- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
válasz
Because
üzenetére
Csak ha a 20 másik hely se tartja raktáron, hanem a nagykerből rendeli meg, akkor ugyanott vagy. Ha annyira hiánytermék, akkor meg már a raktáron levő darabokat is megvették a kiskerből.
maummamut: nem tudom, hogy a magyar nagykerek tudnak-e ilyet. Amelyik nagyker webshopját ismerem, azok éppen hogy használhatóak, nemhogy még ilyen extra funkciókat tudnának.
-
maximilian4
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére

Én sem tudom miért gondoltam, na mind1...így Runner_fxr-nek kell megcsinálnia, nincs választása.
-
balintka
addikt
válasz
Pttypang
üzenetére
A helyi kereskedés, ahová a bringám hordom, ők is mondják, h visszaestek az eladások. Meg az is igaz, h 200 ezernél drágább bringát csak a komolyabb bringások vesznek.
Másrészt a hazai kisker, webshop árak nem tudnak versenyezni a nagy, jellemzően német online áruházak áraival. Sokszor a termék se kapható, ha igen, mindenképp drágábban. Egy Reba teleszkópnál pl. ez több tízezer Ft, ráadásul nincs is a magyar nagykernek.
-
törölt tag
válasz
zoli03
üzenetére
van olyan webshop, amelyik tudja figyelni a beszállító készletét is, ha megkapja, nálunk is így megy csak mi autóvill. nagyker vagyunk. persze ehhez a nagykernek, beszállítónak, anyámkínjának is partnernek kell lennie. sajnos ált. mindenki szarik bele mindenbe, főleg nálunk minimálbérért.
meg ugye sajnos sokszor az itthoni kisker se tud mit csinálni, ha az itthoni nagyker ár drágább, mint külföldi webshopban a kisker. itthon ss+ gumi nagyker ára volt 6-7 ezer, kintről 4,5-ért hoztuk be.
-
Because
őstag
válasz
zoli03
üzenetére
nekem olyan mindegy, így is hatalmas a verseny, ha a bolt le akarja járatni magát ne figyelje... van 20 másik hely ahonnan megrendelhetem. adott esetemben elvileg 2 hónapja készlethiányos, tegnap rendeltem, ma tudtak írni, hogy nincs. valószínű nem én vagyok az első aki ezt a választ kapta, de a termék továbbra is kosárba tehető...
-
zoli03
őstag
válasz
Because
üzenetére
Szerinted minden nap nézegetni fogja valaki, hogy akár a többszáz termék közül éppen melyik fogy el a forgalmazónál, aztán átállítja a saját webshopjában? Van, hogy már szezon közepén elfogy egy termék, a forgalmazó azt se tudja, hogy mikor lesz belőle új készlet, csak mondjuk annyit, hogy valószínűleg év végén, akár több hónap múlva.
-
balintka
addikt
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Én annyira nem követtem ezt a trendet, Kellys hardtail-eknél tavaly jelent meg igazán (ezeket a bringákat jobban figyelem). 1-2 év múlva már le fog csorogni a legalsó kategóriába is.
Amit szürkével írsz, ez pontosan így van. Észrevehető, h mennyire nem gyártanak készletre bringákat. Pont -elméleti szinten- nézegettem egy Kellys 2016 Gate 50-et, a helyi kereskedésben mondták, h az felejthető, nincs és nem is lesz. Persze nem akartam venni, csak beszélgettünk róla, h most olyat vennék, ha vennék. Javasolták is, ha bármikor akarok komolyabb bringát akarok (márpedig azt), akkor csak előrerendeléssel tudják teljesíteni.
Itthon is visszaestek valószínűleg az áremelések miatt az új bringa eladások, illetve az olcsóbbak felé fordultak az emberek.
Régebben a nagyobb készletek okán nem volt rossz vétel kifutó modellt venni nyár vége felé, de ez is háttérbe szorul teljesen, mert nincs készlet. Csak ha szerencséje van az embernek és 1-2 beragadt modellből választhat. Így lett nekem is tavaly meg a Kellys 2013 TNT 20-am.
-
Runner_fxr
addikt
válasz
Integrale
üzenetére
Érzésre húzd meg, nagyon nem kell megtépni.
balintka: Pár éve már azért a jobb merev vázas gépekben is alap az átütő elöl hátul és a tapered. Idővel minden fejlesztés egyre lejjebb csúszik, ez régen is így volt és most is.
Because: A kerékpár piac eléggé átrendeződött az elmúlt pár évben. A gyártók szinte nem is akarnak hagyni szabad készletet, csak nagyon minimálisat. Manapság úgy működik, hogy szezon végén el kell küldenie a kiskernek a nagyker felé a jövő évi rendelését, a nagyker elküldi a gyárnak és azt legyártják. Nincsenek felhalmozott készletek, még külföldön se nagyon. Amiből nem rendelsz előre abból nagy valószínűség szerint már később se fogsz tudni szerezni. Mivel Magyarországon is egyre gyengébbek a kerékpár eladások, így sok bolt szinte alig rendel. Lehet furán hangzik, de egy kerékpár bolt nagyon ritkán tud megélni a kerékpár eladásokból. A kiegészítők, alkatrészek eladása hozza a hasznot. Meg a szerviz.
Viszont egy kerékpár bolt elég hülyén nézne ki kerékpárok nélkül, muszáj betenni. Sokan csak a weboldalt színesítik, de fizikailag nincs ott. Én sem tartom ezt helyesnek egyébként. Magyarországon olyan kerékpár bolt nem létezik, aki egy adott márkából a teljes modellpalettát tartja. Ha ilyen weboldalt látsz, már zárhatod is be, mert biztos nincs belőle. Talán egy pár darabot tud.
Arra semmiképp nincs idő, hogy naponta frissítse valaki a weboldalon a készletet, az irdatlan meló lenne. Csak úgy működik, hogy a számlázó program összeköttetésben van a weboldallal, és automatikusan kifrissül. Nekünk egyébként ilyen a program,de sok helyen nem. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Because
üzenetére
Sok helyen lehet ilyen esettel találkozni.Gyakran idejük sincs folyton frissíteni a honlapon feltüntetett készletet,meg aztán jobban is mutat ha nagy a választék. Ezek a K2 meg hasonló honlapok malmára hajtják a vizet,melyek szűrőivel pontos infót kapsz a raktárkészletről méret,szín stb. szerint.
Amúgy komoly ez a Neuzer márka,karbon vázra szerelnek Alivio szintet...
-
haha, most takarítottam a láncomat, de a gázon egy picit tovább hagytam, mert leültem közben kávézni, aztán mire észbekaptam, már szép színes lett a lánc, de hagytam kihűlni, feltettem, hőtágulás miatt nem lett baja, csak érdekes színe lett az egyik oldalon, gondolom a gyári kenőanyag maradéka végleg elpárolgott..

Hipsztereknek tudom ajánlani, csak jelentősen csökkenti a lánc élettartamát, érezni is, hogy a gyári kenőanyag már nincs benne, vagy beleégett, vagy elpárolgott, na mindegy, aki hasonlóan hülye ötletekkel áll elő, mint én, figyeljen erre
-
Because
őstag
mondjuk kifejezetten olcsóbb volt a többi ajánlatnál... 20000ft-tal, hát én legszívesebben a fogyasztóvédelemhez mennék ezután, ha venném a fáradtságot

-
6030D
addikt
válasz
Because
üzenetére
Mert rákerestél a kerékpárra, ami érdekel, és kidobta az oldalukat. Kerékpárt nem veszel náluk, de lehet, hogy mást láttál, amit meg megveszel. Ha nem dobja fel anno az oldalt, nem ott veszed meg, mert nem is tudsz róluk.
8 Ft-os kifli esete... oda megy vásárolni, mert 8 Ft a kifli, és a többi cuccot is ott veszi meg, ha már ott van. Kiflin buknak, a többin nem...

-
Because
őstag
nem értem némelyik kerékpárboltot... mi a faxnak árulnak valamit, ami nincs készleten... jön az email, hogy a választott kerékpár már 2 hónapja hiánycikk a gyárban... akkor minek van kint a webshopban

-
balintka
addikt
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Persze, régebbi, de talán tavalytól kezdett átszivárogni pl. a hardtail kategóriába. De itt is még a középkategória és afelett jellemző.
Én is azt gondolom, hogy a bringám felhasználási szokásai miatt nem éreznék akkora nagy különbséget (de biztos h lenne, ez nem kérdés). Terepire mindenképp már tapered, átütős combo-t fogok venni (tervben van a 27,5-es bringám eladása).
-
Integrale
veterán
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Hezagolassal lesz baj, delutan megcsinalom, valoszinuleg a ket oldal alatetet csereltem fel.
Gyorszaras a kerek, de imbuszos, nem karos, igy nem tudom mennyire kellene meghuzni, pontosabban mi az idealis. Altalaban erzesre huzom meg, a fek nem mozgatja a kereket, nem esik ki.
A tarcsa es a betetek kozott nagyon kicsi a hezag, nagyon ritkan de csilingel, altalaban csak akkor ha nagyon megdontom a bringat. -
atok666
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Nem ertem ezt mire irtad... Teljesen vilagos, hogy a hat jegy az submilla

Atok
-
Runner_fxr
addikt
válasz
Integrale
üzenetére
Sajnos még átütő mellett is előfordulhat, hogy csilingel, persze sokkal ritkábban mint gyorszárnál. Attól is függ mennyire merev a vázad, villád, és mekkora a rés a betétek és tárcsa között.
Igen, minimális kottyanással kell beállítani a gyorszáras agyak kónuszát, és a gyorszárat annyira kell ráhúzni, hogy amikor vízszintesen áll a kar akkor kezdjen el fogni. Miután meghúztad a vázban, villában, ellenőrizd le, hogy nem kottyan e, mert akkor már nem szabad.Ha nincs teljesen középen az nem ideális, de fél mm-t szerintem nem lehet látni, ha már látod, az valószínűleg több mint fél mm. A hézagolása nem jó, vagy nincs középre centírozva a kerék. Vagy legrosszabb esetben el van tekeredve a vázad hátulja.
-
Integrale
veterán
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Na, akkor ezek szerint normalis jelenseg, ha gyorszaras kereknel nagyobb kanyarokban "csilingel a fek".
A napokban kitakaritottam es bezsiroztam az agyakat, beallitottam szepen, minimalis kottyanassal, tudtommal annyi kell, de azt vettem eszre, hogy a kerek nincs kozepem a vazban, kb fel milivel a hajtas oldala fele all, nyolcas nincs benne, foglalkozzak vele?
-
Vanir
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
És ha 999 990 forint?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Runner_fxr
addikt
válasz
balintka
üzenetére
Azért ez már 2 évnél jóval régebbi fejlesztés. Allmountain bringáknál már régóta alap, xc-be később kúszott le. Van létjogosultsága xc-ben is a tapered nyaknak és átütő tengelyeknek, de igazán a hosszabb rugó utas fullykba látom értelmét. A csepel marathonnal is lehetett menni, de egy modern alu vagy karbon outi azért csak jobb.

Volt nekem régen kona stinky-m 180-as rugóúttal, 1 1/8 nyakkakl, csak elöl átütős tengellyel, komolyabb fékezésnél éreztem is, hogy bemozdul a nyak, rugalmas a villa. A hátsó gyorszáras kerék miatt meg állandóan csilingelt a hátsó fék. Ha egyszer kivetted a kereket már állíthattad a féket. Átütővel és tapered nyakkal sokkal merevebb, jobb lett az egész bringa. Ha visszateszed a kereket nem kell féket állítani. Az viszont igaz, hogy egy bizonyos fejlesztési szint után érdemes inkább bringacserében gondolkodni. Az említett felhasználásra teljesen jó lesz neked az 1 1/8 nyak és a gyorszár. -
deicide
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Plusz a Vector 2 és már közeledünk egy új Lada árához.

-
balintka
addikt
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Fullyban biztos kijön a különbség, ez nem is kérdés. De kb. 2 éve terjedtek el ezek a technológiák, előtte is voltak fully-k és azokkal is ugyanúgy lehetett menni
. Már csak ilyet érdemes venni, ha valaki új bringát vesz. De ahogy elnézem, az olcsóbb bringákon maximum a tapered nyak terjedt még el. A bikemag-on volt egy 800 ezres Giant XTC Advanced bringa tesztje, abban pl. gyorszáras kerekek voltak még mindig.Vagy pl. a 400 ezres KTM Ultra 1964 is ugyanez. Tapered Recon Gold teló, elöl hátul gyorszáras kerekekkel.
Sajnos nekem mivel egyenes nyakú Reba-t kell vennem, így nem tudom az első tengelyt átütősíteni, az is marad gyorszáras (mint a hátsó tengely). Bár ezt a montit aszfalton, könnyű terepen használom, sokat nem fog számítani. SID RLT-vel lenne egyenes nyak, átütő verzió, de az annyira sok h akkor meg a bringát kéne eladni inkább.
-
Because
őstag
válasz
Because
üzenetére
és munkába járni egy Kellys Cliff 10-es vázszettem van deore agyys kerekekkel, octalinkes hajtással és 2016-ös altus komplett váltással. ezt leváltom ezzel a Neuzer X-street járgánynal, ami agyváltós így talán még jobban is megfelel boltba járni
-
ivana
addikt
Olyan bringát láttam a kocsmában
Elmentünk egyik barátommal meginni (szerk: hülye auto correct, nem eszünk sört
) néhány sört, az egyik kedvenc helyünkre a gólyába. Ott mindig kazalban állnak a bringák a bejáratnál a folyosón. De most valami egészen érdekes darab volt ott rolhoff speedhub, valami könnyű drága agydinamó elől, hidraulikus tárcsák, közben meg valami ócska ezeréves monti hajtás (négyszöges), meg egy olcsó váz, fura gép volt, mondjuk láttam futárokat is a helyen lehet övék volt 
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
maximilian4
üzenetére
Nem tudom miért gondolja mindenki hogy Pesten vagyok, nem vagyok Pesten.

Én Siófokon vagyok, az üzlet meg Zamárdiban. -
Runner_fxr
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Nehéz találni újonnan csak vázat. Sajnos leszoktak róla a gyártók. Komplett bringában gondolkodnak. Ezt találtam: [link]
balintka: Egy fullyba azért nem árt a tapered és az átütő tengelyek sem. Ehhez nem kell profinak lenni, hogy érezd a különbséget.
TayRol: Átérzem a helyzetet, jövő héten kell elutalnom 1 millát az új kockára, és ez csak a nagykerára!
Kicsit fájni fog, de szerintem kárpótolni fog. Ráadásul most is van 3 bringám. Nekem is el kellene adnom párat. 
Most annyira bekockulok, hogy még egy szett csapatmezt is rendeltem.
Ez se lesz olcsó. [link]
[link] -
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
valami 1800 hsz-t mutatott a számláló mióta erre jártam, szóval a vót' má' linkelve, az megeshet

én is félek, hogy ápgrédelem a gépet, de próbálok ésszerű keretek közt maradni

-
atok666
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Azert nem vetted meg, mert feltened? Bocsi, de ennel, hulyebb kifogast meg nem hallottam

Atok
-
deicide
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Hú, pedig ez is szép darab. De mi az a rocket launcher féle a stucnin?
ShiTmano: Rámragadt a nick, de azért mostanában többször kiderült, hogy én is emberből vagyok és tud fájni akár mindenhol egyszerre.

fpeter07: második borulásom volt, komolyabbat még nem estem, de az eddigi kettőnél valóban én szenvedtem jobban, nem a hardver.
-
Acef
addikt
válasz
Because
üzenetére
Még nem vettél/rendeltél? itt egy használt, 2015-ös Courier DT
-
Tothgera30
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nagyon... (példa) De ez már talán linkeltem korábban.

S - 520/536 / M - 540/549 / L - 560/565

S - 540/544 / M - 560/555 / L - 580/565
#66143 deicide: Sajnos ez benne van. Minap én is megláttam az egyik bringás boltban egy eladó Roval szettes S-Work-s outit, amit anyagilag is ki bírnék csengetni, de nagyon félteném, így lebeszéltem magam róla.

-
concret_hp
addikt
a cyclocross bicóknak mennyiben más a geometriájuk mint az országútiknak?
-
6030D
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Ilyen '10-es Raven van a családban. Pillekönnyű, gyönyörű. A hirdetésben szereplő biztos régebbi 3-4 évvel, de 450-et megérhet az xt miatt. Bár azért egy 10 év körüli karbon váz lehet rizikós, az már láthatott dolgokat.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Tudom.csak piszkálom Terminátor kollégát.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
deicide
veterán
válasz
atok666
üzenetére
Kössz. Addig mondogatod, míg majd veszek egy szettet tartalékba.

Tothgera30:
Igyekszem megóvni a technikát, meg magamat is. Ez persze nem mindig sikerül, mint pár hete hétfőn sem, amikor álltunk egy mellékutcában a 7-es főút mentén, vártunk 2 bringás társat, a jobb lábam ki volt csatolva, a bal nem, persze jobbról jött egy széllökés, amitől elvesztettem az egyensúlyom és balra felfordultam álló helyzetben, mint a büdösbogár. 
Mázli, hogy vádlira és combra estem, nem a pedálra, ki tudja, mit szólt volna a Vector 2 egy koppanáshoz az aszfalton. -
ígyvanferi
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Volt róla szó annak idején itt, keress vissza!

-
deicide
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Kicsit fájt azért kifizetni, de szerelem volt első látásra, megfogott a formája, tényleg gyönyörű.

6 számjegyben megállt egyébként maga a bringa.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bandus: A gyári szett egy Mavic Ksyrium Elite volt, ez pedig egy Mavic Cosmic Pro Carbon. Az 52mm-es profil és a karbon, ami más, 35-40 feletti tempónál ugyanahhoz a sebességhez kevesebb wattot kell produkálnom a tesztek szerint. Ez majd hosszabb távon derül ki, hogy tényleg igaz-e.
-
tomic
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Oké,megfogadom a tanácsod.Sajna nincs itt ilyen mellettem,pedig tényleg jól jönne egy kis segítség.
-
deicide
veterán
Immáron az új kerekeken. Jól megy, toltunk is a csapattal egy 38-as átlagú 80km-t.

-
Vanir
veterán
Összepakoltam egy montit kisebb túrákra a nyárra.
A markolatot még cserélnem kell, de amúgy egész kellemes kis gép lett. -
tomic
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Na ez jó hír. Holnap megkérdezem.Ha nincs össze verve akkor elmegyek érte.
Bár azt írja,hogy nagyon jó állapotban van. -
Valkűr
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Sokszor kell használni a megfelelő kenés érdekében, zajos a hajtás vele és baromira fröcsköl.
-
tomic
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Annyit tudok,hogy "L"-es váz méretű. Carbon vázas. 450 euro az ára.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
éppen végeztünk az építkezéssel, a kert még meg sincs, de én ezt benyögöm... megöl.
asszem a másik cangának menni kell a háztól. bár egy ilyennel lehet ez sem gond, úgyis mindig ezt nyúznám. -
Because
őstag
Valaki ismeri a Neuzer X-Street bringát? Szerintetek jó vétel: [link]
még mindig jár az agyam valamit építeni kell a szezonra

-
maximilian4
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
Te Pesten vag,y igaz? Augusztusban fel tudnám vinni a bicajt, megbeszélnénk egy időpontot és megcsinálnád?
Természetesen munkaidőben, munkahelyedre vinném. Nekem Szolnok kilőve, Szeged kilőve, Pest közel van és könnyen fel tudok menni bicajjal. -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
maximilian4
üzenetére
Ilyen gagyi bowdenházat mi is vettünk egyszer az egyik nagykerben, azt mondták jó minőségű, de egy szemét, vissza is vittük. Ha jót akarsz és nem eszetlen drágát, akkor Shimano SP-41 el bowdeneztetsd be az az etalon, vagy jagwire -el.
-
tomic
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
Sógoréknál van belőle eladó.
Engem is egy picit most elragadott a jó idő és,hogy bringázni szeretnék.
Többiektől kérdezném aki bringákban jártas,hogy ez a Focus mennyire ajánlott és,hogy mennyit érhetnek ezek?
Annyit tudok róla egy előzetes beszélgetésből a tulajjal,hogy a váz karbon.XT felszereltséggel.
A váz "L"-es méret ami pont jó nekem a 183cm magasságomhoz.balintka Bejön a bringád. Hol szerezhető ilyen be?
-
TayRol
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Á, ne is mondd. Ha ezt a feleségem megtudja...

-
Ramius
őstag
-
balintka
addikt
válasz
fpeter07
üzenetére
Szerintem is. Nekem ezek az új fejlesztések tetszenek, de (sokat tekerő) amatőrként nem látom okát, h lecseréljem a bringát. Persze ha újat veszek egyszer, akkor majd tapered, átütős lesz a következő váz, kerékszett. Ebbe a bringába még veszek Reba teleszkópot és XT hátsó váltót, és egy jó felsőkategóriás aluvázas gép lesz így belőle.
Még dobozban van az SLX 675 fékszett, a mostani betétek még nem koptak el, az majd akkor lesz lecserélve (illetve a Rebával egyidejűleg).
-
balintka
addikt
-
maximilian4
addikt
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Ha már itt tartunk 650B fully vázakat hol érdemes nézni? 1:1-ben át tudnám építeni a bicajt, csak egy jó tag kellene bele, a többi alkatrész mind felső kategóriás kb. Még az első teló is 120-as levegős tapered. Ennek ellenére megtartanám a bianchi merev vázat is, mert nagyon jó minőségű alu váz és gyönyörű is. Nem érné meg eladni. Meg még ki tudja mikor építeném rá vissza.
-
Runner_fxr
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
Attól függ, hogy új vagy használt? Újonnan 400-450 körül nagyon alap fully-k vannak. Használhatóak, de sok a kompromisszum. 550-600 körül van fullyban az elfogadható középkategória. Használtan viszont komoly gépeket ki lehet fogni 400-450 körül, de itt már nagyon észnél kell lenni. Sok a hibalehetőség, jól utána kell nézni az évjáratnak is. 26"-ot semmiképp nem ajánlom, 27,5" vagy 29", attól függ, hogy mekkora rugóúttal szeretnéd.
zoli03:Ha webshopban gondolkodunk, akkor kb a Canyon a legjobb ajánlat valóban. Ez kb egy 600k-s gép, ha kiskerben veszed egyéb gyártótól. Maximum egy dropper post kell bele és teljesen okés.
-
zoli03
őstag
válasz
TayRol
üzenetére
Pl Canyon Nerve AL 6.0 1500 EUR-ért (ha 29"-ban gondolkozol).
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Pttypang
üzenetére
Ennyi hülye négyszeműt

Nekem még egyik sem érte el a -2-t, de azért szemüveg nélkül sz@rni nem megyek...
Korábban meg kontaktlencséztem, de kontaktlencse + piszkosul száraz munkahelyi környezet + allergia megtette a hatását, már nem bírja a szemem. Az is igaz mondjuk, hogy a kedvenc márkámat már évek óta nem gyártják

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mesterséges intelligencia topik
- LEGO klub
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Elmentünk egyik barátommal meginni (szerk: hülye auto correct, nem eszünk sört

Igyekszem megóvni a technikát, meg magamat is. Ez persze nem mindig sikerül, mint pár hete hétfőn sem, amikor álltunk egy mellékutcában a 7-es főút mentén, vártunk 2 bringás társat, a jobb lábam ki volt csatolva, a bal nem, persze jobbról jött egy széllökés, amitől elvesztettem az egyensúlyom és balra felfordultam álló helyzetben, mint a büdösbogár.

Már csak az állapota a kérdés,de a váz többe kerül 450-nél!