- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Ivqkzy-: Eddig
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radi8tor #345774 üzenetére
Kártyával is tudsz zsetont venni, 200 Ft-onként. Van mosókártyám, azzal +15 % egyenleget kapsz feltöltéskor.
barnam_: Láttad az autómat, ugye? Fehér. Meg annyira se koszos, se vízfoltos nem volt ma. Szombaton 600 Ft, mert bogaras lett az eleje, illetve akkor az egészet leöblítettem. A tiéd fekete, az kényesebb.
Még sosem volt szivaccsal mosva, csak lándzsásban, törölgetve sem volt még egyszer sem. -
kisza25
félisten
válasz
radi8tor #345658 üzenetére
Nem áll ki, befele áll.
Kértem rá árajánlatot, meg a lököst se ártana újra fényezni, de azóta a sulinál szereztem két új horpadást (rá nyitották az ajtót), erre felesleges megcsinálni.Azért fogom lecserélni egy év után, mert szinte csak helyben megy bele a km. Télen minden rövidebb útra a seat volt használva, most meg az a melós és 90% Blelle- Bogláron mozgok vele.
Legalább kipróbálom a parkside olaj leszívó masinámat
Az akksit meg most töltöttem, nem ártott már neki -
KAMELOT
titán
válasz
radi8tor #345636 üzenetére
Akkor még időben le tudtad szedni.
Qru: Majd én is megnézem, hogyan fogyaszt egyikkel és másikkal.
grizlisandor: Miért ne lenne haszna? Kicsit áttisztítja a dolgokat. Amúgy én a sima 95 is használok additívot.
szabonagyur: Ahogy írod. Hazamegyek, aztán otthon is vezetek. Elugrok Győrbe kerülgetek ott. Már lassan ismerni fogom minden egyes utcát! Jó ott menni, mert vannak jó hosszú egyenes utcák.
Havonta 1x biztos otthon vagyok 3-4 napot.
-
válasz
radi8tor #345602 üzenetére
A Passat-al csak úgy közlekedünk, ezért vagyok ennyire bátor.
Itthon vagy a desztinációkban sosem púpozom meg, mindig a maradékkal parkol. A helyi-helyközi járatos Suzuki-t csak két kattanásig tankolom.
Egyébként a Passat furán viselkedik, mert kétszer van tele, az elsőnél amikor megjelenik a gázolaj a töltőnyílásban, pár másodperc múlva nagyokat bugyborékol és eltűnik a nafta, és tolhatom tovább vagy 3l-t. Na, ha utána látom a gázolajat, akkor van csutkán. -
-
barnam_
nagyúr
válasz
radi8tor #345556 üzenetére
Tegyük fel munka után vagy, választani kell hogy 20km végig dugózni a városon vagy 75km úgy, hogy Budaörsnél felmész az M0-ra, nyugiban végig mész (dél - észak irányban nem szokott beállni), majd a Pólusnál lejössz... Időben ugyanott vagy, de nem idegbetegen szálltam ki
-
válasz
radi8tor #345523 üzenetére
Ebben azért nem értünk egyet, egy nullason 100-al folyamatosan haladó tempó sokkal kíméletesebb minden alkatrészre mint a városi rettenet utak. Futómű/gumi, bármit mondjatok igazából.
A pénz részét üzemanyag nem tettem hozzá, nekem Pest megyében teljesen mindegy, hogy 80 vagy 140 km-t megyek míg van szaldóm, az is mindegy, hogy melyik közegben fogyaszt többet, de persze ez egy fontos matek amúgy! -
aktív tag
válasz
radi8tor #345379 üzenetére
Na de 2025-ben nyugat Magyarországon? Azért ha ilyenek történnének csak felkapná a közösségi média, oda 3 csepp esőt is szenzáció szintjén kell kipostolni.
Vagy ez valami hirtelen jött ötlet lehetett, de 1 km-en belül elmúlt?
Vismajor01: Jó is az amikor az általános frusztráció az autóban jön ki. Végülis a másfél- 2 tonnás fémdoboz egyáltalán nem ön és közveszélyes elgurult gyógyszerrel.
426os: Ez is "szép" sztori, lassan érdemes elgondolkodni, hogy az ember gyorshívóra rakja a 112-t.
-
-
-
-
-
-
barnam_
nagyúr
-
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
radi8tor #345062 üzenetére
Mert ott már levoltam rendelve.
Vasárnap este gondoltam egyet haveros sörözés közben és lerendeltem négyet.
Talán azt hiszem ott dobtam Qrunak is PÜ-ben, hogy na csak rászántam magam.Agyaltam ötön de az már fájdalom küszöb fölött, lehet még megbánom...
Egyébként rendelhető darab, mondta az öreg. Csak azért nem készleteznek már be belőle mert ~80-85 körül fog megállni darabja árváltozás miatt. De ha sérülne akkor fognak tudni még rendelni után.Nagyon korrekt bolt, értem már focvis miért linkelte többször!
-
-
-
válasz
radi8tor #344582 üzenetére
Jaja, sajnos. Bár arra azért felkapjuk, h ezzel egyidejűleg a használt árak is az egekbe szöktek.
barnam_: Nincs miért sajnálni őket...
hobizoli: "a Nring egy 2x1 savos foutnak szamit Nemetorszagban" - nem autópálya?
Én úgy tudom, h ezért nincs rajta sebességkorlátozás.
-
aktív tag
válasz
radi8tor #344515 üzenetére
Nagy mák, hogy elért a szervizig. Váltósom mesélt olyat, ahol az ügyfél "csak" az utca végéből tolatott haza, mert otthon hagyott valamit, aztán többet nem volt jött ki rükvercből a váltó.
Qru: 3 éve két ünnep között nekem a sofőr oldali ablak maradt lent (ablakemelő szerkezet adta meg magát), simán hazamentem vele. Kabát, sapka azért kellett.
KAMELOT: Kabrio, roadster úgy van kitalálva, hogy a megfelelő sebesség mellett egy csepp eső sem esik be, rendes esőzésnél sem. MX-5-nél, ha jól emlékszem ez 60 km/h körül van. Pár percig próbáltam, működik is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- LG V30 - vezércsel
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Revolut
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest