- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mano
csendes tag
válasz
qltsar #14094 üzenetére
A céges fizikai sim a SIM1-ben.
Azt kivettem, áttettem a N10+-ba.Viszont így az S24U a Telokomos esim-el tökéletesen működik.
Lehet kicseréltetem a céges sim-et, meglátjuk, az segít-e.
Addig is köszi a segítséget.
Galaxy S24U, Galaxy Note 10+ DEX - Panasonic 50EX780 - Zidoo X9S - Galaxy s6 - Galaxy Tab 2 10.1
-
mano
csendes tag
Sziasztok!
Note10+-ról váltottam S24U-ra. Nem tartott sokáig az öröm, az alábbi problémával találkoztam:
Átköltöztem a régi telóról, mindent beállítottam, minden rendben volt, amíg be nem tettem a 2 db sim kártyát.
1. SIM - Saját előfizetés (Telekom) állandoan eldobja a hálózatot, hol elérhető vagyok, van mobilnet, hol nincs.(de inkább nincs) Gondoltam, régi a sim, áttértem esim-re. Így is ugyanezt a problémát produkálja.
2. SIM - munkahelyi (Vodafone/One), érdekes, ezzel tökéletesen működik.Kérdésem, hogy tapasztalt-e már valaki ilyen problémát? Készülék lehet-e a hibás?
Köszi
Galaxy S24U, Galaxy Note 10+ DEX - Panasonic 50EX780 - Zidoo X9S - Galaxy s6 - Galaxy Tab 2 10.1
-
tomi613
aktív tag
De most mit vártok annyira? Az AI magyar nyelv is már lassan egy éve megérkezett....
ahogy ígérték
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
válasz
qltsar #14083 üzenetére
Ezek a modellek voltak meg nekem, és csak egynél jött hamarabb a következő év elejénél, de az is valamikor december végén volt:
S21U
S22U
S24UKorábbiaknál meg még rosszabb volt (Note 9 és Note 10+)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
qltsar
veterán
A13/One UI 5 - S22 - 2022 Oktober 3-4. hete
A14/One UI 6 - S23 - 2023 Oktober 4. heteAkarhogyan szamolom mar 3.5 honap keses van az elozo releasekhez kepest.
Ha jovo heten jon ki a Beta 4, akkor talan Marcius vegere megkapjuk a stable releaset.
Ha a feltetelezesem bejon, akkor a vegen 5 honap is lehet belole.
Ez viszont igy nem igaz: Ebben az évben a korábbiakhoz képest csúszik 1-2 hónappal, szerintem nem vészes.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Vikooo #14073 üzenetére
Csak az elmúlt kb 3 évben lett "gyors" a főverzió váltás. Előtte jellemzően márciusig, áprilisig kellett várni az újabb verzióra. És ez a csúcsmodelleknél volt, a többinél még több ideig tartott, a középkategóriában nem ritkán 1 évet is kellett várni. Ebben az évben a korábbiakhoz képest csúszik 1-2 hónappal, szerintem nem vészes.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
S e t h
nagyúr
válasz
qltsar #14076 üzenetére
Nekem az mindenképpen furcsa, hogy egy valamit tutira ki lehet jelenteni a Samsunggal kapcsolatban, hülyének, vagy inkább levegőnek nézik az ügyfelet és ezt nem sok cég teheti meg büntetlenül, ők meg kb. sportot űznek belőle.
El sem hiszem, hogy anno(ok, adottak voltak a feltételek), de ott javították meg a telefont az irodámban és kb. lesték minden szavam.
Ezt kb most az LG csinálja, a Samu meg átment lexaromba.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz
Vikooo #14073 üzenetére
Csalódás?
A "first time?" mém jut eszembe. Ha nem ugrottál még neki a Samsungnak a fogyasztóvédelemmel akkor nem igazán tudod mit is jelent igazán a csalódás velük kapcsolatban.
De a samus tévés topikban is sokan tudnának erről mesélni.A lényeg, nem tudom külföldön mi a helyzet, de a hazai Samu gyalázat.
-
Vikooo
addikt
Én mondjuk a hosszú és gyors támogatás miatt is választottam a Samsungot. Sokszor olvastam a hírekben hogy előbb jött meg a biztonsági folt mint az aktuális Pixelekre illetve a foverziokkal is gyorsak voltak.
Illetve az árában benne van a szoftveres támogatás is. Amíg ki nem találják az elofizeteses modellt 🤣
Ez most csalódás.
-
S e t h
nagyúr
válasz
LosBlancosRM #14070 üzenetére
Nem vont kérdőre, kérdést tett fel, mert térdig gázolunk a könnyben.
-
LosBlancosRM
őstag
4-et már vártam.
Fogadjátok el, hogy vannak, akik elégedetlenek és elvárásokat mernek támasztani egy vállalattal szemben, aminek fizettek a termékéért. Én is elfogadom, hogy vannak, akiknek minden jó, mindent lenyelnek, elhisznek, stb.
A legalapvetőbb probléma, hogy nincs hivatalos kommunikáció, nincs dátum, semmi. Beböfögték, hogy 7 év, ennyi. Jóhiszeműen, bár fenntartásokkal megvásároltam a terméküket. Az egyik magas prioritású érve a Samsung mellet a támogatás volt. Nem is a 7 év, hanem az utóbbi évek gyakorlata, hogy elsők között adják ki az új Droidot. Ehhez képest már az első lépcsőfokban orra buknak. Engedtessék már meg, hogy elégedetlen legyek.
Egy S24U tulajtól még oké is, hogy nem akarja ezt olvasni, mert inkább tokokat meg fóliákat nézegetne, de, hogy valaki annyira unatkozzon, hogy S25U-val és OneUI7-tel a zsebében ide visszajárjon és kérdőre vonjon egy S24U tulajt...
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
válasz
LosBlancosRM #14065 üzenetére
Miért nem lehet 1-2 hónapot várni?
-
arcitec
addikt
válasz
LosBlancosRM #14065 üzenetére
És mit szólnál ahhoz, hogy ha megjelenés előtt jelentenék be, oszt addig meg kapnád a havi "normál" frissítést. Szerintem kis réteg az aki ilyenen rugózik napról napra, mintha létszükséglet lenne ...
Már elnézést, tudom lehet lapozni, de vagy 10 hozzászólásonként ismétlődik a rinya ..Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
LosBlancosRM
őstag
Én csak azt nem értem, hogy minek vállalnak 7 év támogatást, ha már az 1 is meghaladja a tudásukat. Nekem az nem support, hogy fél, majd ki tudja hány hónapot csúsznak a kiadással. Nem mérvadó, de Tiktokon is sok külföldi elégedetlen videó jön szembe.
Inkább vállalnának 3-4 évet, de azt normálisan.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Taci
addikt
válasz
Vikooo #14062 üzenetére
Más a hardver. Megvolt az alap rendszer, azt finomították előbb az S25-ösök hardvere alá/fölé. Parallel ment valószínűleg a megmaradt erőforrásokkal az S24-esek bétája. Az S25 kint van stabil rendszerrel, a hardverre optimalizálva, (majdnem) minden erőforrás mehet az S24-esekre, plusz nyilván a többi támogatott modellen is tesztelni kell kiadás előtt (és nyilván javítani az S25-ösök esetleges hibáit is).
Legalábbis én így gondolom, aztán lehet, tévedek, és más lépcsőkben történik az erőforrások szétosztása, a tesztelés és a kiadás.
-
TODI1111
veterán
-
qltsar
veterán
válasz
tatarbence96 #14059 üzenetére
Soha nem láttam még ilyet, de van egy ötletem:
Settings -> Connections -> SIM Manager:
Menj rá külön a SIM-ekre, és mindegyiknek adj egy jól megkülönböztethető nevet, és javaslom, hogy különböző ikont is állíts be nekik, majd, legalul: More SIM settings -> Dual SIM always on: Írd be mindkét számot
Volt olyan SIM kártyám, amiről nem tudta kiolvasni a telefonom a száminformációt, de ettől még működött. Lehetséges, hogy nálad is ez van.
Ezekkel a beállításokkal elvileg manuálisan rögzíted, így, ha hívnak akkor jeleznie kell a megadott információk alapján, hogy melyik SIM-et hívják éppen - az most nálad a "Nem azonosított hívószám".
[ Szerkesztve ]
-
tatarbence96
csendes tag
Sziasztok. Dual SIM-mel kapcsolatban érdeklődnék.
A mai napig 1 kártyával használtam a telefont és semmilyen hibával nem találkoztam. Azonban most szerintem a két kártya miatt a bwjövő hívások furák.
Akkor ha felhív egy elmentett szám, akkor egy fehér négyzetben az alábbi szöveg jelenik meg: Nem azonosított hívószám és aláírja a hívó fél számát.
Nem olyan nagy hiba, de azért engem egy kicsit zavar. Tudjátok esetleg, hogy mivel lehetne orvosolni? -
blu79
addikt
válasz
MadMancs #14052 üzenetére
Épp ezt akarták tudtani velünk. Jön majd május 40 ben
Én nagyon jól elvagyok a mostani rendszerrel , fluid és 2 naponta töltöm a telót, igaz , nincs teletömve a teló mindenféle appal, csak amit tényleg használok az van telepítve
Amúgy annyira megszoktam ezt a kicsit fakóbb színvilágot hogy kipróbáltam a teltebb színeket de nem jött be .
Maj hétvégén megnézem élőbe én is az S25U hogy milyen, de váltani nem fogok rá.¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
S e t h
nagyúr
Van aki három hete kifizette az s25-öt és eddig csak email címeket kapott érte, megbízható partner a Samsung.
Az életben csak
kéthárom dolog biztos:
- a halál,
- az adó,
- és hogy kösd fel a gatyádat, ha garanciális ügyintézésed van a Samsunggal.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
LosBlancosRM
őstag
Most vettem észre, hogy csálé a hátlap.
Az oldal és a hátlap találkozásánál nem ugyanakkora a perem még oldalanként se.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
püki
aktív tag
Jó, hát nektek nem lehet jót tenni 🤷🏻♂️
Galaxy S24 Ultra Titanium Blue 512Gb
-
-
püki
aktív tag
Tessék fenntartásokkal kezelni
Galaxy S24 Ultra Titanium Blue 512Gb
-
S e t h
nagyúr
Ami meg azért gáz a Samu részéről, mert kb semmit konkrétumot nem mond arról, hogy akkor most meddig lesz elérhető, mikortól lesz fizetős.
Eladja mint innováció, ezzel értékesít, tesz kelendővé miközben lebegteti az előfizetéses modellt.
-
-
Armahun
addikt
Nem várom a frissítés, azzal mindig csak a baj van. Új csilli-villi felesleges funkciók és újdonságok amiket nem vagy csak sok utánajárással lehet kigyomlálni. Az eddigi általam használt funkciók egy része megszűnik, vagy hibásan működik. Az általam használt alkalmazások egy része hibásan működik az új rendszeren, aztán a fejlesztő vagy ad ki rá frissítést vagy nem. Mindig öröm.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
qltsar
veterán
válasz
LosBlancosRM #14040 üzenetére
Felrertetted, amit irtam szerintem.
#14041: Sarcasm failed successfully.
-
szendy69
tag
"© 2025 SamMobile
A Galaxy S24 hamarosan megkaphatja a negyedik One UI 7.0 béta frissítést
Utolsó frissítés: 2025. február 11., 05:42
Galaxy S24 a felhasználók arra számítottak, hogy a Samsung kiadja az One UI 7.0 frissítést telefonjaikra nem sokkal azután ahogyan a Galaxy S25 elindult. Úgy tűnik azonban, hogy a Samsung készen áll a One UI 7.0 Beta 4 frissítés kiadására.
Hamarosan megjelenhet a Galaxy S24 One UI 7.0 Beta 4 frissítése
Múlt héten, az volt jelentve ,hogy a Samsung kiadhatna még egy One UI 7.0 béta frissítést a Galaxy S24-re. A frissítés várhatóan megoldja a kijelző színkalibrációs problémáit. Most egy új béta firmware készült a Samsung szerverén, és a firmware-verziója ezzel végződik ZYB4. Az előző béta frissítés (Beta 3) firmware verziója a következővel végződik: ZXLJ.A Béta műveleti csapat a Samsungnál meghirdette hogy a vállalat a jövő héten készül kiadni a negyedik One UI 7.0 béta frissítést. Tehát valószínű, hogy a stabil One UI 7.0 frissítés nem fog megjelenni a jövő héten. Az alábbiakban a béta műveleti csoport által közzétett közlemény lefordított változata olvasható:
Helló,
Elnézést kérünk a 3. béta után a béta részvételi ügyfél hosszabb várakozási idejéért.
Jelenleg a 4. bétaverziót készítjük elő, és a jövő héten kívánjuk terjeszteni. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb szétoszthassuk.
Mélységes hálánkat szeretnénk kifejezni az Ön által küldött értékes hibatartalmakért és véleményekért, és egy stabilabb verzióval fogunk Önnek visszafizetni.
Köszönjük.
Lehetséges, hogy a stabil One UI 7.0 frissítés a One UI 7.0 Beta 4 frissítés megjelenése után 1-2 héttel fog megjelenni. Tehát megvizsgáljuk annak lehetőségét, hogy a stabil One UI 7.0 frissítés e hónap második felében megjelenjen a Galaxy S24 sorozatban."
Tehát még legalább 2 hét a stabil verzióra
-
gerner1
nagyúr
válasz
nincsnév007 #14033 üzenetére
Tippre azt mondanám, hogy ha a TAB -okra & hajlíthatókra idén is lesz közben egy 3számjeggyel jelölt UI verzió, akkor annak az implementációja fog érkezni a 8-as előtt , ahogy tavaly is .
Eddig, valami olyan ~sémát követett az anyacég, hogy tárgyévente 1db Android főverzió, és egynél több db ONE UI frissítést ad ki .
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
válasz
LosBlancosRM #14034 üzenetére
de akkor így szokott lenni a samsungnál hogy akkor papíron android 16 lenne a one ui 8? tyűűű
-
qltsar
veterán
válasz
LosBlancosRM #14034 üzenetére
Miert kapna meg iden S25?!?!
Majd szepen jovore akkor, amikor S24 iden megkapja az A15-ot.
Mi lenne a selling point kulonben az S26-ra, szerintem egyertelmu a valtas...hacsak S26 releaset elobbre nem hozzak iden Oktober kornyekere.
[ Szerkesztve ]
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
nincsnév007 #14033 üzenetére
Idén szerintem nem lesz 8-as, pedig a 16-os droid korábban jön, mint szokott. Jó ha a 25-ös széria megkapja még idén. Ha tippelnem kéne, akkor február körül érkezhet meg a 24U-ra.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
nincsnév007
őstag
És amúgy ha most ennyit csúszik a one ui 7 akkor ev végére már one ui 8nak kéne lennie ? Vagy a samsung ezeket hogy csinálta?
-
Leslie1966
senior tag
Nos, új hír: [link]
-
TODI1111
veterán
Ha [így] megy tovább akkor majd a nyuszi hozza az új főverziót.
Nagy parasztvakítás az egész. Szerintem régen kiadhatták volna ha akarnák. Milyen érdekes, hogy csak a 24-es családnak van béta és utána minden készülék megkapja.
Régebben meg szinte mindegyik készüléknél volt béta ami megkapta az új főverziót, többek között az eltérő hardverre hivatkozva.......... -
csoki0619
csendes tag
válasz
bajnokpityu #14024 üzenetére
Köszi, már alig várom, h megjöjjön. Torras üveg és Caudabe tok már itt várja, h körbeölelje. 😀
-
csoki0619
csendes tag
Nekem S22U-ra ma jött meg a februári SP. Szerdán meg váltja egy S24U, a 25-ös nekem nem gyere be annyira. Végre újra Snapi-s telefon. Olyan nagy teljesítménybeli különbségre gondolom ne számítsak? Nekem ha már csak az akkuidő javul, már bőven elég.
-
sztefiko
csendes tag
Jön a negyedik béta. A görög ábc szerint ez már zéta. Remélem epszilonnál meg kapjuk az UI7 et.
-
Bdanux
lelkes újonc
Sziasztok
Van, itt valaki akinek még mindig a decemberi bizt. Frissítés van, fent 😅?
Tudom, kicsit már lerágott csont de bosszantó láttam már jó néhány sors társnak januári van fent. OXM - es -
S e t h
nagyúr
Nem találkoztam még lagmentes készülékkel.
Minden csak a szándékom múlik, tele kell telepíteni a készüléket optimalizálatlan alkalmazásokkal és nem lesz nehéz találkozni vele.Aki szerint viszont az s24 lagzik az szimplán csak csináljon egy factory resetet és voálá.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az AI árnyékában a kamerák fejlődtek a legtöbbet, ám vannak hardveres kérdőjelek.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Ukrajnai háború
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kuponkunyeráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Spórolós topik