Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szoszo94
őstag
válasz molnarpeter #171429 üzenetére
Nem feltétlen így van már az újabb autóknál. Géppel kell cserélni, hogy rendesen át legyen járatva a folyadék mindenhol. Azzal tudják kapcsolgatni az ABS kockát is, külön átnyomatni a köröket, meg ha jól rémlik először vákumot csinálnak a rendszerben (így a gép azt is ki tudja jelezni, ha valahol ereszt a fékrendszered), majd a vákum szívja be a folyadékot és így levegős sem lesz. Infók az Audi gyárból
Értelemszerűen régebbi autóknál elég a csere és légtelenítés manuálisan, B4 paszulyban a féknyereg felújítása után én is feltöltöttem, pumpáltam és légtelenítettem.Fogyi: nekem most egész magas lett, de volt is benne haladás, osztrák hegyekben szerpentinezés, ésatöbbi. 11,75L/100km
Szombaton Fertőszentmiklóson fogok találkozni innen valakivel? Kipróbálom ezt a drag műfajt is, a gumik úgyis utolsó szezonosak, ott le lehet legálisan égetni
[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
6030D
Ármester
Ha már kamerás Octavia: Vácon van az MZG rendszámú fekete mk3 nemkombi kamerás autó. Egyik nap ott állt a rendőrség előtti parkolóban, gondoltam kíváncsiságból megnézem, hogy van beszerelve a hátsó indexbe a kék-piros villogó, mert nincs erős fénye, tehát nem lehet high-tec. Hát nem az... egy ilyesmi izzó van a csomiajtó felőli oldalba belefúrva, és az villog, csak gondolom nem veri vissza rendesen a foncsor. Vajon műszakin átmegy? Képet nem mertem csinálni...
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Lehet buta kérdés lesz
Most jelenleg egy VW Jettam van, 2007-es. Régi álmom , hogy vegyek úgymond egy régi, klasszikus autót , ami vagy fel van újítva, vagy pedig én, saját magam újítok fel.
Gondolok itt akár egy Golf 1 , 2 , Trabantra..Szerintetek, ezek közül melyiket lenne érdemesebb megvenni?
Golfok azért érdekelnek, mivel 3 db Golfom volt idáig , de abból 2 Golf 4, a 3. pedig egy Golf Plus volt.
Trabant viszont azért érdekel , mivel klasszikus autó. Ha jól tudom, akkor itt ennél a kaszni elemek funérból vannak. Gondolkodom olyanon, hogy olcsón megveszek egyet, ami akár korrodáltm , aztán én saját magam szépen felújítom.Szerintetek, melyiket lenne érdemesebb, ami akár pár év múlva többet fog érni? Nektek mi a véleményetek erről, amit írtam? Nem akarok én OT rendszámot rá, hanem legyen egy, szép régi autóm, amivel akár meg lehet jelenni találkozon, vagy pedig hétvégén egyet bohóckodni.
Lehet kicsit szedett vedett lett, de dolgozom, így kevés idővel rendelkezem.
Szép napot.
Gergő
-
kisza25
félisten
válasz Magnum_ #171445 üzenetére
minap láttam egy fotót egy dacia logan-ról aminek a hátulján M-es logo volt
gergo07
Lehet kicsit szedett vedett lett, de dolgozom, így kevés idővel rendelkezem.
akkor ne vegyél ilyen autót[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
zeus_2k14
senior tag
válasz dellfanboy #171460 üzenetére
Nem az, hogy mire áll a cerka..
-
dellfanboy
őstag
válasz zeus_2k14 #171461 üzenetére
de, foleg ha a kovetkezo hsz-be leirod, hogy keves ra az idod. ha vki pink trabantot javasol akkor belefogsz abba?
amugy a trabant bode lehet furnerbol van, viszont a teherviselo elemek ugyanugy acelbol...eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
stickermajom
addikt
Jól emlékszem, hogy ha hosszúéletű kompresszort szeretnék, akkor 2 évente illik cseréltetni a klímagázt/olajat?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Magnum_
nagyúr
válasz radi8tor #171465 üzenetére
Mas, de az sem jo, ugyanugy nem jo, mint a nem megfeleloen olvashato rendszamtabla, vagy pl egy elhanyagolt focus I., hiszen ezekkel a hibakkal is reszt vesznek a kozlekedesben, es ugyanugy a soforre visszavezetheto mulasztasok.
Egyebkent eleget kozlekedve a varosban azt latom, hogy nem csak a bmw-k nem szeretnek indexelni.
A lefingott focus I-tol kezdve a vattauj xceed-ig latok sok tipust.I humbly and respectfully decline™
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Magnum_ #171468 üzenetére
Hát nemtom, de engem jobban bosszant ha rám rántják a kormányt abban a hiszemben hogy nekik ott a helyük a sávomban. Ezzel szemben egy 20 éves kocsi lyukas kipufogója nem balesetveszélyes. Érdekes módon az irányjelzőm nem romlott el 20 év alatt - sokan arra hivatkoznak kímélik a kapcsolót.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Magnum_
nagyúr
-
-
-
kisza25
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #171466 üzenetére
Túlzás a 2 év, 4-5 évente bőven elég. Sokkal fontosabb, hogy meg legyen járatva időről-időre mindig (télen is 1-2 hetente).
#nincsbennetarcsi
-
brumi1024
veterán
válasz radi8tor #171477 üzenetére
Nem, de náluk a legjellemzőbb.
Ez nagyon szubjektiv, en nem igy tapasztalom. Tegnap M7-esen este hazafele egy mk2 Focus jatszott Space Invadereset, a nagyjabol 37 altalam latott fektavon boven beluli savvaltasabol egyetlen egyszer nem hasznalta az indexet. A villogos belsosavtakaritassal pedig egy Passat probalkozott.
kisza25: Velem ugyanezt egy Lexus terepjaro csinalta. Mellemer, kirakja az indexet es szabalyosan ramrantja a kormanyt. Elso gondolatom a wtf volt, a masodik pedig egy kickdown, amire eszrevette magat.
Tsebacsi: Szerintem autokent az 5-os jobb.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz szimi57 #171471 üzenetére
"A rozsdával sokkal kevesebb gond lesz."
nekem 2000-ben volt egy 1990-es 1,1 trabim, a rozsdával már akkor gond volt, a küszöbök el voltak porladva és ez ugye 20 éve volt OMG hogy öregszenek az autók[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
molnarpeter
nagyúr
válasz tboldi #171482 üzenetére
4T esetén a használat egyszerűbb szerintem is, persze a 2T a vegytiszta NDK, de sok pluszt igényel (ha nem is feltétlenül drágább, de nem mindenhol hajlandóak műszakizni, motor kb üzemórás, és folyton kevergetni a benzint nem egy izgalmas feladat (10 literenként vettük alig pár éve a Wartburghoz a 2T olajat, mennyire örültem volna, ha valami 1.6 szívó dízel lett volna benne... ). Fb-n vannak kiváló Trabis csoportok, érdemes körülnézni, olvasgatni. Rozsda bizony gondot jelenthet (ezért is jobb a fiatalabb 4T), csak a külső burkolatok készültek Duroplast-ból, a szerkezet acél, vannak jellemző rozsdásodási pontok. Faternak volt letámasztva egy kicsit sérült 2T-je, x év után odébb húzva alul konkrétan szétnyílt szegény Utána kell járni, mit érdemes megnézni, én nem vennék nagyobb rohadással autót, ha lehet választani, az sosem olcsó ügy, és változó a minőség. (kivéve talán, ha gyakorlott lemez hegesztőként otthon meg tudod oldani, és a fényezés sem akadály)
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
-
tboldi
nagyúr
válasz molnarpeter #171485 üzenetére
Én is 4T-re gondoltam, csak kaphatna 2T dizájnt.
A homlokfalat kihagytam, azt is cserélni kellene a régebbire (opcionálisan a korai 6V-oséra). Meg a hátsó lámpákat is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #171489 üzenetére
Nem nagyon fogok ráérni az a baj
Be vagyok táblázva, hirtelen nagyon sok "Barátom" lett[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
footy
addikt
válasz rbalint88 #171401 üzenetére
A legviccesebb az ido alapu csere.
Egyik kollegam 3as bimmeren 20ezrenkent lecsereltek a fekbeteteket is, mert volt valami extra care paket az autohoz.Ennek aztan vegkepp semmi ertelme. Nyomjak hogy az auto fogyasszon 3,5L mert akkor nem terheljuk a kornyezetet, erre a 90%os fekbetetet meg kihajitjak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest