- Fórumok
- Technika, hobbi, otthon
- Autós topik
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-10-31 19:24 Téma összefoglaló
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)A következő autós találkozó időpontja (a többség döntése alapján):
2026. május 10. (vasárnap) 16:00
A helyszín egy korábbi javaslat alapján: Savoya Park, Auchan parkolójának Kőtár utca felőli sarka (nagyjából errefelé), a nyitott részen. Esőnap esetén kicsit majd beljebb gurulunk legfeljebb. Ahogy látom, villanydelejes szekerek számára van töltőkészülék is errefelé.
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
Aztán összerakás után megy a mutogatás, hogy mikor keletkezett a sérülés a 4M-s konyhán.
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
Anno jött több szállítmányozási cég előadást tartani az egyetemre, volt köztük túlméretes is. Ott mesélte a srác, hogy milyen brutális útdíjakat kell fizetni 40 tonna felett, mert tönkreteszik az utat, és azt javítani kell. Volt, valami nagy transzformátor építés, a gyár és a telepítés közötti 20 km-t többször megtették, 100 milliós nagyságrendű útdíjat fizettek be, de a szállítások után 2 évvel is ugyanaz az útburkolat volt, ami előtte. Pedig már akkor sem volt jó, fel lehetett volna belőle újítani. És ez nem mostani történet, 2006-2008 között volt az előadás valamikor.
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
Én raktam wc-golyót a motortérbe, de ugyanúgy felmászik a tetejére, és a sarokba sz*rik.
Szóval azzal ne próbálkozz, max a kábelek védelme miatt. -
6030D
addikt
-
6030D
addikt
Árpád hídi megint kemény...
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
Tehát akkor fekete Octavia, AO-MK...

-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
Megvárhattam volna a húsvétot, akkor lehet, hogy pünkösdre lesz nyári gumim.

(Tudtam, hogy ez van, apósom a hét elején kért náluk időpontot, de 1 munkanappal előbb kapott. Aztán másnap valaki kihullott, és lehetett volna menni egyből, de jó ez így nekem, a mostani téli úgyis kuka, és reggel azért még hideg lesz, ellenben délután nem lesz kánikula, hogy annyira gond legyen.)
Majd ésszel szerpentinezek.
[link]A kamionnak az egyik lámpája tört össze a karambolban. -> szakértő
-
6030D
addikt
Húsvétkor ide is nulla fokot mond. Had kopjon a 2019-es téli
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
Ki tudja, merre jár még vele.
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
40 liter.... ez hány személyautóst érint negatívan? Én akárhányszor tankolok, kb az egyedüli vagyok, aki megvárja a kattot, mindenki veszettül figyeli a számlálót, hogy az ne menjen 5-10-20e Ft fölé. Rendes cikket nem találtam róla, AI szerint 30-40 l az átlag, de én nem ezt tapasztalom.
Nagynyomású oszlop 150 l. Az kicsit kellemetlenebb, mert 5-600 km-ként kell tankolnia, de szerintem a pályák mellett nem fognak ilyet bevezetni. -
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
Ráfutásos balesetnél viszont tuti visszadobja a biztosító, és fizetheti a másik autóban keletkezett (plusz) károkat is, ami a vonóhorog nélkül esetleg nem lenne.
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
Kivéve amikor nem.
Mondjuk volt már vagy 6 éve, de Öcsém anno írt az önkorinak, hogy a Kondorosi úton levágták a kocsi előtt a füvet, és a szélvédő közepéig volt füves. Nem volt nagy értékű autó, de a szélvédőn volt egy kőfelverődés, amire előtte nem emlékezett...Vácon is tesznek ponyvát, ha meg út mellett nyírják, és jön az autó, meg is állítja a kaszát. Meg szoktam köszönni.
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
Volt erről egy beszélgetés a jogásszal, hogy ezt a jog hogy vizsgálja. Mivel gondatlanságból elkövetett, kb ugyanaz, mintha egy ács övéből kiesne egy szerszám, ami agyonüt valakit a járdán. Csak jobban fel lett kapva, mert Aston Martin és NER.
Múlt héten a 2-esen a sejcei kanyarban (70-es tábla) 160-nal nem sikerült elfordulni egy cickánynak reggel 0 fokban, két Corsa ment össze, a vétkes sofőr meghalt, a másikban borda- boka- és lábszár törést szedvedtek. Arról meg hír sem volt. Ha egy AMG lett volna, akkor minden hírportál bemondta volna.
Még mielőtt: nem, nem védem a srácot, ülje le, amit megérdemel, de csak azért beszél róla mindenki, mert drága és erős autó volt. -
6030D
addikt
Így már világosabb, köszi.
-
6030D
addikt
Ez amúgy hogy működik? Appban sokkal olcsóbb? Random beírtam egy Nyugati - Esztergom távot, és 35e Ft a Mini. 45-ért meg 430i-t lehet bérelni egy napra.

Bár szerencsére Micsurin elvette a csajok kedvét tavaly a kabriózástól.
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
Felhívod a 112-t, kapcsolják a rendőröket, aztán ha akarnak vele foglalkozni, akkor megmondod, hogy követed, és jöjjön a járőr, megmondod merre megy. Az jó kérdés, hogy ha nincs benne semmi, csak béna, akkor téged megdicsérnek, vagy sem.
Amúgy pont a héten ellenőrzik jobban az ittas vezetőket, szóval vagy nagyon örültek volna neked, vagy nem lett volna szabad járőr.Egyszer bejelentettem a lakásnál, hogy éjjel 1kor egy ember fexik a kereszteződésben. Részeg, mert most dőlt le pihenni. Mondtam, hogy nem tudok lemenni, mert egyedül vagyok a 2 éves gyerekemmel, aki meg alszik. Azt mondták küldenek valakit. Persze a csávót összeszedte egy autós 5 perc múlva (azt még láttam), én lefeküdtem aludni, majd reggel láttam, hogy volt egy nem fogadott hívásom egy ismeretlen számról kb 20 perccel később. Gondolom nem volt ott, és érdeklődtek, merre lehet.
-
6030D
addikt
Mehetne az autópályák szélére a csatos, meg gyorshajtós plakátok mellé.
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
KGFB
Alfa 34716 Ft
Genertel 41546 Ft
Posta 43247 Ft
Generali 44613 FtVan jelentősége, hogy kinél kötöm? Vagy mehet az Alfa?
Kötelező biztosítás átkötésével elérhető megtakarítás: 84 924 Ft / év
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
Mi olyan helyen laktunk, hogy szemben volt egy pékség meg egy gyógyszertár. A lakóknak is alig volt hely a ház előtt, de jöttek a vevők, akik "csak beugrottak" vásárolni, azért álltak keresztben. Néha megálltam szorosan melléjük (még a Corolla volt akkor), volt olyan, hogy bent ült járó motorral, akkor bekopogtam, hogy tessék már arrébb állni, mert jönnék haza.
Volt olyan, azt mondta a néni, hogy mindjárt jön a férje, és mennek. Ja, ok. Vészvillogó mögötte az úton, kocsi bezár, és elindultam a lépcsőház felé. Kiabál, hogy háde mingyá megy. Mondom én is mingyá megyek, csengessen fel. De hova? Hááát, hajrá!
Jó, jó, akkor arrébb áll. -
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
Nálunk idén is 16 literes diszperzites vödör volt a kalapja, fazekunk nincs akkora.

Qru: a gyerekkori havakra nem emlékszem, esett, mentünk, szórakoztunk. 2010 vagy '11 januárban esett viszont egy éjszaka alatt 40 centi. Éjfélkor még haverral sétáltunk cigiért a MOL kútra, akkor kezdett esni, reggel 9kor meg volt 40 cm.
A garázs előtti ~3x7m-t ketten 1 óra alatt dobtuk el. Utána már csak 5 garázsnyi havon kellett átmenni a Corollával nyálgázon.
Akkor volt, hogy reggel valami irdatlan csörömpöléssel jött valami az utcán, kinéztünk az ablakon és egy motorosszán ment az úton. A váci merci-szalonos srác (aki azóta a remek ingatlanbizniszeivel lett híres) nyomta vele, be is kopogtak hozzá a rendőrök, de nem ezért, hanem mert az M2-n megelőzött vele egy rendőrautót.
Nem kellett sokat kérdezősködni, kinek lehet ilyen a környéken... -
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
Nem tudom miben különbözik, vagy utólagos vagy sem, de a főnökömnek a nagyobb értékű kocsikban (BMW, Audi) van valami rendszer, amihez egyrészt jár egy "csoki", ami a kulcstól független (ha nincs az autóban, nem indítható), másrészt figyelik gps alapján. Egyszer mentünk céges útra és hajnalban a szlovén határ előtt hívták, hogy az autó a határ felé tart, de ő nem jelentette be a külföldi utat, érdeklődnek, hogy mizu. Be kellett mondani egy kódot is, aztán jó utat kívántak. Ha nem jelez vissza, leállítják a motort, és küldik a rendőrt.
-
6030D
addikt
Páka.
Más: feltalálhatnának egy táblát, hogy kereszteződésben van gyorsító/besoroló sáv, vagy nincs. Sokszor van olyan, hogy emelkedik a kereszteződés, és nem látni, hogy van sáv, vagy nincs. A macisajt alatt lehetne egy fehér kiegészítő.
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
Bamakó nyitóünnepség élő
"Meghívtuk KG-t is ... sajnos nem tud eljönni.... feltételezem, egy újabb bicikliutat ad át, vagy egy forgalmi dugót kell felavatnia valahol. "
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
Ha csak UV ellen kell, nem akarsz sötétet, akkor van majdnem víztiszta UV fólia. Kb 10 éve csináltattam egyszer egy kőfelverődést Vácon, és ott mutogatta a srác, hogy neki is az van a Vito szélvédőjén és az első ajtókon. Nem látszott rajta semmi, de azt mondta érezhető bent a különbség.
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
-
6030D
addikt
Ha a hókotró csak sót szór, de villog a sárga lámpa a tetején, akkor sem szabad megelőzni?
-
6030D
addikt
Ilyenkor ennyi minden bontható belőle? Nem lett körbefotózva?
Katalizátor?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Technika, hobbi, otthon
- Autós topik
- (kiemelt téma)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AliExpress tapasztalatok
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bluetooth hangszórók
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Logitech MX Master 3S for MAC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval azzal ne próbálkozz, max a kábelek védelme miatt.
🐶

Mondjuk volt már vagy 6 éve, de Öcsém anno írt az önkorinak, hogy a Kondorosi úton levágták a kocsi előtt a füvet, és a szélvédő közepéig volt füves. Nem volt nagy értékű autó, de a szélvédőn volt egy kőfelverődés, amire előtte nem emlékezett...