Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#185154) CactuS válasza Reggie0 (#185148) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Ne haragudj, de sok emberre nézve sértő ez kijelentés és mellette még alaptalan is, hogy finoman fogalmazzak. Ha egyszer fűtési időszakban jársz majd mondjuk Csepel déli részén, akkor megérted, hogy mi teszi tönkre az emberek tüdejét és lakhelyét és az nem az autós forgalom. Azt már meg sem kérdezem, hogy hova szeretnéd beköltöztetni a komplett agglomerációt adott esetben, mert hely az már nincs sok. Sok cég különböző okok miatt nem tud vidékre menni, vagy akár Budapest egyes kevésbé frekventált - akár.technológiai szempontból - helyeire kiköltözni.

Ez a behajtási stb. díjas dolog már anno feljött az ingázókkal kapcsolatban. Mi sok száz autó után fizetünk minden adót a fővárosnak, mert a székhely oda van bejegyezve, holott az autók töredéke jár oda. És van még nálunk jóval nagyobb hal is, 5-10k feletti autóparkkal, akiknek az autóit szintén ország/Európa szerte használják, de szintén ide van bejegyezve és rengeteg pénzt beszednek rajtuk.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.