Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#203744) Gabesz87 válasza 6030D (#203740) üzenetére


Gabesz87
addikt

Gyári Samu kábellel gond nélkül megy, indul az AA, szóval nem hiszem, hogy ez lenne a gond. Amúgy fájl átvitel az alapértelmezett, megkérdezni nem kérdezi, de az értesítési sávban ott van az opció, ha jól emlékszem.
Hihetetlen, hogy nincs ma egyszerűen egy normális Droidos telefon. P20 Pro után nagyon dilemmáztam, mi legyen, S21, vagy iphone 12. Kb. ez a 2 opció van, ami kompakt méretű, és tudja azt, amiket kerestem (wifi6, wireless charging, "kis méret", erős, kompromisszum mentes, mert nekem ne lagoljon, lassuljon egy telefon). Legközelebb, bármennyire is nem szeretem, almát veszek.

Ja, meg amit a Megane 4-emen jobban szerettem, az az "alkalmazásváltás", vagyis hogy AA-ba bármikor vissza tudtam térni egy gombnyomással, mert a kijelző alján, középen mindig ott volt az Android auto gomb. Itt a Passaton meg ha bemegyek valamelyik másik menübe (Rádió, tel., média, Car, stb.) akkor először nyomjam meg a menü gombot, majd katt az Android Auto-ra. JÓ, mondjuk csak egy gombnyomással több, nem vészes, csak kényelmesebb volt a Renault-s megoldás. :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.