Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bögre
aktív tag
válasz roberto211 #60296 üzenetére
Ezt sosem ertettem. Nem teljesen mindegy, hogy masoknak mi van? A kornyezetednek szeretnel autot venni, vagy magadnak?
-
-v-
addikt
válasz BigBlackDog #60299 üzenetére
>:
-
pit stop
addikt
Ha Opel csak Európában van, hogy nyitnak egyéb piacokra PSA-nál? Nem értem összefüggést Vagy ha Opel máshol való bevezetésére gondolsz az rengeteg pénz lenne (kereskedő, más előírásoknak megfelelés).
Ázsia felé PSA most is eléggé próbálkozik: alulról 301-el, felülről csak ott kapható DS5-tel.
Opelnél elektromos autó lenne talán legértékesebb nekik, de azt biztos nem adják, mivel akkor GM ott állna jövőbeni technológia nélkül.(#60242) Saint_ : Én egy több mint 100 autós Peu flotta alapján tudnám mondani, hogy nincs sok gond velük. Személyesen 3 éves 208-ast és VW Polot összehasonlítva nem hoztam ki utóbbit győztesnek. Előbbi céges, VW viszont családban van; mindkettő 1.4 dízel. Ha érdekel írhatok összehasonlítást.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Bögre
aktív tag
válasz roberto211 #60300 üzenetére
Ha ennyibol kene megoldanom, azt vennem, amelyikbol sikerul jobb allapotut talalni. Villantani egyikkel sem lehet, de kit erdekel!?
-
roberto211
őstag
Villantás nekem nem szempont, ibiza azért nem tetszik mert formája nem nyerte el tetszésemet de nem azt mondom h rossz mert szerintem sem az de hát izlések és pofonok.. És pld egy g4 1.9 tdi? Tudom kb tucattermék mint a swift, de ebbe is 1.9 tdi van.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
tresh
veterán
Az alá csak fék kell meg futómű és már jó is lesz A csipsz meg egy adagolós tdi esetén kevés lesz hogy mosolyt csaljon az arcára. Egy fasza pd-t kéne belőle kukázni amit még nem törtek szarrá csak kicsit. Aztán kukáz bele ARL pd elemeket egy kicsit nagyobb turbót és akkor behúzott kézifékkel is olyat megy hogy lefossa a bokáját Mondjuk ezzel is az a baj hogy nem jön k 800 ból
Vegye meg Munez v6 tdi-jét úgy is most lett nem rég generálozva és még a hangja is szép
#60305) roberto211: Golfok szarrá vannak istenítve és ezért árban is drágább, akkor már ott az A3 ugyanaz és 200-300k-val olcsóbb..
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
válasz szabonagyur #60267 üzenetére
Ez ilyen, G4-ben is, ha megtéped így néz ki. Más kérdés, hogy nálam max. 3 kattanás után fog, így sosem áll ilyen szögben.
(#60261) Saint_
A könyöklő meg gyári, nem after. (Havernak is van ilyen poloja, meg is lepődtem, hogy a G4/B5-ét használják még)
[ Szerkesztve ]
Az embereknek fáj az igazság!
-
Mappa
addikt
Tejköd, látótávolság kb. 30m
Imádom ezt a sok f*szt aki azt se tudja, hogy eljött otthonról, és még a lámpáját sem tudja felkapcsol. Azt mutogat ha villogok rá. Komolyan az ilyet önmagával verném agyon.
Ja másik, drl led elől, f*szán látszódni jó dolog, hátul meg semmi. Beton szürke vitara 10 méter után kb. szürke szamár köd feeling esete.
Van egyáltalán olyan márka ami helyzetjelzőt is kapcsol hátul az első ledek mellé? hány ilyen marhát látok szürkületben autópályán ezzel közlekedni. Hátulról meg kakukk sötét az autó. Automatára is balf*szok az emberek állítani azt a vacak világítás kapcsolót. Kötve hiszem, hogy egy a7 audi ezt ne tudná anélkül is ,ehhez képest lazán így suhant.
nem kötelező megadni
-
Qru
MODERÁTOR
válasz pit stop #60303 üzenetére
Olvasd el amit beidéztem.
"...az Opelnél működő fejlesztőközpont nélkül. Nem csak Európában támaszkodnak az itt előállított műszaki megoldásokra, de Kínában, az Egyesült Államokban és a többi kulcspiacon is."
Itt az Opel fejlesztőközpontban csinálnak szinte mindent fejlesztést a Buick, Cadillac, Chevrolet, Daewoo, GMC, Holden, stb márkájukhoz is. Tehát itt van a tudás és a technológiai epicentrum, erre pályázik a PSA.
mod:
Mappa: Ne is mondd... Reggel köd és a szürke Civic persze világítás nélkül jött.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Nem, a DRL csak elöl kapcsol fényt (izzó vagy led). Hátul nem csak ha a helyzetjelzőt kapcsolsz akkor világít hátul.
Ha nem megfelelőek a látási viszonyok és csak DRL van azért még a rendőr is megfakkhatja.
mod:
tomiii: Akkor itt lesz az ideje egy automatán sötétedő tükröt beszereznem...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Jaffa75
őstag
válasz Evil Snowman #60316 üzenetére
amikor meg kellene, akkor elfelejti bekapcsolni - ma reggel az M0-án is volt pár lipótmezei szökevény...
-
brumi1024
veterán
-
Mágus2
Közösségépítő
A8-ba be se ülj, mert az fog kelleni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Evil Snowman #60316 üzenetére
Na ez a másik típus akitől agyf@szt kapok.
mod:
brumi1024: Hogy érted, hogy fényesebb a DRL?
Nálam, a helyzetjelző izzóját használja. Ha helyzetjelzőt kapcsolok akkor kapcsolja mellé/mögé a hátsó világítást és a tompítottra meg kapcsolja a tompítottat. Ha jól tudom ugyan ez a metódus pl Saint VAG-jánál is...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Mappa
addikt
2011 EU-s rendelet, hogy ilyennel kell szerelni minden újonnan forgalomba helyezett 3500kg meg nem haladó össztömegű gépjárműveket. Ez ok, de miért nem kapcsolja a hátsó helyzetjelzőt is gyújtás után?! arról nem szól ez a rendelet. Okosok megint kitalálták ezt. Azt jönnek itt a látni és látszódni bullshittel, meg energia fogyasztás stb stb.
Ja megfakkhatja Ameddig ilyen fain copjaink vannak ja!
nem kötelező megadni
-
deicide
veterán
Ha automatán van és úgy érzékeli, hogy nincs sötét, akkor elöl DRL van, hátul semmi. Viszont szürkületben, ha kapcsol az első, kapcsol azonnal a hátsó is. Ha az Audin nem volt, akkor az direkt levette az automatát, de hogy minek, azt ki tudja.
Én ködben elfordítom jobbra a kapcsolót, mert tudom, hogy hátra automatán nem kapcsol, de ködben azért jó, ha van. De ma reggel én is számtalan autót láttam M7-en felfelé hátsó lámpa nélkül, mert szerintem fogalmuk nincs róla, hogy az nem világít magától...Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Qru
MODERÁTOR
DRL csak jó látási viszonyok között használható, arra is lett kitalálva (meg az energiaspórolás miatt). Szemből látszódjál rendesen hátulról meg ha fékezel úgy is világít a féklámpa. Arról nem tehet a jogalkotó, hogy a user hülye és nem megfelelően használja.
Én nagyon sokat megyek drl-el de csak ha jók a látási viszonyok.
#nincsbennetarcsi
-
K Norbi
addikt
-
brumi1024
veterán
Ha jól emlékszem meg van határozva a DRL fényessége. A halogénes Golf 6 a távolsági fényszóró izzóját használta alacsonyabb feszültségen, így alacsonyabb fényerőn, de még így is sokkal fényesebb volt, mint a hekyzetjelző. A ledes Audik, Mercik, BMW-k helyzetjelző módban (illetve az Audik indexelés esetén is) leveszik a ledcsíkok fényerejét.
[ Szerkesztve ]
-
Mappa
addikt
Arról nem tehet a jogalkotó - ezt azért vitatnám
hogy a user hülye és nem megfelelően használja - ezzel egyet értekF_Zolee - Hámostmonddmeg nem akartam hinni a szememnek. Amúgy sem hajtanak erre a vezetés közbeni telefonálásra. Minden 10ik autóban ott a kib*szott telefon a fülénél.
nem kötelező megadni
-
K Norbi
addikt
(#60330) footy
(#60331) treshJól beszéltek Erre nem is gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz F_Zolee #60327 üzenetére
Bizonyos körökben ez a menő... Leginkább a boyracer-ek nyomják így nálunk a 316i-vel meg G4 TDI-vel (szigorúan angel eyes).
K Norbi: Haver innen szokott venni autókat. Kipofozza aztán eladja. Vett már Fiat Bravo (mk2), Renault Scénic, Renault Clio-t... de vett egy S60 D5-öt 660k-ért magának. 3 évet használta és most adta el 700k-ért. Szóval időként ki lehet fogni közülük jót.
brumi1024 : Régebbi Skodákban meg a ködlámpa fészkében van egy plusz izzó pl. Sokféle megoldás létezik. Ami nekem fura volt, hogy van amelyik lekapcsolja a drl-t ha behúzod a kéziféket (járó motornál).
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Húzzák össze a nadrágszíjjat. Jövőre már tölteni se lehet ingyen.
mod:
brumi1024: Ott ez kötelező ezek szerint?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
kisza25
félisten
paszt meg, most utána számoltam, nekem 20 éve van
Qru: nagy átalakulás lesz itt a következő pár évben, kíváncsi vagyok, hogy jönnek a szigorítások,
gondolom x évtől majd nem lehet forgalomba helyezni bizonyos motortípusokat és szép lassan hybrid/ elektromos lesz minden. A nagyvárosokból meg kitiltanak szép lassan minden környezetszenyező autót.
Nem várom...[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
z123456789
addikt
Ez borítékolható volt.
Amúgy a területi jelzés a laikusnak nem csak arra jó, hogy megtudja, ki jött a szomszédba. Hanem mondjuk arra is, hogy rájöjjön, egy győri gyökér, miért megy 50-nel Debrecenben, mikor a forgalom 70-nel szokott. Mert talán még nem járt arra. Mondjuk. Ha valaki balfaszkodik előttem a városban, mindig azt mondom, lehet, hogy most jár erre először...ki tudja?
Én örülnék a területi jelzésnek. -
-
kisza25
félisten
mentem már pár tisztán elektromos autóval, (citroen saxo electrique, renault zoe) tiszta dodgem fíling, csak gáz van meg fék, nyomatékos, jól gyorsul, de semmi hangja nincsen, kis zümmögésen és gördülési zajon kívűl. Városban ok, de autópályára nem való.
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz kisza25 #60341 üzenetére
Hibridben utaztam már tisztán elkósban nem (kivéve ha beleszámít a 280T). De amúgy pályán engem pont nem zavarna a halkság, városban inkább. Múltkor is a teszkó parkolóban mögém óvakodott egy Yaris hibrid úgy megijedtem hogy majdnem eldobtam a tejeszsacskót.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
valaki kávé kocsimustrával III-XIII. ker 20-25p múlva?
I humbly and respectfully decline™
-
kisza25
félisten
brumi1024: azért nem jó pályára, mert kicsi a végsebessége, meg úgy már a hatótáv is csökken, szóval nem jutsz vele messzire, de azt is lassan. Erre gondoltam
Jó mondjuk 100-110 körül még nem akadályozol senkit pályán, de a hatótáv nagyobb sebességnél csökken, a citroen alapból 80-110km-re elég
Bp ide 136km odáig nem jutnék el, nem hogy vissza[ Szerkesztve ]
-
i-sti
senior tag
Valaki használ ilyen ledeket belső lámpákba? (térképolvasó)
Mennyire jó ötlet/biztonságos ezeket berakni, a számítógép fogja tudni, hogy nem izzószálasok?(L:/dl/upc/2017-02/15/282949_jdewjjzcbk10olz2_wp_20170215_15_45_54_pro.jpg)(/L)
Novum Forum Siculorum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest