Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Magnum_ #169950 üzenetére
Az ilyet lehet Rosenheimig rugdosnám vissza, ha úgy jönne belém a dömperjével, hogy mögöttem ül az egyik gyerekem. Annyira nem tudom megérteni az ilyen embereket. Ilyen helyeken olyan autóval jampiskodni, gyorsulni, ami 3-5 sec alatt futja meg a százat felelőtlenség.
Az új x6 segge is bűn ronda élőben, valahogy nem adja ki a lámpa, az 5/7-es szériánál sokkal jobban sikerült.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Ádám16
addikt
válasz CactuS #169951 üzenetére
Az tuti, rendesen elrontották a farát.
Bár az alapkoncepciót se tarom szépnek, de az új csíklámpa felhúzva ezekkel az arányokkal bűnszar.Általában jobban tetszenek az újabb modellek, de az X6-nál az első széria a legszebb mai napig szerintem.
Az új E Merci se adja ki sajnos nekem.[ Szerkesztve ]
-
Kickass
őstag
válasz Tsebacsi #169914 üzenetére
Nagyon off, de.
Van itt egy kis ertelmezesi problema a szolgaltatok meg az emberek fejeben is, nem a maszk hasznalata kotelezo, hanem az arc eltakarasa, a ketto nem ugyanaz, Feher Farkas tok valid volt.
En is csosalat hasznalok, es ahogy latom egyre tobben hasznalnak ilyesmit vagy peldaul bandanat.
Megis csak jobb ha 10 millio utonallo orszagara hasonlitunk mint egy 10 millios korhazra.... -
CactuS
Arcképgyáros
válasz Zoli-bácsi #169934 üzenetére
Gondolom ha megvan a merci rendszáma, akkor őt is meg fogják keresni, mert én elsőre nem láttam a félreállt autók között...
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
nagyúr
válasz Kickass #169953 üzenetére
Szerintem is valid volt, habár kényelmi szempontból egy sál vagy maszk jobb buli, mint a felhúzott póló, és valahogy normálisabban is nézel ki velük
Ez a 10 millió mindentjobbantudó országa, tök mind1 milyen hülyék vagyunk, úgyis megmagyarázzuk (vagyis a Gulyásgerike) hogy a másik a hülye mi pedig a helikopter!!![ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
-
dj79
senior tag
válasz MasterMark #169944 üzenetére
Igen, továbbra is jó az ötlet, a sávozás is.
Csak az a baj vele, hogy randomjózsi kétgyerekes apuka megveszi az összkerekes vitara turbót, ami 140 lóerő, hülyegyerekbéla meg a lefingott 320d 136 le járművét. Télen ki fog nagyobb valószínűséggel beleesni hamarabb az árokba?Lehet, hogy itt több járművezetői kategóriára lenne szükség, mint motorok esetén az A1, A2, életkorhoz és pávhoz kötve.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Nah, sracok, fontosabb topik.
Megcsinaltam a lokharito koptato (masok szerint spoiler) cseret.
[link]I humbly and respectfully decline™
-
nagyúr
válasz MasterMark #169935 üzenetére
Nagyon jó lenne, de sajnos sokszor az sem lenne elég. Én eléggé nyugis típus vagyok, de sajnos magamon is észreveszem néha (bár egyre ritkábban), h "elgurul a gyógyszerem" és csinálok hülyeségeket - amiket kb azonnal meg is bánok. Fel kell nőni fejben egy nagy teljesítményű autóhoz mert nagyon könnyű vele túlzásokba esni. És a legtöbbször úgy, h igazából észre sem veszed! Például nekiállsz előzni három autót és mire a végére érsz már 180-nel mész (amit lehet, h 120-nak sem érzel egy jobb autóban). A lényeg: néha nagy önuralom és józanság kell egy erős autóhoz, szval szerintem sem lenne hülyeség egy pszichológiai teszthez kötni a használatukat. Plusz az sem lenne hülyeség, h az extrém gyorshajtóktól azonnal vegyék el a jogsit pár hónapra. Most nincs ami visszatartsa őket (a max 300 ezres büntetés nyilván nem fog senkit). A gyorsasági motorokra ez hatványozottan igaz.
Zoli-bácsi: "Nem tudom, de remélem amputálni kell a lábát a kedves úrnak. " - milyen kedves tőled.
máyköl: "Letezik szep X6?" - az előző két széria tetszett nekem. A mostani hátulról tényleg egy gnóm.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Ádám16 #169962 üzenetére
Pontosan, az első a hülye formájához képest arányos volt, széles segge és terpesztő hátsó sárvédője. A másodiknál kezdték ugyanazt a cuccot kapni, mint amit a Toyotások szedtek pl: a mirai vagy a p4 megalkotásakor, de csak a 3. generációra ütött be nekik.
-
MasterMark
titán
válasz bulikavagyok #169963 üzenetére
Biztos úr, nézze meg, nem tudom úgy nyomni a pedált, hogy ötvennel menjek. Nézze meg, üljön be, próbálja ki. Nem lehet.
Switch Tax
-
brumi1024
veterán
válasz MasterMark #169935 üzenetére
Mondjuk (lehet, hogy csalóka a videó, de) itt nem úgy tűnt, mintha két túlmotorizált jármű versenyzett volna (pláne a tömegükhöz képest), hanem inkább volt helyük felgyorsulni. Szóval ezen nem biztos, hogy segített volna.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz brumi1024 #169969 üzenetére
Én is így látom, két táltos volt, merci biztosan, mert elég lassan indul meg a sávváltás után, de a BMW se dől nagyon hátra, amikor szabad lesz a belső, előtte meg lendületből ment. Gondolom a csajok elsőre csak a propellert meg a csillagot látják, a motortérbe nem másznak be, hogy vényóc, ugye?
bulikavagyok: Mustangot vezetted amúgy? Ha igen, milyen volt? (A belsőt tudom, hogy lehangoló mondjuk egy audihoz képest, bár a repülőgép kapcsolók jópofák belül).
-
nagyúr
válasz MasterMark #169967 üzenetére
Valahogy így!
CactuS: Nem vezettem, csak elvitet egy rövid körre. Felajánlotta haverom, de nem igazán volt hozzá kedvem. Véletlenül futottunk össze tegnap, késő volt, fáradt voltam már, stb... Ő viszont "kikönyörögte", h adjam oda neki az Audit, úgyhogy én is sort fogok keríteni a tesztvezetésre egy alkalmasabb időpontban. Annyi azonban így is átjött nekem, h az az autó nagyon nem nekem való.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz brumi1024 #169969 üzenetére
Én értem, hogy biciklivel is lehet nagyot esni, de jellemzően nem azok szokták túlvállalni magukat akiknek gyenge autójuk van.
bulikavagyok: De amúgy tényleg ilyen. Ha nem nézem az órát, akkor mondjuk 2200-as fordulaton pillanatok alatt már 70-nel megyek, és nem érződik annyinak.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #169919 üzenetére
Megkapta Piros a 2 év műszakit, de a ledes izzót a tolatólámpába nem került vissza.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz bulikavagyok #169971 üzenetére
Hozzá lehet szokni rövid idő alatt. Vagyis ott hozzá kell, mert annyit enged az elektronika, hogy fel se gyorsult komolyabb sebességre, máris seggel előre csúszol le az útról.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz bulikavagyok #169963 üzenetére
Nyugaton miért nincs ilyen? Pedig kicsit több erős autó mászkál, mint otthon.
-
pècsimunkás
addikt
válasz tboldi #169975 üzenetére
Adtál múltkor egy ötletet, a téli- nyári szövet szőnyegre.
Ma megrendeltem a főnix autószőnyegtől egy garnitúrát. Eredetileg a gyári lett volna a nyári garnitúra, de azt hiszem, hogy az új lesz az. Megrendeltem a legvastagabb plüss szőnyeget, felirattal.
Nyugodtan ikszelgettem a rendeléskor bármit, mert ajándékba fogom kapni öcsémtől, és a szüleimtől .
3-4 hét múlva jönnek a képek is .
Akkor leszek otthon szabin.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Integrale
veterán
válasz pècsimunkás #169978 üzenetére
Szônyegrôl jut eszembe. Igertem korabban kepeket a Carcarpit "meretpontos" szunyegeirol.
A vilagosabb szurke a gyari (most vettem), a sotetebb az utangyartott, tavaly gyartattam."Bad reklám is reklám too"
-
tboldi
nagyúr
válasz pècsimunkás #169978 üzenetére
👍
-
-
kisza25
félisten
köszi az ötletet, már próbáltam, de zavar
Na végre eljutottam a szerelőmhöz, lesz egy középső és hátsó dob csere az autón, a hátsó kifúj, a középső meg korrodált, én mondtam, hogy legyen akkor egybe cserélve[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Szada85
aktív tag
válasz MunezXBK #169982 üzenetére
Szerintem pusztán kevésbé üti meg az itteni média ingerküszöbét, otthon minden "ilyet" felkapnak, mert kell a katt (a TC-nek meg föleg).
De google azért pikk-pakk dobál dojcsból is a soroksárinál "komolyabb" akciókat:
[most április kaland], [ez mondjuk elég felkapott sztori tavalyról], mindkettöben 20-as éveik elején járók (voltak) a soförök. -
veterán
Ezt mar beszamithatjuk funyironak, vagy kell a motorhang is?
Everybody lies.
-
iceQ!
addikt
válasz barnam_ #169987 üzenetére
Most cseréltem le a LingLong gumikat, felraktam az "apróra", hát még a színesfém orientált buckalakóknak sem kell
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
nagyúr
válasz CactuS #169976 üzenetére
Persze simán megszoknám, de annyira nem szeretném... Nekem jobban bejönnek a kiszámítható dolgok. Mondjuk az is furcsa volt, h egy nagyobb fékezésnél simám megúszott az autó. Ilyet még egyik német (izom)autónál sem tapasztaltam eddig. Meg is beszéltük haverommal, h az ő autója egy vadállat (musztáng - nyilván ), az enyém meg egy "precíziós műszer" (vagy svájci óra, ahogy ő mondta).
MunezXBK: Van azért ott is, csak sokkal ritkább. Teljesen más az emberek mentalitása, de ezt nyilván Te is tudod. Nem véletlenül mondják azt, h minél keletebbre mész, annál alacsonyabb a közlekedési kultúra színvonala.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- Eladó PIE631FB1E BOSCH Beépíthető főzőlap
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest