Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Tecccik ez a kocsi...
-
Magnum_
nagyúr
apám kint volt a gumisnál, elkészült a felni. szívem szerint most autóznék miatta 400km-t
I humbly and respectfully decline™
-
roberto211
őstag
válasz EQMontoya #60332 üzenetére
Ez így igaz Lexusban valóban nem ültem, de már szeretnék Milyen az a japán prémium.
Német triókba már ültem ezek közül audi jött be a legjobban, de lexusba még nem sajna..
60344 Saint: Ha lesz valami forgalomba helyezett verda, elgurulok aztán ha szívesen várod társaságom összefutkározunk.
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Magnum_
nagyúr
tényleg. ki jön fixen holnap és mikor?
választ komibaI humbly and respectfully decline™
-
z123456789
addikt
Akik hasznának hibakód kiolvasót. Azok milyen programmal nyomják?
Olyan érdekelne, aminek nincsenek megkötései, ergo szinte mindenre tudja a választ, minden típusnál.Előre is köszi.
-
roberto211
őstag
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz z123456789 #60360 üzenetére
Delphi DS 150. Hogy ne ragadj le a motorvezérlők hibatárolójának olvasásánál. Ez az összes autóban található vezérlőt olvassa több mint 4000 típuson. Óracsoportot, klímát, központi vezérlőt, CAN-kaput, komfort vezérlőt... mindent.
roberto211 Az majdnem a 0-val egyen értékű diagnosztikai program, de inkább kevesebb, fogalmazgatnék úgy, ha kicsit jobb lenne, akkor 0. Mutass légyszi egy fék légtelenítést, vagy serviz regenerációt, a híres torque programmal. A hibakód olvasás nem egyenlő a diagnosztikával.
[ Szerkesztve ]
-
-
Skillet
addikt
volt ma nálunk egy allianz-os biztosítós hölgy, rákérdeztem a kgfb-re is, azt mondta, hogy januártól valami rendelet lett róla, hogy nem lehet az új ügyfelekkel (újrakötés) kivételezni, a régi ügyfeleknek meg nem megadni ugyanazokat a kedvezményeket... szóval a biztosítók most erre azt lépték, hogy akkor legyen mindenkinek drága réginek, újnak is. rengeteg panasz érkezik azóta hozzájuk. van akinek 25 helyett 70 környéke lett.
ennyi. nekünk is 52 lett a 30 helyett a postánál, és ez a legolcsóbb, hiába is mennék máshova.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
roberto211
őstag
válasz Mágus2 #60363 üzenetére
Elhiszem de az volt a kérdés h a hibakódkiolvasónál milyen programot használunk. Erre válaszoltam..
Lehet szerviz/szerelő szinten nem elég de átlag usernek szerintem elég h megállapítsa megközelítőleg h mi a hiba,etc avagy kiolvassa.
-
kisza25
félisten
válasz brumi1024 #60347 üzenetére
na ok, de nemsokára csak elektromos/hybrid kocsik fogják tudni teljesíteni a normákat, szóval előbb utóbb alkalmassá kell tenni őket hosszútávra is
más: lehet fater mégiscsak honda HR-V-t vesz, most biztatóbb dolgokat mondtak neki, mint múltkor
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
z123456789
addikt
Köszönöm mindenkinek. Utána nézek a progiknak.
-
kisza25
félisten
válasz brumi1024 #60372 üzenetére
otthon töltöd akkor 1,5-2 liternek megfelelő üzemanyag ára/100km-re jön ki (sógor évek óta használ elektromos autókat) helyben nagyon olcsón elautózol, városba ideális, majd az 5 perces gyors töltős változatok adják az igazi alternatívát, de a mostani 30perc/ 80% az még nagyon sok szerintem
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz roberto211 #60368 üzenetére
Átlag júzernek is kevés, mert ha az abs vagy a légzsák lámpa világít, akkor a torque nem jó semmire. Még hibakódolvasásra sem!!!
Hiába olvas élő adatot a motorvezérlőből, ha nem tud időben összefűzni három szükséges adatot.
[ Szerkesztve ]
-
do3om
addikt
válasz Skillet #60365 üzenetére
Én is allianz-os voltam a suzukival(2004 1l-es). Megkaptam a mailt, valami 25+balaseti.
Bementem és szóltam hogy a törvény szerint ezt hogy gondolják, ez a kedvező? Azt mondta persze. Elvettem tőle az előtte átadott forgalmit, kiröhögtem, meg szóltam hogy ezek már szánalmas húzások amit minden éven eljátszanak. Megkötöttem máshol, ezt meg felmondtam, apuét is kivettem tőlük. Pofátlan, szánalmas ez volt róluk a véleményem. Több mint 10 éve volt ott, minden éven megpróbáltak ráduplázni, kurvára elegem lett belőlük.[ Szerkesztve ]
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
pècsimunkás
addikt
Na , ma megkötöttük a szerződést a Toyotával ! Jövő szerdán veszem át az Aurist !
Már várom ! Remélem tudok azèrt aludni addig !Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
roberto211
őstag
válasz pècsimunkás #60381 üzenetére
"Na , ma megkötöttük a szerződést a Toyotával !"
Ezt,hogy érted? Tartós bérletre veszed cégre?
Saint: Tudom, csak akkor szokták írni ...
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz roberto211 #60382 üzenetére
Adasveteli szerzodes is lehetseges akar.
I humbly and respectfully decline™
-
brumi1024
veterán
válasz pècsimunkás #60381 üzenetére
Készleten lévő autó volt (pontosabban van)?
-
Qru
MODERÁTOR
-
i-sti
senior tag
-
bigrob
őstag
Ahoy
Múlthéten összetörtek, tegnap kijött a kárszakértő és mondta hogy jelezzem a biztosítónál mikor jöhet pótszemlére. Valaki tudja ezt az aegon biztosítónál hol tudom jelenteni vagy ugyanazt a kárbejelentő lapot kell kitölteni mint az első alkalommal?Köszi
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bigrob #60391 üzenetére
Pótszemlét csak akkor tartanak ha már fel van véve a káreset. Tehát van aktája, aktaszámal.
Hívd fel a biztit bemondod, a frsz-od meg hogy mi szitu aztán 3 napon belül felveszi veled a kapcsolatot a kárszakértő és elvégzi a pótszemlét a veled egyeztett helyen és időben.
mod:
BBD: Így van a kárbejelentés hivatalos formája a kék-sárga kitöltése és leadása. Ezt askkor is le kell adni ha a másik nem ismeri el a vétkességét. Bejelenteni persze egyéb platformokon is lehet de azoknak is az a vége, hogy egy kék-sárgát kitölt(enek).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
pècsimunkás
addikt
Adásvételi szerződésre gondoltam ! Pár kèp a szalonból :
Majd , ha már nálam lesz , akkor is rakok 1-2 kèpet fel .
Meg , húsvètkor otthon leszek , le akarom fóliáztatni , ès akkor is rakok fel . Remèlem nem únjátok meg ...Amúgy , többen mondták , hogy mièrt akarok űj autót , mert mèg 1- 2 èvet simán el lehet járni a mostani Meganommal is . Persze , tudom ... De szerettem volna egy szèp új autót , kifezetem az árát ( sőt , mèg 4 èvig ... ) ès kèsz . Majd legfeljebb jobban megnèzem , mire - mennyit költök ...
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #60392 üzenetére
Kiegészítés:
Az lehet, hogy a másik faszi szerint Ő a hibás és a másik fél adott le kitöltött kék-sárgát.
#nincsbennetarcsi
-
bigrob
őstag
válasz BigBlackDog #60392 üzenetére
Rendőri igazolást kaptunk és majd be kell menni hozzájuk még egyszer elmondani a sztorit stb.. Akkor holnap próbálkozom telefonon. Köszi.
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
roberto211
őstag
válasz pècsimunkás #60395 üzenetére
Nagyon szép, nekem tetszik. Sok szerencsét hozzá
-
Qru
MODERÁTOR
Csini! Felszereltségi szint?
De nem a szalonautót vetted meg ugye? Ha igen remélem jó nagyot alkudtál.
Tudod hányan belepukiztak már abba...Azért az első 1000 km-en a fordulatszám max 2/3-áig pörgesd, kerüld a hirtelen gázadásokat és 5k km után menjen egy olaj+szűrőcsere (levegő/pollen maradhat). Aztán beállhatsz a 10/15k-s periódusra attól függ hol/hogy használod.
Ez a vizes IC ami benne van nagyon tetszik nekem.
#nincsbennetarcsi
-
z123456789
addikt
Yeah!
Praktikus választás. Gratula! Sok szép km-t vele! Képeket sose unjuk meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen videókártyát?