Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rvn_10
senior tag
Sziasztok!
Egykis segítséget szeretnék, mostaában az autó nem indul elsőre, ha kb egy fél napot áll. Motor felpörög és rögtön vissza is esik a fordulat majd leáll, másodszorra ha nyomok mellé egy kis gázt nehézkesen de indul, merre keresgéljek?
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
molnarpeter
nagyúr
Végre a Model 3 is csipszelhető [link]
-
rvn_10
senior tag
válasz molnarpeter #169104 üzenetére
1,4 octavia BUD motorkód sima szivó benzin
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
Szoszo94
őstag
válasz rvn_10 #169105 üzenetére
Üzemanyagszűrő volt cserélve valamikor?
Hibakódot nem dob ki az autó?
Sötétben tapogatózok, nem vagyok autószerelő, de nekem üzemanyagellátási gondnak tűnik. Esetleg MAP szenzor, alapjárati motor, folytószelep...eh, be is fejeztem a tippelgetést[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
kisza25
félisten
Mótvá? A vízevős láncszakadós összefog az olajevővel, ebből csak valami jó jöhet ki
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
CactuS
Arcképgyáros
-
parandroid
félisten
válasz kisza25 #169112 üzenetére
Az európai minivan-kategória valaha legsikeresebb modellje, a Sharan-Galaxy-Algambra hármas is ebből az összefogásból született. Igaz, a Ford kb azóta sem tudott semmit felmutatni, kb az mk1 Focus volt az utolsó valóban korszakalkotó autójuk, az utóbbi években már azon sem lepődnék meg, ha felvásárolná őket a Peugeot, mint a hasonlóan zuhanórepülésben szárnyaló Opelt.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz parandroid #169114 üzenetére
Azért a Mustang érdemeit nem hallgatnám el, az utolsó generációval odatették magukat, rájöttek, hogy rendes futóművel, árához képest hatalmas teljesítményével és elviselhető belterével nagyot kaszálhatnak. Úgy tudom GT kategóriában a Mustang a legtöbbet eladott autó az egész világon. Ezen felbuzdulva ugye elkezdték áthozni kicsit az amcsi vonalat (csőrös Transit, Edge), illetve nemrég ugye már idehaza is kaphatóak az eddigi amcsi piacos nagy dögök (F150, shelby modellek).
Mondjuk a Mustang Mach-e miatt biztos rálépnék valakinek a golyóira, de értem, hogy miért használták fel azt a nevet.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
nagyúr
válasz parandroid #169114 üzenetére
Biztos, hogy az minivan kategória? Nem inkább MPV?
Nem értek hozzá, csak kérdem.Na és az említett hármas unokatesó' család egy nagyon jó, inkáb kiváló családi egyterű volt - bár sokan használták kisteherautónak (festők, víz-gáz szerelők).
Hja, és a Galaxy esetén rendeltem első szélvédő ablakmosó folyadék-pumpát, aztán amit a katalógus Fordnak hozott, az nem volt jó. De a Sharan-é az pont belepasszolt.[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
parandroid
félisten
válasz CactuS #169115 üzenetére
Jó, az amerikai vonalhoz hülye vagyok, az európai ford van csak a fejemben. Az mondjuk szép döntés volt, hogy a mustangot egyáltalán beengedték Európába, bár tömegmodell finoman fogalmazva nem lett. Na meg ugye megint más kérdés, hogy hogy állna, ha itt hozzáférhető lenne mondjuk az új Charger is...
Cappa72: Ja, lehet, hogy minivannak kicsi. Egyezzünk ki egyterűben, errefelé így ment.p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz parandroid #169117 üzenetére
Mustang meglepően jól fogy, 2018-ban pl: több, mint 113 000 darabot adtak el belőle. Másrészt kell is az utánpótlás, mert amikor egy boyracer beül egy ilyenbe és tol egy kövéret, akkor jön a meglepetés (460 ló és 420 Nm hátsó keréken egy orrmotoros autótól).
Chargert sajnálom, bár az ugye egy rendes méretű amerikai autó, Mustang elbújik mellette (azt kint pony car-nak hívják). Viszont a Cseheknél azt hiszem kapható, garanciával, mindennel.Nekem amúgy az amcsi vonalból pont a Charger a kedvencem, van belőle egy elég dögös változat, gyári widebody kittel. Sajna árban és fogyasztásban nekem nem optimális, pedig a 6.2 V8 a maga 707 lóerejével megpakolva is adna elég tarcsit.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
parandroid
félisten
válasz CactuS #169118 üzenetére
Charger talán a legszebb muscle car pillanatnyilag, annak minden fölöslegességével. Pláne egy srt hellcat. Európában szerintem ezt ki sem engednék az utcára. Amúgy is a gyengén ez a klasszikus autóforma, amit az ovisok is rajzolnak: három doboz egymás mellett (vagy egy nagy lapos doboz kerekeken, középen meg egy kisebb doboz rajta, nézőpont kérdése). Nem is tudom, a mai, suvval oviba hordott kiscsókák vajon mit rajzolnak autónak...
p
-
nagyúr
válasz stickermajom #169120 üzenetére
Ez is 150 lóerős mellé? Akkor nem kell
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
dj79
senior tag
Olajat?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz parandroid #169121 üzenetére
Pedig van belőle szalonautó is, EU-s garanciával, EU-s szabványoknak megfelelően átalakítva, akár egyből LPGvel szerelve (garancia mellett!), alkatrész is van. Érdemes a fotókon körbenézni, van még 1-2 érdekesség a háttérben is.
Tsebacsi: Meg még egy pici, az alap SRT Hellcat az 707 Le, ha még találsz demont, az 840 Le. A fogyasztásra a mértékegység nem liter/100 km, hanem tank/100 km inkább.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
Vagy inkább nem megy 15 alá
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
Az 1,33 Renault/merci motorra még nem hallottam panaszt, de lehet, hogy csak nagyon új
Ott csak az megy, hogy
Daciás: ebben merci motor van ám
Renaultos: ebben merci motor van ám
Mercisnek: na mi van Dacia motoros merci?[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
válasz parandroid #169121 üzenetére
A kocka auto inkabb a challenger, abbol is van hellcat Inkabb azt rajzoljak az ovisok.
De a chevy camaro sem nez ki rosszul, annak egy fokkal europaiasabb a kinezete.[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
Aldis ponyvával van valakinek tapasztalata?
A jégeső védős. Nem karcolja össze, ha ráterítem?Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
aero.
veterán
TC - Kiderült mi hiányzik az ID.3-ból (android auto/carplay es a hud egyes reszei egyelore)
Ez valami vicc?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz cappa72 #167559 üzenetére
Na végre értelmesen ki tudtam próbálni, és lám-lám, amire felhívtátok a figyelmemet, az rendben működik: a meghúzáskor ha eléri az adott nyomatékot, akkor kattan.
Igy már oké, tehát működik.
Köszönöm az útbaigazítást, megtanultam használni egy nyomatékkulcsot.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
Átalakul a budapesti közlekedés: jönnek a bicikli- és buszsávok Hegyalján a buszsáv durva lesz, tekintve, hogy nagyjából egész nap két sávon állnak autók a torlódásokban.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz barnam_ #169140 üzenetére
Így is ronggyá van terhelve az összes kis utca ott a dombokon (Budaörsitől Tabán felé), ezután még többen fognak a kis utcákban pöfögni, hogy kikerüljék valahogy a Hegyalját, mert azért nyilván nem szórakozásból ülnek autóba az emberek reggelente meg délután, hogy beküzdjék magukat a városba. Lefelé egyébként még nem zavar a dugó, de a Hegyalján felfelé fél órán keresztül strapás a "kuplung, egyes, csúsztat, gurul 2 métert, fék, kuplung, üres, kuplung, egyes, csúsztat, gurul 2 métert" móka.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
barnam_
nagyúr
válasz Jorus #169146 üzenetére
Mindenhogy rossz.
Én most egyelőre metrózok, nyáron nem zavar, meg most úgyis kevesebben vannak BKV-n. De ősszel/télen már lehet én is inkább autóba ülnék.Lefelé OK, ha nem sietek, csak állok a féken. Felfelé szívás, de ott is igyekszem úgy araszolni 1-ben, hogy ne kelljen megállni.
-
nagyúr
válasz Magnum_ #169149 üzenetére
Ilyenek miatt nem fog lemondani, de komolyan, ilyen szintű agymenést miért kell rendezni? Vajon egész végig ezt tervezte, míg jelölt volt? Naná csak ezekről mélyen kussolt.
Jó nem politizálok, amúgy is utálom, csak egyszerűen nem értem, nem ez a módja a változásnak szvsz.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Klarstein Chillout jégkocka készítő
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest