Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- COD:MW4 segédlet gyűjtő
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Olga
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
95976 - 95901
95976 - 95901 95900 - 95801 95800 - 95701 95700 - 95601 95600 - 95501 95500 - 95401 95400 - 95301 95300 - 95201 95200 - 95101 95100 - 95001 95000 - 94901 94900 - 94801 94800 - 94701 94700 - 94601 94600 - 94501 94500 - 94401 94400 - 94301 94300 - 94201 94200 - 94101 94100 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-12-17 16:18 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmör
őstag
A júniusi projectem. Nem pici ennek sem a doboza.
-
manokaj
tag
Na jó még egy uccsó. Mclaren P1 100 ropi. Ez azért nagyon tuti. Főleg ha kapott még 6000-es kupont is.
-
RapaNui1
aktív tag
Fel van adva a lecke: Itt Jangbricks hegyét és városát láthatod

[link] Talán el tudsz lesni ezt-azt. Több videója is van, ahol méylebben is belemegy a hegybe - szó szerintNagyon durva, láttam már durvábbakat is a neten, de én ennyire mélyen nem akarok belemenni a dolgokba. Hegyem sem lesz csak szintek falakkal meg lépcsőkkel stb., a többi pedig földszintes dolog lesz már ha valaha lesz hozzá hely. Már ennek a kis saroknak is örülök lesz mit épitgetni szépítgetni rajt. Ha ez lenne a megélhetésem akkor persze jobban odatenném magam, de ez tényleg pusztán csak egy hobbi, kipróbálom milyen. Azért köszi a videót.
Őszinten szólva alulra valami street food dolgot képzeltem el a többi részre pedig valami tematikus szórakoztató parkot, még az is lehet kipróbálom hogy a tetején hogyan mutatna az óriás kerék, középen valami középkori ostromtáborral stb, alul meg nyüzsgő street food árusokkal, vasúti, villamos és biszmegállóval, parkolóval, mint ezy hatalmas szórakoztató központ, de bármi lehet még. -
HUN_Sector
őstag
Fel van adva a lecke: Itt Jangbricks hegyét és városát láthatod

[link] Talán el tudsz lesni ezt-azt. Több videója is van, ahol méylebben is belemegy a hegybe - szó szerint -
RapaNui1
aktív tag
Elkészültem a vázszerkezettel, de lehet így most meg egy picit túlzóan magas lesz. Lehet 4 kockányi magasságot elveszek belőle, akkor még mindig asszimetrikusan magasabb az első szinttől, de nem lesz olyan túlzóan magas mint most.
Nekem kicsit most bántja a szemem szóval biztosan 3 kockát kiveszek minden egyes oszlop alól.
Úgy már alacsonyabbra fog kerülni az egész ráadásul ezt lépcsővel áthidalni sem egyszerű.
Nem könnyű megtalálni azt a szintkülönbséget, ami Lego szempontból és saját magamnak is megfelelő, kísérletezgetnem kell.
-
Mozaart
aktív tag
Kivételesen tetszik, de ekkora darabszámmal nekem ez egy minimum 2 éves építési projekt lenne. Nem néztem még reviewkat, de ha eszük van, ezt is több nagyobb, egyénileg építhető részre osztva tervezték megépíteni....
6 modul részből áll.
-
Neurotoxin
őstag
Kivételesen tetszik, de ekkora darabszámmal nekem ez egy minimum 2 éves építési projekt lenne. Nem néztem még reviewkat, de ha eszük van, ezt is több nagyobb, egyénileg építhető részre osztva tervezték megépíteni....
-
Crus
addikt
-
LÁZ
Topikgazda
-
manokaj
tag
Allegron a párizsi notre-dame 60 pénz alatt
. -
RapaNui1
aktív tag
Jól néz ki, de nekem elég az amit a Disco mellé adtak.
RapaNui1: ha nem lenne meg a Disco elgondolkoznék én is. Mondjuk az a készlet szerintem kötelező ha űrimádó vagy.
Mondjuk ez teljesen úgy néz ki csak felnagyítva. Persze aki Nasa rajongó vagy nincs meg neki a Discovery biztosan megveszi, vagy mondjuk ha megvan neki az egész sorozat, de valóban felesleges, de biztosan meglesz a piaca.
-
Tyler Durden
addikt
-
RapaNui1
aktív tag
Na még egy fotó aztán nem zavarok.
Lesz ugye egy 48x48-as terület is, de rájöttem ha pusztán annyira emelem csak ki mint a 2. szintet akkor ha épület vagy bármi más kerül a szintekre kitakarják egymást, ráadásul esztétikailag is jobban fog szerintem kinézni ha asszimetrikus távolságra kerülnek az egyes szintek egymástól, így a 3. szintet megpróbálom kicsivel dupla magasság fölé emelni. Majd meglátjuk hogyan fog mutatni, ha minden kötél szakad ez csak Lego, szóval másnem visszabontom.😀Csak úgy eszi az anyagot
-
Dilikutya
félisten
Icons #11382 Hubble Space Telescope
$129.99/€129.99 /£119.99
1252 Pcs - 1st August 2026
-
RapaNui1
aktív tag
Na megemeltem az egészet 1 kockányi magassággal, így már síkban fut az alagúttal az egész. 32x32-es, valamint 16x16-os dupla oldalú alaplapok váltogatják ezymást, így a 32x32-,es lapok nemcsak a 4 szélén hanem kereszt irányban középen is alá vannak támasztva.
Valamennyi benyomódása természetesen van a 16x16-os lapoknak mert ahogy írod valóban csak a 4 oldala van megtámasztva, de eddig elég stabilnak bizonyul a kérdés persze az ha majd felkerül rá az építmény akkor mit mutat, lehet majd tényleg meg kell pár helyen középen is merevíteni öket. Meglátjuk, mert a sarokra megy még egy emelet 48x48-as formációban.
Az oldalával még nem tudom mi lesz, vagy befalazom, de gondolkodom egy mélygarázs, piacos stand, street food árus opcióban is az indusztriális körülmények közt. Majd idővel kialakul, persze valami lépcső vagy feljáró is kell az egyes szintekre, és szintenként korlátok, zöld növényzet gyalogos járda stb, szóval bőven van még mit csinálni.Ez a sarok lesz csak ilyen magas, a többi majd földszintes dolog lesz, illetve egy 32x32-es hosszanti csík a vonat alagútja majd végig fut hosszában a fal mentén ahogy manokaj terepasztalánál is hogy a vonat majd a másik végén kijöhessen, illetve hogy a megemelt szinten egy kertvárosi rész, vagy valami elférhessen.
Egyenlőte alaplapokat várok még hogy szintet léphessek, aztán egyenlőre kb őszig majd ennyi lesz, jegelve lesz a projekt.
-
Mozaart
aktív tag
Végre elkészült a rácsszerkezet. Azt a részt ahol a vonat áthalad nem volt könnyű megerősíteni, hogy elbírja a terhelést, de azt hiszem végül sikerült megoldani a problémát és elég stabil és strapabíró lett az egész. Sajnos a fehér dupla 16x16-os alaplapok nem bizonyultak elég méretpontosnak, így dupla oldalú zöld 16x16-os lapok kerülnek majd rá, viszont ez miatt magát a rácsszerkezetet dupla 16 lyukú elemekből kellett megoldani, hogy mind a 4 oldalon felfeküdjenek a stabilitás és a megfelelő teherbírás végett, illetve az egészet meg kell emelnem további 1 kocka magassággal hogy fusson az alagút tetejével.
Nem baj mert így még masszívabb lett az egész.
A 2 hosszabbik oldala úgy is egy sarokba van tervezve, míg a lépcsözetes elrendetésű elejét fal fogja körbevenni.
A szerkezet 1 részére jön majd még 1 további szint is, de hogy mekkora nagyságban azt még nem álmodtam meg.
Egyenlőre órülök annak is hogy idáig sikerült eljutnom és hogy a vonat akadás mentesen tud végig haladni az alagútban.
Grat hozzá! A 14x14 blokk ha raepitesz eleg stabil? Marmint amit retettel 16x16 lemezt nem akar kozepen mozogni? Persze attol fugg mi kerul rá.

De erzésre én még kozepen egy kereszt merevitest kozepre betennék h a lemez stabilabban fekudjon majd fel ra.
Menő lesz ahogy az alagutbol kiérkezik majd a lampas vonat.
-
Mozaart
aktív tag
Alakul ez. Csak ne, hogy úgy járjál mint én egyszer, hogy pont ott a kanyarban kisiklott a vonat, és mivel full zárt, alig bírtam kihúzni. De ez a legjobb az egészben, hogy értelmét nyeri a legozás, az építés. Végre nem egy unalomig ismételt szett,hanem olyan lesz amilyennek te akarod.
Kell a sín menten több falat epiteni. Igy nem kuszik be a kigyo mindenhova.

-
manokaj
tag
-
ripla
addikt
Mondjuk... ez azért így nem csúnya.

-
Pötyi
őstag
Végre elkészült a rácsszerkezet. Azt a részt ahol a vonat áthalad nem volt könnyű megerősíteni, hogy elbírja a terhelést, de azt hiszem végül sikerült megoldani a problémát és elég stabil és strapabíró lett az egész. Sajnos a fehér dupla 16x16-os alaplapok nem bizonyultak elég méretpontosnak, így dupla oldalú zöld 16x16-os lapok kerülnek majd rá, viszont ez miatt magát a rácsszerkezetet dupla 16 lyukú elemekből kellett megoldani, hogy mind a 4 oldalon felfeküdjenek a stabilitás és a megfelelő teherbírás végett, illetve az egészet meg kell emelnem további 1 kocka magassággal hogy fusson az alagút tetejével.
A 2 hosszabbik oldala úgy is egy sarokba van tervezve, míg a lépcsözetes elrendetésű elejét fal fogja körbevenni.
A szerkezet 1 részére jön majd még 1 további szint is, de hogy mekkora nagyságban azt még nem álmodtam meg.
Egyenlőre órülök annak is hogy idáig sikerült eljutnom és hogy a vonat akadás mentesen tud végig haladni az alagútban.
Igen, ennek a mozdonynak nagyon kaszál az orra.
-
manokaj
tag
Alakul ez. Csak ne, hogy úgy járjál mint én egyszer, hogy pont ott a kanyarban kisiklott a vonat, és mivel full zárt, alig bírtam kihúzni. De ez a legjobb az egészben, hogy értelmét nyeri a legozás, az építés. Végre nem egy unalomig ismételt szett,hanem olyan lesz amilyennek te akarod.
-
RapaNui1
aktív tag
-
LÁZ
Topikgazda
ha vkinek esetleg megvan a lego batman legacy of the dark knight ps5re, dobjon egy privit
bittedanke
-
Mozaart
aktív tag
Írtam az excelbe, akit a Pokémon téma érdekel lessen rá.
Telefonról pötyögtem, ha nem jelenik meg valami szóljatok rám.Minden rendben. Pokémon kategóriát majd adok hozzá.
-
legopingvin
csendes tag
Írtam az excelbe, akit a Pokémon téma érdekel lessen rá.
Telefonról pötyögtem, ha nem jelenik meg valami szóljatok rám. -
Throme
veterán
Nna, ezek ott alul azért elég félelmetesek. Nyilván nem ekkora méretben, de ha jó a fantáziád akkor este, sötétben ha szembe jön akkor nem annyira cukik, na.
Hajrá a tankkal, múltkor majdnem megvettem de el se férne, meg amúgy a figek is tényleg kicsit szerepet játszottak benne, hogy még kimaradt.

Kidolgozás: írtam a példát. Nézd meg a Technic felhozatalt. Lehet, hogy a 900db-os kisautó ki van dolgozva arányaiban, de az hol van egy nagy, rendes munkagépes vagy összetettebb Technichez képest? Azok elfogytak, ahogy a PU, stb is...
Muszáj, hogy logisztikailag gátoljon a sok készlet, nem juthat korlátlan figyelem és erőforrás bármennyi készletre.Cityben pl vannak kifejezetten igényes, a régieknél sokkal jobb és drágább készletek is. Szóval vannak más döntések is Lego-n belül, de a többség ha ránézel a palettára akkor a több+egyszerűbb felé megy.
@Balesz1899
Múltkor írtam, hogy Sparban futottam bele. Eddig ott nem láttam, szerintem új volt és két majdnem fullos doboz, nem tűnt kifosztottnak sem, mégis nagyon sok egyforma volt benne. Írtam is itt, hogy fura... félig üres dobozoknál ez sajnos már "természetes" de itt nem tűnt úgy, hogy kifosztották előtte.Ma már magasabb ingerküszöbön mozognak a gyerekek.
Az animációs sorozat sem a tiniket célozza.A Siánt és a porsche rsr-t fel fogom raknia falra, így szabadul fel hely, de az biztos, hogy logisztikázni kell sajnos.
-
CharlieDrop
veterán
-
csaabz
őstag
Elsőre olyan, mintha a gyári szett lenne, pedig ez egy MOC. A különbség a gyárihoz képest, hogy a tengelytávolság 7 helyett 8 stud. Így már jobbak az arányok.
A rebrickable oldaláról szedtem le az útmutatót, kellett pár plusz darab az építéshez.
-
hami85
aktív tag
Indokolatlanok ezek a méretek, nem tudom elképzelni hogy ebből nagyobb volument el tudnak adni mintha kihoznának újra egy kalózos témát vagy bármi mást... Egyszerűen túl nagy, túl sok, túl drága, túl sok helyet foglal stb. Nem én vagyok a célközönség.
-
Llew
senior tag
-
Pötyi
őstag
Alig két hete, élőben jó volt...

A háromtagú családnak az eredetihez történő odautazás került annyiba, mint amennyibe ez a készlet kerül...
-
sb
veterán
-
RapaNui1
aktív tag
Sajnos nemhogy ez nem jön, de a BDP széria is kimarad. Sajnos a gazdaság rideg valósága elért megint, így nemhogy BDP nem lesz most hanem Sagrada és egyéb nyalánkságok sem, sőt megint eladási fázisban vagyok, de itt nem is hirdetek semmi mert sajna sok a kárörvendő és az ingyen vagy olcsóbban fórumtárs. Lehet ridegen hangzik, de ez a tömör igazság.
Akinek nem inge ne vegye magára. -
Dilikutya
félisten
-
apholyon
aktív tag
Pont most jött erről e-mail... Ezt csak én nem láttam jönni? Nah nem mintha felkerült volna a listára, nincs "kedvem" megépíteni...
-
Mozaart
aktív tag
-
HUN_Sector
őstag
-
manokaj
tag
-
sb
veterán
Ohh!
Az eredeti épület az egyik legjobb szvsz és a repetitív építéssel se szokott gondom lenni, de ennek így első ránézésre nem ugranék neki szívesen. Valahogy nem annyira jön át nekem. -
bcony
újonc
LEGO Sagrada Família
12,060 darabos
megjelenés: November 1.
Ár: 750 €https://jaysbrickblog.com/news/12060-piece-lego-21065-sagrada-familia-biggest-lego-set-of-all-time/

-
sb
veterán
Oké a minifigek gyerekesek, de hát ez egy játék. Egyébként szerintem szépen megfestettek. Azt tudni kell, hogy a Dreamzz nem spórol a színekkel és megértem, ha valakinek ez már túlzó, vagy giccses. A gyűjthető minifigek közt is van nem egy ami azért rendesen ki van pingálva, még is veszik, mint a cukrot.
Ezek járnak a tigris cápás szetthez.
Kaptam kupont Allegro-tól.
Hát nem behúztam, + még 2 speed chapions-t is?
(elméletileg péntekre Alzaboxban lesz)
Valahogy le kell állni, mert itt van egy rakat bontatlan doboz.
2-3 nagyobb autót ki kéne tennem falra és akkor értékelhető hely felszabadulna.Szerintem a nagy megjelenés ellenére a szettek nagyobb része kidolgozott a kategóriájához viszonyítva.
Nna, ezek ott alul azért elég félelmetesek. Nyilván nem ekkora méretben, de ha jó a fantáziád akkor este, sötétben ha szembe jön akkor nem annyira cukik, na.
Hajrá a tankkal, múltkor majdnem megvettem de el se férne, meg amúgy a figek is tényleg kicsit szerepet játszottak benne, hogy még kimaradt.

Kidolgozás: írtam a példát. Nézd meg a Technic felhozatalt. Lehet, hogy a 900db-os kisautó ki van dolgozva arányaiban, de az hol van egy nagy, rendes munkagépes vagy összetettebb Technichez képest? Azok elfogytak, ahogy a PU, stb is...
Muszáj, hogy logisztikailag gátoljon a sok készlet, nem juthat korlátlan figyelem és erőforrás bármennyi készletre.Cityben pl vannak kifejezetten igényes, a régieknél sokkal jobb és drágább készletek is. Szóval vannak más döntések is Lego-n belül, de a többség ha ránézel a palettára akkor a több+egyszerűbb felé megy.
@Balesz1899
Múltkor írtam, hogy Sparban futottam bele. Eddig ott nem láttam, szerintem új volt és két majdnem fullos doboz, nem tűnt kifosztottnak sem, mégis nagyon sok egyforma volt benne. Írtam is itt, hogy fura... félig üres dobozoknál ez sajnos már "természetes" de itt nem tűnt úgy, hogy kifosztották előtte. -
Llew
senior tag
Találkozott már valaki a 29. minifig sorozattal valamelyik boltban? Ahol eddig vettem őket a heti nagybevásárlás során (Lidl, Tesco) ott nem láttam még.
Müllerben meg Regio játékban még nem próbáltam.
Tescoban már van (pár hete pont írtam), illetve van ahol már el is fogyott.
-
Jacob Gibbs
tag
-
5150head
őstag
Találkozott már valaki a 29. minifig sorozattal valamelyik boltban? Ahol eddig vettem őket a heti nagybevásárlás során (Lidl, Tesco) ott nem láttam még.
Helyi Tescoban (kisváros) volt kemény 3 db, esélytelenek nyugalmával ráscanneltem, az egyik pont a Bionicle volt uh azt el is hoztam.
Ez vágyott volt. A cukrászt meg a ninját még jó lenne behúzni, meg van még pár ami tetszik/poén, de nem halok bele ha nem lesznek meg. -
tocsek18
senior tag
BDP Series 8 Set Walkthroughs
-
Sordoran
addikt
Régiójátékban és Müllerben is találtam már pár hete, szóval ott érdemes keresni.
-
Balesz1899
aktív tag
A Lego store-okban van. De már kipakolás előtt le van rabolva, csak az alja kínálat kerül ki. A múltkor pont ott voltam a Westendben lévő boltban, amikor töltötték fel a rekeszt, előttem senki nem nézte át, de kb 2-3 féle figura volt az összesben. Ez azért véletlenül elég nehezen jönne össze, azt előtte szépen átválogatták, a többit meg vedd nyugodtan, ha akarod...
-
Jacob Gibbs
tag
-
bcony
újonc
Megjelenés: Június 3.
43017: McLaren Mastercard F1 Team Oscar Piastri Sisakja
Ár: 34.990 Ft.
Elemszám: 793 db.
Minifigurák: 1 db.43023: McLaren F1 Team Mastercard Lando Norris Sisakja
Ár: 34.990 Ft.
Elemszám: 793 db.
Minifigurák: 1 db.(Szerintem a ferrari sisakok jobbak lettek
)

-
Throme
veterán
Nézd meg a figeket jobban.

Vagy a sorozatra gondolsz, nem a játékra? Azt nem láttam, de figek alapján azért nem lennék meglepve ha nem ovis kategória.Agyevés csak példa volt, nem Dreamzzz...
ON:
Más téma. Írtad a nagy választékot és mi baj vele. Én már rég írom, még az igazi készletdömping előtt, hogy nekem szimpi volt a fordulat, ahogy éreztem, hogy úgysem követhető, ismétlődik, rengeteg más téma jön ami érdekes lehet... és ez leveszi a musthave érzést az ezt nehezen kezelőkről - mint én.
Úgyis jön új, más, újra jön, stb... nem most kezdtem érezni.
Szóval ez jó.De azért ennek simán lehet és szokott is lenni árnyoldala: Ha több jön óhatatlan, hogy nem jut mindenre erőforrás. Szóval vmit háttérbe szorít. Lásd Technic licenszelt kirakatautó vs valódi Technic gépek. Plusz ha nagyon kiszélesedik a közönség akkor hígulni is szokott az egész. Nem nem lenézően értem, de a szélesebb közönség nem tud annyira elhivatott hardcore rajongó lenni akiknek igazán extra minőséget kell adni. Sőt. Elég nekik kevésbé kidolgozott modell, kisebb, egyszerűbb, könnyebb. Ez így normális, de ez is elveszi a fókuszt a komplexebb dologról. Lásd megintcsak Technic. Egy eladott Volvo dömper helyett elvisznek 10 kisebb autót és a Lego elégedetten hátradől.
Oké a minifigek gyerekesek, de hát ez egy játék. Egyébként szerintem szépen megfestettek. Azt tudni kell, hogy a Dreamzz nem spórol a színekkel és megértem, ha valakinek ez már túlzó, vagy giccses. A gyűjthető minifigek közt is van nem egy ami azért rendesen ki van pingálva, még is veszik, mint a cukrot.
Ezek járnak a tigris cápás szetthez.
Kaptam kupont Allegro-tól.
Hát nem behúztam, + még 2 speed chapions-t is?
(elméletileg péntekre Alzaboxban lesz)
Valahogy le kell állni, mert itt van egy rakat bontatlan doboz.
2-3 nagyobb autót ki kéne tennem falra és akkor értékelhető hely felszabadulna.Szerintem a nagy megjelenés ellenére a szettek nagyobb része kidolgozott a kategóriájához viszonyítva.
-
ssgk
aktív tag
-
ripla
addikt
Redditről.
-
apholyon
aktív tag
-
sb
veterán
-
apholyon
aktív tag
Chopper 75416 - 18.570 Ft. Alza+-szal
71860 Lloyd titánpáncélja - 27.360 Ft. Alza+-szalHmm, úgy látom, még Alza+ sem kell az akcióhoz, csak az ingyen szállításhoz.
-
apholyon
aktív tag
Chopper 75416 - 18.570 Ft. Alza+-szal
71860 Lloyd titánpáncélja - 27.360 Ft. Alza+-szal -
sb
veterán
Dreamzz részekből láttam néhányat, sajnos nem gondoltak a felnőttekre (mondjuk mint a Shrek esetében).
Innen a cápahajó "rajongásom"
.
Minifigek is jól néznek ki szerintem, amiket adnak szettekhez.Simán nézheti egy gyerek, a gonosz karakterek nem ijesztők. Lego oldalán nincs korhatár besorolás, máshol 3-6éves kortól ajánlják.
Erre az agyevő dologra nem emlékszek, de ha van is, nem egy horror filmre kell gondolni.Nézd meg a figeket jobban.

Vagy a sorozatra gondolsz, nem a játékra? Azt nem láttam, de figek alapján azért nem lennék meglepve ha nem ovis kategória.Agyevés csak példa volt, nem Dreamzzz...
ON:
Más téma. Írtad a nagy választékot és mi baj vele. Én már rég írom, még az igazi készletdömping előtt, hogy nekem szimpi volt a fordulat, ahogy éreztem, hogy úgysem követhető, ismétlődik, rengeteg más téma jön ami érdekes lehet... és ez leveszi a musthave érzést az ezt nehezen kezelőkről - mint én.
Úgyis jön új, más, újra jön, stb... nem most kezdtem érezni.
Szóval ez jó.De azért ennek simán lehet és szokott is lenni árnyoldala: Ha több jön óhatatlan, hogy nem jut mindenre erőforrás. Szóval vmit háttérbe szorít. Lásd Technic licenszelt kirakatautó vs valódi Technic gépek. Plusz ha nagyon kiszélesedik a közönség akkor hígulni is szokott az egész. Nem nem lenézően értem, de a szélesebb közönség nem tud annyira elhivatott hardcore rajongó lenni akiknek igazán extra minőséget kell adni. Sőt. Elég nekik kevésbé kidolgozott modell, kisebb, egyszerűbb, könnyebb. Ez így normális, de ez is elveszi a fókuszt a komplexebb dologról. Lásd megintcsak Technic. Egy eladott Volvo dömper helyett elvisznek 10 kisebb autót és a Lego elégedetten hátradől.
-
sb
veterán
Óvodás voltam, amikor először adtak ki Batmant itthon. A Gyilkos tréfa kimaradt, de a Halál a családban már megvolt részben, az a szám, amiben Joker agyonveri Robint. Utána is volt pár Batman. Alien rajongó meg úgy lettem, hogy anyám.mesélte, hogy látta moziban. Rögtön megtetszett, voltsm vagy 7-8 éves. Meg mindenki a tékás horrorfilmeket nézte 10 évesen a 90-es évek elején.

Ahhoz képest egy Venom mellszobor semmi.Aláírom, hogy vannak gyerekek akik nem veszik fel az ilyet, de ne essünk már a ló túloldalára. Aki ezt nem veszi fel vs felveszi és fél, szorong rajta azok közül melyik az egészségesebb hozzáállás egy 5-6 évesnél? Vagy 8 évesnél?
Oké, hogy ezzel lehet lazázni, de nem hinném, hogy ez a normál hozzáállás. Sem abban, hogy ha lát ilyet a gyerek akkor ne reagálna rá a többség negatívan. Ugyan mitől NE félne v ijedne meg, ha ezek 1. kifejezetten arra készültek, 2. hozzáértők által, 3. a legtöbb ilyen zsigerileg hat, így van kitalálva, nem gondolkodik rajta se felnőtt se gyerek, látja és jön a huzalozott hatás.
Ha nem jön - mert ez létezik - akkor meg épp valami olyasmit kéne alakítani amitől egyensúlyba kerülne a dolog. Lásd még békaboncolás és egyéb kisállat-terror.
Mert ja: egy gyerek szocializáció nélkül születik és utána veszi fel, így lehetnek foltok amikre valóban máshogy néz, lásd békaboncolás. De szvsz itt is az az út, hogy NE erre fejlődjön a gyerek aki rezignáltan csinál v. néz ilyesmiket.
És a másik oldal: ki az aki ilyet tesz a gyereke elé direkt? 5-6 évesről meg óvodáról beszéltünk, basszus, semmilyen valós realitásképük nincs, a világ 2/3-át nem érti mi hogyan működik. Ha vki elé kerül egy ilyen és végigröhögi elhiszem (bár nem biztos, hogy jó, lásd fentebb... meg szerintem masszív az a réteg aki elvan vele de aztán nem tudja mitől stresszel a gyerek. minden csoportban volt ilyen aki szarul alszik meg stb... ja, de amúgy zombikat hentel 6 évesen, azzal nincs baja), de fordítsuk meg: ki az aki ilyet indít el szombati mozinak egy 5-6 évesnek? Vagy 8 évesnek az Alient... direkt.@RapaNui1
A számháborút meg a fakardot ne keverjük már a céltalan és brutál erőszakkal. Kardozik a gyerek nálunk is, az nem a kibelezlek a karddal vagy leharapom a fejét mert Venom vagyok kategória.
Vagy (@5150head), a dínókat is kifejezetten szereti, cápákat, stb... ezt is írtam, hogy szerintem ég és föld a kettő. A cápa létezik, T-Rex is volt, és hát evett... húst. Ez van, ezt felfogja a kicsi is... ettől még gőze nincs mi a Jurassic Park és nincs részletezve az sem, hogy leharapja a törzsét valakinek a a dínócska.
Venomnál meg ez a lényeg. Nézz rá, más nemigen jut eszébe erről senkinek. Dínó: állat, és hát eszik is... a többi részletet nem vetíti bele. Venom: fogalma nincs mi az, de mit asszociál belőle? Nagyon mást nem lehet mint, hogy félni kell.Na off vége részemről. Nemtom, valahogy nekem nem az a normális, hogy ezeket rezzenéstelenül nézi végig valaki, felnőtt sem. Gyereknek aki meg a mikulás és a Ninjago kitalált meseharcában él tuti nem tudok elképzelni olyat aki ovis-1-2. iskolás gyerek elé ilyet tesz mert az jó lesz neki... Vagy csak nem szar... talán.
Eleve azért is készülnek, felnőtteknek is. Nemtom, horror, stb... nem röhögni készül, hanem mert szereti a fogyasztó ezt a típusú hatást is. Ha nem hat akkor minek? -
RapaNui1
aktív tag
Óvodás voltam, amikor először adtak ki Batmant itthon. A Gyilkos tréfa kimaradt, de a Halál a családban már megvolt részben, az a szám, amiben Joker agyonveri Robint. Utána is volt pár Batman. Alien rajongó meg úgy lettem, hogy anyám.mesélte, hogy látta moziban. Rögtön megtetszett, voltsm vagy 7-8 éves. Meg mindenki a tékás horrorfilmeket nézte 10 évesen a 90-es évek elején.

Ahhoz képest egy Venom mellszobor semmi.Én utáltam a horror filmeket és ma sem szeretem őket. Anyám nézte videón a Köd, Freddy meg jó párnszámomra félelmetes filmet. Azóta sem bírom őket, de egyet értek vele egy gyerek egy venom figurában nem azt látja bele mint mi, de en sem értem a Lego idegenkedését a fegyverektől hisz anno mi fa puskával vadásztunk egymásra, számháborúztunk, katonásdit játszottunk, túlélő túrákon vettünk részt stb. Minden csak nevelés kérdése hogyan figja fel ezt az egészet az ember, sorozatgyilkos se lesz mindenkiből. Gyerekként várak katonáim tankjaim voltak, de matchbox is akadt a focilabda mellett mégsem vagyok fanatikus.
-
Dilikutya
félisten

Ahhoz képest egy Venom mellszobor semmi. -
Throme
veterán
Ez már a végső verzió?

A barna verzió jobban bejön, de ugye nincs ilyen szín legó technic-ben. -
Throme
veterán
Távolra jutottál... senki (én
) nem akart ilyen messzemenő következtetéseket levonni, hogy sorozatgyilkos lesz a gyerek vagy ilyenek. Nekem elég az, hogy bemegyek a hatévessel a boltba és esetleg megijed... vagy pár éjjel majd átszalad, stb...
Ez annyira életszerűtlen?Sétálok vele a boltok között, betérünk a Lego Store-ba ha arra járunk. Jó lenne ha nem azon kéne gondolkodni mi jön szembe vagy mit kell megmagyarázni mi az.
Demogorgon-ra is megtörtént már... sietni kellett mutatni valami más érdekeset.
A piroséletnagyságú2m+ -os SW piros, tüskésfejű (miavene?, itt van pár hsz-el fentebb) figurától is fordult már ki rémülten boltbejáratból.TLDR: Ha ezt nézed akkor össze tudom foglalni a fentieket úgy, hogy:
1. Az 5-6 éves gyerekem mikkel találkozott eddig ami necces lehet a korára nézve: Venom, Demogorgon, pirosfejű... elég erős lista sztem a korosztályra.
2. És hol? TV, fészbúk? insta? dőlaszennyamaivilágba'???!? Fenét: mindezeket a Lego ismertette meg vele.
Ez így kifordítva kicsit morbid gyerek-lelkivilág-védés, nem?Továbbra se túlérzékenykedni szeretnék, van itthon olyasmi ami kilóg a komfortzónából, Batman, Dreamzzz, Ninjago... de egyrészt azokat én döntöm el, másrészt meg tényleg döntök is... más kaliber, egy kis minifigtől nyilván nem fog úgy megijedni - ill. ez is gyerekfüggő, van akinek azt se vennék, ezért fontos a saját döntés - szóval volt már ezekben is olyan "beteg" izé amit azért kihagytam inkább. A többi meg kontrollal a helyén van azért kezelve...
Pl. Dreamzzz - álom - rossz álom - csúnyább fickók figekben: ezt érhető és normál sztem egy szintig, egy gyereknek is ismerős. Mondjuk az agyevőkig nem elérve... a sorozatba bele se néztem (ők meg főleg, másba is kevésbé, nemhogy ebbe) de gyanítom az már agybaj szint lehet.
szerk: Ja és korosztályok. Tök mást tud feldolgozni és kezelni egy 5-8-10-13 éves szvsz. Amiről te írsz, hogy bírtad, ott ezt is nézni kell... 2-2 év ide-oda érzelmi és szellemi szinten sokat számít. Meg fizikai szinten is... nálunk pl. képernyőt is alig néznek, nem arról van szó, hogy más jobb lenne. Cuki pónik is ugrálhatnak a rajzfilmekben ész nélkül, hiába cukik, "kiégetik a gyerek agyát" simán, már fizikailag is, sok inger, stb... mai divatos figyelemzavar és társai. Aztán lehet, hogy 2 év múlva az sem igaz.
Dreamzz részekből láttam néhányat, sajnos nem gondoltak a felnőttekre (mondjuk mint a Shrek esetében).
Innen a cápahajó "rajongásom"
.
Minifigek is jól néznek ki szerintem, amiket adnak szettekhez.Simán nézheti egy gyerek, a gonosz karakterek nem ijesztők. Lego oldalán nincs korhatár besorolás, máshol 3-6éves kortól ajánlják.
Erre az agyevő dologra nem emlékszek, de ha van is, nem egy horror filmre kell gondolni. -
sb
veterán
Ős McLarenes voltam, de szín miatt az Aston tetszett eddig is alternatívokból. Ez most meglepett, de továbbra is azok jönnek be, épp a szín miatt.
Amúgy nem szoktam ennyire fanyalgó lenni, lásd itthoni, szivárvány-Technic építések meglévő ömlesztettből, megvett készletek helyett.... de itt ennek azért valahol ez lenne a lényege. Lego öngól, ha a mechanikáért veszem akkor mindegy, ha a Technic is dizájnkészlet akkor...
Ja és ha már ON-ra váltottam: Az a BMW SC... ohhh.
Az igazi "kocka" BMW egy lágy gyönyörűség amellett. Egy Ladát jobban belelátok. -
5150head
őstag
) nem akart ilyen messzemenő következtetéseket levonni, hogy sorozatgyilkos lesz a gyerek vagy ilyenek. Nekem elég az, hogy bemegyek a hatévessel a boltba és esetleg megijed... vagy pár éjjel majd átszalad, stb...
Ez annyira életszerűtlen?Sétálok vele a boltok között, betérünk a Lego Store-ba ha arra járunk. Jó lenne ha nem azon kéne gondolkodni mi jön szembe vagy mit kell megmagyarázni mi az.
A piroséletnagyságú2m+ -os SW piros, tüskésfejű (miavene?, itt van pár hsz-el fentebb) figurától is fordult már ki rémülten boltbejáratból.TLDR: Ha ezt nézed akkor össze tudom foglalni a fentieket úgy, hogy:
1. Az 5-6 éves gyerekem mikkel találkozott eddig ami necces lehet a korára nézve: Venom, Demogorgon, pirosfejű... elég erős lista sztem a korosztályra.
2. És hol? TV, fészbúk? insta? dőlaszennyamaivilágba'???!? Fenét: mindezeket a Lego ismertette meg vele.
Ez így kifordítva kicsit morbid gyerek-lelkivilág-védés, nem?Továbbra se túlérzékenykedni szeretnék, van itthon olyasmi ami kilóg a komfortzónából, Batman, Dreamzzz, Ninjago... de egyrészt azokat én döntöm el, másrészt meg tényleg döntök is... más kaliber, egy kis minifigtől nyilván nem fog úgy megijedni - ill. ez is gyerekfüggő, van akinek azt se vennék, ezért fontos a saját döntés - szóval volt már ezekben is olyan "beteg" izé amit azért kihagytam inkább. A többi meg kontrollal a helyén van azért kezelve...
Pl. Dreamzzz - álom - rossz álom - csúnyább fickók figekben: ezt érhető és normál sztem egy szintig, egy gyereknek is ismerős. Mondjuk az agyevőkig nem elérve... a sorozatba bele se néztem (ők meg főleg, másba is kevésbé, nemhogy ebbe) de gyanítom az már agybaj szint lehet.
szerk: Ja és korosztályok. Tök mást tud feldolgozni és kezelni egy 5-8-10-13 éves szvsz. Amiről te írsz, hogy bírtad, ott ezt is nézni kell... 2-2 év ide-oda érzelmi és szellemi szinten sokat számít. Meg fizikai szinten is... nálunk pl. képernyőt is alig néznek, nem arról van szó, hogy más jobb lenne. Cuki pónik is ugrálhatnak a rajzfilmekben ész nélkül, hiába cukik, "kiégetik a gyerek agyát" simán, már fizikailag is, sok inger, stb... mai divatos figyelemzavar és társai. Aztán lehet, hogy 2 év múlva az sem igaz.
Persze ebből a szempontból igazad van.
De érted ennyi erővel akkor az utcára sem szabad kivinni, mert meglát egy letolt gatyás csövest és traumatizálja, melyik a gázabb, a lego Darth Maul a shopban vagy ez? Rengeteg impulzus éri minden nap, gyerekként meg halmozottan is szívják magukba az infokat.
Én pl emlékszem a Street Sharksra, játék figurák is voltak, az se áll sokkal távolabb kinézetben szerintem a Venomtól. Vagy akár a Jurassic Park? Lego Jurassic Parktól miért nem voltak kiaakadva az emberek? A Trex, meg az újhullámos kutyulék dínók is elég betegek, mégse nyígott sennki miatta, hogy jaj démonsz! A legtöbb gyerek (aki vevő rá) meg oda vissza van érte. (Meg anno ugye mi is)
Ne érts félre, nem védem a Venomot, őszíntén nem is láttam a filmeket, csak pár képregényben találkoztam vele.
Most a képernyőidőt meg a mai rajzfilmeket hagyjuk is, mert nem akarok lemenni ebbe a nyúlüregbe.
Amúgy én kis koromban pl az X-aktáktól paráztam. Meg úgy általánosságban az Ufoktól, aztán valahogy fordult ez a dolog (leginkább a star wars miatt) és nagy scifi fan lettem, felnőtt fejjel meg már az űrkutatás meg az amatőrcsillagászat mozgat. Jó kis pálfordulás mi?
-
sb
veterán
Nem továbbgörgetve már regényként, de egyediek az igények. Darth Maul (köszi
) is, hogy mikor kinek oké... ahogy egy HP filmbe belenézve is vannak olyan ijesztő jelenetek amiket van aki bír, van aki nem.
Képernyőnél meg nyilván nézhetnek ezt-azt, nehéz elkerülni, meg van hasznos "képernyő" is. De sok szar van tényleg, és eleve tényleg fizikailag sok az inger, mindegy, hogy belezés vagy csillámpónis atomfizika-oktatás megy rajta. Gyerek eléül és 15 perc múlva olyan a feje mint egy zombinak, akkor is ha "okos" dolgot nézett. Látszik rajta, bambul, elveszett a valóságból... és utána ingerültebb is. Amikortól és amitől nem, azt meg bátran lehet nézni, épp az adott mértékkel.A nagyobb (11) meg már nálam rég programozik, írtam itt párszor Powered Up ügyben... ott nehéz elkerülni a képernyőt, ofc ott is limitálva van mert azon is látszik amikor már leterhelte/negatív... de addig meg legalább okosodik.
Szóval sztem a lényeg a kontroll. Van jó tartalom képernyőre is, meg tartalomtól függően is sok lehet a képernyő. Van amit elolvasni is el lehet nézés helyett, de van ami sokkal informatívabb képernyőn. Ugyanígy ha megérett rá és korhatárost nézne akkor leülünk és mehet... de ne az utcasarokról, főleg ne a Lego boltból ugorjon már rá kontrollálatlanul.
-
Mozaart
aktív tag
Darth Maulra gondolsz.
Most kapott onallo animacios sorozatot. Erdemes megnézni. 
En ezt a piros fejut eloszor 7 évesen lattam raadasul moziban. Eletem egyik legmeghatarozobb elmenye volt a Baljós végén levo parbaj jelenet) pozitiv ertelemben

De a kepernyo tilalomnak igazat adok 0-7 éves korig. Mindig azzal jonnek régen is volt tv. Na igen. De az akkori reklamok messze nem annyira agresszivek voltak mint a maiak.
Nem azt mondom hogy egy-egy mesét nem nézhet 4-5 evesen majd de nem adok mobilt a kezébe hogy addig az anyuka vasarolhasson nyugodtan.
-
bordi10
senior tag
-
Mozaart
aktív tag
Darth Maulra gondolsz.
Most kapott onallo animacios sorozatot. Erdemes megnézni. 
En ezt a piros fejut eloszor 7 évesen lattam raadasul moziban. Eletem egyik legmeghatarozobb elmenye volt a Baljós végén levo parbaj jelenet) pozitiv ertelemben

De a kepernyo tilalomnak igazat adok 0-7 éves korig. Mindig azzal jonnek régen is volt tv. Na igen. De az akkori reklamok messze nem annyira agresszivek voltak mint a maiak.
-
sb
veterán
Jaj nemár, ne legyetek hópihék, 90-es években nőttem fel, volt minden is.
Rengeteg képregényem van, de pl megvan a Web of Spider-Man #56–57 amiben Pókember Skinhead (Edward Cross) ellen harcol aki egy neonáci bandavezér rózsaszín zselészörnyé alakul át és elevenen felfal mindenkit. Mégse lettem se náci se sátánista.
Spawn képregényekről nem is beszélve. (amik amúgy szintén nagyon menők) PC játékok, filmek stb.
Ez régen is megvolt. Pl zavart az, hogy a gyűrűk urában voltak nazgulok, azok is elég démoni lények nem?
Amíg helyén van kezelve (fantázia) nincs vele gond.
-
sb
veterán
Bocs, nem akarok lapsiföldes lenni, de ahogy szépen lassan szivárogtatják be a gyerekjátékokba ezeket a kvázi démoni szörnyeket, az elég mindfck.
Tavaly a gyerek valami Kinder izéért volta odáig és kibontva, egy kék démonszerű lény volt benne, na nem mintha a demogorgon szétnyíló feje az gyerekeknek való lenne.
Van az a szállóige a koncentrációs táborok kapcsán, hogy:
- De ez, hogy történhetett meg?
- Mert hagytuk...
Nem mondom, hogy ez összeesküvés, sőt, nekem inkább tűnik buta f*szságnak, tehát a "hagyjuk nekik" kategória. Azoknak is akik csinálják meg sokan a gyerekeknek is. A 2-3-6 éves gyerekek képernyőidős statjától dobom el a hajam. Az mondjuk ijesztőbb mint egy Venom figura akinek belek lógnak a szájából...

Minden ilyet kiíratni akaró sem vagyok, de ez most nálam a ló túloldala. Egyrészt azon vagyok kiakadva amit Pötyi is ír:
1. Relatív értékrend. Az egyik cucc nem oké, a belezős Venom meg igen. A gyerek/játékbolt közepén lesz... ha van amit megválogat a Lego akkor ezek a nem oda valók szvsz. Létezik szexuális segédeszköz bolt is, de külön és nem a 6 éves gyerekek járnak be oda.2. A másik meg abszolút skálán is kiveri a biztosítékot. A fegyver egy létező, hétköznapi valami... namost lehet ijesztő, de ha azt nézem egy kés is az. És arról melyik 6 éves nem tud? Ha nem tud róla jó eséllyel már volt balesetin vágás miatt... irónia, de érthető szerintem.
Egy Venom+belezés meg totál öncélú kitalált valami. Nekem speciel abszolút értelemben sincs rá szükségem. Azért láttam a filmet és elfogadom, hogy van igény rá, nézzék... akinek meg nincs az ne találja magát szembe vele, 6 évesen főleg. a TV-ben is karikák vannak meg gyerekzár.És akkor még egyszer visszakanyarodva a Lego-féle relativizálásra. Előjött a fantázia vs valóság itt is, a Legónál is ilyesmi a határvonal. De ez hülyeség szvsz, nyilván nem kell villamosszékes készlet se, csak mert az valós... de a fantázia sem mentség mindenre. Elég sok beteg dolog szerencsére csak fantáziában jön elő.
-
tocsek18
senior tag
Az X-akták is fantázia, mégsem szeretném az abban szereplő különféle vicces lényeket Lego-dobozon viszontlátni. Venom már közelít ehhez, nem gondolom, hogy egy 7-8 éves gyerekben kellemes érzéseket kelt, ha ilyeneket lát egy bolt polcán. Ha már AFOL ügyben úgyis mindenki azzal érvel, hogy ez Lego, gyerekeknek készül.
Valaki említette fentebb, hogy a Lego-ra, mint cégre nem kell haragudni, amiért profitot akar realizálni. Az oroszlánra sem lehetne haragudni, ha megenné az állatkertben a zebrát, vagy a látogatókat - éppen ezért van biztonságosan elzárva tőlük.
"Az X-akták is fantázia, mégsem szeretném az abban szereplő különféle vicces lényeket Lego-dobozon viszontlátni."
Fox Mulder
Dana Scully
"Grey" Alien
The Jersey Devil
Assistant Director Walter Skinner
Syndicate Leader
Eugene Tooms -
Prendergast
csendes tag
Az X-akták is fantázia, mégsem szeretném az abban szereplő különféle vicces lényeket Lego-dobozon viszontlátni. Venom már közelít ehhez, nem gondolom, hogy egy 7-8 éves gyerekben kellemes érzéseket kelt, ha ilyeneket lát egy bolt polcán. Ha már AFOL ügyben úgyis mindenki azzal érvel, hogy ez Lego, gyerekeknek készül.
Valaki említette fentebb, hogy a Lego-ra, mint cégre nem kell haragudni, amiért profitot akar realizálni. Az oroszlánra sem lehetne haragudni, ha megenné az állatkertben a zebrát, vagy a látogatókat - éppen ezért van biztonságosan elzárva tőlük.
-
Elmör
őstag
Sziasztok!
Májusban nagyon kevés időm volt legozni. 1 szettet azért sikerült összerakni, a 2 fast & 2 furious Nissan Skyline Technicet. 8 zacskó, 1400db, 50 matrica, szerintem ezt még kacifántosabb volt építeni, mint a Red Bull F1 szettet, viszont megérte. Tetszenek a részletek, a visszapillantó végre nem matrica, a kilincs egy pisztoly elem, a drfit mód működik, mert van 1 kallantyú hátul amit lenyomva kiemelkedik alul 2 görgő, megemelve a hátsó kerekeket és rövid szálú szőnyegen lehet vele körözni, a 4 kerékhajtás működik, így a hátsó kerekek forognak közben a levegőben. A motorban a dugattyúk és a főtengely is jár ha mozog az autó.
Nagyságra sincs panasz mint az utolsó képen látható. -
bcony
újonc
42240: Aston Martin AMR25
Ár: $230
Elemszám: 1.547 db.
Méretek: magasság 13cm, szélesség 61cm
Megjelenés: Július 1.
Új hozzászólás Aktív témák
-
95976 - 95901
95976 - 95901 95900 - 95801 95800 - 95701 95700 - 95601 95600 - 95501 95500 - 95401 95400 - 95301 95300 - 95201 95200 - 95101 95100 - 95001 95000 - 94901 94900 - 94801 94800 - 94701 94700 - 94601 94600 - 94501 94500 - 94401 94400 - 94301 94300 - 94201 94200 - 94101 94100 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 256GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyságra sincs panasz mint az utolsó képen látható.
LÁZ