Hirdetés
- Fórumok
- Hálózat, szolgáltatók
- Facebook és Messenger
- (kiemelt téma)
- KISDUCK: BULDAK 2X SPICY kóstolás
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- potyautas: Öregek napjára
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
37682 - 37601
37682 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:07 Téma összefoglaló
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Köszönöm, és ha vissza kapcsolom akkor látni fogja, hogy megnéztem?
-
bopeti98
őstag
A Messenger adatvédelmi beállításaiban ki lehet kapcsolni az olvasási visszaigazolást. De ez mindenkire vonatkozni fog, nem csak egy adott illetőre, illetve akkor te sem fogod látni, hogy elolvasták-e a küldött üzeneteidet vagy sem.
-
kenguru99
senior tag
Sziasztok!
Egy messenger chat képeit hogyan tudnám egyben letölteni? A keresők által adott találatok évekkel ezelőttiek az ott hivatkozott metódusok nem működnek mert teljesen máshogy néz ki az egész.
-
markknight
nagyúr
Nem tapasztalom ezt, de egyébként is A/B tesztelnek mint az állat, szóval valszeg egy olyan körbe kerültél bele, akiknél létezik ez a jelenség.
-
codec
senior tag
-
krizmo_
Topikgazda
-
Beni2360
félisten
Hi, meg lehet nézni egy küldött képet úgy, hogy ne lássa az illető, hogy megnéztem..vagyis van valami inkognitó mód?
-
Szirtimorc
senior tag
Ilyenem volt. Egy külön böngésző, VPN-nel máshova, fél év után beengedett, de időközben nem volt nekem létszükséglet a bejutás, lehet, hogy ment volna mással is, korábban.
Nekem is Whatsappot kért, de annak megadva a számomon jött az hálózati nem WA-s SMS. Ahogy lehetett vagy kilőttem az SMS-t, vagy ment mellé a yubikey (abból is 2...), de addig az a belépés-képes böngésző volt használva pár hónapig, míg "megismerte, mint állandó hely", és adott lehetőséget beállításokba avatkozni.
Ha kibírja, ha nem, az a "fingerprint" most gyanús, amit az ő gépe generál.... Ne erőltetgesse a belépést. Töröljön sütiket, gyorsítótárat, és várjon pár hetet minimum.
Te addig 1-2 naponta nézz bele, hogy a tiedet viszotnt szokja meg.... Addig meg magadnak időszakosan használj egy másik böngészőt, ha neked kell a face!Csak ötletek...
Végül az lett, hogy a gépére fölraktam egy Nox emulátort, abba a Vacakot, és így működik. Arra rendesen jön a kód.
-
ledgeri
nagyúr
üdv,
A semmiből ugyanezzel a problémával szembesültem:
"A telefonom fényereje magától megnő, amikor bizonyos Facebook rövid videókat nézek."
Van erre valami megoldás?Az a kemény hogy ha egy ilyen videóról csinálok egy sreenshot-ot, a galériában megnyitva, szépen ugyanúgy pár mp alatt kiégeti a szemem azzal hogy a fényerőt (nyilván a fehér színnél extrémen) feltolja.
Honor Magic 5 PRO, sw, app is a legfrissebb.
Mindig vicces, amikor egy technológiai leírásnak megfelelő történést a tapasztalója, aki a technológiát használja "kizártnak tart" "kétségbe von".
-
Motion_Blur
félisten
üdv,
A semmiből ugyanezzel a problémával szembesültem:
"A telefonom fényereje magától megnő, amikor bizonyos Facebook rövid videókat nézek."
Van erre valami megoldás?Az a kemény hogy ha egy ilyen videóról csinálok egy sreenshot-ot, a galériában megnyitva, szépen ugyanúgy pár mp alatt kiégeti a szemem azzal hogy a fényerőt (nyilván a fehér színnél extrémen) feltolja.
Honor Magic 5 PRO, sw, app is a legfrissebb.
-
bozont
veterán
Üdv
Az androidos messenger appban kilehet valahogy kapcsolni az automatikusan generált válaszokat a marketplaces chatnél?
Baromi idegesítő hogy a 'Tap to send' ablak kitakarja az app felét, buborék módban meg konkrétan a fejléccel együtt az egész chat részt.
-
pmatthew
tag
Sziasztok.
Van valakinek tapasztalata illetéktelek 3rd party ténykedése miatt permanent bannolt facebook restorolásában?
A történek röviden: valószínűleg infostealer malware-val megszereztek active session cookie-t FB-hoz (esetleg jelszót is, mentett browser jelszavakból, de 2FA-t biztosan nem). A letöltött facebook exportból kiderült, hogy nem volt login esemény (ebből gondolom a cookie használatot), de session adatokban látszik rövid idő alatt több spanyol IP hozzáférés, amelyek megváltoztatták a birthday-t (ugyan arra ami volt, egyébként), de ez triggerelt egy ID verifications-t, ahova egy kutya oltási könyvét feltöltve 3x tiltották a fiókot, és az appeal lehetőséget is elhasználták. Mindezt néhány perc leforgása alatt, amíg aludtam. "ToS violation on who can use facebook"
+ bonusz, az account centerben hozzákötött Instagram account is tiltva lett a facebook miatt, de ott még előtte kiküldött minden ismerősnek valamilyen cryptos screenshotot üzenetben.
++ bonusz: majdnem 2 héttel a tiltás után chargeolták a revolut kártyámat amivel korábban marketplace hirdetést vettem, 1490 ft-tal... ezt visszahívtam ill. complaintben vissza is fizették 1 nap után.
Gyakorlatilag nincs semmilyen platform funkció amivel jogorvoslatot v human review-t tudnék kérni, pedig a bizonyítékok a saját rendszerükből elég jól mutatják hogy normálistól eltérő aktivitás vezetett ide, idegen sessionökről...Amit próbáltam:
- Meta DPO-nak írni, hivatkozva GDPR-ra, miszerint szeretnék human review-t, visszadobták, hogy nem tudják azonosítani, hogy én vagyok az account tulajdonosa (a primary email címről írtam, megadva az account id, secondary emailt, telszámot, regisztrációs dátumot stb). Kértem, hogy adják meg hogy hogyan azonosítam magam, pl. selfie videó, gov ID, de ugyan az a sablon válasz
- European appeals centre ügy nyitása: nincs még válasz, de valószínűleg ezzel nem foglalkoznak
- Data Protection Commission ügy: szintén nincs még válasz és több hónapos átfutást jósolnakAmit még nem próbáltam:
- meta verified, de ugye itt egy teljesen új accountot kéne regelnem (insta vagy facebook); félő hogy azonosítanak és az is automatikus ban. + elég sokan panaszkodnak, hogy nem igazán tudnak mit csinálni, ill. nehéz egyáltalán human-nal beszélni
- Demand letter Meta ireland-nak (akár saját nevemben, akár ügyvéden keresztül)
- EU small case Meta ireland ellenVan bárkinek ötlete mit lehetne kezdeni, esetleg látott már hasonló esetet megoldani? Tudtok ajánlani olyan magyar ügyvédet aki képben van ilyesmivel?
Köszi
-
ledgeri
nagyúr
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék:
Adott egy FB fiók, PC-n használják, okosteló nincs. Valamiért a tulaj nem tud belépni, mert a kétfaktoros hitelesítésnél az SMS nem érkezik meg. Egy jó darabig nem is látszott az SMS lehetőség csak a Whatsapp, az meg nincs is neki. Mikor megpróbáltam belépni az én gépemről, akkor megkapta az SMS-t, és be is tudok lépni a fiókjába azóta. Másik böngésző, süti törlés minden megvolt. MI a fenét kéne csinálni, hogy a saját gépéről be tudjon jelentkezni? A telefonját is megnéztem, hogy nincs-e valami SMS szűrés, de semmi.
Próbáltuk együtt egy harmadik gépről, arról se kapja meg az sms-t.Ilyenem volt. Egy külön böngésző, VPN-nel máshova, fél év után beengedett, de időközben nem volt nekem létszükséglet a bejutás, lehet, hogy ment volna mással is, korábban.
Nekem is Whatsappot kért, de annak megadva a számomon jött az hálózati nem WA-s SMS. Ahogy lehetett vagy kilőttem az SMS-t, vagy ment mellé a yubikey (abból is 2...), de addig az a belépés-képes böngésző volt használva pár hónapig, míg "megismerte, mint állandó hely", és adott lehetőséget beállításokba avatkozni.
Ha kibírja, ha nem, az a "fingerprint" most gyanús, amit az ő gépe generál.... Ne erőltetgesse a belépést. Töröljön sütiket, gyorsítótárat, és várjon pár hetet minimum.
Te addig 1-2 naponta nézz bele, hogy a tiedet viszotnt szokja meg.... Addig meg magadnak időszakosan használj egy másik böngészőt, ha neked kell a face!Csak ötletek...
-
Szirtimorc
senior tag
-
Cartmenn
aktív tag
A saját gépemről mindig be tudok lépni, csak ha bármit meg szeretnék változtatni, küldi (illetve csak kéne) az sms-t, amíg nem írom vissza a kódot nem enged tovább.
Csináljátok meg a Whatsapp-ot hátha
-
Szirtimorc
senior tag
A saját gépemről mindig be tudok lépni, csak ha bármit meg szeretnék változtatni, küldi (illetve csak kéne) az sms-t, amíg nem írom vissza a kódot nem enged tovább.
-
Cartmenn
aktív tag
Akkor próbáljátok meg megint másik gépről meg IP címről, akkor ki kell kapcsolni a 2faktorost ha arról sikerült belépni
---nekem is hasonló volt, azóta pár hónap elteltével (inkább vártam) visszakapcsoltam a hitelesítést -
Szirtimorc
senior tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék:
Adott egy FB fiók, PC-n használják, okosteló nincs. Valamiért a tulaj nem tud belépni, mert a kétfaktoros hitelesítésnél az SMS nem érkezik meg. Egy jó darabig nem is látszott az SMS lehetőség csak a Whatsapp, az meg nincs is neki. Mikor megpróbáltam belépni az én gépemről, akkor megkapta az SMS-t, és be is tudok lépni a fiókjába azóta. Másik böngésző, süti törlés minden megvolt. MI a fenét kéne csinálni, hogy a saját gépéről be tudjon jelentkezni? A telefonját is megnéztem, hogy nincs-e valami SMS szűrés, de semmi.
Próbáltuk együtt egy harmadik gépről, arról se kapja meg az sms-t.Mikor bejelentkezem hozzá, akkor látom is az üzenetet, hogy "Megakadályoztunk egy bejelentkezést", de hát az pont a tulaj. Olyan lehetőség meg nincs, hogy engedélyezzem azt a gépet. Ha meg akarom változtatni a hitelesítést, akkor meg megint csak nem megy el az sms (már tőlem se). Olyan, mintha valami blokkolná az smst
-
Szirtimorc
senior tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék:
Próbáltuk együtt egy harmadik gépről, arról se kapja meg az sms-t. -
NeoPampalini
senior tag
Vivaldi böngészőnél az volt a megfejtés, hogy ki kellett kapcsolni a böngésző saját, beépített reklámblokkolóját (uBlock Origin bekapcsolva maradt, bár szerintem FB-n nem sok értelme van).
CPU terhelés így kábé zéró, a fészbuk sebessége is már elfogadható (messze nem "mobilos" élmény, de hát úgy tűnik, a desktop le van tojva).
Előtte meg kínszenvedés volt használni: a hírfolyamban görgetésnél a következő néhány posztot 2-6 másodperc alatt töltötte be, ha pedig meg mertem nyitni egyet, a kommentekre várhattam fél percet... Mindeközben 100%-on pörgött legalább egy szálon a CPU.
-
Dilikutya
félisten
Egy fospermet az egész nálam is hetek óta desktopon Firefox-ban. Viszont ha az Adblock-ot kikapcsolom, mintha észhez térne.
De veszettül tekeri a procit is, most bezártam, el is hallgatott a CPU hűtő. Addig felpörgött, lelassult, felpörgött... -
t72killer
legenda
Ez egy 8magos procinál gyakorlatilag 100%-on cibált procimagot jelent. Kb folyamatosan csinálja, pedig semmi extrát nem tolok, egyszerűen meg van nyitva a facebook.com edge-ben.
-
fauv
őstag
-
makoss
veterán
-
Bferibörs
addikt
-
makoss
veterán
Nálam az szokott működni, hogy direkt keresek ilyen témájú csoportokat/oldalakat, és azok posztjait pörgetem mondjuk fél-egy órán át, utána a sima hírfolyamban is gyakrabban előjönnek ilyenek.
Bár, ha jót akarsz magadnak, akkor csatlakozol/tetszikeled/követed/stb., és utána a "hírfolyamok" nevű hírfolyamban csak az általad követett csoport/oldal posztjait fogod látni, nincsenek random dolgok.
A semminél bőven jobb, kb. olyan, mint a youtube-on a feliratkozások vagy melyik menü.Saját lelki nyugalmam érdekében az utóbbit szoktam alkalmazni.
Ilyen nekem is eszembe jutott de nem gondoltam, hogy pont ez a lényege, megnézem, köszi!
-
Bferibörs
addikt
Nálam az szokott működni, hogy direkt keresek ilyen témájú csoportokat/oldalakat, és azok posztjait pörgetem mondjuk fél-egy órán át, utána a sima hírfolyamban is gyakrabban előjönnek ilyenek.
Bár, ha jót akarsz magadnak, akkor csatlakozol/tetszikeled/követed/stb., és utána a "hírfolyamok" nevű hírfolyamban csak az általad követett csoport/oldal posztjait fogod látni, nincsenek random dolgok.
A semminél bőven jobb, kb. olyan, mint a youtube-on a feliratkozások vagy melyik menü.Saját lelki nyugalmam érdekében az utóbbit szoktam alkalmazni.
Így van,így működik az algoritmus.
-
NeoPampalini
senior tag
Üdv!
Facebookon nem lehetne valahogy ritkítani, hogy ne mindig egy témájú dolgot hozzon fel a Facebook? Értem ez alatt a politikai bejegyzéseket, mert már szinte csak azt látni, nem vagyok rá kíváncsi.
Inkább valami ami régészettel, utazással, számítástechnikával foglalkozó téma érdekelne.
-
makoss
veterán
Üdv!
Facebookon nem lehetne valahogy ritkítani, hogy ne mindig egy témájú dolgot hozzon fel a Facebook? Értem ez alatt a politikai bejegyzéseket, mert már szinte csak azt látni, nem vagyok rá kíváncsi.
Inkább valami ami régészettel, utazással, számítástechnikával foglalkozó téma érdekelne.
-
donnie.d
aktív tag
Üdv !
Pici segítség kellene.
Az asszony számítógépén / Win 11 / a messengerben nem jelennek meg ha kap képet, linket, csak egy időpont, ha küld az sem. A telefonján lévő messengerben lát mindent de a nagy gépen csak a beírt szövegeket látja.
Esetleg lenne valakinek ötlete, hogy mi a gond?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Milyen böngészőt használ és van-e hirdetésblokkoló?
Én brave böngészőt használok, de az Edge került letöltésre, mert a facebook használhatatlanul lassú Brave böngészőn és már nem tudok beállításokkal játszani. -
NeoPampalini
senior tag
Üdv !
Pici segítség kellene.
Az asszony számítógépén / Win 11 / a messengerben nem jelennek meg ha kap képet, linket, csak egy időpont, ha küld az sem. A telefonján lévő messengerben lát mindent de a nagy gépen csak a beírt szövegeket látja.
Megoldást sajnos nem tudok, feleségem ugyanígy van, csak nála a messenger-en küldött linkek nem jelennek meg, üres üzenet + időpont (okostelója nincs, így referencia sincsen).
Neki és nekem is ugyanaz a Linux Mint és Vivaldi böngésző, fene se érti... Az én gépemen minden oké.
Majd ha nagyon unatkozok, megnézem, lehet-e tenni valamit. -
fauv
őstag
Üdv !
Pici segítség kellene.
-
NeoPampalini
senior tag
Tegnap este óta változott valami megint, legalábbis Androidon.
A normál hírfolyam om most úgy néz ki, hogy:- poszt
- hirdetés
- poszt
- hirdetés
-poszt
-poszt
-hirdetés
- ...Eddig minden huszadik posztra jutott egy hirdetés, most meg 50% az esélye, hogy reklámot látok.
Bár lehet, hogy valaki nagyon sok pénzt öntött reklámra, ezek mind ilyen kretén online kaszinó reklámok, remélem, pár nap alatt elmúlik. 
Szerencsére az általam kezelt "hírfolyam" hírfolyamban ilyen nincs.

Mindegy, elfér, viszonylag ritkán pörgetem telefonon a fészbukot, de ettől még érdekes...
-
Croft-21
őstag
Az vajon miért van messengerben, hogy néhány beszélgetést nem enged buborékban megjeleníteni? Nincs olyan gomb, hogy megjelenítés szövegbuborékban. De ha van, akkor sem engedi, némelyiket meg simán megjeleníti.
-
GoodSpeed
veterán
-
krizmo_
Topikgazda
-
GoodSpeed
veterán

Eltűntek az albumjaim Facebookon, minden eszközömön. Nálatok nem?
-
Xtomi
tag
-
NeoPampalini
senior tag
-
Xtomi
tag
-
Jorus
nagyúr
Megoldva.
Mi lett végül a megoldás?
-
Schafranek
aktív tag
-
DS39
nagyúr
Az fb-n szoktam volt olvasni és néha hozzászólni néha a 24.hu oldalhoz (https://www.facebook.com/24ponthu), de ma reggelre eltűnt a szemem elől.
Ritkán kommenteltem cikkeket és pl ezen a héten nem is. Lehet az hogy egyszer csak kitiltanak? Ha igen hol lehet ezt ellenőriztetni, rákérdezni hogy miért is?Ha kijelentkezve eléred az oldalt, akkor tiltottak.
-
Xtomi
tag
Az fb-n szoktam volt olvasni és néha hozzászólni néha a 24.hu oldalhoz (https://www.facebook.com/24ponthu), de ma reggelre eltűnt a szemem elől.
Ritkán kommenteltem cikkeket és pl ezen a héten nem is. Lehet az hogy egyszer csak kitiltanak? Ha igen hol lehet ezt ellenőriztetni, rákérdezni hogy miért is? -
Schafranek
aktív tag
-
Jorus
nagyúr
Üdv.!
Windows 11-ben facebookon belül nektek működik a Kezdőlap?
,,Nincs több bejegyzés. Ha több embert jelölsz ismerősnek, több bejegyzést fogsz látni a hírfolyamodban."
Ennyi, semmi több, minden más cirka egy hete eltűnt - sem Operában, sem Mozillában nem működik. Van másnak is ilyen gondja? Vagy megoldás a problémára? (FB nélkül megvagyok, nem lógok rajta 0-24-ben, csak furcsállom a kialakult és korábban nem tapasztalt helyzetet.)
Nincs ilyen probléma nálam. Másik hálózatról próbáltad? Inkognitó módban?
-
Viktor77
titán
Üdv.!
,,Nincs több bejegyzés. Ha több embert jelölsz ismerősnek, több bejegyzést fogsz látni a hírfolyamodban."
Ennyi, semmi több, minden más cirka egy hete eltűnt - sem Operában, sem Mozillában nem működik. Van másnak is ilyen gondja? Vagy megoldás a problémára? (FB nélkül megvagyok, nem lógok rajta 0-24-ben, csak furcsállom a kialakult és korábban nem tapasztalt helyzetet.)
Persze.
-
Schafranek
aktív tag
Üdv.!
-
ledgeri
nagyúr
Fúú, emlékem van arról, hogy válaszolok, nem tudom mi történt...
Szóval pár hétig lehet, hogy csak vpn-nel kéne facebookozni azon a gépen/eszközön, és ugyanazzal a kilyukadási régióval, majd ha elhagynád a VPN-t, akár ugyanazzal a géppel, de másik böngészőn próbálkozni, hogy más legyen a fingerprint megint. (úgy, hogy a vpn-es kombó akkor ne fusspn - ha nincs split tunneling.!!!)
Az a lényeg, hogy arra figyelj, hogy ne helyezd át füldrajzilag azt amit szeret, és ne utalj a korábbi rosszra... szóval ha vpn-nel egy másik böngészőt használtál, mint amivel korábban nem ment, azt a böngészőt ürítsd ki (sütik, és gyorsítótár) már most, és offline... esetleg várj egy programfrissítésre azon. -
WhiteWalker
nagyúr
Felraktam egy hirdetést a Marketplace-re és több csoportba is , privát és nyilvánosba vegyesen.
Most rá keresve a termékre a Marketplacen nem találom a terméket.
(A Facebook vissza jelzett , hogy aktív a hirdetés.)
Mennyi idő lesz elérhető, látható? -
Lac-coo
addikt
VPN-el plusz bt segítségével telefon QR kóddal be tudtam lépni .... Most mi az anyámat csináljak hogy így is maradjon ?
-
Lac-coo
addikt
-
ledgeri
nagyúr
-
Lac-coo
addikt
-
Krystal_s
addikt
-
Lac-coo
addikt
Nem, jo a jelszó, azt néztem. Tiszta katvasz az egész....
-
ledgeri
nagyúr
Jelszó bonyolultságtól föggetlenül: Ha pl egy szövegszerkesztőbe, vagy adott böngészőn egy keresősávba írod be a jelszavad, akkor biztos, hogy minden karakter helyes?
Nem mehetett félre valami PCs bill/bill-kiosztás/nyelv beállítás? -
Lac-coo
addikt
az imént eljutottam odáig, hogy pc-n QR kóddal bejelentkezzek ,de a telefonra jött egy üzenet, hogy valaki be akar lépni és letitotta... Hogy tudom levenni a tiltást a pc mről ? anélkül ez így csak körbe körbe próbálkozás ...
-
Lac-coo
addikt
Megvadulok...
Sehogy nem tudok továbbra sem pc -n belépni a fiókomba. Teleofnon megy, jelszókezelő szerinti jelszót beírom, és kiírja PC-n, hogy rossz jelszó... Megváltoztatni se tudom .. .Teljesen meg van kavarodva az egész .... -
bringasisti
őstag
Van egy kép a telefonon. Három gyerek látszik rajta, mivel régi a kép ezért rossz a minősége. A kép körül lett vágva, és csak az egyik gyerek a FB profil képem. A FB felajánlotta, hogy mindkét képet hogyan tudnám kicsit feldobni. Tehát a telefonom teljes kép anyagát az AI ellemezte és megtalálta a profilkép eredeti verziót. Számomra ijesztő
-
Steady74
addikt
Abban kérném a segítséget, hogy egy laptopon használt facebook esetén, ha a boxutca oldalon közzétett cikkek bármelyikére kattintok, akkor a firefox-ban egy új lap ugrik fel és betölti oda a messengert, mint ha üzenetet akarnék küldeni a boxutcának, holott át kellene irányítania az M4 sport oldalára. Egyéb általam látogatott oldalon nincs ilyen, pl. telex.
Az AI által leírtakat kipróbáltam, de semmi nem változott. Köszi a segítséget. -
NeoPampalini
senior tag
Helo!
Tegnap óta telelett ilyen Spam üzenetekkel az édesanyám Facebook-ja/Messenger-je:
És egyre csak szaporodnak. Mit lehet ez ellen tenni? És másnál is volt mostanában ilyen?Köszi!
Nekem ilyen akkor volt, amikor véletlenül valami hirdetés posztra böktem.
Gondolom, van valami sablon szöveg, amit be tudnak állítani, és elküldik messengeren minden arra tévedőnek... A profilok nevei alapján csak simán rábökhetett ezekre.
-
SunMount3r
nagyúr
Helo!
Tegnap óta telelett ilyen Spam üzenetekkel az édesanyám Facebook-ja/Messenger-je:
És egyre csak szaporodnak. Mit lehet ez ellen tenni? És másnál is volt mostanában ilyen?Köszi!
-
Zsoxx
őstag
Sziasztok!
Ötleteket, segítséget szeretnék kérni Facebook oldallal kapcsolatban. Az adott oldalnak van több teljesjogú adminja, tehát bármit tudunk posztolni. Jó lenne, ha a Facebook letiltaná az oldalt (ha csak ideiglenesen is). Kicsit több, mint 2 ezer követővel rendelezik. Magyarul ki akarok cseszni a többi adminnal. Le akarom tiltani az oldalt. Hogyan érdemes neki kezdeni? Milyen tartalmat posztoljak? Nyilván saját magamat nem akarom megszivatni, csak az oldalt. Ez közéleti témájú oldal, de nem akarok vállalhatatlan tartalmat kitenni, csak olyat, ami kicsit kellemetlen, illetve ahhoz elég, hogy letiltsa a FB. Van ötletetek?
Ez melyik DPK oldal?
-
makoss
veterán
Üdv!
Pár napja tapasztaltam olyat, hogy ha küldeni szeretnék valamit messengeren ismerősöknek akkor az ismerős listából kiválasztom kinek szeretném elküldeni, ne nincs csak 2 név a sokból
Ez mitől van?
Illetve azt sem tudom, hogy amikor írok, a szavakat önkényesen átírja, ezt hol lehet kikapcsolni?
erre valaki?
-
krizmo_
Topikgazda
Sziasztok!
Ötleteket, segítséget szeretnék kérni Facebook oldallal kapcsolatban. Az adott oldalnak van több teljesjogú adminja, tehát bármit tudunk posztolni. Jó lenne, ha a Facebook letiltaná az oldalt (ha csak ideiglenesen is). Kicsit több, mint 2 ezer követővel rendelezik. Magyarul ki akarok cseszni a többi adminnal. Le akarom tiltani az oldalt. Hogyan érdemes neki kezdeni? Milyen tartalmat posztoljak? Nyilván saját magamat nem akarom megszivatni, csak az oldalt. Ez közéleti témájú oldal, de nem akarok vállalhatatlan tartalmat kitenni, csak olyat, ami kicsit kellemetlen, illetve ahhoz elég, hogy letiltsa a FB. Van ötletetek?
Üdv,
Töröld magad az adminok közül, ha ennyire zavar az oldal. Semmi olyat nem lehet tanácsolni, ami nem ütközne a szabályzattal....
-
NeoPampalini
senior tag
Sziasztok!
Széljobberek siráma szerint Toroczkai László nevének említése, róla szóló cikkek hivatkozása olyasmi, amire harap a fészbuk...

-
Szevam
senior tag
Sziasztok!
Szia!
Az úgy lesz, hogy kreatív leszel kitalálod és megoldod! Előzményekről nem beszélsz, de keresel cinkost akire rá tudsz húzni dolgokat?
Nem szép! -
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
-
krizmo_
Topikgazda
-
NeoPampalini
senior tag
-
Norbi887
aktív tag
Mást is kihajított a Messenger, úgy, hogy újra be kell jelentkezni az adott eszközön az elmúlt 1 órában?
Nálam két eszközön is előjött az utóbbi időben, megint szerver gond volna? -
NeoPampalini
senior tag
Ez okozza a hosszú másodpercekig tartó bufferelést Youtube videók megnyitásakor?
Jó pár hónapja kezdődött az egész, és mindig, egy-egy új Vivaldi verzió előtt hatástalanná is vált a böngésző beépített reklámblokkolója, mert akkor napokig nem fogta meg a reklámot... majd jött egy új Vivaldi verzió, ami megint megfogta... cserébe folyamatosan bufferelt. Ez így ment pár hónapig, majd egy-két hónapja már két Vivaldi verzió között fogja a reklámot hatékonyan... cserébe változatlanul bufferel. Néha vagy fél percig is, ami rendkívül bosszantó.
Lehet valamit érdemben tenni ez ellen?Hm... Ezzel most, bevallom, újat mondtál.

Úgy tűnik, hogy igazad van: youtube-on kikapcsoltam a böngésző saját blokkolóját, és most random fél tucat videóra kattintva nem volt semmi várakozás, azonnal elindultak a videók.
Reklám nem volt egyiknél sem az első kb. 1 percben, amíg teszteltem.Akkor ez is változott, mert korábban hiába volt fent az uBlock Origin, kellett mellé a Vivaldi blokkolója is, hogy minden YT reklámot megfogjon (legalábbis nálam csak ez hozott megoldást).
Nem "bufferel" ilyenkor, hanem ez a büntetés: a YT észleli, hogy van aktív reklámblokkoló, emiatt várakoztat, nálam ez random 0-25 másodperc között volt eddig. Talán két éve láttam erről egy (reddit?) posztot, ott elemezték, hogy mi történik.
-
Piftuka
veterán
A minap is ez volt a téma a Vivaldi böngésző topikban.
Ott az a megoldás, hogy ki kell kapcsolni a böngésző beépített reklámblokkolóját. Nem tudom, Chrome-ban van-e ilyen.
Amióta a Vivaldi saját blokkolóját kikapcsoltam (reklámszűrésre az uBlock Origin van telepítve), a fészbuk megint gyors lett.

Ez okozza a hosszú másodpercekig tartó bufferelést Youtube videók megnyitásakor?
Jó pár hónapja kezdődött az egész, és mindig, egy-egy új Vivaldi verzió előtt hatástalanná is vált a böngésző beépített reklámblokkolója, mert akkor napokig nem fogta meg a reklámot... majd jött egy új Vivaldi verzió, ami megint megfogta... cserébe folyamatosan bufferelt. Ez így ment pár hónapig, majd egy-két hónapja már két Vivaldi verzió között fogja a reklámot hatékonyan... cserébe változatlanul bufferel. Néha vagy fél percig is, ami rendkívül bosszantó.
Lehet valamit érdemben tenni ez ellen? -
NeoPampalini
senior tag
Sziasztok, mi lehet az oka a FB weboldal elképesztő lassúságának? Chrome, egy ideje csinálja. Mouse hovernél is másodpercek mire felvillan hogy kattintható a gomb pl, és akkor is várni kell. Lassan tölt be a folyam. Messenger fül is borzalom. Eltelítődött valami cache? Vagy mi? Sehol máshol nem tapasztalom.
A minap is ez volt a téma a Vivaldi böngésző topikban.
Ott az a megoldás, hogy ki kell kapcsolni a böngésző beépített reklámblokkolóját. Nem tudom, Chrome-ban van-e ilyen.
Amióta a Vivaldi saját blokkolóját kikapcsoltam (reklámszűrésre az uBlock Origin van telepítve), a fészbuk megint gyors lett.

-
whitezo88
nagyúr
Sziasztok, mi lehet az oka a FB weboldal elképesztő lassúságának? Chrome, egy ideje csinálja. Mouse hovernél is másodpercek mire felvillan hogy kattintható a gomb pl, és akkor is várni kell. Lassan tölt be a folyam. Messenger fül is borzalom. Eltelítődött valami cache? Vagy mi? Sehol máshol nem tapasztalom.
-
makoss
veterán
Üdv!
Pár napja tapasztaltam olyat, hogy ha küldeni szeretnék valamit messengeren ismerősöknek akkor az ismerős listából kiválasztom kinek szeretném elküldeni, ne nincs csak 2 név a sokból
Ez mitől van?
Illetve azt sem tudom, hogy amikor írok, a szavakat önkényesen átírja, ezt hol lehet kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
37682 - 37601
37682 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Hálózat, szolgáltatók
- Facebook és Messenger
- (kiemelt téma)
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Minden eddiginél keményebben támadja a csúcskategóriát az új Poco F9 Ultra
- KISDUCK: BULDAK 2X SPICY kóstolás
- Milyen videókártyát?
- XMLTV EPG letöltő progi
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 7 16IAX10 OLED notebook - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Újszerű Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB Kártyafüggetlen, Fekete titán, 12 hónap garancia
- Áthajtós-érintős-tollas! Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen4 i7-1355U 16GB 1000GB FHD+ Gyárigar:2027.12.17

---nekem is hasonló volt, azóta pár hónap elteltével (inkább vártam) visszakapcsoltam a hitelesítést

A Tevékenységnapló- >Hozzászólások-ban látom hogy mihez szóltam hozzá és van "Megtekintés" gomb is majdnem mindegyik hozzászólásomnál, de sztem a 24hu-hoz tartozókat már nem látom és azt sem tudom mi lehetett ... Ez van
Nem szép!