Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31772) Qtya123 válasza bitpork (#31753) üzenetére


Qtya123
őstag

Ebben teljesen egyetértek veled. Ahhoz, hogy minimalizálja az ember az esélyét annak, hogy átvágják, az adott típushoz lényegében értenie kell és sok mindennel képben kell lennie. Gyakorlatilag "félig" lakatos/fényezőnek is ki kell képeznie magát, figyelni a nyúlványokat, a tömítőanyagot, hogy hol nem gyári, hol hiányzik stb...
Senkiben sem bízhat és kevés ember akad, aki segít a vásárlásnál és ez elszomorító. Mondjuk az internet világában pár perc alatt olyan mennyiségű és részletességű infót be tud szerezni az ember arról, hogy mit kell megnézni egy autón, hogy elképesztő. Persze nem árt hozzá egy kis műszaki érzék is.

Viszont a legtöbben ahhoz lusták, vagy csak el sem jut az agyukig, hogy rendesen átnézzék az autót. A legtöbben még arra sem veszik a fáradtságot, hogy az alját megnézzék, igen ha nincs más lehetőség akkor a földön fetrengve.
Én eddig kb 6-7 autó eladásánál voltam jelen, egyetlen ember kivételével senki nem kereste a rozsdát/sérülést az autó alatt, csak körbejárták, meg némelyik nyomkodta az ajtóra a rétegvastagság mérőt. Az egyetlen ember is csak azért volt kivétel, mert márkafanatikus volt, akinek a megvett példány volt az 5. ugyanolyan autó a garázsában.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.