Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 08:07:54

LOGOUT.hu

Autós topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#168292) bulikavagyok válasza brumi1024 (#168287) üzenetére


bulikavagyok
nagyúr

Akkor én is, de csak a negatívumokat. :) A pozitívumokat mindenki képzelje hozzá! ;]

- Amivel minden induláskor szembesülök, h a virtual cockpit nem jegyzi meg teljesen ez utolsó nézetet.
- Már kétszer is büntetőfékeztem a Pre-sense miatt (ACC használatakor). Párhuzamos úton belső sávban haladok, sávot váltok, h előzzem az előttem haladót, erre mire kb 1-3 méterre kerülök hozzá (már félig a másik sávban) jön a (satu)fék. Már állítottam az érzékenységen, remélem jobb lesz. Plusz a vezetési stílusomra is ráfér a finomhangolás, mert gyakran "centizgetem" az előttem haladót sávváltáskor.
- A Head-up display rossz pozíciója - de ez az én hibám, mert kicsit jobbra dőlve vezetek. Középre visszaszokás folyamatban...
- A hátsó keresztirányú forgalmi asszisztens már kétszer is rám hozta a frászt. Kapuból kitolatáskor ha meglát az utcában egy arra járó autót úgy bebassza a féket (nincs rá jobb szó), h simán azt hihetnéd, h nekimentél valaminek. Nagyon durva - főleg elsőre.
- Illetve egy bónusz (de ez már kicsit szőrszálhasogatás), h néha nem csatlakozik automatikusan a telóm a rendszerhez. Mondjuk felajánlja a csatlakoztatást és csak el kell fogadnom. De ilyen téren (is) még mindig fényévekre van az előző BMW-m rendszerétől (4er), szval nem panaszként írtam.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Autós topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.