Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25991) zack válasza w333 (#25987) üzenetére


zack
nagyúr

Ebből nem lehet kiindulni. Sz@r dolog a defekt, de a durr defekt igen ritka. Az hogy nem megfelelő gumik voltak az autón, az nagy rizikófaktor. Még ha tudtodon kívül is. Mi van ha ez meg az történik... Mi van ha mész a 4-es úton szabályosan és a szembe sávban elalvó kamionos, autós, furgonos frontálisan beléd csapódik? :U
Nem a sebességgel van feltétlen gond, de ez már bizonyítást nyert. Nőtt a balesetek száma, és ezen belül a halálos balesetek száma is, hiába van kismillió fix traffi + mobil sebességmérés. Az emberek fejében van a gond. Nincs előzékenység, sok az agresszió, és saját magukat sem ismerik, még annyira sem, hogy most azonnal megállok és megiszok 1L Red Bull-t, eszek valamit, vércukor szintet helyreállítom, pihenek, és utána folytatom az utat. Sokan túlfűtik az utasteret, ami tompább reflexeket eredményez, és elalváshoz vezethet.
Nem tagadom nekem is volt ilyen hosszú, monoton tempóban. Felismertem, hideg ide vagy oda, két első ablak le, és 1 perc kereszthuzat. Kb ennyin múlhat a saját és mások élete is. Felismerni az adott állapotunkat.
Ezeket mind motorozásból "hoztam", ott a plexit kellett nyitni pár percre, de mindig segített.
Ha semmi sem segít, akkor pedig "csorogni" kell nyugiban, és mentálisan erősnek lenni ahhoz, hogy egy tötymörgő autót nem előzök meg ott, ahol egyébként már megtettem volna, és kivárok addig, ahol kevésbé élesen is biztonsággal megtehetem.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.