ő már sehol sincs, a metrót elbaszta, de a vállalását nyöghetjük mi, különben a támogatást vissza kell fizetni. Ha ez és a fentebb említett sztori neked analóg, akkor megint nincs miről beszélnünk. ( ennyit a tapsolásról )

A mondáshoz meg annyit, hogyha ennyi megy át a jelenlegi magyar viszonyokból, akkor súlyos információ hiányban, vagy elfogultságban szenvedsz... ez esetben mondjuk megértem az egyoldalú véleményt.

[ Szerkesztve ]

www.smart-bus.hu

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.