- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Új tali felmérő szavazás. LINK
Mond el véleményed, szerinted hogy/mikor/hol legyen!Ez csak egy felmérő szavazás a következő szavazáshoz, az otherbe nyugodtan lehet írni bármit
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
válasz
radi8tor #341306 üzenetére
Én is ezt érzem. Tavaly voltam egy ilyen hosszabb úton először, nincs is régóta jogsim (2021. október) de igazából azon túl, hogy nem mindig kresz szerint mennek, nem probléma, mert tudnak bocsánatot kérni és nem az a céljuk, hogy a másiknak alá tegyenek.
Riminibe mentünk a feleségemmel, mondjuk a parkolás necces lett volna, ha nem bérlünk a hoteltől egy helyet, de azon túl semmi durva nem volt Olaszországban.
Mai kedvencem pl.: Megállok, indexelek balra, hogy bekanyarodnék a vonatállomás parkolójába. Szemből jön viszonylag messziről egy kocsi, mondom nem sietek, megvárom, míg elmegy. Majd amikor már egészen közel van, akkor kezd el jobbra indexelni, hogy ő is befordul. Mondtam is magamnak, hogy ezt csinálhattad volna előbb is, hogy hamarabb beforduljak.. És ezek biztos vagyok benne, hogy azért csinálják ezt, hogy alátegyenek a másiknak és ne járjon jól, ez ziher. Én amikor távol vagyok de látom, hogy be akarnak fordulni, mindig szoktam villogni, hogy menjen csak.
-
válasz
radi8tor #341306 üzenetére
Hát, igen, van már tapasztalatom a Sziciliában, Szardínián és Észak-Olasz + Toszkán részeken de a tavaszi Nápolyi futamtól azért kicsit aggódok, fullos biztosítással lesz az autó és remélem megkapom a Pandát, nem lesz "ajándékba" egy free upgrade-t valami nagyobbra... De asszony ezért már régen rágja a fülem, gyenge voltam...Nyáron akkor meg figyelek Firenzében is erősen.
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
radi8tor #341287 üzenetére
És akkor ha nem fizetem be akkor elkezdünk perelni?
Most erre milyen hatással van, hogy kiléptünk a nemzetközi büntetőbíróságból?
Tényleg, mi lesz ha nem fizetem be? Polgári peres eljárássá fajul elköltenek több ezer eurót ügyvédre a végén meg vagy be tudják rajtam hajtani vagy nem?
-
Steve_Brown
senior tag
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
radi8tor #341283 üzenetére
Ühüm,
[kép] [kép]
De csak az furcsa nekem, hogy ezt miért nem az itthoni rendőrség küldte? Mi ez hogy közbeszerzésen eladta az xy-nak illetve miért majdnem 1 évvel később küldik? Illetve bent leraktuk valami P+R-be a kocsit és ott azt mondta a tulaj, hogy leadják az autó rendszámát az önkormányzatnak és nem vágnak meg. Előéleti pontom miért nem lett? Ezt hogy érvényesítik? Inkasszó+KHR lista vagy wtf? -
-
-
válasz
radi8tor #341071 üzenetére
Sajnos igen... rakparton megyünk délelőtt Skanzen felé (beteg sokan voltak, kürtős kalács finom, de nyugta/számla az nem volt, ellenben csak kp fizetés igen
) 40-el a budai alsó rakparton csordogál a ba@om, persze tömött sorokba szembe, kísérgettük jó sokat mire végre volt lehetőség előzni.. dán persze rádudáltam, de neki állt feljebb és ugyanúgy csorgott 40-el, feltartva mindenkit aki ment volna a dolgára.
Hazaérve meg kb 3 autó nem adott jobbkezet, csak azalatt a pár száz méter alatt míg hazagurultam. A csomagautomatástól, amibe ma tették be a csomagokat, meg is lepődtem rajta, hogy hogyan.Rendőrt én se láttam egyet se.
-
Petyyyyy
addikt
-
válasz
radi8tor #340882 üzenetére
Például én.
Nem véletlenül fizetek érte... Egyszer már megmentett egy méretes bukótól.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
radi8tor #340739 üzenetére
a fakat kicsit megritkithatnak itt, mert az Astra szemszogebol nem annyira jol belathato a lombozattol
1-2 eve is volt egy olyan vasuti atjaros baleset is, hogy a fak-bokrok total a sinig ertek, ugyhogy csak akkor tudsz korbenzni ott, ha mar rajta allsz a vaganyon
de akkor eleg szar a szitu, ha pont akkor er oda vonat is
es akkor korbeneztel ugyan, de azzal qrtal pont ra, mert ha csak siman atmesz, akkor mogotted megy at ott a vonat -
r4z
nagyúr
válasz
radi8tor #340331 üzenetére
Koszi! Hmm... Mindenkeppen valami fizikai, nem erintokepernyos eszkoz kene, mert mindketten vezetni fogunk radiozas kozben. Tovabb neheziti a helyzetet, hogy mindez az Alpokban lesz, szoval ha tavolabb leszunk, a ralatas se lesz meg valoszinuleg. Mobilhalozat ettol fuggetlenul jatszhat, mert 4G van mindenhol, de akkor is kell valami kulon eszkoz, amibe lehet beszelni.
#214: Koszi neked is a tippet!
-
ParmaBoy
tag
válasz
radi8tor #340205 üzenetére
Kivancsi vagyok lesz-e, mennyi lesz a mi ceges csekkunk.
Trafibol mi munkakortol fuggoen, de vagy terhelem tovabb, aki pedig evi 40k felett megy ceges ugyben (kam, sales, stb) ott az elsot a ceg allja. Casco onresz ue. ,de ott lehetosegem van egyedi elbiralasra a vezerig. fele. Vadkar, uvegkar nem szamit.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
radi8tor #340205 üzenetére
erdekes, regebben lattam egy stat-t, hogy a gyorshajtas a balesetek 30%-t okozza
de ebben van a relativ gyorshajtas is, mert a rendorseg ezt egy kalap ala veszi
szoval amikor 37-l megcsuszol a havas-jeges uton, es azert van a baleset, nekik az is "gyorhajtas", mert ha csak 25-l mentel volna ott, akkor valszeg nem torpenik meg
a tenyleges gyorshajtas, azaz amire trafi is kattanna, az ennek a 1/10-e, ami igy a teljes baleseti statisztika csupan 3%-t jelenti -
Peetey91
senior tag
válasz
radi8tor #340088 üzenetére
Úgyis viszem éves szervízre lassan, utánakérdezek.
@Qru
Igen néztem a gyárit, viszont 125 ezer, elemes ultrahangost meg kb a harmadáért már találtam. Spray-el teszek én is egy próbát.
A motorteret (lekopogom) még békén hagyták, de reggelre az autón szoktam találni mancsnyomokat. -
válasz
radi8tor #339813 üzenetére
tboldi: Most olvasom, h már 24 kilométeres kocsisor van az M1-esen.
-
tboldi
nagyúr
válasz
radi8tor #339813 üzenetére
Pillanatnyilag Győrig áll a sor Ausztria irányába. Nekem pénteken lesz érdekes, Oroszlány felé még csak-csak nem lesz gond, hazafele már érdekesebb lesz viszont, lehet, hogy Győrtől célszerűbb lesz az 1-es főútra áttérni. Meg egy parndorfi karika is tervben lett volna húsvét előtt, de ez még képlékeny.
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz
radi8tor #339620 üzenetére
tuti savot fognak lezarni ott is
azutan nyaron se nagyon hasznaljak, osztol-tavaszig meg csak a hardcore reteg, aki -15fokban a szakado hoesesben is menne, és ha 1,5m ho van is
pl az Shopmark-tol kifele levo Ulloi uti bicajsavban fel alatt nem lattam EGY bicajost se mukodni
tavaly szeptember vegen Corvin negyed-tol hazaig, nulla bringas vasasrnap a kellemes 23 fokban
maskor Budaörs - 18ker a varoson kereszul 32 perc kozben szumma 3 bringas -
Emunem
őstag
válasz
radi8tor #339538 üzenetére
nálam a következö a menet ilyenkor:
Ha van, akkor saját felni tisztító, utána mosóból aktív hab felfúj, utána kb 1-2 perc várás. (mondjuk matatok az apró után, meg hasonlók) utána mosószeres lándzsa, zárásképpen meg lágyvizes, viaszos öblítés gyorsban. kb 2-3 ejuró.
A vicces az, hogy ugyanúgy 3 euróból megvan az alapos mosás is (vödrös+kendős) -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest