Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
marcsilala
üzenetére
Neten amúgy viszonylag sokszor látom a kamera hibákat, homályos, lefagy. Ilyenkor általában az OIS sem kapcsol be a kamera indításnál (normál esetben ugye ránt egy erőset az indulásnál ahogy megfogja a lencsét, amikor homályosságról írnak, akkor meg nem). Nem tudom hardveres vagy szoftveres hiba lesz ez a végén, kíváncsi leszek.
-
krizitomo
tag
válasz
marcsilala
üzenetére
hat ha ujrainditas utan jo, akkor az inkabb valami szoftveres hulyeseg lehet. nem volt meg nalam szemely szerint ilyen hiba, pedig aztan soha be sem zarok semmi appot, max este, meg a telefont is kb szoftverfrissitesnel inditom csak ujra.
-
marcsilala
csendes tag
17 ULTRA KAMERA hiba akárkinek volt már?
Arra gondolok hogy napi több fotó után,lefagy a kamera app vagy csak a periszkópos kamera képe homályos?
Ez 1 nap 3szor előfordult amikor egész nap fotóztam vele.
Újraindítás után tökéletesen működik azóta. -
sasaboy88
friss újonc
Sziasztok.
Xiaomi 17 Ultra,várható e a közeljövöben olyasmi frissités vagy nem is tudom hogy fogalmazzak,hogy kb jo nagy zoomnál jobban beavatkozzon az ai,vivo x300 pro volt nálam leteszteltem alaposan,sokkal élesebb volt a kép nagy zoomnál,illetve sokkal jobb volt a videó felvétel terén is,a beállitások is jobbak voltak mint a Xiaomi 17 Ultrán,de én hülye éltem a 14 napos elálással aztán vissza dobtam a Yettelnek,most meg a xiaomit hoztam ki Telekomtol 8, napnál járok,szoval hétföig el kel ldöntenem mi legyen,lehet ez is megy vissza amig van 14 napos erlálási lehetöségem,aztán egyenlöre ennyi,nem is hozok ki mobilt,azért meg csinálhatták volna már hogy legalább nagy zoomnál jobban kirajzolja az ai a részleteket,kb ugy mint a vivónál is,de szerintem ezt a frissitésekbe se várható majd.
-
ferrari1
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Köszi! Legalább van remény
-
ferrari1
őstag

Zárolt képernyőn az óra alatti reklámot vagy mi a fenét valahogy ki lehet kapcsolni? Nem jövök rá

-
Serial88
csendes tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ez nekem múlthéten megjött, azóta nem tudom visszatenni a rutinokat mert a rendszerben lévő frissebb mint a kínai app.
Illetve azóta mintha jobban merülne a telefon de lehet csak képzelődöm.
-
ForRedGlory
félisten
Este jött frissítés.
Remélem a bugjaimat kigyomlálja. Azt a mikro szaggatást szerencse javították, amikor visszalépek Google Discoverről.
-
Aryon87
félisten
Az borzalom. 1 hétig kénytelen voltan elviselni, kb mint a hímestojást úgy fogtam a kezemben, meg vettem fel az asztalról. De sztem meg is karcolta a teló oldalát, mikor levettem.
Hát nem tudom, hogy megéri-e nekem ez a kit. fotózok sokat amúgy, bár most elég depis-stresszes időszakon megyek át, így ahhoz se nagyon van kedvem. 200 eurót meg soknak tartom érte. Otthon olcsóbb jóval. -
Aryon87
félisten
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Hát ha hasonló a minősége, mint a gyári toknak, az garantáltan szét fogja b.ni a a telefon keretét.
-
tms+
senior tag
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Igen, én is így érzem, ha kifejezetten fotós progim van, akkor tuti így használom majd.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
Aryon87
üzenetére
Közben én is elvittem magammal 1 órára.
Én gondoltam úgy sem lesz semmi értelme, de sokkal kényelmesebb vele a fotózás, pozitívan csalódtam a használhatóságában.
Annyira, hogy ha direktbe fotózni megyek(na ez nagyon ritka), akkor csak is ezzel együtt teszem ezekután.
De sajnos nagyon kemény anyagból van, félek hogy karc lesz a telefonon mikor beleteszem vagy leveszem. -
marcsilala
csendes tag
Ma ha többet fotóztam,észrevettem,hogy ha a kamera alkalmazást ha megnyitom a kamera képe csak homályos.
Akkor javult csak meg magától,ha telefont újraindítottam.
Ezt ma kb 3szor is produkálta.
Valamint olyan is volt,hogy a kamera alkalmazásba belépett,csak a periszkópos kamerára váltva ott volt a kép homályos,de ez is magától megjavult ha a mobilt újraindítottam.
Ezekeket a hibák akkor produkálta amikor előtte fotóztam többet,az állatkertben.
Ez hardverhiba,garanciába küldjem be,vagy szoftveres hiba csak?
Valakinek volt már ilyen?
Azóta megint fotóztam párat de eddig nem jött elő a hiba.
-
tms+
senior tag
válasz
Aryon87
üzenetére
Szerintem ez attól függ, hogy mennyire számít neked a fotózás. Én azt gondolom, hogy ez a Xiaomi fotós kit inkább az élményről szól, olyan nagyon minőségben nem tesz hozzá, vagy nem ad annyira extra lehetőséget, mint mondjuk az Oppo vagy a Vivo telekonverteres megoldása. Ha szeretsz fotózgatni mobillal, akkor megérheti az élmény miatt. Persze, lehet rá szűrőket tenni, de nem arról van szó, hogy 2X jobb képeid lesznek azokkal.
Én is vettem hozzá szűrőt, azzal olyan mint egy igazi kis kompakt gép, mutatós darab, de én csak akkor használom ezt a felszerelést, ha kifejezetten úgy indulok el, hogy na akkor most fotózni fogok.
-
bexxter
tag
válasz
Aryon87
üzenetére
Én megvettem hozzá (mert céges vásárláshoz nem jár.. szóval alzából vettem a kitet).
Alapból tök szenvedés cserélgetni a gyűrűt (vagy tokot), attól függően, hogy most fotózni indulsz, vagy csak simán zsebben hordani. Szóval ezt megunva én rajta hagytam a photo tokot, a menetes gyűrűvel. Arra csavartam egy legeslegolcsóbb UV szűrőt, gyakorlatilag ez védi a kamerákat mindentől. A por bejut. Koszos környezetben vagyok (autószerviz+iroda) 2 henete takarítom szétszedve.
Rendeltem hozzá 67mm lencse készletet, jól lehet szórakozni az ND szűrőktől kezdve mindenfélével. Nem vagyok fotós, csak szórakozás. Viszont a munkákról is elég jó képeket lehet ezek által készíteni, a tiktok videókat is ezzel csináljuk stb. De pl tegnap színházba menet nem cseréltem ki a gyűrűt és tök idegesítő volt a zakózsebben a vastagsága.. de ha leveszem, akkor nem védi semmi a kamerát
(oké, kell rá fólia). -
Zolii44
tag
.
-
Beaumont
aktív tag
Nálam meg 0 használattal (céges telefont használtam ez idő alatt) másfél nap alatt lemerült 11 százalékra (100-ról) és ötletem nincs miért. Az akkumulátor használati részletező szerint MI fitness használta a legtöbbet... Tényleg csak táskában volt. Volt már igy, de simán elment 4-5 napot is ha félreraktam (vagy még többet is)... Repülés miatt merülhet?
Az az egy változott most csak. Illetve pont az indulás előtt volt az uccsó szoftver update.Most töltöm, kiváncsi leszek megint előjön-e ugyanez.
-
Ronam
addikt
Nálam a töltéssel valami nem stimmel. Be van állítva, hogy 80%-ra töltse maximum az akksit, és 100-ra tölti valamiért. Eddig működött rendesen, az elmúlt napokban csinálja ezt. Valami ötlet esetleg, hogy mi lehet a gond? Töltésvédelemnél az akkumulutárvédelem van beállítva.
-
tms+
senior tag
-
milkabrams
őstag
válasz
migabi24
üzenetére
Pár modellre van szűkösebb kinálat, de Tough Armor, Thin Fit nincs Nekem ezek voltak, meg vettem még pár márkás drágább tokot is pl Tactical aramidot, de egyszerűen nem voltak olyan jók, olyan kellemes fogásúak stb.
A mostani vivo x200 pro-ra találtam egy Youngkit nevű márkát, ahogy láttam Xiaomira is vannak tokjaik ez ugyan drágább mint egy Spigen, de hozza a nem "dzsunka" érzést.
Ajánlom mindenkinek őket. -
migabi24
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Egyszer fogdoss meg egy pitakát és többet nem mondasz ilyen badarságot, hanem veszel 1-et azonnal
-
migabi24
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
"amikor fillérekért közel ugyanazt kapod."
meg se közelíti a pitakát ebbe biztos lehetsz -
migabi24
nagyúr
válasz
milkabrams
üzenetére
Spigen se csinál xiaomira tokot? Ez most meglepett, remélem ez változni fog
-
klaya86
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Volt nekem s25ra ilyen kamu carbon tok. Elmegy,de mivel műanyag, így a gyengített részeknél, pl töltő csati, nem olyan masszív,mint az igazi aramid, carbon tokok. És mivel csak festett, nálam a sarkokon hamar kezdett kopni. Aztán vettem s25u -ra eredeti aramid tokot, média Markt,10e. Tapintásra is sokkal jobb volt és passzolt mint állat mindenhol. Pár hete linkeltem egy carbon tokot,allin vettem 9e forint volt. Nagyon patent,de nekem kényelmesebb a többi tokom, így nem használom 😅
-
migabi24
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Csak 20-at adok érte
és aztán 3-4 évig boldogan használom, és szerintem csak kinézetre kapod ugyanazt, mert nem lehet valódi aramid egy ezresért. -
migabi24
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Azért én prémium telóra prémium tokot veszek. Az új Pitakának brutál bársonyos tapintása van, és nem tudom, hogy csinálják, de nem zsírosodik, nincs rajta ujjlenyomat, azt gondolom nem tudja egy 1000Ft-os tok
de jól néz ki az tény. -
Helltak
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Jól néz ki, amit én rendeltem az hasonló, de felül és a gomboknál is ki van vágva, amit nem annyira szeretek..
Egy linket tudsz küldeni? -
migabi24
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Temus pitaka
nagyon pöpec így képekről -
kbadam83
senior tag
Sziasztok,
Sorozat felvételt a kamerával, hogy lehet készíteni, mert ha az exponáló gombot hosszan nyomom, akkor videót kezd el csinálni, és nem jövök rá hogyan lehetséges
Előre is köszönöm -
Badboys
őstag
válasz
klaya86
üzenetére
Igen a fizetés most működik a telefonnal, de tegnap hipp-hopp eltüntek a telefonból a kártya regisztrációk. Tehát egyetlen kártya sem volt. Este vissza regisztráltam a kártyákat ma a fizetés működött. A telefonon a Cib appból eltűnt az újlenyomat és csak kóddal lehet belépni. pedig már sokadik próbálkozásra is csak a kód működik.
-
klaya86
őstag
válasz
klaya86
üzenetére
Direkt kipróbáltam most. George app, beléptem ujjlenyomattal ,majd ki, lezártam a telefont. Egy nem regisztrált ujjal próbáltam feloldani a telefont, feldobta a kódos belépést a sokadik próbálkozás után. Kóddal feloldottam, megnéztem a George app, kérte az ujjlenyomatot. Újra telefon lezár, megint rossz ujjal próbáltam, újra kóddal oldottam fel. Majd megint George és másodjára már nem az ujjlenyomatot kérte,hanem a belépési kódot. Egyértelmű nem bug,hanem a OS safety működése. Az , hogy most ez nekünk az EUban logikus,nem , kinek mi a véleménye, megint más tészta.
-
klaya86
őstag
válasz
Badboys
üzenetére
Tehát akkor most két külön dologról beszélsz. Van a mobilfizetés, amit fent is írtam,meg van a banki app. Ha hozzáadtad a Google payhez a kártyát és működik, akkor nem értem mi a probléma. A banki appos belépés megint más tészta. Azt észrevettem,ha nagyon száraz az ujjam és elsőre nem tudom feloldani a telefont, csak többszöri próbálkozással , akkor van hogy utána nálam az Erste George is pinnel hajlandó belépni, ujjlenyomattal nem. Ez nem bug szerintem,hanem a hyperOS egyik tulajdonsága. Kínaiak valamiért gondolom így látják logikusnak biztonság szempontjából. Mint ahogyan a zár képernyőn az értesítések. Ott szintén az a véleményem, hogy nem bug, hogy lezárás majd feloldás után eltűnnek az értesítések. Mert ha bug lenne, akkor néha újra mutatná, néha nem. Ez szintén inkább más logika magyarázata szerintem. És picit logikus is , hiszem ha jön egy értesítés, mutatja zárt képernyőn, majd ha feloldod a képernyőt, joggal feltételezhető, hogy láttam ezt az értesítést és meg is néztem már,ha egyszer láttam. Így ha újra lezárom, nálam logikusnak is tekinthető, hogy nem mutatja újra. Különböző gondolkodásmód mellett működő UI ez picit .
-
krizitomo
tag
válasz
Badboys
üzenetére
nekem akkor csinalt ilyet (otp es raiffeisen egyarant), amikor felvittem masodik ujjlenyomatot (masik huvelykujjam), akkor rogton ugy mukodott maga az app, nem a telefon, hogy mas is hasznal(hat)ja a keszuleket, kulon meg kellett keresnem ezt az opciot az appban es beallitani, hogy mind az osszes ujjlenyomat az enyem, igy ujra lehetett biometrikusan.
de soha nem volt meg igy, hogy menet kozben megvaltozott volna az azonositas -
Badboys
őstag
válasz
klaya86
üzenetére
Ez a telefonos banki app. Ott is be van állítva az újlenyomat, ellenőriztem. Reggel fizettem a pékségben. Utána postásnak. Csak Googl payt használok. A postás után mondom megnézem az egyenleget és ez a kép fogadott a banki app megnyitása után. Csak pinkódos lehetőséget adott az app feloldására.
-
Badboys
őstag
válasz
ricsi0307
üzenetére
Határozottan mondom, hogy nem csak nálam van probléma. Feljebb is posztoltak hibát. Sohasem mondtam, hogy ebben a telefonban zseni vagyok. Nézd vissza hányszor kértem segítséget az S25 u nál. Volt, hogy hetekig be sem néztem. Ez a váltás pár napja van nálam, nem kelnék versenyre azokkal akik már hetek ill hóhapok óta netán előtte is ezt a vonalat nyüstölték. Tessék itt a lehetőség válaszold meg a 1111 kérdését.
-
-
ricsi0307
senior tag
válasz
Badboys
üzenetére
Senki nem gondolja hogy unalomból kérdezel, de csak nálad van ilyen probléma. 3 hete van meg a telefon és minden fasza, úgy működik ahogy kell vagy ahogy S25Ultrán működött. El hisszük hogy valami gond van nálad, de ha csak és kizárólag nálad áll fent akkor mégis miért a telefonnal lenne baj?
-
Badboys
őstag
Ma sem piszkáltam a telefont most fizettem a postásnak órával ez a vissza jelzés fogadott a telefonon. Akkor kérdezném azokat akik úgy ítélik meg, hogy unalomból teszem amit teszek azaz kérdezek. Hol van az újlenyomat olvasó? Mielőtt jelzed, hogy ott van a jobb alsó sarokban csak közlöm, hogy az nem az. Ez most miért?

-
milkabrams
őstag
Ezt így olvasva kissé elbizonytalanodtam a 17 ultra vásárlása kapcsán, 24 ultrán is volt bug, de pl. Vivon soha semmi.
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Samsungnál, amíg nem törlöd, addig ott van (ami a normális működés szerintem). Miért feltételezi a Xiaomi, hogy ha feloldod a telefont, akkor "olvasottá" teheti az üzeneteket a lockscreenen és eltüntethet mindent? LOL.
Nem csak samunál, az általam használt összes márkánál így működik, csak itt nem. Szerintem is lol.
-
ForRedGlory
félisten
Akkor bug... mert ma reggel is ez fogadott. Éjszaka kaptam e-mailt, ami nem jelent meg és biztos el sem olvastam (kivéve ha alvajárok
) . Plusz ma már jött SMS, ami természetesen szintén nem jelenik meg. Ez így egy elég ergya.Samsungnál, amíg nem törlöd, addig ott van (ami a normális működés szerintem). Miért feltételezi a Xiaomi, hogy ha feloldod a telefont, akkor "olvasottá" teheti az üzeneteket a lockscreenen és eltüntethet mindent? LOL.
-
krizitomo
tag
szerencsere nekem sincs semmi problema, meg semmi zavaro atallas, pedig sok gyarto sokfele telefonja volt mar nalam, zte, lg, sony, huawei, honor, masik xiaomi. sosem volt problemas az atallas.
ami nagyon hianyzott, kovezzetek meg, de huaweiben volt video csengohang, csinaltam par tok jot, nagyon szerettem amikor hivaskor az jelent meg. azert azt szivesen visszasirnam
na ez olyan, ami masoknak hulyeseg.
a masik, ami hianyzik, hogy a kameraban nem tudok 24 fpst allitani, ami xiaomi 14t proban viszont volt. ez bantja a tudatomat, de most blackmagic kamerat hasznalok videozasra, ott van 24fps, viszont gyarilag nincs LOG. de bizom benne, hogy majd beleteszik valamikor, de mindezeket leszamitva messze a legjobb telefon mind az osszes kozul, sosem akad, wifi is jo, meglepoen sokaig birja (az elozoekhez kepest), persze aktualis flagshippel nem hasonlitottam, arra nincs lehetoseg egy idoben probalgatni. de elegedett vagyok. -
hajbel
addikt
válasz
migabi24
üzenetére
S7 volt az utolsó samsungom. Hiába volt csúcshardver közeli akkor az soc, tele volt olyan dolgokkal a ui, amik 95%-át sohasem használtam, be is lassult véletlenül, amint kijött az s8. Ez Flossy Carter szerint az új samsungoknál is tendencia, xiaominál nem. Egyszer 30%-os akkunál kikapcsolt, csak akkor kapcsolt be, amikor rádugtam töltőre, de akkor 30%-ról kezdett tölteni. Mondjuk akkor pont London belvárosából alig sikerült éjjel hazajutni. Írtam a supportnak, azt javasolták, hogy mindig 0-ról 100%-ra töltsem. Köszönöm, soha többé Samsung!
-
joey04
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
megjelenik, viszont ha nem olvasod el, de felnyitod a telefont, akkor ha visszazárod, a locksreenen már nem fog látszódni. ezt nem lehet állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- Linux kezdőknek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest