Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18257) bitpork válasza parandroid (#18255) üzenetére


bitpork
veterán
LOGOUT blog

Még szerencse hogy átolvasom akkor is ha nem válasz nekem ;)

A nyári garnitúra külön csak abban az esetben érdekes ha használva van. Állásban az is öregszik ha tótágast állsz, akkor is. Remélem ezt nem próbálod meg cáfolni mert akkor kifogyok az észérvekből és kénytelen leszek troll üzemmódba kapcsolni.
Különösen hogy leírtam: nem használom már annyit az autót. Ez vonatkozik az értelmezés nélkül átugrott többletfogyasztásra is. Egyszerűen még a hobbi sem teszi indokolttá.
Ismét csak vissza kell utalnom arra amit írtam: nem vagyok habzószájú zöld, és soha nem leszek az, de van lelkiismeretem amit ezzel meg tudok nyugtatni. Az h más mit gondol, irreleváns. Azt is írtam, hogy csak megosztottam az én nézőpontomat. Kár ezen háton pörögni, el kell könyvelni hülyének és mindenki mehet a dolgára ;)
Az autóval legkésőbb havonta járok szerelőhöz, de ezt is sokat írtam már a releváns topikokban, lehet itt még nem. Ugyanakkor a nem beállított futóműre csak annyit írnék, hogy "légrugó". Ha ismered, tudod.

Milyen downsizing project?! Legalább olyat mondj amit kontextusban meg lehet védeni. A motorja ugyanakkora, mi több majdnem csavarra ugyanaz. Az autó öregebb. És ha milliárdos lennék is hasonló választásaim lennének, mert szeretek foglalkozni a géperejű járóművel. Nem iszok, a cigit is leépítettem, nem kurvázok, már a pc-re sem költök. Ez megmarad kedvtelésnek. Ugyanakkor semmit nem ész nélkül tettem és teszek, tehát csak azért mert esetileg fel kellett szabadítani valamennyi ríszórszt, nem lettem rosszabb/hülyébb.

Soha nem pampogtam hogy drága a gázolaj, mi több a nitróval jártam akkor is ha 460 volt. :U Ezt sem értem honnan vetted ...

Nem vagy offenzív csak értetlen. Illetve úgy tűnik, hogy sokan azt hiszik itt, hogy mindezt azért írom meg, mert meg akarok győzni bárkit bármiről is, vagy csak önigazolást keresnék. Tévedés! Azért osztom meg ezeket, hogy legyen több oldalról lehetősége mindenkinek megjárni az esetleges hasonló kérdéseket aki ilyen területen akar mocorogni. Már egyszer megkérdeztem itt mindenkit hogy akarja-e a hülyeségeimet olvasni, és akkor azt mondták igen.(Bár akkor is megkaptam hogy attention whore vagyok, pedig se szükségem, se igényem feleslegesen magyarázni azt ami másra nem tartozik. Max egy érdekességgel kevesebb.)

Akkor is tartom magam ahhoz , hogy szeretettel tartva egy autó, mindig hálás.

https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.